!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απογοήτευση
-
Ορέστης 35
Re: Απογοήτευση
Μικρο το κακο Κασπερακι. Μπλοκ - ντελιτ και προσπαθησε να θυμασαι τα καλα του ταξιδιου. Κι εγω ταλαιπωρηθηκα, αλλα ειδα οτι παραμενουν πολλα απο τα ευχαριστα στο μυαλο. Δειξε μας και καμια φωτο αν θες. 
-
- Casper -
Το έκανα επίτηδες ειδικά στην Αθήνα για να δω αντίδραση.enaon έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:44 εγώ θα είχα νευριάσει με το φβ/ινσταγκραμ κλπ που δίνανε αναφορά που βρίσκομαι και μας έκαναν μπάχαλο.![]()
πλάκα σου κάνω μην βαρέσεις, απλά λέω πάρε 10 ανάσες και τα αναλύεις άλλη μέρα, όχι οταν τρέχουν.
μη μιλάς σου λέω καλύτερα, άλλη μέρα. 
-
Ορέστης 35
Κατι σε τραβαει προς τα αρνητικα, το εχω κι εγω αυτο. Πρεπει να τα ξεχνας, κοστιζουν ευκαιριες για τα ευχαριστα.- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:48Το έκανα επίτηδες ειδικά στην Αθήνα για να δω αντίδραση.enaon έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:44 εγώ θα είχα νευριάσει με το φβ/ινσταγκραμ κλπ που δίνανε αναφορά που βρίσκομαι και μας έκαναν μπάχαλο.![]()
πλάκα σου κάνω μην βαρέσεις, απλά λέω πάρε 10 ανάσες και τα αναλύεις άλλη μέρα, όχι οταν τρέχουν.![]()
-
- Casper -
Στο ταξίδι έγιναν πιο σοβαρά που αν τα πω δεν θα πιστεύετε. Με μάνα και αδερφό ταξίδευα, οπότε...Ορέστης 35 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:48 Μικρο το κακο Κασπερακι. Μπλοκ - ντελιτ και προσπαθησε να θυμασαι τα καλα του ταξιδιου. Κι εγω ταλαιπωρηθηκα, αλλα ειδα οτι παραμενουν πολλα απο τα ευχαριστα στο μυαλο. Δειξε μας και καμια φωτο αν θες.![]()
Πήγαμε Τήνο και Μύκονο. Ωραία ήταν

(Ένα ζευγαράκι μου έκοψε την θέα χεχε)
-
- Casper -
Όχι εντάξει τα είπα και ξαλάφρωσα. Τώρα είμαι καλύτερα. Ετοιμάζομαι για έξοδο.
- Υπερκουλτουριάρης
Κατάλαβα. Μην το γενικεύσεις ως κανόνα, ποιο χαμένη είναι αυτή παρά εσύ. Το να έχεις ένα περιστασιακό όφελος, δεν λέει τίποτα, αν βλέπεις τους άλλους ως θύματα για να κερδίσεις λίγες μέρες διάκοπες ή οτιδήποτε τέτοιο, μακροχρόνια εσύ χάνεις. Μην αλλάξεις ποτέ, θα έρθουν και καλύτερα.- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:41Ναι. Άλλα μου έδειχνε. Και στην Αθήνα όταν βρεθήκαμε. Εδώ Κύπρο έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Και με την μάνα μου ήταν μια χαρά αλλά κατάλαβε πως προσποιόταν. Εγώ ήμουν αθώα και αφελής. Φαίνεται και από το βλέμμα της. Έπρεπε να το είχα καταλάβει όταν την είχα δει στην Αθήνα.
να το ανεβάσεις όταν φτάσεις να σκάσει η κακούργα.- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:53 Όχι εντάξει τα είπα και ξαλάφρωσα. Τώρα είμαι καλύτερα. Ετοιμάζομαι για έξοδο.![]()
καλή βόλτα.
-
- Casper -
Το ξέρω πως αυτή χάνει. Κυρίως σε συναίσθημα. Δεν μπορεί να απολαύσει τίποτα. Ότι πρέπει να αλλάξω, πρέπει. Να δυναμώσω κυρίως για να μην δίνω υπερβολική σημασία σε πράγματα και ανθρώπους που δεν αξίζουν.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:54Κατάλαβα. Μην το γενικεύσεις ως κανόνα, ποιο χαμένη είναι αυτή παρά εσύ. Το να έχεις ένα περιστασιακό όφελος, δεν λέει τίποτα, αν βλέπεις τους άλλους ως θύματα για να κερδίσεις λίγες μέρες διάκοπες ή οτιδήποτε τέτοιο, μακροχρόνια εσύ χάνεις. Μην αλλάξεις ποτέ, θα έρθουν και καλύτερα.- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:41Ναι. Άλλα μου έδειχνε. Και στην Αθήνα όταν βρεθήκαμε. Εδώ Κύπρο έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Και με την μάνα μου ήταν μια χαρά αλλά κατάλαβε πως προσποιόταν. Εγώ ήμουν αθώα και αφελής. Φαίνεται και από το βλέμμα της. Έπρεπε να το είχα καταλάβει όταν την είχα δει στην Αθήνα.
enaon έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:57να το ανεβάσεις όταν φτάσεις να σκάσει η κακούργα.- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:53 Όχι εντάξει τα είπα και ξαλάφρωσα. Τώρα είμαι καλύτερα. Ετοιμάζομαι για έξοδο.![]()
![]()
καλή βόλτα.![]()
Όχι. Σκασίλα μου πια. Δεν θα ανοίγω ούτε τα μηνύματα. Το αποφάσισα. Θέλω την ηρεμία μου.
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας.
-
Ορέστης 35
Πολυ πετυχημενη η δευτερη φωτο! Θα ηταν φανταστικα, ειδικα στη Μυκονο. Θα παω κι εγω καποτε, τωρα που αρχισα τα ταξιδια ποιος με σταματα!- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:52Στο ταξίδι έγιναν πιο σοβαρά που αν τα πω δεν θα πιστεύετε. Με μάνα και αδερφό ταξίδευα, οπότε...Ορέστης 35 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:48 Μικρο το κακο Κασπερακι. Μπλοκ - ντελιτ και προσπαθησε να θυμασαι τα καλα του ταξιδιου. Κι εγω ταλαιπωρηθηκα, αλλα ειδα οτι παραμενουν πολλα απο τα ευχαριστα στο μυαλο. Δειξε μας και καμια φωτο αν θες.![]()
Δεν θα τα πω μόνο γιατί είναι σοβαρά. Ήθελα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο από την 2η μέρα και να γυρνούσα. Ε μετά είπα "διασκέδασέ το. Ζεις περιπέτειες", αυτά που σου έλεγα δηλαδή και όντως έτσι έγινε. Τώρα θα τα θυμάμαι και θα γελάω.
[img]https://i.postimg.cc/JhMqMMkq/2019 ... .jpg[/img]
Καλη βολτα!
-
- Casper -
Για εσένα η Μύκονος είναι ιδανική. Να πας οπωσδήποτε. Αφού έβλεπα τουριστριούλες και εσένα σκέφτηκα κατευθείαν!Ορέστης 35 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:04Πολυ πετυχημενη η δευτερη φωτο! Θα ηταν φανταστικα, ειδικα στη Μυκονο. Θα παω κι εγω καποτε, τωρα που αρχισα τα ταξιδια ποιος με σταματα!- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:52Στο ταξίδι έγιναν πιο σοβαρά που αν τα πω δεν θα πιστεύετε. Με μάνα και αδερφό ταξίδευα, οπότε...Ορέστης 35 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:48 Μικρο το κακο Κασπερακι. Μπλοκ - ντελιτ και προσπαθησε να θυμασαι τα καλα του ταξιδιου. Κι εγω ταλαιπωρηθηκα, αλλα ειδα οτι παραμενουν πολλα απο τα ευχαριστα στο μυαλο. Δειξε μας και καμια φωτο αν θες.![]()
Δεν θα τα πω μόνο γιατί είναι σοβαρά. Ήθελα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο από την 2η μέρα και να γυρνούσα. Ε μετά είπα "διασκέδασέ το. Ζεις περιπέτειες", αυτά που σου έλεγα δηλαδή και όντως έτσι έγινε. Τώρα θα τα θυμάμαι και θα γελάω.
Καλη βολτα!
Εκτός από την ξέφρενη ζωή (που εμένα δεν με ψήνει :p), είναι και πολύ όμορφο νησί. Αν και μόνο στην Χώρα πήγαμε γιατί είχαμε 7 ώρες στη διάθεσή μας. Κοντέψαμε να χάσουμε και το πλοίο λόγω κακής συγκοινωνίας (οργάνωσης βασικά
Ευχαριστώ
-
Ορέστης 35
- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:11Για εσένα η Μύκονος είναι ιδανική. Να πας οπωσδήποτε. Αφού έβλεπα τουριστριούλες και εσένα σκέφτηκα κατευθείαν!Ορέστης 35 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:04Πολυ πετυχημενη η δευτερη φωτο! Θα ηταν φανταστικα, ειδικα στη Μυκονο. Θα παω κι εγω καποτε, τωρα που αρχισα τα ταξιδια ποιος με σταματα!- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 17:52
Στο ταξίδι έγιναν πιο σοβαρά που αν τα πω δεν θα πιστεύετε. Με μάνα και αδερφό ταξίδευα, οπότε...Δεν θα τα πω μόνο γιατί είναι σοβαρά. Ήθελα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο από την 2η μέρα και να γυρνούσα. Ε μετά είπα "διασκέδασέ το. Ζεις περιπέτειες", αυτά που σου έλεγα δηλαδή και όντως έτσι έγινε. Τώρα θα τα θυμάμαι και θα γελάω.
[ig]https://i.postimg.cc/nht598ms/20190910-162549.jpg[/img]
Καλη βολτα!
Εκτός από την ξέφρενη ζωή (που εμένα δεν με ψήνει :p), είναι και πολύ όμορφο νησί. Αν και μόνο στην Χώρα πήγαμε γιατί είχαμε 7 ώρες στη διάθεσή μας. Κοντέψαμε να χάσουμε και το πλοίο λόγω κακής συγκοινωνίας (οργάνωσης βασικά). Πήγαμε μονοήμερη γιατί είναι μόνο 20 λεπτά από την Τήνο.
Ευχαριστώ![]()
-
the comet the course the tail
- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 03:28 Απογοήτευση από ανθρώπους. Και από εμάς. Πως την διαχειρίζεστε;
Τελικά η λύση ποια είναι; Να μην έχουμε προσδοκίες; Είναι αυτό εφικτό; Και αν ναι σε πόσο βαθμό;
-
- Casper -
Με την μουσική. Σωστά. Μόνο η μουσική δεν μας απογοητεύει ποτέ και μας κρατάει συντροφιά για πάντα.the comet the course the tail έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:06- Casper - έγραψε: 12 Σεπ 2019, 03:28 Απογοήτευση από ανθρώπους. Και από εμάς. Πως την διαχειρίζεστε;
Τελικά η λύση ποια είναι; Να μην έχουμε προσδοκίες; Είναι αυτό εφικτό; Και αν ναι σε πόσο βαθμό;
![]()
(Είχα δυνατά τον ήχο και με τρόμαξε
Είναι κοπλιμέντο αυτό; Αν ναι, σ' ευχαριστώ
Δεν θέλω να είμαι ΠΟΛΥ καλή γιατί όπως βλέπεις το εκμεταλλεύονται. Καλή σκέτο, οκ.