!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το ύψος του πχώρουμ
- Οργισμένος
Re: Το ύψος του πχώρουμ
190.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Georg Von Balkanen
Δείχνει ότι με εκανε ταγκ ο περσεους ενω με εχεις κανει εσυ. Περίεργο. Δεν ειμαι ο Γιώργης. Ο Γιώργης ηταν φιλοευρωπαιος. Εγω σιχαίνομαι την δύση.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
κι εγω τοσο ειμαι αλλα νιωθω ο ορισμος της κανονικοτητας(ουτε ψηλος ουτε κοντος)ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Οκτ 2019, 09:41 εγώ είμαι 1,78 και αρχίζω και νιώθω κοντός βλέποντας τις ψήφους
οταν πηγα για ανανεωση ο προηγουμενος απο μενα ηταν ενας 2-3 ποντους πιο κοντος απο μενα και οταν τον ρωτησε ο μπατσος τι υψος εχει του ειπε 1,86under έγραψε: 18 Οκτ 2019, 11:18 1,81 (στην ανανεωση της ταυτοτητας ο αστυνομικος χωρις καν να μου ζητησει να μετρηθω ή να με ρωτησει εγραψε 1,75)
Ηταν κονδος.
ο μπατσος τα πηρε και τον εβαλε να μετρηθει κανονικα
με μενα που ειπα 1,78 δεν ασχοληθηκε καν
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Georg Von Balkanen
1.80 βγαίνει ο μεσος Έλληνας αμα βγάλεις τους Πόντιους απο τον εθνικό κορμό. Και αυτό δύσκολα.
Οθωμανέλλην έγραψε:Ο Γιώργης ηταν φιλοευρωπαιος.
Mόνο γιά να την λέει στους Ελ.
Τουρκολάγνος ήταν κυρίως, ίσως να ήταν και πραγματικός τούρκος
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μόνον Αυτός ξέρει τι είναι, εσύ ξέρεις τι είναι Αυτός, γιατί αγορίνα μου; γιατί πουλάκι μου καλό;Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Οκτ 2019, 12:59Δείχνει ότι με εκανε ταγκ ο περσεους ενω με εχεις κανει εσυ. Περίεργο. Δεν ειμαι ο Γιώργης. Ο Γιώργης ηταν φιλοευρωπαιος. Εγω σιχαίνομαι την δύση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα πας Asgardsrei φέτος;Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Οκτ 2019, 12:59Δείχνει ότι με εκανε ταγκ ο περσεους ενω με εχεις κανει εσυ. Περίεργο. Δεν ειμαι ο Γιώργης. Ο Γιώργης ηταν φιλοευρωπαιος. Εγω σιχαίνομαι την δύση.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
Georg Von Balkanen
Δεν με ενδιαφέρει. Ο φιλοδυτικισμος του μου έφερνε αναγούλα οτι και να ήταν. Το οτι μας ελεγε αραβες για εμενα ειναι δύναμη. Οχι αδυναμία.Μπίστης έγραψε: 18 Οκτ 2019, 13:04Οθωμανέλλην έγραψε:Ο Γιώργης ηταν φιλοευρωπαιος.![]()
Mόνο γιά να την λέει στους Ελ.
Τουρκολάγνος ήταν κυρίως, ίσως να ήταν και πραγματικός τούρκος
-
Georg Von Balkanen
Δεν ξερω αγγλικά. Τι σημαίνει αυτο;Λεγεών έγραψε: 18 Οκτ 2019, 13:07Θα πας Asgardsrei φέτος;Οθωμανέλλην έγραψε: 18 Οκτ 2019, 12:59Δείχνει ότι με εκανε ταγκ ο περσεους ενω με εχεις κανει εσυ. Περίεργο. Δεν ειμαι ο Γιώργης. Ο Γιώργης ηταν φιλοευρωπαιος. Εγω σιχαίνομαι την δύση.
Μπίστης έγραψε: 18 Οκτ 2019, 13:04ίσως να ήταν και πραγματικός τούρκοςΟθωμανέλλην έγραψε:Ο Γιώργης ηταν φιλοευρωπαιος.
Έλα ρε τώρα και συ, επειδή είναι λίγο μαυρούλης το παιδί, εμείς εδώ οι συμΠατριώτες του δεν πρέπει να του φερόμαστε όπως οι αυθεντικοί απόγονοι των ναζί, οφείλουμε να αγαπάμε και τα λίγο πιο σκουρόχρωμα παιδιά μας νομίζω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 2318 Προβολές
-