NewModelArmy έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:36
Ρε τι σημασια εχει τι εμαθαν.Ελληνικη καταγωγη δεν ειχαν,αυτο θελω να πω.Πως λεει τωρα αυτος ο Τουρκος εγω ειμαι εξισλαμισμενος Ελληνας.Ε και οι περισσοτεροι προγονοι του εξξεληνισμενοι Φρυγες,Λυδοι,Καππαδοκες και δεν συμμαζευεται ηταν.
Οτι να ναι..
Σε ξαναρωταω πως ''μαθανε ελληνικα'' και δεν ξερεις να δωσεις πιστικη απαντηση ...
Σου λεω οτι ειχε γεμισει ελληνικες αποικιες η Συρια-Ισραηλ ποσο μαλλον η Μικρα Ασια και συ κανεις την παπια
NewModelArmy έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:36
Ρε τι σημασια εχει τι εμαθαν.Ελληνικη καταγωγη δεν ειχαν,αυτο θελω να πω.Πως λεει τωρα αυτος ο Τουρκος εγω ειμαι εξισλαμισμενος Ελληνας.Ε και οι περισσοτεροι προγονοι του εξξεληνισμενοι Φρυγες,Λυδοι,Καππαδοκες και δεν συμμαζευεται ηταν.
Οτι να ναι..
Σε ξαναρωταω πως ''μαθανε ελληνικα'' και δεν ξερεις να δωσεις πιστικη απαντηση ...
Σου λεω οτι ειχε γεμισει ελληνικες αποικιες η Συρια-Ισραηλ ποσο μαλλον η Μικρα Ασια και συ κανεις την παπια
Fluffy έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:55
ελληνόφρονες τι γνώμη έχετε για τους λαζομακεδόνες;
Είναι κι αυτή μια ελληνική φυλή. Απόγονοι του Ιάσονα και των Αργοναυτών, της Μήδειας, των μιθριδατικών δυναστειών των ελληνιστικών βασιλείων κοκ. Μέχρι το μιαρό Ισλάμ. Υπάρχουν αντιρρήσεις για την μιαρότητα και βλαπτικότητα του Ισλάμ και την καλοήθεια οτιδήποτε ελληνικού;
NewModelArmy έγραψε: 14 Δεκ 2019, 18:40
Εμαθαν Ελληνικα οπως αργοτερα εμαθαν οι περισσοτεροι Τουρκικα χωρις οι αυθεντικοι Τουρκοι απο την Ασια να ειναι πλειοψηφια
Πως μαθανε τουρκικά ;;;
Οπως οι ντόπιοι της νότιας Αμερικής μάθανε ισπανικά