Συνεχίζω το νήμα, τι λέτε, να κλείσουμε την κάνουλα, για να τελειώσει για πάντα αυτό το κράτος; Το θέμα συνεχίζεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μποϊκοτάζ στην Ελληνική Δημοκρατία.
Re: Μποϊκοτάζ στην Ελληνική Δημοκρατία.
Συνεχίζω το νήμα, τι λέτε, να κλείσουμε την κάνουλα, για να τελειώσει για πάντα αυτό το κράτος; Το θέμα συνεχίζεται.
Ordem e Progresso.
Ποιά κάνουλα ρε φυτό; Από τις αγορές δανειζόμαστε πλέον.Cavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:30![]()
-
ξέχασα ποιος ήμουν στο παλιό
Πολύ χθαμαλού επιπέδου οι Έλληνες εκ Γερμανίας και Αουστρίας, διεφθάρησαν από το εγκληματικό περιβάλλον των αμετανόητων ναζιστών εχθρών της Ορθοδοξίας: των γερμανών. Ρωμαιοκαθολικών και προτεσταντών. Ο καλλίτερος εξ αυτών είναι ένας Κόστα Κορντάλις, σκυλάς τύπου Μούσχουρη.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Γιαγιάκα μου σε γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνιΓΑΛΗ έγραψε: 21 Δεκ 2019, 17:09Χαρά μου, υπάρχει σχεδόν μηδενική περίπτωση να ήσουν εγγόνι μου. Κληρονομικώς τουλάχιστον, παίζεις 20 βαθμούς κάτω από τις προδιαγραφές φυσιολογικής εξέλιξης του είδους.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Γιαγιάκα λέγαμε καμιά καλόκαρδη γιαγιούλα ρε, είναι όμορφη λέξη, δεν ταιριάζει σε υποκριτικά φίδια.
Ordem e Progresso.
- Golden Age
Ρε άνθρωπέ μου, εσύ μπορεί να γουστάρεις να έρχεσαι απο τη φιλελεύθερη δυτική Ευρώπη εδώ για να ξεχαρμανιάζεις ενθυμούμενος ταυτόχρονα τα νιάτα σου στην ΚΝΕ. Να κατεβαίνεις απο το αεροπλάνο με το σμόκιν και μόλις κατέβεις να λες "ααα επιτέλους ελευθερία". Να πας πίσω απο τη ρόδα του αεροπλάνου για κατούρημα άνετος, να βλέπεις κάτω στον αερολιμένα γραμμένο το σύνθημα "ζήτω το τιμημένο 55ο συνέδριο του Μ-Λ Τροτσκυστικού ΚΚΕ" και στο δρόμμο να βλέπεις τον καλοταϊσμένο γενοιοφόρο με μαλλούρα οδηγό του λεωφορείου, στο ένα χέρι να κρατά το τιμόνι και στο άλλο ένα μπούτι κοτόπουλο και να τρώει και ταυτόχρονα να λέει στο συνάδελφό του "δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση σύντροφε, πρέπει να κάνουμε επανάσταση". Και μετά να κουνάς το κεφάλι σου και να λες "καράμπαμπες, δεν θα γίνεται ποτέ Ευρωπαίοι".Cavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2019, 18:26Πϊστεψέ με, χωράω σε πολύ περισσότερα κοινωνονικοοικονομικά κόνσεπτ από ό,τι εσύ. Κι αυτό είναι δείγμα οξυδέρκειας.Golden Age έγραψε: 21 Δεκ 2019, 17:18Μπουκοτάζ επειδή δεν μπορείτε να κάνετε κομμουνστικό πραξικόπημα;![]()
Άμα θέλεις κομμουνισμό να πας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Πολωνίας... Oh wait...
![]()
Όμως...πρέπει κάποτε και αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Δεν μπορεί να υφίσταται συνέχεια αριστερίλα... Μισός αιώνας αριστερής πολτικη΄ς ανωμαλίας πέρασε. Δεν σας φτάνει;
- Γενιά της Αμαρτίας
Τη συγκεκριμένη την τσούζει επειδή είναι νευρόσπαστο και δήθεν επίτηδες το λέωCavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:41Γιαγιάκα λέγαμε καμιά καλόκαρδη γιαγιούλα ρε, είναι όμορφη λέξη, δεν ταιριάζει σε υποκριτικά φίδια.
Εγώ δεν λυπάμαι καθόλου, σας έχω μάθει καλύτερα απ' την παλάμη του χεριού μου.Cavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:26 Θα θυμίσω μόνο πως η μαϊμού που μπήκε εδώ να συμμετάσχει, όταν άναβε προκλητικά νήματα, έμπαινα, παρά την αντίθετή μου άποψη και συμμετείχα αυτοσχεδιάζοντας ιστορίες και μετέχοντας στην πλάκα, και εισέπραττα τα χειροκροτήματά της. Λυπάμαι που εδώ της έφυγε το χιουμοράκι και ήθελε να προσωποποιήσει το πράγμα, και κυρίως, μετανιώνω που με αυτό το άτομο έχω πει πάνω από μισή λέξη στη ζωή μου, τελικά κρυβόταν κάτι εμετικό πίσω από τη φιλικότητα. Πρέπει να είναι κανείς πιο προσεκτικός, τις πραγματικές σκέψεις του δεν τις λέει κανείς αμέσως και εύκολα. Ευχαριστώ για την ειλικρίνεια, και λυπάμαι για την υποκρισία.
Αν είναι κάτι καλό, θα το πω.
Αν δω ρακομελάδικους ελιγμούς των έιτις, από κοσμοπολίτες των ορέων, επίσης θα το πω.
Απλώς δεν έχω τις δικές σας αχίλλειες πτέρνες ώστε να κλαίγομαι σαν τη Μάρθα Βούρτση και να αναλώνομαι σε καταθέσεις πσυχής, κάθε φορά που δεν βγαίνουν οι σωστές φουσκάλες στον βαρύ και όχι εσπρέσο.
Και απλώς συνιστώ μεγαλύτερη ψυχραιμία.
Αν δεν την έχετε, άντε να παίξετε κανένα τάβλι με το συνάφι σας και αφήστε τα δυτικότροπα σεμινάρια σε άλλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε, δεν παίζει ρόλο τι κάνω εγώ, προσωπικά. Η αριστερίλα είναι μη σοβαρή σε κάποιο βαθμό διότι και η δεξιίλα δεν είναι, και συγγνώμη, φταίει ο λαός και οι ευκολίες που προτιμάει, ή τον έχουν συνηθίσει να προτιμάει. Πώς θα πάει μπροστά ο τόπος; Με σας; Τον Μιχαλολιάκο; Τον Λαγό; Τον Κούλη; Τον Δόγγανο; Τον άλλον, τον Τζήμερο; Οι αριστεροί φταίνε που δεν υπάρχει σοβαρότητα ούτε στη δεξιά;Golden Age έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:43Ρε άνθρωπέ μου, εσύ μπορεί να γουστάρεις να έρχεσαι απο τη φιλελεύθερη δυτική Ευρώπη εδώ για να ξεχαρμανιάζεις ενθυμούμενος ταυτόχρονα τα νιάτα σου στην ΚΝΕ. Να κατεβαίνεις απο το αεροπλάνο με το σμόκιν και μόλις κατέβεις να λες "ααα επιτέλους ελευθερία". Να πας πίσω απο τη ρόδα του αεροπλάνου για κατούρημα άνετος, να βλέπεις κάτω στον αερολιμένα γραμμένο το σύνθημα "ζήτω το τιμημένο 55ο συνέδριο του Μ-Λ Τροτσκυστικού ΚΚΕ" και στο δρόμμο να βλέπεις τον καλοταϊσμένο γενοιοφόρο με μαλλούρα οδηγό του λεωφορείου, στο ένα χέρι να κρατά το τιμόνι και στο άλλο ένα μπούτι κοτόπουλο και να τρώει και ταυτόχρονα να λέει στο συνάδελφό του "δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση σύντροφε, πρέπει να κάνουμε επανάσταση". Και μετά να κουνάς το κεφάλι σου και να λες "καράμπαμπες, δεν θα γίνεται ποτέ Ευρωπαίοι".
Όμως...πρέπει κάποτε και αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Δεν μπορεί να υφίσταται συνέχεια αριστερίλα... Μισός αιώνας αριστερής πολτικη΄ς ανωμαλίας πέρασε. Δεν σας φτάνει;
Πλάκα με κάμεις;
Ordem e Progresso.
Καλά, είσαι πολύ χάσιμο. Εγώ φταίω που άνοιξα μαζί σου κουβέντα, είσαι σε παράλληλο σύμπαν. Η εγκεφαλική σου κατάντια μου προκαλεί θλίψη. Μάλλον πάντα έτσι ήσουνα, αλλά η υποκρισία σου ήταν πετυχημένη. Άντε τώρα, που θα μας μιλήσεις και για Μάρθα Βούρτση, καλύτερα Βούρτση, από υποκριτικό φίδι. Άντε τώρα, χάσου.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:45
Εγώ δεν λυπάμαι καθόλου, σας έχω μάθει καλύτερα απ' την παλάμη του χεριού μου.
Αν είναι κάτι καλό, θα το πω.
Αν δω ρακομελάδικους ελιγμούς των έιτις, από κοσμοπολίτες των ορέων, επίσης θα το πω.
Απλώς δεν έχω τις δικές σας αχίλλειες πτέρνες ώστε να κλαίγομαι σαν τη Μάρθα Βούρτση και να αναλώνομαι σε καταθέσεις πσυχής, κάθε φορά που δεν βγαίνουν οι σωστές φουσκάλες στον βαρύ και όχι εσπρέσο.
Και απλώς συνιστώ μεγαλύτερη ψυχραιμία.
Αν δεν την έχετε, άντε να παίξετε κανένα τάβλι με το συνάφι σας και αφήστε τα δυτικότροπα σεμινάρια σε άλλους.
Ordem e Progresso.
Η συγκεκριμένη τελικά είναι καμμένο χαρτί, μην ασχολείσαι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:44Τη συγκεκριμένη την τσούζει επειδή είναι νευρόσπαστο και δήθεν επίτηδες το λέω
Ordem e Progresso.
Γράψε το με κεφαλαία γιατί θα συνεχίσει να ασχολείται.Cavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:51Η συγκεκριμένη τελικά είναι καμμένο χαρτί, μην ασχολείσαι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:44Τη συγκεκριμένη την τσούζει επειδή είναι νευρόσπαστο και δήθεν επίτηδες το λέω
Τα παίρνει δύσκολα η μπουμπού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Εσύ κολλάς πάνω μου γιαγιάκα μου εγώ σε γράφω στα @@ μουΓΑΛΗ έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:57Γράψε το με κεφαλαία γιατί θα συνεχίσει να ασχολείται.Cavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:51Η συγκεκριμένη τελικά είναι καμμένο χαρτί, μην ασχολείσαι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:44Τη συγκεκριμένη την τσούζει επειδή είναι νευρόσπαστο και δήθεν επίτηδες το λέω
Τα παίρνει δύσκολα η μπουμπού.
Υπερβολές. Στα παπάκια σου ούτε τελεία δεν χωράει να γράψεις.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Δεκ 2019, 19:59Εσύ κολλάς πάνω μου γιαγιάκα μου εγώ σε γράφω στα @@ μου
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-