Λαθος, αλλά πως σου ηρθε κάτι τέτοιο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαστρονομικές απάτες.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Γαστρονομικές απάτες.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- hellegennes
Έμπνευση
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ελβετός Τραπεζίτης
Κατα την γνωμη μου η Ελληνική Κουζίνα είναι απλή και έχει να επιδείξει πολλά γευστικά πίατα, αλλά δεν ειναι κατι το ιδιαίτερο.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2018, 23:37Η Ιταλική έχει αρκετά ελαφριά πιάτα και παράδοση σε αρκετά γλυκά, αλλά η συντριπτική πλειονότητα των γνωστών της πιάτων είναι σαβουροφούντ: πίτσα και μακαρόνια. Αυτά ξέρουν όλοι σαν ιταλική κουζίνα.Daje έγραψε: 04 Απρ 2018, 08:32 Νο.1 κουζινα παγκοσμιως = Ιταλικη
Νο.2 κουζινα παγκοσμιως = ?
Νο.3 κουζινα παγκοσμιως = ?
Τωρα τι ν'απαντησω σ'αυτο?
Ειναι σαν να λεει κανεις οτι ο Παρθενωνας ειναι λιγες κολωνες και δοκαρια ενωμενα μεταξυ των και τιποτα το σπουδαιο.
Το οτι ο καθε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ασελγει πανω σε αυτα τα πιατα, δεν σημαινει οτι πρεπει να αποδεχτουμε αυτη την, ΑΘΛΙΑ, φαγητοκτονια.
ΜΗΝ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
ο χέλης μου θύμισε ένα επικό που είχε πει ο κόκορας στο άλλο πχώρουμ.
"Τι είναι η παρμεζάνα; μια κακή και άνοστη γραβιέρα είναι"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Τι είναι το χαβιάρι, αυγά. Σιγά. Είναι και μαύρα. Μπλιαχ.Ερμής έγραψε: 05 Απρ 2018, 10:03 ο χέλης μου θύμισε ένα επικό που είχε πει ο κόκορας στο άλλο πχώρουμ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
και μικρά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
fagano3
Aντικειμενικα πιτσες και ζυμαρικα ειναι σαβουροφαγητο ειτε φτιαχνονται στην Ιταλια ειτε απο Τουρκο που εχει αγορασει τρατορια στη Γερμανια.Daje έγραψε: 05 Απρ 2018, 09:06hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2018, 23:37Η Ιταλική έχει αρκετά ελαφριά πιάτα και παράδοση σε αρκετά γλυκά, αλλά η συντριπτική πλειονότητα των γνωστών της πιάτων είναι σαβουροφούντ: πίτσα και μακαρόνια. Αυτά ξέρουν όλοι σαν ιταλική κουζίνα.Daje έγραψε: 04 Απρ 2018, 08:32 Νο.1 κουζινα παγκοσμιως = Ιταλικη
Νο.2 κουζινα παγκοσμιως = ?
Νο.3 κουζινα παγκοσμιως = ?
Τωρα τι ν'απαντησω σ'αυτο?
Ειναι σαν να λεει κανεις οτι ο Παρθενωνας ειναι λιγες κολωνες και δοκαρια ενωμενα μεταξυ των και τιποτα το σπουδαιο.
Το οτι ο καθε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ασελγει πανω σε αυτα τα πιατα, δεν σημαινει οτι πρεπει να αποδεχτουμε αυτη την, ΑΘΛΙΑ, φαγητοκτονια.
ΜΗΝ ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ
Ναι στην Ιταλια μπορει να εχει καλυτερη γευση,τεχνικη και υλικα αλλα δεν παυει να ειναι σαβουροφαγητο.Αυτο το πραγμα δεν μπορει να ονομαστει κουζινα .Ειναι σαν να λεμε τα πιτογυρα κουζινα.
Σιγουρα εχουν οι νοτιοιταλοι αξιολογα φαγητα και κουζινα αλλα δεν ειναι αυτα.
- Cecily Anne
Από που κι ως που είναι σαβούρα ένα φαί που περιέχειfagano3 έγραψε: 05 Απρ 2018, 10:28 Aντικειμενικα πιτσες και ζυμαρικα ειναι σαβουροφαγητο ειτε φτιαχνονται στην Ιταλια ειτε απο Τουρκο που εχει αγορασει τρατορια στη Γερμανια.
Ναι στην Ιταλια μπορει να εχει καλυτερη γευση,τεχνικη και υλικα αλλα δεν παυει να ειναι σαβουροφαγητο.Αυτο το πραγμα δεν μπορει να ονομαστει κουζινα .Ειναι σαν να λεμε τα πιτογυρα κουζινα.
Σιγουρα εχουν οι νοτιοιταλοι αξιολογα φαγητα και κουζινα αλλα δεν ειναι αυτα.
1. Υδατάνθρακα και Φυτικές Ίνες
2. Πρωτεΐνη
3. Λιπαρά;
Σαβούρα το κάνει ο τρόπος που το φτιάχνουν οι άμπαλοι, στην πρωταρχική του μορφή είναι υπερπλήρες πιάτο, φουλ θρεπτικό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
fagano3
Ναι ολοι οι διατροφολογοι προτεινουν να τρωμε μακαροναδες και πιτσες.
- Cecily Anne
Ναι, εμένα σχεδόν κάθε δεύτερη βδομάδα μου έχει μακαρόνια. Πίτσα όχι, γιατί βαριέμαι να φτιάχνω.fagano3 έγραψε: 05 Απρ 2018, 10:35 Ναι ολοι οι διατροφολογοι προτεινουν να τρωμε μακαροναδες και πιτσες.
-
fagano3
Καθε δευτερη βδομαδα εχει διαφορα με το καθε μερα εχω πρωτο πιατο μακαρονια.Cecily Anne έγραψε: 05 Απρ 2018, 10:37Ναι, εμένα σχεδόν κάθε δεύτερη βδομάδα έχω μακαρόνια. Πίτσα όχι, γιατί βαριέμαι να φτιάχνω.fagano3 έγραψε: 05 Απρ 2018, 10:35 Ναι ολοι οι διατροφολογοι προτεινουν να τρωμε μακαροναδες και πιτσες.
Επισης καθε δευτερη βδομαδα μπορει να τρως και σοκολατα.
- Cecily Anne
Αν δεν έκανα διατροφή, για να βάλω μύες θα είχα πιο συχνά. Στις δίαιτες δηλαδή είχα πιο συχνά.fagano3 έγραψε: 05 Απρ 2018, 10:39
Καθε δευτερη βδομαδα εχει διαφορα με το καθε μερα εχω πρωτο πιατο μακαρονια.
Επισης καθε δευτερη βδομαδα μπορει να τρως και σοκολατα.
Κάθε μέρα τρώω υδατάνθρακα υπό μορφή ψωμιού σχεδόν σε 3 από 6 γεύματα. Αν τα βάλεις κάτω και τα αθροίσεις, το φλιτζανάκι υδατάνθρακα που κάνουν οι Ιταλοί πρώτο πιάτο είναι λιγότερο από τα τοστ κλπ που μου έχει εμένα στη διατροφή.
-
fagano3
Ναι το ασπρο ψωμι του τοστ ειναι επισης σαβουρα οπως και τα μακαρονια.
Ψωμι ομως μπορεις να εχεις ποιοτικο.
Αυτο που σωζει τους Ιταλους ειναι οτι τρωνε λιγο,γυμναζονται και δεν καπνιζουν.Οχι η διατροφικη αξια της σαβουροπιτσας και των σαβουρομακαρονιων.
Ψωμι ομως μπορεις να εχεις ποιοτικο.
Αυτο που σωζει τους Ιταλους ειναι οτι τρωνε λιγο,γυμναζονται και δεν καπνιζουν.Οχι η διατροφικη αξια της σαβουροπιτσας και των σαβουρομακαρονιων.
- hellegennes
Οι υδατάνθρακες είναι ό,τι χειρότερο σε οποιαδήποτε δίαιτα. Το ότι δεν πειράζει να τρως μια στις τόσες δεν σημαίνει ότι δεν είναι σαβούρα ένα φαγητό που είναι αποκλειστικά υδατάνθρακας.
Πάντως ο Daje παρεξήγησε αυτό που έγραψα για τα ελαφριά πιάτα. Τιμητικό είναι, όχι επιβαρυντικό. Υπάρχουν αρκετά ιταλικά πιάτα με ενδιαφέρον αλλά σχεδόν κανένα δεν είναι γνωστό σαν μέρος της ιταλικής κουζίνας εκτός από κάτι ταλιάτες.
Πάντως ο Daje παρεξήγησε αυτό που έγραψα για τα ελαφριά πιάτα. Τιμητικό είναι, όχι επιβαρυντικό. Υπάρχουν αρκετά ιταλικά πιάτα με ενδιαφέρον αλλά σχεδόν κανένα δεν είναι γνωστό σαν μέρος της ιταλικής κουζίνας εκτός από κάτι ταλιάτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση