Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2019, 21:35
Σε ενδεχόμενο μπαμ έχουν γίνει μπουχος καμία εικοσαριά μύρια Τούρκοι. Μόνο τα ουγκανα του Ερντογκάν και τπτ πίθηκοι από τα βάθη της Ανατολίας θέλουν να πολεμήσουν.
Μη ξεχνάτε ότι οι "πολιτισμένοι" Τούρκοι της Δύσης έχουν πολλά παραπάνω να χάσουν από τον Ελ.
Ίσως αν είναι εύκολο να φύγουν. Κάτι τέτοιο το ξέρει και ο Ερντογάν και δεν θα κηρύξει πόλεμο με ανοιχτά αεροδρόμια. Επίσης δεν θα είναι λύση για αυτούς να κατευθυνθούν με βάρκες προς την Ελλάδα όπως έγινε με το πραξικόπημα. Να φύγουν προς τα ανατολικά...
Ακόμα και έτσι έχουν οι Τούρκοι υπεροπλία. Είναι σχεδόν 8 φορές εμείς. Από εμάς πόσους βλέπεις να φεύγουν ή να μη γυρνούν από το εξωτερικό;
Πάντως βλέπω να κυκλοφοράει πολύ το επιχείρημα "Θα είμαστε μόνοι μας απέναντι
στην Τουρκία".Την τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε αυτό το επιχείρημα ήταν
το 2015 όταν υπογράψαμε το τρίτο μνημόνιο.Οπότε μάλλον για υπογραφές το πάνε
και με την Τουρκία, απλά προσπαθούν να το φέρουν πλαγίως.
Ψήφισα: "Δεν είναι και το ξέρει". Συντομα έρχεται το τέλος τους. Δεν ξέρω ποιανού η μουνα θα πήζει περισσότερο όταν θα τους τσακίσουμε, των Τούρκων, των Ευρωπαίων ή των Ζαιων.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
οι Ρωμαίοι αδερφοί μας έστειλαν φρεγάτα στο νησί των μπροντζάτων αδερφών μας πάντως, φήμες αναφέρουν ότι εισήλθαν στα τίμια χωρικά ύδατα με την ιαχή Μπραγκιν!
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2019, 21:35
Σε ενδεχόμενο μπαμ έχουν γίνει μπουχος καμία εικοσαριά μύρια Τούρκοι. Μόνο τα ουγκανα του Ερντογκάν και τπτ πίθηκοι από τα βάθη της Ανατολίας θέλουν να πολεμήσουν.
Μη ξεχνάτε ότι οι "πολιτισμένοι" Τούρκοι της Δύσης έχουν πολλά παραπάνω να χάσουν από τον Ελ.
Μπα ούτε καν.Οι Τούρκοι είναι φανατικά εθνικιστικά λάος σε σημείο που όλα τα κόμματα τους είναι εθνικιστικά.Οι Τούρκοι πασόκοι έχουν κάνει πιο ακραίες δηλώσεις από τον Ερντογάν.
Συγκινούμαι παιδιά όταν διαβάζω τον Kauldron ή τον Ερμή ή τους άλλους να πιστεύουν πραγματικά ότι ένα έθνος δέκα εκατομμυρίων με καταρρέουσα άμυνα, στο χείλος της χρεοκοπίας, με τους μισούς να δηλώνουν ότι σε ενδεχόμενο πολέμου θα εγκαταλείψουν τη χώρα, όχι μόνο θα τα βάλει με μια δύναμη δεκαπλάσια από εμάς αλλά και θα νικήσει. Πιστεύω ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει ακόμα και αν ο Δίας με όλους τους θεούς ήταν στο μέρος μας αλλά συγκινούμαι ειλικρινά που υπάρχουν έλληνες που το πιστεύουν. Και εγώ μαζί σας παιδιά, πάμε να γαμήσουμε όσους Μογγόλους περισσότερο γίνεται. Πάμε να τους συνθλίψουμε τα κρανία. Κι εγώ μαζί σας. Ας σκοτωθούμε. Δε γαμιέται. Για ένα ιδανικό ζούμε.
αυτό που κατάλαβα είναι ότι η διαφορές που εχουν νδ και συριζα είναι περίπου ίδιες με τις διαφορές καθολικών-ορθοδόξων.οι νεοδημοκράτες είναι πιο κυριλέδες χωρίς μούσια κλπ και πιστευουν πως το άσυλο είναι εκπορευόμενο από την αστυνομία και όχι από τον πρύτανη.μαλακίες για να διαφωνούν δλδ
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Δεκ 2019, 08:45
Συγκινούμαι παιδιά όταν διαβάζω τον Kauldron ή τον Ερμή ή τους άλλους να πιστεύουν πραγματικά ότι ένα έθνος δέκα εκατομμυρίων με καταρρέουσα άμυνα, στο χείλος της χρεοκοπίας, με τους μισούς να δηλώνουν ότι σε ενδεχόμενο πολέμου θα εγκαταλείψουν τη χώρα, όχι μόνο θα τα βάλει με μια δύναμη δεκαπλάσια από εμάς αλλά και θα νικήσει. Πιστεύω ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει ακόμα και αν ο Δίας με όλους τους θεούς ήταν στο μέρος μας αλλά συγκινούμαι ειλικρινά που υπάρχουν έλληνες που το πιστεύουν. Και εγώ μαζί σας παιδιά, πάμε να γαμήσουμε όσους Μογγόλους περισσότερο γίνεται. Πάμε να τους συνθλίψουμε τα κρανία. Κι εγώ μαζί σας. Ας σκοτωθούμε. Δε γαμιέται. Για ένα ιδανικό ζούμε.
Οι κωλντρον του πχωρουμ ειναι οι γνωστοι μας φλωροι. You matched!
Οι κωλντρον του πχωρουμ ειναι οι γνωστοι μας φλωροι. You matched!
Kι οι Τρανς μαζί μας. Όλοι μαζί παλληκάρια. Μεράκλωσα γαμώτη μου θα κάνω ένα τσιγάρο.
Γι'αυτό και αν λάβεις την τοποθέτηση Φώφης για αποφυγή όποιου επεισοδίου, καταλαβαίνεις ότι εν τέλει το Ελλαδιστάν θα πάει σε διαπραγματεύσεις,
και κατά συνέπεια σε συνεκμετάλλευση. Αργότερα πιθανόν και σε διχοτόμηση Αιγαίου κλπ.