Albrecht έγραψε: 04 Οκτ 2019, 22:49 Το κακο ειναι οτι πολλοι θα ταυτιστουν με τον πρωταγωνιστη (η ατιμη κενωνια με κυνηγαει μια ζωη) και οχι με αυτους που τον καταντησαν ετσι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
JOKER
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: JOKER
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 04 Οκτ 2019, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα σου πετάξω σπόιλερ στη μάπα : μία -μάλλον- ψυχίατρος,δεν ξέρω τι ακριβώς επαγγέλεται,είναι μαύρη (στο τρέιλερ το είδα).Μπίστης έγραψε: 04 Οκτ 2019, 20:34 Aκόμα να πεισθώ !
Όχι γιά να την δω, καλή θα είναι γιά διασκέδαση, αλλά Χόλυγουντ χωρίς χοντράδες που θα με ξενερώσουν ή προπαγάνδα μου φαίνεται δυσκολούτσικο ...
-
Εμπεδοκλής
Όχι και τόσο μεγάλο σποιλερ,
Spoiler
αλλά θυμίζω ότι το Χόλιγουντ στηρίζει τους δημοκρατικούς.
Μέσω της ταινίας οι υποστηρικτές των δημοκρατικών βρίσκουν την ευκαιρία να καταγγείλουν τον Τραμπ και την κατάργηση του Ομπάμα καίρ.
Ο Γουέιν χρησιμοποιεί ξεκάθαρα τις ατάκες και το στυλ του Τραμπ, ενώ ειδική μνεία υπάρχει και για τους οπαδούς των ρεπουμπλικάνων που μοιράζουν όπλα για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους.
Μέσω της ταινίας οι υποστηρικτές των δημοκρατικών βρίσκουν την ευκαιρία να καταγγείλουν τον Τραμπ και την κατάργηση του Ομπάμα καίρ.
Ο Γουέιν χρησιμοποιεί ξεκάθαρα τις ατάκες και το στυλ του Τραμπ, ενώ ειδική μνεία υπάρχει και για τους οπαδούς των ρεπουμπλικάνων που μοιράζουν όπλα για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους.
η κονσερβα λαγκαδα εχει καταργηθει ziko?
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Το είδα σήμερα.
Αξίζει κάποιος να το δει. Πραγματικά.
Ο Χοακίν μ αυτή την ερμηνεία ίσως πάρει όσκαρ.
Γενικά πάντως η κοινωνία ίσως ποτέ δεν αποβάλλει τα τα ταμπού οσον αφορά τη συμπεριφορά της απέναντι στους ψυχικά ασθενεις γιατί οι τελευταίοι ενίοτε προκαλούν τον φόβο και την επιφυλακτικότητα στον περιγυρό τους.
Οσοι δείτε την ταινία θα το καταλάβετε καλύτερα αυτό.
Αξίζει κάποιος να το δει. Πραγματικά.
Ο Χοακίν μ αυτή την ερμηνεία ίσως πάρει όσκαρ.
Γενικά πάντως η κοινωνία ίσως ποτέ δεν αποβάλλει τα τα ταμπού οσον αφορά τη συμπεριφορά της απέναντι στους ψυχικά ασθενεις γιατί οι τελευταίοι ενίοτε προκαλούν τον φόβο και την επιφυλακτικότητα στον περιγυρό τους.
Οσοι δείτε την ταινία θα το καταλάβετε καλύτερα αυτό.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Εμπεδοκλής
Μπα. Τα πάντα έχουν διπλή ανάγνωση. Όπως στο American History X, η άλλη ανάγνωση λέει ότι και το ναζισμό να αποκηρύξει κανείς οι μαύροι θα συνεχίζουν να δολοφονούν έτσι και στο Joker, όσο πιο φιλικός είναι κανείς με τους τρελούς κινδυνεύει περισσότερο..
-
Εμπεδοκλής
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Έχει κάτι σκηνές τελείως ωμές.
Αν σε πιάνει το στομάχι σου μ αυτα μην την δεις.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Σε εμενα εδωσες λινκ και αφου εφαγα 4 ωρες να βρω τα βιογραφικα των συγγραφέων το σκεφτομαι 3 ημέρες αν πρεπει να συνεχίσω,ασε που εχω και στην μεση το εγκλημα απο τους μεταναστες ,οπου μαθαινω για τους διασημους ελληνες γκαγκστερ ,Αλεκο Καπονη, τον Λανσκωνη,τον Γιαννη Ντιλιγκερακη και πολλους φημισμένους εγκληματιες.hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2019, 14:27Εσύ κοίτα να δεις καμμιά ταινία του Κουροσάβα, γιατί μετά θα σου κάνω ερωτήσεις.πήζον bot έγραψε: 03 Οκτ 2019, 22:22 σε καθε χολυγουντιανη μαλακια, ενα πληθος δεξιων σχολιαζουν.
τυχαιο.
Κοίτα να διαβάσεις, γιατί έχω στο πρόγραμμά μου και τον Dwarven Blacksmith που του έβαλα να διαβάσει την έκθεση του IPCC και είμαι σίγουρος ότι θα μου έρθει αδιάβαστος. Τουλάχιστον εσύ κοίτα να έρθεις διαβασμένος, μην με τσατίσεις.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
stergiosbik
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo