Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι κατανοητή και μέρος του προβλήματος. Ωστόσο ξέρεις πως είναι πολλοί που δεν επιθυμούν τον έλεγχο γιατί διακινούν μαύρο χρήμα. Και δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για να το πιάσεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:20 σε αυτή τη χώρα τουλάχιστον δε μπορείς να εναποθέσεις όλη σου την εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα και στην εκάστοτε κυβέρνηση και στο ελ δημόσιο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικές ηλεκτρονικές συναλλαγές εναντίον φοροδιαφυγής
Re: Υποχρεωτικές ηλεκτρονικές συναλλαγές εναντίον φοροδιαφυγής
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχι, μιλάω για να μπορείς ανά πάσα στιγμή να έχεις πρόσβαση στο λογαριασμό σου και να ελέγχεις υπόλοιπα κ τέτοιαvantono έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:24τι σμαρτφόουν βρε 'συ, το γουέμπ μπανκινγκ δεν απαιτει σμαρτφόουν, απο το πισί σου μπορεις να μπεις με τα γουίντοους 97 και με κωδικους στο σαιτ της τραπεζας, και απλα τσεκαρεις το λογαριασμό σου. Ε ναι και που απαιτεί συνδεση στο ιντερνετ τί? Το πχορουμ πχ δεν απαιτεί? Και η συνδεση του ιντερνετ απαιτεί ρεύμα και πρίζα στο σπίτι σου. Μήπως δεν εχεις ουτε απ' αυτα ας πουμε?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:07Αυτό που γράφεις προϋποθέτει να κουβαλάς πάνω σου smartphone, να πληρώνεις και σύνδεση στο ίντερνετ για το τηλέφωνο κτλvantono έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:58
Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Πάντως ήταν δικό της (εξ αμελείας) λάθος. Με την κατάλληλη χρήση web/phone/mobile banking θα μπορούσε ανα πάσα στιγμή να ρίχνει μια ματιά στο λογαριασμό της, να τσεκάρει διαθέσιμο και λογιστικό υπόλοιπο αντίστοιχα, και για οποιαδήποτε ύποπτη απορία να καλούσε την τράπεζα της για περαιτέρω διευκρινίσεις. Αν το εκανε αυτο, τώρα δεν θα ειχε φτάσει σε αυτό το παρολίγον άσχημο σημείο. Δεν ανησυχώ ομως, σιγα-σιγά θα ξεκατσιβελιάσουμε ολοι, Ελλάδα ειμαστε, αυτά παιρνουν χρόνο, τι να κάνουμε. Μέχρι πριν μόλις 50 χρόνια χέζαμε σε κουβάδες στην αυλή,σκουπιζόμασταν με πλατανόφυλλα και καταδιώκαμε κουμουνιστάς.![]()
Βαζελίνη και απαλά-απαλά, ολα γίνονται, μας διδάσκει ο κύριος Γιώργος![]()
εγώ προσωπικά δεν γουστάρω ούτε τα σμαρτφονς ούτε θέλω να πληρώνω κερατιάτικα
δες το πρόβλημα στο πυρήνα του
επί της ουσίας η κρατική εξουσία μου επιβάλλει έξοδα και διαδικασίες που δεν τις έχω πραγματικά ανάγκη
Απλά τα υπερδαιμονοποιείτε όλα, βλεπω.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτή η φάρα ειναι κυρίως που πήζει και ποναει η πατουθρίτσα της απο τέτοια μέτρα, και τα πολεμά λυσσαλέα,και για ολους αυτούς έρχεται πούτσαθλο και καράτε, αναμφισβήτητα! Οι αγνοί αρνητές τύπου αλογομούρη ειναι απλά επιφυλακτικά άτομα με υγιείς προβληματισμούς, οχι επικίνδυνα.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:27Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι κατανοητή και μέρος του προβλήματος. Ωστόσο ξέρεις πως είναι πολλοί που δεν επιθυμούν τον έλεγχο γιατί διακινούν μαύρο χρήμα. Και δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για να το πιάσεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:20 σε αυτή τη χώρα τουλάχιστον δε μπορείς να εναποθέσεις όλη σου την εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα και στην εκάστοτε κυβέρνηση και στο ελ δημόσιο
Echelon έγραψε: 03 Οκτ 2019, 10:57 Στην σωστή κατεύθυνση, αφού το γελοίο 10% ως 10.000 μπορούσε να καλυφτεί από τα καύσιμα για το πήγαινε-έλα στην δουλειά, αλλά πάλι μικρό το ποσοστό. Καλό θα ήταν να μπουν στην εξίσωση και οι άνω των 70.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Rocco Siffredi
ολες το εκαναν;ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:19Όχι πια. Γιαυτό γκρινιάζω. Έθεσαν χρονικό όριο προς τα πίσω, πράγμα που θεωρώ αδιανόητο.Rocco Siffredi έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:13 για τις τραπεζες αν εχεις e banking πας στην ημερομηνια που ζητας και το εκτυπωνεις αν χρειαστει υπαρχει σαν επιλογη
δεν το ειχα προσεξει μλκια αν ισχυει
Δεν γνωρίζω για όλες. Πιθανόν να είναι λάθος ο πληθυντικός.Rocco Siffredi έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:33ολες το εκαναν;ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:19Όχι πια. Γιαυτό γκρινιάζω. Έθεσαν χρονικό όριο προς τα πίσω, πράγμα που θεωρώ αδιανόητο.Rocco Siffredi έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:13 για τις τραπεζες αν εχεις e banking πας στην ημερομηνια που ζητας και το εκτυπωνεις αν χρειαστει υπαρχει σαν επιλογη
- Rocco Siffredi
πειραιως που βλεπω μου λεει τελευταιους 13 μηνες
ε τα μνια
ε τα μνια
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
καπου εκει στην αναζήτηση χρονολογίας, εχει κοντά κι ενα πλαiσιάκι που γράφει "κωδικος αναφοράς" ή καπως ετσι. Αυτό θαρρώ πως ειναι ο κωδικός εντολης πληρωμής, που παιρνει το αίτημά σου απο την τράπεζα οταν πληρώνεις ηλεκτρονικά (στο βγάζει και στις πληροφορίες συναλλαγής). Δοκίμασε να κρατήσεις ενα απο μια ράντομ πληρωμή σου, και μετά απο καιρο θυμίσου να το γράψεις μεσα σε εκεινο το πλαισιο πατώντας αναζητηση, μηπως σου εμφανίσει το σύστημα τη συγκεκριμένη πληρωμή.ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:35Δεν γνωρίζω για όλες. Πιθανόν να είναι λάθος ο πληθυντικός.Rocco Siffredi έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:33ολες το εκαναν;ST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:19
Όχι πια. Γιαυτό γκρινιάζω. Έθεσαν χρονικό όριο προς τα πίσω, πράγμα που θεωρώ αδιανόητο.
Εμενα και οι δυο τραπεζες τωρα με βγαζουν μεχρι 12μηνο πισω. Πριν καμποσο καιρο που ειχα τσεκαρει με εβγαζαν παλι 12μηνο, μετα 13μηνο, μετα απο λιγο εγινε 18μηνο και τωρα ξανα 12μηνο. Δεν ξερω μηπως παιζει καποιο maintenance διαρκείας.
Στην δική μου δεν εμφανίζει τέτοια επιλογή για αναζήτηση συναλλαγής. Και καταλαβαίνεις ότι αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να έχω όλες τις συναλλαγές καταχωρημένες για να βρω τον κωδικό αυτής που θέλω οπότε τι νόημα θα είχε;vantono έγραψε: 03 Οκτ 2019, 12:53καπου εκει στην αναζήτηση χρονολογίας, εχει κοντά κι ενα πλαiσιάκι που γράφει "κωδικος αναφοράς" ή καπως ετσι. Αυτό θαρρώ πως ειναι ο κωδικός εντολης πληρωμής, που παιρνει το αίτημά σου απο την τράπεζα οταν πληρώνεις ηλεκτρονικά (στο βγάζει και στις πληροφορίες συναλλαγής). Δοκίμασε να κρατήσεις ενα απο μια ράντομ πληρωμή σου, και μετά απο καιρο θυμίσου να το γράψεις μεσα σε εκεινο το πλαισιο πατώντας αναζητηση, μηπως σου εμφανίσει το σύστημα τη συγκεκριμένη πληρωμή.
Εμενα και οι δυο τραπεζες τωρα με βγαζουν μεχρι 12μηνο πισω. Πριν καμποσο καιρο που ειχα τσεκαρει με εβγαζαν παλι 12μηνο, μετα 13μηνο, μετα απο λιγο εγινε 18μηνο και τωρα ξανα 12μηνο. Δεν ξερω μηπως παιζει καποιο maintenance διαρκείας.
Υποθέτω ότι θέλουν να μειώσουν τα κόστη σε υποδομή, servers κλπ αποθηκεύοντας μικρότερο χρονικό διάστημα και πιθανόν να επιταχύνουν την χρήση του συστήματός τους αφού οι αναζητήσεις ανά πάσα στιγμή γίνονται σε μικρότερη βάση δεδομένων. Ωστόσο αυτό για τον τελικό χρήστη σημαίνει αύξηση κόστους και σπατάλη χρόνου.
Θέλω να πω ρε παιδιά ότι αφού αποφασίσαμε να ωθήσουμε με το στανιό όλο τον κόσμο σε ηλεκτρονικές συναλλαγές πρέπει να βελτιώσουμε και την υποδομή, την ευχρηστία και την εξυπηρέτηση του κοινού και να μειώσουμε τα σχετικά κόστη. Αυτό είναι το φυσιολογικό.
- wooded glade
Ο ηλεκτρολόγος θα πληρώνεται με κερδισμένα χαρτάκια ιπποδρόμου / κίνο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Ορέστης 35
Γιατι ετσι θα ζησεις οπως θελουν κι εκεινοι ειδαλλιως θα πεθανεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:05 ερώτηση: γιατί εγώ πχ που δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τράπεζες πρέπει με το ζόρι να έχω λογαριασμό και κάρτα;
από που και ως που σε μια ελεύθερη (κλαίω) πολιτεία, το κράτος με αναγκάζει να συνάψω σχέσεις με ιδιωτικές εταιρείες;
το πλαστικό χρήμα είναι μια new economy που έχει περάσει στο ντούκουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 10:57 με πρόσχημα τη πάταξη της φοροδιαφυγής σκλαβωνόμαστε όλο και περισσότερο στις τράπεζες και στο πλαστικό άυλο χρήμα
αλλάζουν δραματικά μεγέθη όπως ο δανεισμός ο πληθωρισμός στην ουσία έχουμε ένα νέο καπιταλισμό
για τον οποίο έχουμε ελάχιστη ενημέρωση
Πάντως βλέπεις ότι ήταν εντελώς διαφορετικά οι εποχές που είχες το χρήμα στο παντελόνι και πήγαινες τράπεζα να διαπραγματευτείς επιτόκιο,
και αλλιώς τώρα που διακινείς ένα λογαριασμό για τον οποίο η τράπεζα νομίζει ότι σου κάνει χάρη που υπάρχει
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ακριβώςAthos έγραψε: 03 Οκτ 2019, 13:10το πλαστικό χρήμα είναι μια new economy που έχει περάσει στο ντούκουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 10:57 με πρόσχημα τη πάταξη της φοροδιαφυγής σκλαβωνόμαστε όλο και περισσότερο στις τράπεζες και στο πλαστικό άυλο χρήμα
αλλάζουν δραματικά μεγέθη όπως ο δανεισμός ο πληθωρισμός στην ουσία έχουμε ένα νέο καπιταλισμό
για τον οποίο έχουμε ελάχιστη ενημέρωση
Πάντως βλέπεις ότι ήταν εντελώς διαφορετικά οι εποχές που είχες το χρήμα στο παντελόνι και πήγαινες τράπεζα να διαπραγματευτείς επιτόκιο,
και αλλιώς τώρα που διακινείς ένα λογαριασμό για τον οποίο η τράπεζα νομίζει ότι σου κάνει χάρη που υπάρχει
τότε είχες το χρήμα στο παντελόνι σου
τώρα είσαι πλήρως εξαρτημένος από την τράπεζα
τότε οι τράπεζες σου έγλειφαν τα παπάρια για να καταθέσεις τα λεφτά σου
τώρα με νομοθετικές πράξεις το κράτος σε υποχρεώνει να το κάνεις
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
σούπερ δημήτριος
να πούμε ότι στην εθνική για ιμπανκινγκ πρέπει να πας από εκεί για 2ωρη κολονοσκόπηση,δεν γίνεται ονλαιν ενεργοποίησηST48410 έγραψε: 03 Οκτ 2019, 13:02 Θέλω να πω ρε παιδιά ότι αφού αποφασίσαμε να ωθήσουμε με το στανιό όλο τον κόσμο σε ηλεκτρονικές συναλλαγές πρέπει να βελτιώσουμε και την υποδομή, την ευχρηστία και την εξυπηρέτηση του κοινού και να μειώσουμε τα σχετικά κόστη. Αυτό είναι το φυσιολογικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 4 Απαντήσεις