Εγώ θέλω weather theme, με βροχές, χιόνια και μποφόρια, που να προσαρμόζεται αυτόματα με βάση τον καιρό στο μέρος της IP του χρήστη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 22:57
Εγώ θέλω weather theme, με βροχές, χιόνια και μποφόρια, που να προσαρμόζεται αυτόματα με βάση τον καιρό στο μέρος της IP του χρήστη.
Χαοτικός έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:49
Άλλαξ ο μανολιός
κι έβαλ το βρακίτ αλλιώς.
(Πωπω ρε μαλάκα η παρακμή του δεξιού - στον τομέα των ενδιαφερόντων - πως αναδύεται )
γμσε τα αδερφέ δεν ξέρουν πώς να σκοτώσουν την ώρα τους οι κόπροι...
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
ωραίο, τώρα το πήρα χαμπάρι. Τα πρωτα 5 λεπτά μου φαινόταν καπως κουραστικό για τα μάτια, αλλά στην πορεία μου προέκυψε το εντελώς αντίθετο. Πιο ξεκούραστο. Μαλλον το συνήθισα.
Προσδίδει μια διαφορετική χροιά και στα αβατάρια, παρατηρώ. Ο αετός του χαοτικού τώρα φέρνει πιο πολύ σε μπεκατσούλα απο άποψη χρώματος, όπως και οι αρμοί στα πλακάκια στο μπακγκράουντ του χέλη φαίνονται πιο έντονοι. Μη σας πω ότι και ο ιδιος χέλης φαίνεται πιο ωραίος.
vantono έγραψε: 14 Ιαν 2020, 12:19
Προσδίδει μια διαφορετική χροιά και στα αβατάρια, παρατηρώ. Ο αετός του χαοτικού τώρα φέρνει πιο πολύ σε μπεκατσούλα απο άποψη χρώματος, όπως και οι αρμοί στα πλακάκια στο μπακγκράουντ του χέλη φαίνονται πιο έντονοι. Μη σας πω ότι και ο ιδιος χέλης φαίνεται πιο ωραίος.
vantono έγραψε: 14 Ιαν 2020, 12:19
Μη σας πω ότι και ο ιδιος χέλης φαίνεται πιο ωραίος.
Να καταργηθεί πάραυτα το προηγούμενο στάνταρ θέμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κάτι που τσέκαρα μόλις πριν λίγο: Με το νάητ μόουντ, εξαφανίζεται εντελώς η λίστα φίλων σου,που βγαίνει στα αριστερά της σελίδας του πίνακα ελέγχου μέλους. Το γύρισα στο κλασικό πριν λίγο για να τσεκάρω, και επανήλθε. Το αναφέρω απλώς.