!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άντε να σας αποκαλύψω κάποια από τα μυστικά μου...

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Άντε να σας αποκαλύψω κάποια από τα μυστικά μου...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

bizeli έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:24
moiraia_ola έγραψε: 10 Μάιος 2018, 19:20 Κανείς δεν παίζει με τον χρόνο, και την νοημοσύνη μου
Μα δεν θα το καταλάβεις ότι συμβαίνει αυτό αν είναι καλός ο συνομιλητής σου.
Ο stavrmanr ή στραβομανούρας :g030: είναι ειδικευμένος στο σύστημα. Όμως τον κατάλαβα με το που πρωτομπήκε στο παλιό, μετά από 2-3 ποστς!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2018, 23:09 Στο παλιο πχορουμ ειχα φαει ενα αδικο τριμηνο μπαν γι ασημαντο λογο, το οποιο δεν σεβαστηκα και οταν με πηραν χαμπαρι εγινε περμαμπαν. Απο κει και περα η μαυρη αντιδραση του πχορουμ που με ειχε βαλει στο ματι, καθε φορα που εμπαινα με νεο νικ με αναγνωριζε απο την στερεη επιχειρηματολογια μου και με κατεδιδαν στην εξοχως αντιδραστικη διαχειριση η οποια με περισση χαρα φιμωνε φωνες σαν την δικη μου, γιατι τους χαλαγα τα οργουελιανα διλεπτα μισους που τακτικα διοργανωναν εκει.
Ποιος ήταν ο ασήμαντος λόγος και από πού κι ως πού θεωρείς άδικη αντίδραση το να σε βάλει στο μάτι από την στιγμή που προσπαθείς να μπεις με δεύτερο, τρίτο και δέκατο λογαριασμό; Σε αναγνώριζαν όχι από κάποια στέρεα επιχειρηματολογία αλλά από το ότι έμπαινες στα ίδια θέματα και έλεγες τις ίδιες παπαριές.

Και όχι μόνον αυτό. Υπήρξαν στο παρελθόν πολλοί χρήστες που αργότερα μπήκαν με άλλους λογαριασμούς και δεν τους μπάναρε on sight η διαχείριση. Αλλά εσύ αρνιόσουν κατηγορηματικά ότι είσαι ο ίδιος χρήστης, κάθε φορά. Ε, αυτό φίλε -αυτήν την υποκρισία- είναι που δεν χωνεύει ο περισσότερος κόσμος και γι' αυτό έτρωγες ξανά μπαν. Καμμία σχέση με μυθιστορήματα ΕΦ περί φίμωσης. Φίμωση στο phorum.gr. :smt005: :smt005: :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2018, 02:08
blackpaint έγραψε: 12 Μάιος 2018, 23:09 Στο παλιο πχορουμ ειχα φαει ενα αδικο τριμηνο μπαν γι ασημαντο λογο, το οποιο δεν σεβαστηκα και οταν με πηραν χαμπαρι εγινε περμαμπαν. Απο κει και περα η μαυρη αντιδραση του πχορουμ που με ειχε βαλει στο ματι, καθε φορα που εμπαινα με νεο νικ με αναγνωριζε απο την στερεη επιχειρηματολογια μου και με κατεδιδαν στην εξοχως αντιδραστικη διαχειριση η οποια με περισση χαρα φιμωνε φωνες σαν την δικη μου, γιατι τους χαλαγα τα οργουελιανα διλεπτα μισους που τακτικα διοργανωναν εκει.
Ποιος ήταν ο ασήμαντος λόγος και από πού κι ως πού θεωρείς άδικη αντίδραση το να σε βάλει στο μάτι από την στιγμή που προσπαθείς να μπεις με δεύτερο, τρίτο και δέκατο λογαριασμό; Σε αναγνώριζαν όχι από κάποια στέρεα επιχειρηματολογία αλλά από το ότι έμπαινες στα ίδια θέματα και έλεγες τις ίδιες παπαριές.

Και όχι μόνον αυτό. Υπήρξαν στο παρελθόν πολλοί χρήστες που αργότερα μπήκαν με άλλους λογαριασμούς και δεν τους μπάναρε on sight η διαχείριση. Αλλά εσύ αρνιόσουν κατηγορηματικά ότι είσαι ο ίδιος χρήστης, κάθε φορά. Ε, αυτό φίλε -αυτήν την υποκρισία- είναι που δεν χωνεύει ο περισσότερος κόσμος και γι' αυτό έτρωγες ξανά μπαν. Καμμία σχέση με μυθιστορήματα ΕΦ περί φίμωσης. Φίμωση στο phorum.gr. :smt005: :smt005: :smt005:
Το αντιστροφο εγινε, οταν αρνιομουν σθεναρα ηταν που επιβιωνα, μεχρι που βαρεθηκαν να με μπαναρουν και το πηραν αποφαση πως δεν χαμπαριαζω, αλλα ηταν πυρρειος νικη γιατι αμεσως μετα εκλεισε. Μπαναριστηκα και καποιες φορες σε χρονο δτ χωρις καν να μπω σε καποιο απο τα επιμαχα θεματα, κατοπιν καταγγελιας προφανως. Καποιοι χρηστες καμαρωναν για τα μπαν που μου ειχαν ριξει κατοπιν καταγγελιας τους. Ωστοσο κατηγορηθηκα πως ημουν και αλλες περσονες με τις οποιες δεν ειχα καμια σχεση. Απο αυτο συμπερανα πως οι κατηγοριες δεν βασιζονταν σε καποια σκληρη αποδειξη σε επιπεδο σερβερ, αλλα μονο σε εντυπωσεις. Παπαλα δηλαδη. Οσο για τον λογο, ψαχτον στην παλια υπογραφη του βορεια ηπειρος.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

τείνω να συμφωνήσω με τον blackpaint
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

τα έγραψε το 1831 ο Arthur Schopenhauer

έργο: The Art of Being Right: 38 Ways to Win an Argument ή The Art of Controversy

δηλαδή ο συγκεκριμένος φιλόσοφος θεωρείται

1. πατέρας της ψυχολογίας (μίλησε για το ασυνείδητο)- βιβλίο The World as Will and Representation
2. πρόδρομος MGTOW - βιβλίο on women (συν σταση ζωής)
3. βασιαλιάς των τρολ, των πολιτικών και των δημοσιογράφων
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Γαληνός έγραψε: 13 Μάιος 2018, 03:56 τα έγραψε το 1831 ο Arthur Schopenhauer

έργο: The Art of Being Right: 38 Ways to Win an Argument ή The Art of Controversy

δηλαδή ο συγκεκριμένος φιλόσοφος θεωρείται

1. πατέρας της ψυχολογίας (μίλησε για το ασυνείδητο)- βιβλίο The World as Will and Representation
2. πρόδρομος MGTOW - βιβλίο on women (συν σταση ζωής)
3. βασιαλιάς των τρολ, των πολιτικών και των δημοσιογράφων
πεσιμιστής ήταν ο ανθρωπος
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

blackpaint έγραψε: 13 Μάιος 2018, 02:52 Το αντιστροφο εγινε, οταν αρνιομουν σθεναρα ηταν που επιβιωνα, μεχρι που βαρεθηκαν να με μπαναρουν και το πηραν αποφαση πως δεν χαμπαριαζω, αλλα ηταν πυρρειος νικη γιατι αμεσως μετα εκλεισε. Μπαναριστηκα και καποιες φορες σε χρονο δτ χωρις καν να μπω σε καποιο απο τα επιμαχα θεματα, κατοπιν καταγγελιας προφανως. Καποιοι χρηστες καμαρωναν για τα μπαν που μου ειχαν ριξει κατοπιν καταγγελιας τους. Ωστοσο κατηγορηθηκα πως ημουν και αλλες περσονες με τις οποιες δεν ειχα καμια σχεση. Απο αυτο συμπερανα πως οι κατηγοριες δεν βασιζονταν σε καποια σκληρη αποδειξη σε επιπεδο σερβερ, αλλα μονο σε εντυπωσεις. Παπαλα δηλαδη. Οσο για τον λογο, ψαχτον στην παλια υπογραφη του βορεια ηπειρος.
Σιγά μην κάθομαι να ψάχνω υπογραφές και παπαριές. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ.

Κατά τα άλλα την ουσία την παρέκαμψες, που είναι ότι με την συμπεριφορά σου έδωσες το δικαίωμα να σε υποπτεύεται κανείς ότι ξανακάνεις ότι έκανες. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Υπήρχαν αρκετές περσόνες που είχαν πανομοιότυπες ή παρόμοιες θέσεις σε επιμέρους θέματα με τον blackpaint. Μπορεί να γίνει αντιπαράθεση στις θέσεις και όχι στην υποψία ότι η τάδε περσόνα ταυτίζεται με την δείνα.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

hellegennes έγραψε: 13 Μάιος 2018, 05:06
blackpaint έγραψε: 13 Μάιος 2018, 02:52 Το αντιστροφο εγινε, οταν αρνιομουν σθεναρα ηταν που επιβιωνα, μεχρι που βαρεθηκαν να με μπαναρουν και το πηραν αποφαση πως δεν χαμπαριαζω, αλλα ηταν πυρρειος νικη γιατι αμεσως μετα εκλεισε. Μπαναριστηκα και καποιες φορες σε χρονο δτ χωρις καν να μπω σε καποιο απο τα επιμαχα θεματα, κατοπιν καταγγελιας προφανως. Καποιοι χρηστες καμαρωναν για τα μπαν που μου ειχαν ριξει κατοπιν καταγγελιας τους. Ωστοσο κατηγορηθηκα πως ημουν και αλλες περσονες με τις οποιες δεν ειχα καμια σχεση. Απο αυτο συμπερανα πως οι κατηγοριες δεν βασιζονταν σε καποια σκληρη αποδειξη σε επιπεδο σερβερ, αλλα μονο σε εντυπωσεις. Παπαλα δηλαδη. Οσο για τον λογο, ψαχτον στην παλια υπογραφη του βορεια ηπειρος.
Σιγά μην κάθομαι να ψάχνω υπογραφές και παπαριές. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ.

Κατά τα άλλα την ουσία την παρέκαμψες, που είναι ότι με την συμπεριφορά σου έδωσες το δικαίωμα να σε υποπτεύεται κανείς ότι ξανακάνεις ότι έκανες. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
εσυ μη λες πολλα, γιατι εξαιτιας σου πηρα αποφαση να μπω εδω οταν ειδα πως ακολουθουσες την ιδια γραμμη με τον καλοριφερ, και επεμενες σθεναρα, ενω μπηκα με τ ονομα μου να δηλωσω πως δεν ειμαι εκεινος.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

blackpaint έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:12
εσυ μη λες πολλα, γιατι εξαιτιας σου πηρα αποφαση να μπω εδω οταν ειδα πως ακολουθουσες την ιδια γραμμη με τον καλοριφερ, και επεμενες σθεναρα, ενω μπηκα με τ ονομα μου να δηλωσω πως δεν ειμαι εκεινος.
Μα κι εγώ ρώτησα το καλοριφέρ, αν ήσουν εσύ και δεν είχα καμία ατζέντα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

αυτή η κουβέντα μου θυμίζει δεδομένα και αναλύσεις, πράξεις, ένα παλιό κομπιουτεράκι που είχα.

έβαζες το ένα σκέλος, την σχέση, το άλλο σκέλος, πάταγες το ίσον, η οθόνη έσβηνε λίγο, και πάλι από την αρχή.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:16
blackpaint έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:12
Μα κι εγώ ρώτησα το καλοριφέρ, αν ήσουν εσύ και δεν είχα καμία ατζέντα.
Απ οσο θυμαμαι εσυ απλα ρωτησες γιατι σου φανηκε κουλο το νικ του, σου απαντησε πως καμια σχεση και εληξε εκει. Δεν επεμεινες, δεν εκανες σαν να ειχες ανακαλυψει τη συνωμοσια του αιωνα, ουτε ησουν δυσπιστη οταν μπηκα με το δικο μου νικ να αποποιηθω καθε σχεση.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Όχι, δεν σχολιάζω το "πώς ρωτάει κάποιος", "αν έχει τακτ κλπ". Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι σε ένα φόρουμ 200 ατόμων υπάρχει ένας μόνο που έχει μια άποψη Α (μπλακπέιντ) και μπαίνει ξαφνικά ένας Β και έχει μια παρόμοια άποψη, ενώ ο Α δεν έχει μπει, οπότε είναι φυσιολογικό το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι να αρχίσουν τα "ααα είσαι ο μπλακπειντ";
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

enaon έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:17 αυτή η κουβέντα μου θυμίζει δεδομένα και αναλύσεις, πράξεις, ένα παλιό κομπιουτεράκι που είχα.

έβαζες το ένα σκέλος, την σχέση, το άλλο σκέλος, πάταγες το ίσον, η οθόνη έσβηνε λίγο, και πάλι από την αρχή.
κατσε είχες scientific calculator??? :a035:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Yochanan έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:36
enaon έγραψε: 13 Μάιος 2018, 19:17 αυτή η κουβέντα μου θυμίζει δεδομένα και αναλύσεις, πράξεις, ένα παλιό κομπιουτεράκι που είχα.

κατσε είχες scientific calculator??? :a035:
ναι, αλλά αν σου πώ γι'αυτό, θα πρέπει να το βάλω μαζί με την πένσα του τσιλ στο νήμα για την επόμενη ζωή, οπότε όχι, δεν είχα ποτέ :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”