!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απογοήτευση

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ορέστης 35

Re: Απογοήτευση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Μικρο το κακο Κασπερακι. Μπλοκ - ντελιτ και προσπαθησε να θυμασαι τα καλα του ταξιδιου. Κι εγω ταλαιπωρηθηκα, αλλα ειδα οτι παραμενουν πολλα απο τα ευχαριστα στο μυαλο. Δειξε μας και καμια φωτο αν θες. :)
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

enaon έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:44 εγώ θα είχα νευριάσει με το φβ/ινσταγκραμ κλπ που δίνανε αναφορά που βρίσκομαι και μας έκαναν μπάχαλο. :003:

πλάκα σου κάνω μην βαρέσεις, απλά λέω πάρε 10 ανάσες και τα αναλύεις άλλη μέρα, όχι οταν τρέχουν.
Το έκανα επίτηδες ειδικά στην Αθήνα για να δω αντίδραση. :oops:
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

μη μιλάς σου λέω καλύτερα, άλλη μέρα. :smt005:
Ορέστης 35

- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:48
enaon έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:44 εγώ θα είχα νευριάσει με το φβ/ινσταγκραμ κλπ που δίνανε αναφορά που βρίσκομαι και μας έκαναν μπάχαλο. :003:

πλάκα σου κάνω μην βαρέσεις, απλά λέω πάρε 10 ανάσες και τα αναλύεις άλλη μέρα, όχι οταν τρέχουν.
Το έκανα επίτηδες ειδικά στην Αθήνα για να δω αντίδραση. :oops:
Κατι σε τραβαει προς τα αρνητικα, το εχω κι εγω αυτο. Πρεπει να τα ξεχνας, κοστιζουν ευκαιριες για τα ευχαριστα.
- Casper -

Ορέστης 35 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:48 Μικρο το κακο Κασπερακι. Μπλοκ - ντελιτ και προσπαθησε να θυμασαι τα καλα του ταξιδιου. Κι εγω ταλαιπωρηθηκα, αλλα ειδα οτι παραμενουν πολλα απο τα ευχαριστα στο μυαλο. Δειξε μας και καμια φωτο αν θες. :)
Στο ταξίδι έγιναν πιο σοβαρά που αν τα πω δεν θα πιστεύετε. Με μάνα και αδερφό ταξίδευα, οπότε... :lol: Δεν θα τα πω μόνο γιατί είναι σοβαρά. Ήθελα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο από την 2η μέρα και να γυρνούσα. Ε μετά είπα "διασκέδασέ το. Ζεις περιπέτειες", αυτά που σου έλεγα δηλαδή και όντως έτσι έγινε. Τώρα θα τα θυμάμαι και θα γελάω.

Πήγαμε Τήνο και Μύκονο. Ωραία ήταν :)

Εικόνα

Εικόνα

(Ένα ζευγαράκι μου έκοψε την θέα χεχε)
- Casper -

enaon έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:49 μη μιλάς σου λέω καλύτερα, άλλη μέρα. :smt005:
Όχι εντάξει τα είπα και ξαλάφρωσα. Τώρα είμαι καλύτερα. Ετοιμάζομαι για έξοδο. :lol:
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:41
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:33 Πριν υπαρξει η συνυπαρξη σας,ειχες θετικη εικονα;
Ναι. Άλλα μου έδειχνε. Και στην Αθήνα όταν βρεθήκαμε. Εδώ Κύπρο έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Και με την μάνα μου ήταν μια χαρά αλλά κατάλαβε πως προσποιόταν. Εγώ ήμουν αθώα και αφελής. Φαίνεται και από το βλέμμα της. Έπρεπε να το είχα καταλάβει όταν την είχα δει στην Αθήνα.
Κατάλαβα. Μην το γενικεύσεις ως κανόνα, ποιο χαμένη είναι αυτή παρά εσύ. Το να έχεις ένα περιστασιακό όφελος, δεν λέει τίποτα, αν βλέπεις τους άλλους ως θύματα για να κερδίσεις λίγες μέρες διάκοπες ή οτιδήποτε τέτοιο, μακροχρόνια εσύ χάνεις. Μην αλλάξεις ποτέ, θα έρθουν και καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:53 Όχι εντάξει τα είπα και ξαλάφρωσα. Τώρα είμαι καλύτερα. Ετοιμάζομαι για έξοδο. :lol:
να το ανεβάσεις όταν φτάσεις να σκάσει η κακούργα. :003:

καλή βόλτα. :lol:
- Casper -

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:54
- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:41
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:33 Πριν υπαρξει η συνυπαρξη σας,ειχες θετικη εικονα;
Ναι. Άλλα μου έδειχνε. Και στην Αθήνα όταν βρεθήκαμε. Εδώ Κύπρο έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Και με την μάνα μου ήταν μια χαρά αλλά κατάλαβε πως προσποιόταν. Εγώ ήμουν αθώα και αφελής. Φαίνεται και από το βλέμμα της. Έπρεπε να το είχα καταλάβει όταν την είχα δει στην Αθήνα.
Κατάλαβα. Μην το γενικεύσεις ως κανόνα, ποιο χαμένη είναι αυτή παρά εσύ. Το να έχεις ένα περιστασιακό όφελος, δεν λέει τίποτα, αν βλέπεις τους άλλους ως θύματα για να κερδίσεις λίγες μέρες διάκοπες ή οτιδήποτε τέτοιο, μακροχρόνια εσύ χάνεις. Μην αλλάξεις ποτέ, θα έρθουν και καλύτερα.
Το ξέρω πως αυτή χάνει. Κυρίως σε συναίσθημα. Δεν μπορεί να απολαύσει τίποτα. Ότι πρέπει να αλλάξω, πρέπει. Να δυναμώσω κυρίως για να μην δίνω υπερβολική σημασία σε πράγματα και ανθρώπους που δεν αξίζουν.
enaon έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:57
- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:53 Όχι εντάξει τα είπα και ξαλάφρωσα. Τώρα είμαι καλύτερα. Ετοιμάζομαι για έξοδο. :lol:
να το ανεβάσεις όταν φτάσεις να σκάσει η κακούργα. :003:

καλή βόλτα. :lol:
:lol:

Όχι. Σκασίλα μου πια. Δεν θα ανοίγω ούτε τα μηνύματα. Το αποφάσισα. Θέλω την ηρεμία μου. :)

Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας. :D
Ορέστης 35

- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:52
Ορέστης 35 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:48 Μικρο το κακο Κασπερακι. Μπλοκ - ντελιτ και προσπαθησε να θυμασαι τα καλα του ταξιδιου. Κι εγω ταλαιπωρηθηκα, αλλα ειδα οτι παραμενουν πολλα απο τα ευχαριστα στο μυαλο. Δειξε μας και καμια φωτο αν θες. :)
Στο ταξίδι έγιναν πιο σοβαρά που αν τα πω δεν θα πιστεύετε. Με μάνα και αδερφό ταξίδευα, οπότε... :lol: Δεν θα τα πω μόνο γιατί είναι σοβαρά. Ήθελα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο από την 2η μέρα και να γυρνούσα. Ε μετά είπα "διασκέδασέ το. Ζεις περιπέτειες", αυτά που σου έλεγα δηλαδή και όντως έτσι έγινε. Τώρα θα τα θυμάμαι και θα γελάω.

[img]https://i.postimg.cc/JhMqMMkq/2019 ... .jpg[/img]

Εικόνα

Πολυ πετυχημενη η δευτερη φωτο! Θα ηταν φανταστικα, ειδικα στη Μυκονο. Θα παω κι εγω καποτε, τωρα που αρχισα τα ταξιδια ποιος με σταματα!

Καλη βολτα!
- Casper -

Ορέστης 35 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:04

Εικόνα

Πολυ πετυχημενη η δευτερη φωτο! Θα ηταν φανταστικα, ειδικα στη Μυκονο. Θα παω κι εγω καποτε, τωρα που αρχισα τα ταξιδια ποιος με σταματα!

Καλη βολτα!
Για εσένα η Μύκονος είναι ιδανική. Να πας οπωσδήποτε. Αφού έβλεπα τουριστριούλες και εσένα σκέφτηκα κατευθείαν!

Εκτός από την ξέφρενη ζωή (που εμένα δεν με ψήνει :p), είναι και πολύ όμορφο νησί. Αν και μόνο στην Χώρα πήγαμε γιατί είχαμε 7 ώρες στη διάθεσή μας. Κοντέψαμε να χάσουμε και το πλοίο λόγω κακής συγκοινωνίας (οργάνωσης βασικά :lol:). Πήγαμε μονοήμερη γιατί είναι μόνο 20 λεπτά από την Τήνο.

Ευχαριστώ :wave:
Ορέστης 35

- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:11
Ορέστης 35 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:04

[ig]https://i.postimg.cc/nht598ms/20190910-162549.jpg[/img]

Καλη βολτα!
Για εσένα η Μύκονος είναι ιδανική. Να πας οπωσδήποτε. Αφού έβλεπα τουριστριούλες και εσένα σκέφτηκα κατευθείαν!

Εκτός από την ξέφρενη ζωή (που εμένα δεν με ψήνει :p), είναι και πολύ όμορφο νησί. Αν και μόνο στην Χώρα πήγαμε γιατί είχαμε 7 ώρες στη διάθεσή μας. Κοντέψαμε να χάσουμε και το πλοίο λόγω κακής συγκοινωνίας (οργάνωσης βασικά :lol:). Πήγαμε μονοήμερη γιατί είναι μόνο 20 λεπτά από την Τήνο.

Ευχαριστώ :wave:
:lol:

:wave:
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 03:28 Απογοήτευση από ανθρώπους. Και από εμάς. Πως την διαχειρίζεστε;
Τελικά η λύση ποια είναι; Να μην έχουμε προσδοκίες; Είναι αυτό εφικτό; Και αν ναι σε πόσο βαθμό;

:bored:
Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

- Casper -

εισαι μια πολυ καλη χρηστρια, ασκετο
- Casper -

the comet the course the tail έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:06
- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 03:28 Απογοήτευση από ανθρώπους. Και από εμάς. Πως την διαχειρίζεστε;
Τελικά η λύση ποια είναι; Να μην έχουμε προσδοκίες; Είναι αυτό εφικτό; Και αν ναι σε πόσο βαθμό;

:bored:
Με την μουσική. Σωστά. Μόνο η μουσική δεν μας απογοητεύει ποτέ και μας κρατάει συντροφιά για πάντα. :g030:

(Είχα δυνατά τον ήχο και με τρόμαξε :lol: )
Παρταλι έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:08 - Casper -

εισαι μια πολυ καλη χρηστρια, ασκετο
Είναι κοπλιμέντο αυτό; Αν ναι, σ' ευχαριστώ :lol:
Δεν θέλω να είμαι ΠΟΛΥ καλή γιατί όπως βλέπεις το εκμεταλλεύονται. Καλή σκέτο, οκ. :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”