!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σκυλοκλάμα στο crate

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
bizeli

Re: Σκυλοκλάμα στο crate

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli »

Αγις έγραψε: 09 Μάιος 2018, 22:23
Ευθυμήσαμε πάλι :smt005:
Εικόνα
Να το ξαναπαναλάβουμε.
Μην χαθούμε.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

bizeli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 22:42
Αγις έγραψε: 09 Μάιος 2018, 22:23
Ευθυμήσαμε πάλι :smt005:
Εικόνα
Να το ξαναπαναλάβουμε.
Μην χαθούμε.
Θα το σκεφτώ αλλά ο Ιταλός παρ όλο που τον διασκεδασες δείχνει να απαξιεί.

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bizeli

Την αλυσίδα την έβγαλες χάριν της φωτό;

:smt005:
Άβαταρ μέλους
Αγις

bizeli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 22:59 Την αλυσίδα την έβγαλες χάριν της φωτό;

:smt005:
Ναί να πάρω πιστοποιητικό φιλοζωικών φρονημάτων απο την κάθε άσχετη μαλάμω χωρίς ζωή που την είδε γκεστάπο και κάνει περίπολα να τα χώνει στους κακούς κυνηγαρέους που δένουν τα σκυλιά τους σε σκουριασμένα σιδερένια βαρέλια.
Αλλά μας ξέρουν δεν τις γελάμε. :003:

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
bizeli

Αγις έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:15 Ναί να πάρω πιστοποιητικό φιλοζωικών φρονημάτων απο την κάθε άσχετη μαλάμω χωρίς ζωή που την είδε γκεστάπο και κάνει περίπολα
Εικόνα

Αγις έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:15 να τα χώνει στους κακούς κυνηγαρέους που δένουν τα σκυλιά τους σε σκουριασμένα σιδερένια βαρέλια.
Αλλά μας ξέρουν δεν τις γελάμε. :003:
Πω πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένα τα σκυλιά σου που ζούνε σε κλουβιά.
Άντε πάνε να σκοτώσεις κανένα πουλάκι τώρα εσύ που έχεις πιάσει τη ζωή από τα @@.

Α και πού είσαι;
Αυτό το προφίλ που προσπαθείτε να περάσετε εσύ και οι όμοιοί σου "της κατεστραμμένης φιλόζωης no lifer γκόμενας" έχει παλιώσει πια. Βρες τουλάχιστον τίποτα άλλο να πεις για να αισθανθείς ανώτερος ή ό,τι άλλο τέλος πάντων θέλεις να αισθανθείς.

whatever
Τελείωσε ο χρόνος μου που είχα να σου αφιερώσω.
ciao
Άβαταρ μέλους
Διασκερφόσαρτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Διασκερφόσαρτος »

@Bizeli,τo crate το χρησιμοποιώ κατόπιν υποδείξεως του εκπαιδευτή* και πλέον τη βάζω εκεί μόνο για να κοιμηθεί το βράδυ,αφού μπορώ να την αφήσω μόνη της χωρίς ιδιαίτερο θέμα.Υπήρχαν φάσεις που το είχα ώρες όταν έκανε ζημιές που ήταν μικρή και πάλι δεν έβγαζε κιχ.Φοβάμαι τη γάτα όμως γιατί χρησιμοποιεί νύχια,και όσο και να ξέρω ότι το να του βγάλει κάνα μάτι δεν είναι και ότι πιο εύκολο,δεν παύει να είναι κάτι που δεν μπορώ να το αφήσω στην τύχη του.Είναι και μικρόσωμη,14 κιλά,αν και η γάτα μου δεν καταλαβαίνει από μεγέθη,αφού μία φορά που το είχε σκάσει από το σπίτι όρμηξε,ναι όρμηξε σε 2 κόπρους μεσαίου μεγέθους και τους πήρε στο κυνήγι.Είναι στριμμένη και φουλ αντικοινωνική,μόνο εγώ μπορώ να την πλησιάσω.Εξαρχής το σημαντικότερο εμπόδιο για να αποκτήσω σκύλο ήταν αυτή.8 μήνες συγκατοίκησης έχουν περάσει,αν ήταν έστω να φτάσουν στο "από μακριά και αγαπημένη",θα το είχαν κάνει.Α και να διευκρινίσω ότι όταν τα αφήνω μόνα τους έχει το σκυλί χώρο για να ελιχθεί,άσε που συνήθως όταν έρχομαι σπίτι τα βρίσκω εκεί που τα έχω αφήσει συνήθως,το πρόβλημα είναι το βράδυ που δεν πρόκειται να μείνουν εκτός δωματίου μου.Με το crate είχα το κεφάλι μου ήσυχο,τώρα που δεν θέλει να μπει δημιουργούνται τα προβλήματα.

*με τον οποίο δεν θέλω να ξαναεπικοινωνήσω για κάποιους λόγους,γι αυτό δεν ρωτάω αυτόν και τα γράφω εδώ.
bizeli

Διασκερφόσαρτος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:34 @Bizeli,τo crate το χρησιμοποιώ κατόπιν υποδείξεως του εκπαιδευτή* και πλέον τη βάζω εκεί μόνο για να κοιμηθεί το βράδυ,αφού μπορώ να την αφήσω μόνη της χωρίς ιδιαίτερο θέμα.Υπήρχαν φάσεις που το είχα ώρες όταν έκανε ζημιές που ήταν μικρή και πάλι δεν έβγαζε κιχ.Φοβάμαι τη γάτα όμως γιατί χρησιμοποιεί νύχια,και όσο και να ξέρω ότι το να του βγάλει κάνα μάτι δεν είναι και ότι πιο εύκολο,δεν παύει να είναι κάτι που δεν μπορώ να το αφήσω στην τύχη του.Είναι και μικρόσωμη,14 κιλά,αν και η γάτα μου δεν καταλαβαίνει από μεγέθη,αφού μία φορά που το είχε σκάσει από το σπίτι όρμηξε,ναι όρμηξε σε 2 κόπρους μεσαίου μεγέθους και τους πήρε στο κυνήγι.Είναι στριμμένη και φουλ αντικοινωνική,μόνο εγώ μπορώ να την πλησιάσω.Εξαρχής το σημαντικότερο εμπόδιο για να αποκτήσω σκύλο ήταν αυτή.8 μήνες συγκατοίκησης έχουν περάσει,αν ήταν έστω να φτάσουν στο "από μακριά και αγαπημένη",θα το είχαν κάνει.Α και να διευκρινίσω ότι όταν τα αφήνω μόνα τους έχει το σκυλί χώρο για να ελιχθεί,άσε που συνήθως όταν έρχομαι σπίτι τα βρίσκω εκεί που τα έχω αφήσει συνήθως,το πρόβλημα είναι το βράδυ που δεν πρόκειται να μείνουν εκτός δωματίου μου.Με το crate είχα το κεφάλι μου ήσυχο,τώρα που δεν θέλει να μπει δημιουργούνται τα προβλήματα.

*με τον οποίο δεν θέλω να ξαναεπικοινωνήσω για κάποιους λόγους,γι αυτό δεν ρωτάω αυτόν και τα γράφω εδώ.
Συγγνώμη, δεν έχω καταλάβει. Λες την κλείνεις μόνο το βράδυ.
Δλδ την υπόλοιπη ημέρα που δεν την έχεις στο crate τι κάνουν;
Και εν πάση περιπτώσει πόσο κακό μπορεί να κάνει η γάτα στον σκύλο σου;
Άλλο το να πουλήσει λίγη μαγκιά και να δώσει καμιά φάπα και άλλο να βάλει τον σκύλο σου κάτω και να τον ξεσκίσει.
Εσύ φοβάσαι μην ξεκινήσει κανένας σκυλογατοκαυγάς;
Μήπως φοβάσαι υπερβολικά και σκέφτεσαι το χειρότερο;
Το να μην αλληλογουστάρονται το καταλαβαίνω αλλά το να φτάνει σε σημείο η γάτα σου να επιτίθεται στον σκύλο σου λες και είναι κανένα θηλαστικό της ζούγκλας μου φαίνεται λίγο υπερβολικό.
Τα έχεις αφήσει ποτέ να δεις μέχρι πού μπορεί να το φτάσουν;
Τέσπα, δεν θέλω να κάνεις καμιά βλακεία. Εσύ ξέρεις καλύτερα πώς είναι τα πράγματα.

Πάντως μια άλλη πρακτική λύση είναι να κόψεις τα νύχια της γάτας. Δλδ αν ο σκύλος είναι οκ και μόνο η γάτα επιτίθεται ... μόνο από τα νύχια της κινδυνεύει να πάθει κάτι.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

αφου εχεις τοσο γλυκια γατουλα τι το ηθελες το παλιοσκυλο και την αναστατωσες?
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

vagabondo έγραψε: 09 Μάιος 2018, 20:42 Ποιός είναι καλύτερος σκυλόφιλος, το bizeli ή ο Άγις; :ne5:
σε αυτό το νήμα ο Άγης άφησε μία έννοια που τον πάει σε άλλο επίπεδο.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Γιατι δεν παιρνεις και κανα καναρινι, κανα χαμστερακι, καμια καμηλα κτλπ?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Αγις

enaon έγραψε: 10 Μάιος 2018, 03:07
vagabondo έγραψε: 09 Μάιος 2018, 20:42 Ποιός είναι καλύτερος σκυλόφιλος, το bizeli ή ο Άγις; :ne5:
σε αυτό το νήμα ο Άγης άφησε μία έννοια που τον πάει σε άλλο επίπεδο.
Ελπίζω να εννοείς αυτό - ανάμεσα στα 3-4 άλλα. :003:

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Διασκερφόσαρτος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:34 Φοβάμαι τη γάτα όμως γιατί χρησιμοποιεί νύχια,και όσο και να ξέρω ότι το να του βγάλει κάνα μάτι δεν είναι και ότι πιο εύκολο,δεν παύει να είναι κάτι που δεν μπορώ να το αφήσω στην τύχη του.
Είσαι το μεγάλο ζωάκι εκεί μέσα, σε αγαπάνε και οι δύο. Θα πιάσεις την γάτα, γερά χωρίς να φοβάσαι που θα σε κάνει φέτες, δεν πειράζει, θα της εξηγήσεις ότι είναι για το καλό της, και θα της τρίψεις την μύτη με της σκυλίτσας λίγη ώρα, μετά ξανά, και ξανά, σε 30 λεπτά θα είναι φίλοι.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Γρατζουνια στο ματι θελει αμεσα αντιβιωση ισως και ραμματα δλδ τρεχαματα. Καλα κανει ο φιλος και προσεχει. Δεν ξερω μακροπροθεσμα ποια ειναι η καλυτερη λυση. Προς το παρον ας κανει αυτο που του ειπα εγω. Το σκυλι τον βλεπει ξαπλωνει στη μπλουζα. Αν κλαψει, του κανεις, ενω εισαι ξαπλωμενος και σκεπασμενος, σσσ κοιμηηησου. Καταλαβαινουν απο ενστικτο ποτε κοιμομαστε και δε μας ξυπνανε. Θα δεις που στο τελος θα συνηθισει.
Άβαταρ μέλους
Διασκερφόσαρτος

Ορέστης 35 έγραψε: 10 Μάιος 2018, 09:49 . Καταλαβαινουν απο ενστικτο ποτε κοιμομαστε και δε μας ξυπνανε. Θα δεις που στο τελος θα συνηθισει.
Εχθές δοκίμασα να την αφήσω να σουλατσάρει όσο ήμουν στο πισί,αλλά την έβαλα στο crate ακριβώς με το που πήγα να κοιμηθώ.Ούτε κιχ.Μέχρι τώρα την έβαζα στο crate όταν είχε περάσει η ώρα,αλλά εγώ μπορεί να πήγαινα για ύπνο αρκετά πιο μετά.Οπότε μάλλον λύθηκε το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Διασκερφόσαρτος

Στρακαστρουκας έγραψε: 10 Μάιος 2018, 03:25 Γιατι δεν παιρνεις και κανα καναρινι, κανα χαμστερακι, καμια καμηλα κτλπ?
Μαϊμού θα ήθελα να σου πω.Τα 2 πρώτα που ανέφερες αποκλείονται λόγω γάτας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”