!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάπια Γερμανικά Προϊόντα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Re: Σάπια Γερμανικά Προϊόντα
Το Λιντλ θα είχε κλείσει προ πολλού αν δεν είχε αναγκαστεί να αλλάξει τακτική.
Στην Ελλάδα μπορεί να έχουμε 1002 στραβά αλλά τις κουράδες που πούλαγε το Λιντλ δεν τις τρώμε.
Έτσι, αναγκάστηκε να βάλει εκατοντάδες ελληνικά προϊόντα για να μην πάει στράφι η επένδυση.
Στην Ελλάδα μπορεί να έχουμε 1002 στραβά αλλά τις κουράδες που πούλαγε το Λιντλ δεν τις τρώμε.
Έτσι, αναγκάστηκε να βάλει εκατοντάδες ελληνικά προϊόντα για να μην πάει στράφι η επένδυση.
- hellegennes
Επειδή εξάγουν στην Ελλάδα μόνο τα τριτοτέταρτης διαλογής, σε αντίθεση με εμάς που εξάγουμε βασικά μόνο τα άλφα ποιότητας.stavmanr έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 15:10Κι αυτό πιστεύεις ότι συμβαίνει επειδή...hellegennes έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 12:18Και τους Δανούς στα γερμανικά προϊόντα θα τους έβαζα.stavmanr έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 09:16 Γιατί το νήμα αφορά γερμανικά προϊόντα κι όχι γενικά προϊόντα που ανακαλούνται;
Αν κάποιος φάει χαλασμένο τυρί Δανίας θα κινδυνέψει λιγότερο από το αντίστοιχο της Γερμανίας;
Το παράξενο ξέρεις ποιο είναι; Ότι τα βουλγάρικα προϊόντα είναι περισσότερα στην ελληνική αγορά από τα γερμανικά, αλλά ενώ οι ανακλήσεις για γερμανικά προϊόντα είναι σημαντικό ποσοστό του συνόλου, δεν υπάρχει μισό προϊόν Βουλγαρίας που να έχει ανακληθεί την τελευταία τριετία.
Αλλά θα με ενδιέφερε να ακούσω την δική σου αιτιολόγηση. Δεν είναι μονόλογος, είναι νήμα συζήτησης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί έχουμε πολλούς συριζαίους και κομμουνιστές δημοσίους υπαλλήλους που κάνουν τους ελέγχους. 
- hellegennes
Και λένε «α, θα χτυπήσουμε τους Γερμανούς».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και για τα 4 προϊόντα μού έβγαλε αποτέλεσμα
Your search returned no results.
Για τις θηριωδίες των βουλγάρων στη Μακεδονία στα χρόνια της κατοχής ακούς τίποτα;
Μόνο για το τι κάνανε οι Γερμανοί στην κατοχή μαθαίνουμε.
Τυχαίο;
Μια κρεατόπιτα από τα lidl συγκαταλέγεται στα χειρότερα πράγματα που έχω πάρει ποτέ από supermarket,
δεν ξέρω αν ήταν γερμανικό ή ελληνικό προϊόν. Πραγματικά αηδίασα την ζωή μου με αυτήν την γλίτσα που
είχε για κιμά, πετάχτηκε ολόκληρο. Κατά τα άλλα ψωνίζω από εκεί διάφορα φαγώσιμα προϊόντα, κυρίως
γλυκά, κάνα όσπριο, μακαρόνι κτλ. Από τα αγαπημένα είναι ένα σουφλέ ζυμαρικών με μπέικον, αλλά το φέρνουν
σπάνια, αλλιώς θα το είχα σκίσει.
δεν ξέρω αν ήταν γερμανικό ή ελληνικό προϊόν. Πραγματικά αηδίασα την ζωή μου με αυτήν την γλίτσα που
είχε για κιμά, πετάχτηκε ολόκληρο. Κατά τα άλλα ψωνίζω από εκεί διάφορα φαγώσιμα προϊόντα, κυρίως
γλυκά, κάνα όσπριο, μακαρόνι κτλ. Από τα αγαπημένα είναι ένα σουφλέ ζυμαρικών με μπέικον, αλλά το φέρνουν
σπάνια, αλλιώς θα το είχα σκίσει.
- hellegennes
Επειδή είναι για τον πούτσο το εργαλείο αναζήτησης του ΕΦΕΤ. Αν κάνεις την αναζήτηση στο Google με την πρώτη φράση κάθε κειμένου που ανέβασα, θα σ'τα βγάλει. Σε κάθε περίπτωση, ορίστε τα αρχικά links για να μην έχουν δικαιολογίες Νάνοι και λοιπές δυνάμεις:sharp έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 23:07Και για τα 4 προϊόντα μού έβγαλε αποτέλεσμα
http://www.efet.gr/portal/page/portal/e ... newID=2014
http://www.efet.gr/portal/page/portal/e ... newID=1999
http://www.efet.gr/portal/page/portal/e ... newID=1952
http://www.efet.gr/portal/page/portal/e ... newID=1877
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Φυσικά κι ακούω. Εξάλλου οι Βούλγαροι είναι τόσο μισητοί στην Ελλάδα που κανένα προϊόν που παράγεται στην Βουλγαρία δεν τολμάει να γράψει «παράγεται στην Βουλγαρία». Όλα γράφουν «Παράγεται στην ΕΕ». Φυσικά αφού είναι η μόνη χώρα που το κάνει αυτό, είναι εύκολο να καταλάβεις ποια προϊόντα είναι βουλγάρικα.Μηχανικός έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 23:14Για τις θηριωδίες των βουλγάρων στη Μακεδονία στα χρόνια της κατοχής ακούς τίποτα;
Μόνο για το τι κάνανε οι Γερμανοί στην κατοχή μαθαίνουμε.
Τυχαίο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
sharp έγραψε: 25 Νοέμ 2019, 23:07Και για τα 4 προϊόντα μού έβγαλε αποτέλεσμα

Τα δύο είναι αυτά. Τα υπόλοιπα βαρέθηκα να τα ψάξω. Την σοκολάτα τη βρήκα σε άσχετο site αλλά είναι για αλλεργία όχι κάτι άλλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
1451 έγραψε: 24 Νοέμ 2019, 19:31 Γενικά δεν είναι σοφό να αγοράζει κανείς διατροφικά προϊόντα από το εξωτερικό.

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Υδράργυρος
Αυτη η δημοσιευση να μεταφερθει στο νημα "Σαπια ελληνικα προιοντα"
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- hellegennes
Για πολύ φτύσιμο.
Όσον αφορά τα αλλαντικά του Lidl, σαφώς ψεύδεται, το ίδιο και για τα ρύζια. Μιλάμε στο φουλ προπαγάνδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 80 Απαντήσεις