Για πες λοιπόν τί ξέρεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέλι
-
stergiosbik
Re: Μέλι
Εγω;
Τιποτα απολυτως.Απλως λεω οτι εχεις ποιοτικοτατο μελι.
Τιποτα απολυτως.Απλως λεω οτι εχεις ποιοτικοτατο μελι.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και όχι μόνο.Japetus έγραψε: 24 Σεπ 2019, 21:31 Το γεγονός ότι είναι το νούμερο ένα σε ποσότητα παραγωγής στην Ελλάδα αναγκάζει τους εμπόρους να ρίξουν την τιμή του προκειμένου να προωθήσουν άλλα είδη γι αυτό το πολεμούν. Παίζει τρομερό μάρκετιγκ στο μέλι..
Αρκετές φορές επίτηδες διαδίδουν πως είναι γεμάτοι με ελατομελο πχ ώστε η τιμή να πέσει.
Και την τελευταία 5ετια έχει πάει κατά διαόλου.
- Υπερκουλτουριάρης
Βλέπω το Λιντλ, πουλάει κάτι μέλια Γλυκάνθη για 3.99(!) το κιλό
, είναι αληθινό μέλι, έστω κατωτερης ποιότητας, αυτό το πράγμα;
-
stergiosbik
Υπαρχουν και αλλοι τροποι για να προκαλεσεις τον Γιαννοπουλο.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:02 Βλέπω το Λιντλ, πουλάει κάτι μέλια Γλυκάνθη για 3.99(!) το κιλό, είναι αληθινό μέλι, έστω κατωτερης ποιότητας, αυτό το πράγμα;
Το πρόβλημα είναι ότι είναι μέλι... Τελευταία γίνονται αθρόες εισαγωγές και εξευρωπαϊσεις μελιών από το εξωτερικό, τα κάνουν όλα ένα μίγμα και τα πουλάνε ακολουθώντας τους κανόνες του υπουργείου για τη σήμανση ως μέλι 'ανθέων και δάσους προερχόμενου από χώρες ΕΕ και εκτός ΕΕ΄Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:02 Βλέπω το Λιντλ, πουλάει κάτι μέλια Γλυκάνθη για 3.99(!) το κιλό, είναι αληθινό μέλι, έστω κατωτερης ποιότητας, αυτό το πράγμα;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ειναι μελι μιξαρισμενο με κολπικα υγρα της Αγκελα Μερκελ κανουν ειδικη τιμη σε αντιμνημονιακουςΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:02 Βλέπω το Λιντλ, πουλάει κάτι μέλια Γλυκάνθη για 3.99(!) το κιλό, είναι αληθινό μέλι, έστω κατωτερης ποιότητας, αυτό το πράγμα;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
stergiosbik
https://www.google.com/maps/place/%CE%A ... 30.0542331
Εχω μεγαλη ποσοτητα μελιου απο εδω.
Μιας και τα μελια ειναι ολα ιδια οποιος ενδιαφερεται ας στειλει π.μ.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Όλα προσφέρουν κατι ανάλογα την πάθηση και περισσότερο τα πικρά μελια.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2019, 21:37Σωστο
Επισης δεν ειναι φαρμακο δεν προσφερει κατι κτλ
Εγω το χρησιμοποιω ως γλυκο
Επίσης κάνει καλό και στις πληγές στο σώμα βοηθά στην ταχύτερη επούλωση.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κρατα μου ντενεκεδες θα τους ανταλλαξω με 10 ντενεκεδες ελαιολαδοstergiosbik έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:07 https://www.google.com/maps/place/%CE%A ... 30.0542331
Αρίστος for Tsirpas
-
Ορέστης 35
Εχω βρει με 8 το κιλο
-
stergiosbik
Τρελος εισαι μου φαινεται που θα παρω λαδι απο τα Lidl.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:11Κρατα μου ντενεκεδες θα τους ανταλλαξω με 10 ντενεκεδες ελαιολαδοstergiosbik έγραψε: 24 Σεπ 2019, 22:07 https://www.google.com/maps/place/%CE%A ... 30.0542331
Προτιμω το Τσερνομπιλ.
Οκ να δεχτώ ότι το πευκομελο είναι καλό για χάρη της κουβέντας και μόνο. Μου κάνει πολύ περίεργο αυτο που ειπώθηκε πως δεν υπάρχουν ποιότητες στο μέλι.
Αφού τότε ειναι όλα πάνω κάτω τα ίδια γιατί το ένα κάνει Χ και το άλλο 3Χ; μόνο για να τα παίρνουν από εμάς που δε ξερουμε;
Για το πεύκο συγκεκριμένα μόνο εδώ το έχω ακούσει ότι θεωρείται από τα καλά. Αν είναι έτσι να το προτιμούμε γιατί από ότι έχω δει είναι και αρκετά πιο συμφέρον.
Σχετικά με το μέλι δεν είμαι γνώστης, στα φρούτα όμως που κάτι σκαμπαζω θα σας πω πως δεν είναι τυχαίο που η τάδε τομάτα κάνει 0.50 και η άλλη 3€. Επίσης δεν είπε κάνεις πως θα πάθεις κάτι τρώγοντας τομάτα υδροπονιας αλλά δε μπορώ να την βάλω ίσα και όμοια με την οργανική ντόπια ποικιλία Σαντορίνης που έχει μεγαλώσει σε εντελώς άλλο περιβάλλον. Αν σε ενδιαφέρει απλά να φας τομάτα και τπτ άλλο τότε πάρε υδροπονιας που θα σου βγει κ πιο φτηνά. Δε θα πάθεις κάτι.
Αφού τότε ειναι όλα πάνω κάτω τα ίδια γιατί το ένα κάνει Χ και το άλλο 3Χ; μόνο για να τα παίρνουν από εμάς που δε ξερουμε;
Για το πεύκο συγκεκριμένα μόνο εδώ το έχω ακούσει ότι θεωρείται από τα καλά. Αν είναι έτσι να το προτιμούμε γιατί από ότι έχω δει είναι και αρκετά πιο συμφέρον.
Σχετικά με το μέλι δεν είμαι γνώστης, στα φρούτα όμως που κάτι σκαμπαζω θα σας πω πως δεν είναι τυχαίο που η τάδε τομάτα κάνει 0.50 και η άλλη 3€. Επίσης δεν είπε κάνεις πως θα πάθεις κάτι τρώγοντας τομάτα υδροπονιας αλλά δε μπορώ να την βάλω ίσα και όμοια με την οργανική ντόπια ποικιλία Σαντορίνης που έχει μεγαλώσει σε εντελώς άλλο περιβάλλον. Αν σε ενδιαφέρει απλά να φας τομάτα και τπτ άλλο τότε πάρε υδροπονιας που θα σου βγει κ πιο φτηνά. Δε θα πάθεις κάτι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Απο 13 και πανω βρισκω εχω αγορασει αναματομελο
Αρίστος for Tsirpas
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πόσο πρόσφατες είναι αυτές οι έρευνες; Γιατί εγώ αυτό που γράφεις για το βαμβακόμελο το γνωρίζω εδώ και 15 χρόνια.Japetus έγραψε: 24 Σεπ 2019, 21:31 Παιδιά με το συμπάθειο αλλά ακούω τρομερές ανοησίες εδώ μέσα...
. ...
Όσο για το βαμβακίσιο που άκουσα λόγια, με πρόσφατες έρευνες βρέθηκε ότι έχει πολύ υψηλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
.....
Είναι άλλες έρευνες αυτές;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 72 Απαντήσεις