Να το ξαναπαναλάβουμε.
Μην χαθούμε.
Ναί να πάρω πιστοποιητικό φιλοζωικών φρονημάτων απο την κάθε άσχετη μαλάμω χωρίς ζωή που την είδε γκεστάπο και κάνει περίπολα να τα χώνει στους κακούς κυνηγαρέους που δένουν τα σκυλιά τους σε σκουριασμένα σιδερένια βαρέλια.

Αγις έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:15 Ναί να πάρω πιστοποιητικό φιλοζωικών φρονημάτων απο την κάθε άσχετη μαλάμω χωρίς ζωή που την είδε γκεστάπο και κάνει περίπολα

Πω πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένα τα σκυλιά σου που ζούνε σε κλουβιά.Αγις έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:15 να τα χώνει στους κακούς κυνηγαρέους που δένουν τα σκυλιά τους σε σκουριασμένα σιδερένια βαρέλια.
Αλλά μας ξέρουν δεν τις γελάμε.![]()
Συγγνώμη, δεν έχω καταλάβει. Λες την κλείνεις μόνο το βράδυ.Διασκερφόσαρτος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:34 @Bizeli,τo crate το χρησιμοποιώ κατόπιν υποδείξεως του εκπαιδευτή* και πλέον τη βάζω εκεί μόνο για να κοιμηθεί το βράδυ,αφού μπορώ να την αφήσω μόνη της χωρίς ιδιαίτερο θέμα.Υπήρχαν φάσεις που το είχα ώρες όταν έκανε ζημιές που ήταν μικρή και πάλι δεν έβγαζε κιχ.Φοβάμαι τη γάτα όμως γιατί χρησιμοποιεί νύχια,και όσο και να ξέρω ότι το να του βγάλει κάνα μάτι δεν είναι και ότι πιο εύκολο,δεν παύει να είναι κάτι που δεν μπορώ να το αφήσω στην τύχη του.Είναι και μικρόσωμη,14 κιλά,αν και η γάτα μου δεν καταλαβαίνει από μεγέθη,αφού μία φορά που το είχε σκάσει από το σπίτι όρμηξε,ναι όρμηξε σε 2 κόπρους μεσαίου μεγέθους και τους πήρε στο κυνήγι.Είναι στριμμένη και φουλ αντικοινωνική,μόνο εγώ μπορώ να την πλησιάσω.Εξαρχής το σημαντικότερο εμπόδιο για να αποκτήσω σκύλο ήταν αυτή.8 μήνες συγκατοίκησης έχουν περάσει,αν ήταν έστω να φτάσουν στο "από μακριά και αγαπημένη",θα το είχαν κάνει.Α και να διευκρινίσω ότι όταν τα αφήνω μόνα τους έχει το σκυλί χώρο για να ελιχθεί,άσε που συνήθως όταν έρχομαι σπίτι τα βρίσκω εκεί που τα έχω αφήσει συνήθως,το πρόβλημα είναι το βράδυ που δεν πρόκειται να μείνουν εκτός δωματίου μου.Με το crate είχα το κεφάλι μου ήσυχο,τώρα που δεν θέλει να μπει δημιουργούνται τα προβλήματα.
*με τον οποίο δεν θέλω να ξαναεπικοινωνήσω για κάποιους λόγους,γι αυτό δεν ρωτάω αυτόν και τα γράφω εδώ.
σε αυτό το νήμα ο Άγης άφησε μία έννοια που τον πάει σε άλλο επίπεδο.
Είσαι το μεγάλο ζωάκι εκεί μέσα, σε αγαπάνε και οι δύο. Θα πιάσεις την γάτα, γερά χωρίς να φοβάσαι που θα σε κάνει φέτες, δεν πειράζει, θα της εξηγήσεις ότι είναι για το καλό της, και θα της τρίψεις την μύτη με της σκυλίτσας λίγη ώρα, μετά ξανά, και ξανά, σε 30 λεπτά θα είναι φίλοι.Διασκερφόσαρτος έγραψε: 09 Μάιος 2018, 23:34 Φοβάμαι τη γάτα όμως γιατί χρησιμοποιεί νύχια,και όσο και να ξέρω ότι το να του βγάλει κάνα μάτι δεν είναι και ότι πιο εύκολο,δεν παύει να είναι κάτι που δεν μπορώ να το αφήσω στην τύχη του.
Εχθές δοκίμασα να την αφήσω να σουλατσάρει όσο ήμουν στο πισί,αλλά την έβαλα στο crate ακριβώς με το που πήγα να κοιμηθώ.Ούτε κιχ.Μέχρι τώρα την έβαζα στο crate όταν είχε περάσει η ώρα,αλλά εγώ μπορεί να πήγαινα για ύπνο αρκετά πιο μετά.Οπότε μάλλον λύθηκε το θέμα.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Μάιος 2018, 09:49 . Καταλαβαινουν απο ενστικτο ποτε κοιμομαστε και δε μας ξυπνανε. Θα δεις που στο τελος θα συνηθισει.
Μαϊμού θα ήθελα να σου πω.Τα 2 πρώτα που ανέφερες αποκλείονται λόγω γάτας.Στρακαστρουκας έγραψε: 10 Μάιος 2018, 03:25 Γιατι δεν παιρνεις και κανα καναρινι, κανα χαμστερακι, καμια καμηλα κτλπ?