Μία ενέργεια είναι ντε φάκτο σεξιστική ή μη; Υπάρχουν γκρίζες ζώνες;
Παίζει αν ρωτήσεις δύο ψαγμένες τριτοκυματικές φεμινίστριες κατά πόσον μία συμπεριφορά είναι σεξιστική να διαφωνήσουν;
Συγγνώμη σύντροφε, έκαψες την ερώτηση σου, όταν ξαναρθεί η σειρά σου...
'α σου πω κατ'; Έτσι απαντάς σε όλους. Μάλλον υπερεκτίμησα την σηματντικότητα του νήματος.
Δεν ψήνεσαι να απαντήσεις σε καμιά ειλικρινή απορία.
'δωνά πέρα είναι καλύτερα viewtopic.php?p=1033806#p1033806
τουλάχιστον δεν πουλάει ότι κάνει κάτι.
Μία ενέργεια είναι ντε φάκτο σεξιστική ή μη; Υπάρχουν γκρίζες ζώνες;
Παίζει αν ρωτήσεις δύο ψαγμένες τριτοκυματικές φεμινίστριες κατά πόσον μία συμπεριφορά είναι σεξιστική να διαφωνήσουν;
'α σου πω κατ'; Έτσι απαντάς σε όλους. Μάλλον υπερεκτίμησα την σηματντικότητα του νήματος.
Υπάρχουν όροι ρε συ και ο χρόνος μου είναι πολύτιμος, δεν μπορώ να απαντάω σε 50 ερωτήσεις καθενός. Θα με πεις δεν κάνουν όλοι ερωτήσεις. Ε, καλά, να ρωτήσει αρχικά ένα σεβαστό πλήθος χρηστών και μετά μπορούμε να ξανακάνουμε τον κύκλο. Το θεωρώ αρκετά φρόνιμο αυτό το μέτρο.
Fluffy έγραψε: 14 Ιαν 2020, 05:13
Υπάρχουν όροι ρε συ και ο χρόνος μου είναι πολύτιμος, δεν μπορώ να απαντάω σε 50 ερωτήσεις καθενός. Θα με πεις δεν κάνουν όλοι ερωτήσεις. Ε, καλά, να ρωτήσει αρχικά ένα σεβαστό πλήθος χρηστών και μετά μπορούμε να ξανακάνουμε τον κύκλο. Το θεωρώ αρκετά φρόνιμο αυτό το μέτρο.
Και ποιός σε είπε ότι δε θα κρεμάσουμε τους καπιταλιστές από σκοινί που μας πουλάνε;
Ποιος σας λέει πως δε θα φέρουμε τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς μπρός στα δικά τους αδιέξοδα, στα δικαιώματα που οι ίδιοι επικαλούνται αλλά και τα καταπατούν; Και εδώ υπάρχει μια διαφωνία, τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι κατακτήσεις του λαού από αγώνες όπως π.χ. το 8ωρο το ότι πήρε νομική μορφή την τάδε χρονολογία, στην τάδε χώρα με τον τάδε υπουργό δεν του δίνει το δικαίωμα να το οικειοποιηθεί. Το "σύνταγμα του στάλιν" ας πούμε δεν ήταν σύνταγμα βγαλμένο από τον εξαιρετικό εγκέφαλο του ιωσήφ αλλά η κορυφαία χάρτα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως σήμερα. Την έφτιαξαν όλοι οι άνθρωποι της ιστορίας με τους αγώνες τους.
Επειδή βλέπω οι φανατικοί μου θαυμαστές φυλλορροούν με αφορμή την απουσία μου και δεν υπάρχουν νέες απορίες από άλλους ανοίγω και επισήμως τον δεύτερο κύκλο αποριώνκαι με την μεστωμένη πείρα του πρώτου κύκλου τώρα μπορεί ο κάθε χρήστης να θέσει 2 ερωτήσεις, ταυτόχρονα ή και σε σειρά.