Συμφωνώ ότι η ζωή είναι ωραία. Είναι ανόητο να αυτοκτονούν άνθρωποι και ιδικά οι νέοι. Όλα στην ζωή έχουν μια σωστή γωνία όπου φαίνονται καλύτερα, αρκεί να μπορέσεις να την ανακαλύψεις. Εξ αυτού η παροιμία < η ζωή είναι ένα αγγούρι. Άλλος το δίνει και ζορίζεται και άλλος το τρώει και δροσίζεται. >Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Δεκ 2019, 20:08Το αντίθετο λέω αγαπητέ. Ακόμα και τις πιο μαύρες μου ώρες ποτέ δεν πέρασε η αυτοκτονία από το μυαλό μου. Θα ήθελα να βρω έναν τρόπο φυσικά να θωρακιστώ από σεισμούς χρησιμοποιώντας την τεχνολογία σου αλλά επίσης σαν ένας ιδιότυπος succubus να τρυπώνω στα δωμάτια μελαγχολικών αγοριών και κοριτσιών λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα και να τους ρουφάω την νιότη. Αν μαζί με τη νιότη θα έπρεπε να υποστώ και μια κάποια μελαγχολία, θα το πάλευα.seismic έγραψε: 18 Δεκ 2019, 17:00Βρε εδώ προσπαθώ να σας σώσω με το αντισεισμικό μου και εσείς θέλετε να αυτοκτονήσετε με τον πρώτο μεγάλο σεισμό..Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Δεκ 2019, 21:13
Δεν μπορώ να δω τίποτα από δω. Ταξιδεύω μέσα στη μαύρη νύχτα κοντά στο βελιγράδι. Φυσικά θα ήθελα να ζήσω για πάντα. Όταν ακούω για νέους ανθρώπους που αυτοκτονούν χωρίς λόγο κουνάω το κεφάλι και σκέφτομαι να είχα όλα τα χρόνια που χάσανε. Με την προυπόθεση όμως να έμενα για πάντα νέος. Αν αυτό λέει το βίντεο φέρε το χάπι συς και φύγαμε. Ή μείναμε. Ανάλογα πως το βλέπεις.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είσαστε έτοιμοι;
Re: Είσαστε έτοιμοι;
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
-
Ορέστης 35
Δε θα βγει ποτε το χαπι μην κανετε ονειρα. Ουτε τις εμβοες στα αυτια δεν ξερουν να θεραπευσουν.
Δε θα χρειάζεται από δω και πέρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Δεκ 2019, 20:08Το αντίθετο λέω αγαπητέ. Ακόμα και τις πιο μαύρες μου ώρες ποτέ δεν πέρασε η αυτοκτονία από το μυαλό μου. Θα ήθελα να βρω έναν τρόπο φυσικά να θωρακιστώ από σεισμούς χρησιμοποιώντας την τεχνολογία σου αλλά επίσης σαν ένας ιδιότυπος succubus να τρυπώνω στα δωμάτια μελαγχολικών αγοριών και κοριτσιών λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα και να τους ρουφάω την νιότη. Αν μαζί με τη νιότη θα έπρεπε να υποστώ και μια κάποια μελαγχολία, θα το πάλευα.seismic έγραψε: 18 Δεκ 2019, 17:00Βρε εδώ προσπαθώ να σας σώσω με το αντισεισμικό μου και εσείς θέλετε να αυτοκτονήσετε με τον πρώτο μεγάλο σεισμό..Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Δεκ 2019, 21:13
Δεν μπορώ να δω τίποτα από δω. Ταξιδεύω μέσα στη μαύρη νύχτα κοντά στο βελιγράδι. Φυσικά θα ήθελα να ζήσω για πάντα. Όταν ακούω για νέους ανθρώπους που αυτοκτονούν χωρίς λόγο κουνάω το κεφάλι και σκέφτομαι να είχα όλα τα χρόνια που χάσανε. Με την προυπόθεση όμως να έμενα για πάντα νέος. Αν αυτό λέει το βίντεο φέρε το χάπι συς και φύγαμε. Ή μείναμε. Ανάλογα πως το βλέπεις.
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν είναι χάπι ρε.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 23:16 Δε θα βγει ποτε το χαπι μην κανετε ονειρα. Ουτε τις εμβοες στα αυτια δεν ξερουν να θεραπευσουν.
.
.
-
Ορέστης 35
Παρακολουθω χρονια τις εξελιξεις. Η τεχνικη crispr ειναι ελπιδοφορα αλλα δε θα προλαβει η γενια μας της οποιες θεραπειες αντιγηρανσης που και παλι δε νομιζω να ειναι δραματικες. Απλα οι πολυ πλουσιοι θα αποκτουν τα γονιδια των πολυ τυχερων. Μαζι με τις μεταμοσχευσεις οργανων θα ζουν 120 χρονια.sys3x έγραψε: 19 Δεκ 2019, 09:07Δεν είναι χάπι ρε.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 23:16 Δε θα βγει ποτε το χαπι μην κανετε ονειρα. Ουτε τις εμβοες στα αυτια δεν ξερουν να θεραπευσουν.
Ορέστη το είδες το βιντεάκι;Ορέστης 35 έγραψε: 19 Δεκ 2019, 09:12Παρακολουθω χρονια τις εξελιξεις. Η τεχνικη crispr ειναι ελπιδοφορα αλλα δε θα προλαβει η γενια μας της οποιες θεραπειες αντιγηρανσης που και παλι δε νομιζω να ειναι δραματικες. Απλα οι πολυ πλουσιοι θα αποκτουν τα γονιδια των πολυ τυχερων. Μαζι με τις μεταμοσχευσεις οργανων θα ζουν 120 χρονια.sys3x έγραψε: 19 Δεκ 2019, 09:07Δεν είναι χάπι ρε.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 23:16 Δε θα βγει ποτε το χαπι μην κανετε ονειρα. Ουτε τις εμβοες στα αυτια δεν ξερουν να θεραπευσουν.
.
.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μια χαρά να ζεις χιλια χρονια να δουλεύεις να ταιζεις το μητσοτακεικο και τα λαμογια της νδ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι θα κάνουμε αγαπητέ συς; Συμφωνία με τον διάβολο; Στον Φάουστ πάντως δεν βόλεψε.sys3x έγραψε: 19 Δεκ 2019, 09:07Δε θα χρειάζεται από δω και πέρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Δεκ 2019, 20:08Το αντίθετο λέω αγαπητέ. Ακόμα και τις πιο μαύρες μου ώρες ποτέ δεν πέρασε η αυτοκτονία από το μυαλό μου. Θα ήθελα να βρω έναν τρόπο φυσικά να θωρακιστώ από σεισμούς χρησιμοποιώντας την τεχνολογία σου αλλά επίσης σαν ένας ιδιότυπος succubus να τρυπώνω στα δωμάτια μελαγχολικών αγοριών και κοριτσιών λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα και να τους ρουφάω την νιότη. Αν μαζί με τη νιότη θα έπρεπε να υποστώ και μια κάποια μελαγχολία, θα το πάλευα.seismic έγραψε: 18 Δεκ 2019, 17:00 Βρε εδώ προσπαθώ να σας σώσω με το αντισεισμικό μου και εσείς θέλετε να αυτοκτονήσετε με τον πρώτο μεγάλο σεισμό..
![]()
Στην αρχή πάντως σίγουρα θα θέλει κάποια φραγκάκια παραπάνω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 14:47Τι θα κάνουμε αγαπητέ συς; Συμφωνία με τον διάβολο; Στον Φάουστ πάντως δεν βόλεψε.sys3x έγραψε: 19 Δεκ 2019, 09:07Δε θα χρειάζεται από δω και πέρα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Δεκ 2019, 20:08
Το αντίθετο λέω αγαπητέ. Ακόμα και τις πιο μαύρες μου ώρες ποτέ δεν πέρασε η αυτοκτονία από το μυαλό μου. Θα ήθελα να βρω έναν τρόπο φυσικά να θωρακιστώ από σεισμούς χρησιμοποιώντας την τεχνολογία σου αλλά επίσης σαν ένας ιδιότυπος succubus να τρυπώνω στα δωμάτια μελαγχολικών αγοριών και κοριτσιών λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα και να τους ρουφάω την νιότη. Αν μαζί με τη νιότη θα έπρεπε να υποστώ και μια κάποια μελαγχολία, θα το πάλευα.
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Θα αρχίσω αποταμίευση από τώρα. Μια στιγμή, όχι τώρα μόλις ξόδεψα 40 € σε έναν μπάτσο. Από... τώρα.sys3x έγραψε: 19 Δεκ 2019, 20:07Στην αρχή πάντως σίγουρα θα θέλει κάποια φραγκάκια παραπάνω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 14:47Τι θα κάνουμε αγαπητέ συς; Συμφωνία με τον διάβολο; Στον Φάουστ πάντως δεν βόλεψε.
δεν είναι καλή αρχή αυτό, μάθε πόσα παίρνει ο κοσουδί να δούμε τι μας συμφέρει περισσότερο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 20:22Θα αρχίσω αποταμίευση από τώρα. Μια στιγμή, όχι τώρα μόλις ξόδεψα 40 € σε έναν μπάτσο. Από... τώρα.sys3x έγραψε: 19 Δεκ 2019, 20:07Στην αρχή πάντως σίγουρα θα θέλει κάποια φραγκάκια παραπάνω.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 14:47
Τι θα κάνουμε αγαπητέ συς; Συμφωνία με τον διάβολο; Στον Φάουστ πάντως δεν βόλεψε.
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν ξέρω. Μήπως πληρώνεται σε ψυχές;sys3x έγραψε: 19 Δεκ 2019, 20:26δεν είναι καλή αρχή αυτό, μάθε πόσα παίρνει ο κοσουδί να δούμε τι μας συμφέρει περισσότερο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 20:22Θα αρχίσω αποταμίευση από τώρα. Μια στιγμή, όχι τώρα μόλις ξόδεψα 40 € σε έναν μπάτσο. Από... τώρα.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 20:30Δεν ξέρω. Μήπως πληρώνεται σε ψυχές;sys3x έγραψε: 19 Δεκ 2019, 20:26δεν είναι καλή αρχή αυτό, μάθε πόσα παίρνει ο κοσουδί να δούμε τι μας συμφέρει περισσότερο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Δεκ 2019, 20:22
Θα αρχίσω αποταμίευση από τώρα. Μια στιγμή, όχι τώρα μόλις ξόδεψα 40 € σε έναν μπάτσο. Από... τώρα.
.
.
Δεν θα ήθελα να ζήσω για πάντα σε αυτή την μορφή, ούτε καν πάρα πολλά χρόνια, αλλά θα ήθελα να μην υπάρχει απώλεια συνείδησης μετά τον θάνατο του φυσικού σώματος, να βρίσκεσαι δηλαδή κάπου όπου θα μπορείς να έχεις μια ανώτερη θέαση. Όχι φυσικά να διατηρηθεί ο εγκέφαλος σε ένα σώμα ρομπότ. Κάτι σαν τους αρχαίους θεούς.
-
Ορέστης 35
Το ειδα. Δε λεει τιποτα για βραχυπροθεσμη εφαρμογη σε ανθρωπους.sys3x έγραψε: 19 Δεκ 2019, 10:32Ορέστη το είδες το βιντεάκι;Ορέστης 35 έγραψε: 19 Δεκ 2019, 09:12Παρακολουθω χρονια τις εξελιξεις. Η τεχνικη crispr ειναι ελπιδοφορα αλλα δε θα προλαβει η γενια μας της οποιες θεραπειες αντιγηρανσης που και παλι δε νομιζω να ειναι δραματικες. Απλα οι πολυ πλουσιοι θα αποκτουν τα γονιδια των πολυ τυχερων. Μαζι με τις μεταμοσχευσεις οργανων θα ζουν 120 χρονια.