!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πλιατσικο του αιωνα
Re: Το πλιατσικο του αιωνα
Τωρα δείχνει δημοσκοπηση της μετρον αναλυσις στον αλφα , ( googlara αλλα δεν υπαρχει ακομη στα ιντερνετς) . Δημοτικοτητα πρωθ . αρχηγων αξιωματικης γνωμη για την κυβερνηση ως τωρα , γνωμη για την αντιπολιτευση κοκ . 
Πραγματι αυτοι που μας κυβερνουσαν τα τελευταια πεντε χρονια ηταν τουλαχιστον κατσαπλιαδες.Noor1 έγραψε: 11 Σεπ 2019, 18:52Κατσαπλιάδες είναι αυτοί που κυβερνούσαν επι σειρά ετών με αποτέλεσμα να μας χρεοκοπήσουν.
Βασικά αν αυτά που ποστάρεις είναι τα πρωτότυπο υλικό, αυτό που προκύπτει είναι ότι η Εφάρα είχε τους μισούς μετακλητούς σε σχέση με το Βρούτση και γενικά κάλυπτε τις ανάγκες της με αποσπάσεις (άρα όχι με πρόσθετο μισθολογικό κόστος, τουλάχιστον για το Υπουργείο της). Δηλαδή το αντίθετο από αυτά που γράφει το Πρώτο Ψέμα, αλλά βλέπεις, πες πες πες κάτι θα μείνει που λένε και οι απανταχού γκεμπελίσκοι.alekhine έγραψε: 11 Σεπ 2019, 19:39 το αρθρο ειναι ενα ακομα μαθημα δημοσιογραφιας του πρωτου ψεματος
My Life had stood, a Loaded Gun
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εχω βαλει και λινκaljawn έγραψε: 11 Σεπ 2019, 20:40Βασικά αν αυτά που ποστάρεις είναι τα πρωτότυπο υλικό, αυτό που προκύπτει είναι ότι η Εφάρα είχε τους μισούς μετακλητούς σε σχέση με το Βρούτση και γενικά κάλυπτε τις ανάγκες της με αποσπάσεις (άρα όχι με πρόσθετο μισθολογικό κόστος, τουλάχιστον για το Υπουργείο της). Δηλαδή το αντίθετο από αυτά που γράφει το Πρώτο Ψέμα, αλλά βλέπεις, πες πες πες κάτι θα μείνει που λένε και οι απανταχού γκεμπελίσκοι.alekhine έγραψε: 11 Σεπ 2019, 19:39 το αρθρο ειναι ενα ακομα μαθημα δημοσιογραφιας του πρωτου ψεματος
τα νουμερα τα οποια ειναι παρμενα απο την απαντηση του βρουτση στην βουλη και την οποια την ειχε το αρθρο του θεματος σαν συνδεσμο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Μαυροβασίλης
σοβαρά την έχετε ακούσει οντιτορς με τα αρχεία κι αν βγάζουν δύο πάνω τρίο κάτω όταν ο καρανίκας ήταν στρατηγικός σύμβουλος και η περιπατήτρια σαλούφα του μπουγατσογραφείου ξαναδιορίστηκε προχθές μαζί με το δημαρίτη βλαχοπρόεδα; στανικά και με το ζόρε να βγει εθνάρχης ο Κούλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- alekhine
ρε συ προφανως και θα χωθουν και πεντε αχρηστοι επειδη ειναι δικα μας παιδιαΜαυροβασίλης έγραψε: 11 Σεπ 2019, 21:08 σοβαρά την έχετε ακούσει οντιτορς με τα αρχεία κι αν βγάζουν δύο πάνω τρίο κάτω όταν ο καρανίκας ήταν στρατηγικός σύμβουλος και η περιπατήτρια σαλούφα του μπουγατσογραφείου ξαναδιορίστηκε προχθές μαζί με το δημαρίτη βλαχοπρόεδα; στανικά και με το ζόρε να βγει εθνάρχης ο Κούλης
το ζητημα ομως ειναι οτι η φυλλαδα του βουλευτη του κουλη παει να περασει πουστικα το μηνυμα οτι ο διπλασιασμος της μισθολογικης δαπανης οφειλεται στις προσληψεις των βυσματων
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μιλάνε για πλιάτσικο του αιώνα αυτοί που δεν πάνε ούτε στην τουαλέτα αν δεν χρεώσουν πρώτα το κράτος με έξοδα κίνησης!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Εκεί είναι όλη η ιστορία, με τους μόνιμους, και μετά το αναπαράγουν όλα τα δεξιά βοθρομπλογκ και ιστοσελίδες. Αν γκουγκλάρεις θα δεις τι γίνεται...alekhine έγραψε: 11 Σεπ 2019, 21:54ρε συ προφανως και θα χωθουν και πεντε αχρηστοι επειδη ειναι δικα μας παιδιαΜαυροβασίλης έγραψε: 11 Σεπ 2019, 21:08 σοβαρά την έχετε ακούσει οντιτορς με τα αρχεία κι αν βγάζουν δύο πάνω τρίο κάτω όταν ο καρανίκας ήταν στρατηγικός σύμβουλος και η περιπατήτρια σαλούφα του μπουγατσογραφείου ξαναδιορίστηκε προχθές μαζί με το δημαρίτη βλαχοπρόεδα; στανικά και με το ζόρε να βγει εθνάρχης ο Κούλης
το ζητημα ομως ειναι οτι η φυλλαδα του βουλευτη του κουλη παει να περασει πουστικα το μηνυμα οτι ο διπλασιασμος της μισθολογικης δαπανης οφειλεται στις προσληψεις των βυσματων
- Μαυροβασίλης
δε διαβάζω ψέμα όποτε δεν έχω ιδέα αν παίζει <>=, πάντως δαπίτες κηφήνες τόσο προκλητικά παραλυμένοι όσο οι ζαίοι δεν έχουν βγει τάκο ακόμα- ίσως μάθανε μπαλίτσα από τη συγκυβέρνηση, ίσως οι ζαίοι είναι εντελώς κρετίνοι εκτός από φαύλοι (πιθανότατα και τα δύο)alekhine έγραψε: 11 Σεπ 2019, 21:54 ρε συ προφανως και θα χωθουν και πεντε αχρηστοι επειδη ειναι δικα μας παιδια
- alekhine
fixedΜαυροβασίλης έγραψε: 11 Σεπ 2019, 22:13δε διαβάζω ψέμα όποτε δεν έχω ιδέα αν παίζει <>=, πάντως δαπίτες κηφήνες τόσο προκλητικά παραλυμένοι όσο οι ζαίοι δεν έχουν βγει τάκο ακόμα- ίσως μάθανε μπαλίτσα από τη συγκυβέρνηση, ίσως οι ζαίοι είναι εντελώς κρετίνοι εκτός από φαύλοι (πιθανότατα και τα δύο), η ισως εχουν τις ακρες για να μην γινει ο ντορος που πρεπειalekhine έγραψε: 11 Σεπ 2019, 21:54 ρε συ προφανως και θα χωθουν και πεντε αχρηστοι επειδη ειναι δικα μας παιδια
οσο για τα περι εθναρχη κουλη, αν θες να κανεις διαφορα απλα κοβεις με το μαχαιρι τις χαρες τυπου διορισμος ταχιαου στο μετρο και διατηρηση του γραφειου π/θ στην θεσσαλονικη για να βολευονται οι δαπιτες
οσο κανεις τα ιδια με τον τσιπρα τουν δινεις πατημα και να ξαναρθει και να κανει χειροτερα ακομα
Κηφήνας=Δαπιτης=Κηφήνας.Μαυροβασίλης έγραψε: 11 Σεπ 2019, 22:13δε διαβάζω ψέμα όποτε δεν έχω ιδέα αν παίζει <>=, πάντως δαπίτες κηφήνες τόσο προκλητικά παραλυμένοι όσο οι ζαίοι δεν έχουν βγει τάκο ακόμα- ίσως μάθανε μπαλίτσα από τη συγκυβέρνηση, ίσως οι ζαίοι είναι εντελώς κρετίνοι εκτός από φαύλοι (πιθανότατα και τα δύο)alekhine έγραψε: 11 Σεπ 2019, 21:54 ρε συ προφανως και θα χωθουν και πεντε αχρηστοι επειδη ειναι δικα μας παιδια
Ελπίζω να ήμουν σαφής!
- Otto Weininger
Αλίμονο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Σεπ 2019, 22:24Κηφήνας=Δαπιτης=Κηφήνας.Μαυροβασίλης έγραψε: 11 Σεπ 2019, 22:13δε διαβάζω ψέμα όποτε δεν έχω ιδέα αν παίζει <>=, πάντως δαπίτες κηφήνες τόσο προκλητικά παραλυμένοι όσο οι ζαίοι δεν έχουν βγει τάκο ακόμα- ίσως μάθανε μπαλίτσα από τη συγκυβέρνηση, ίσως οι ζαίοι είναι εντελώς κρετίνοι εκτός από φαύλοι (πιθανότατα και τα δύο)alekhine έγραψε: 11 Σεπ 2019, 21:54 ρε συ προφανως και θα χωθουν και πεντε αχρηστοι επειδη ειναι δικα μας παιδια
Ελπίζω να ήμουν σαφής!
Και τσάμικα στο Σύνταγμα μετά το ΟΧΙ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαυροβασίλης
το φιξάκι είναι η μπαλίτσα που μάθανε από τους ογ πασόκουςalekhine έγραψε: 11 Σεπ 2019, 22:20 οσο για τα περι εθναρχη κουλη, αν θες να κανεις διαφορα απλα κοβεις με το μαχαιρι τις χαρες τυπου διορισμος ταχιαου στο μετρο και διατηρηση του γραφειου π/θ στην θεσσαλονικη για να βολευονται οι δαπιτες
οσο κανεις τα ιδια με τον τσιπρα τουν δινεις πατημα και να ξαναρθει και να κανει χειροτερα ακομα
για το μετροπαλτό, το μπουγατσογραφείο, τα ελπε, έχω κρώξει ήδη- σπαταλά πολιτικό κεφάλαιο για αμφίβολης επιρροής κομματικούς ενώ θα έπρεπε να στοχεύει στη δεξαμενή της αποχής- σκέψου όμως πόσο χαμηλά έχει βάλει τον πήχη ο κοντός
Το κηφηνάριο στο δημόσιο τον θεσμοποίησε η Δεξιά σε αυτό το κράτος, αγαπητέ.Otto Weininger έγραψε: 11 Σεπ 2019, 22:25Αλίμονο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 11 Σεπ 2019, 22:24Κηφήνας=Δαπιτης=Κηφήνας.Μαυροβασίλης έγραψε: 11 Σεπ 2019, 22:13
δε διαβάζω ψέμα όποτε δεν έχω ιδέα αν παίζει <>=, πάντως δαπίτες κηφήνες τόσο προκλητικά παραλυμένοι όσο οι ζαίοι δεν έχουν βγει τάκο ακόμα- ίσως μάθανε μπαλίτσα από τη συγκυβέρνηση, ίσως οι ζαίοι είναι εντελώς κρετίνοι εκτός από φαύλοι (πιθανότατα και τα δύο)
Ελπίζω να ήμουν σαφής!
Και τσάμικα στο Σύνταγμα μετά το ΟΧΙ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 5 Απαντήσεις