αστα αυτά τώρα. Ο λόγος που δεν παίρνουμε κονσόλα, ειναι γιατί δεν πας πειράζει να δώσουμε 1000 ευρώ για την παιχνιδομηχανή μας, να βάλουμε ανεμιστηράκια καταρράκτες και λαμπάκια μέσα, να ξοδέψουμε 5 μέρες να το στήνουμε, να ειναι δύσχρηστο όσο δεν πάει, αρκεί στο τέλος να παίζουμε δωρεάν.
Εμείς δεν δίνουμε λεφτά για τα παιχνίδια, παιδιά είμαστε;
Δεν ξέρω ποια είναι η σχέση σου με υπολογιστές, αλλά θέλει μια ώρα στήσιμο, μισή ώρα εγκατάσταση όλα, λόγω SSD , και πάνω από ολα, δεν είναι ανάγκη να κάνει 1000 ευρώ.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
enterprise-psi έγραψε: 01 Ιουν 2018, 18:46
Δεν ξέρω ποια είναι η σχέση σου με υπολογιστές, αλλά θέλει μια ώρα στήσιμο, μισή ώρα εγκατάσταση όλα, λόγω SSD , και πάνω από ολα, δεν είναι ανάγκη να κάνει 1000 ευρώ.
καλά μην σοβαρεύεις, δεν σε είπα μπέμπη
ναι το ξέρω βρε, το έκανα και εγώ μικρούλης, άν φάς την ζωή σου με αυτά, καταφέρνεις να παίζεις πιο σύντομα, δωρεάν.
enterprise-psi έγραψε: 01 Ιουν 2018, 18:46
καλά μην σοβαρεύεις, δεν σε είπα μπέμπη
ναι το ξέρω βρε, το έκανα και εγώ μικρούλης, άν φάς την ζωή σου με αυτά, καταφέρνεις να παίζεις πιο σύντομα, δωρεάν.
με το λινουξ εξακολουθεις να μην παιζεις και να χανεις χρονο απο τη ζωη σου ψαχνοντας για τα αυτονοητα
αλλα θα μου πεις συνηθισμενα τα βουνα απτα χιονια!
κάνουμε άλλα πράγματα μάλλον
εμένα μου αρέσουν τα γουντοους πάντως, πάντα τα λάτρευα, μου αρέσει το securecrt, ωραίο κονσόλα πρός ένα linux που κάνει κάτι χρήσιμο κάπου κλπ.
χαλαρό τραγουδάκι που υπονοεί οτι τα πισι μπορούν να κάνουν και κάτι άλλο απο παιχνίδια.
βάζουμε και την έννοια του github, linus torvalds και αυτό
και τέλος, απλά το βλέπουμε 100 φορές, να μέινει το linus said, καλό είναι να ξέρουμε οτι υπάρχει ένας πραγματικός αυτοκράτορας στην εποχή που ζούμε, αν και δεν τον νοιάζει.
When my friends ask how it thrives, and how Linus keeps all of it flowing, Benevolent Dictator For Life,
it's why I am okay, I said I'm okay,
You know what Linus said? You know what he told us?
omg kai 3 lol έγραψε: 01 Ιουν 2018, 16:26
στο eBay βρισκεις τα windows 10 με αυθεντικο key απο 2 ευρω!
καμια δικαιολογια πλεον!
δεν έχουν κλείσει ακόμα την υπηρεσία δωρεάν αναβάθμισης, απο 7(σπασμένα) πας ακόμα σε 10 δωρεάν. Δεν πιάσανε τους στόχους τελικά.
Νομίζω μπορείς να κάνεις εγκατάσταση τα 10 χωρίς να τα ενεργοποιήσεις.Χάνεις κάτι λίγα βέβαια.Αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.Οπότε εκεί θα χρειαστεί να τα αγοράσεις.
omg kai 3 lol έγραψε: 01 Ιουν 2018, 16:26
στο eBay βρισκεις τα windows 10 με αυθεντικο key απο 2 ευρω!
καμια δικαιολογια πλεον!
δεν έχουν κλείσει ακόμα την υπηρεσία δωρεάν αναβάθμισης, απο 7(σπασμένα) πας ακόμα σε 10 δωρεάν. Δεν πιάσανε τους στόχους τελικά.
Νομίζω μπορείς να κάνεις εγκατάσταση τα 10 χωρίς να τα ενεργοποιήσεις.Χάνεις κάτι λίγα βέβαια.Αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.Οπότε εκεί θα χρειαστεί να τα αγοράσεις.
αρκεί από το μηχάνημα που έχεις τα 7(σπασμένα), να τρέξεις τον οδηγό της ms. Κρατάει την άδεια για τα 10 στο νετ, την έχεις μετά, κάνεις καθαρό φορματ και έχεις 10 προ με άδεια μόλις συνδεθεί, αυτόματα κλπ.
enaon έγραψε: 01 Ιουν 2018, 20:16
αρκεί από το μηχάνημα που έχεις τα 7(σπασμένα), να τρέξεις τον οδηγό της ms. Κρατάει την άδεια για τα 10 στο νετ, την έχεις μετά, κάνεις καθαρό φορματ και έχεις 10 προ με άδεια μόλις συνδεθεί, αυτόματα κλπ.
fonfon έγραψε: 01 Ιουν 2018, 20:50
δεν το έπιασα αυτό με την άδεια.Κρατάει στο νετ και μετά το φορμάτ συνδέεται αυτόματα και έχει άδεια.
εννοώ οτι βάζεις τα 10 σε ένα 7άρι όπως λέει εδώ, και πλέον η άδεια είναι στο κλάουντ, δεν σε ρωτάει ποτέ να την βάλεις, την βάζει μόνο του αν κάνεις φορμάτ κλπ.