Βουωχωχωχωχωχωχωχωχχαχαχαχαχα.
Σωστή η θανατική ποινή όταν το λέει ο Βελό, λάθος η θανατική ποινή όταν το λέει ο Βελό.
Μονά ζυγά δικά μας.
Οχι εγραψα στον Μεταξοσκωληκα ισχυει και για σενα αγαπητε Χελωνε ...
Μαθε να διακρινιες τις εννοιες ... δεν ειναι ολα ασπρο/μαυρο ...
Και , προσεξε , να χρησιμοποιεις το ακατοικητο ...
Ρε Τζεντάι, είσαι σα να πηγαίνεις ανάποδα στη Βασ. Όλγας, ν' ακούς στο ραδιόφωνο, "προσοχή, κάποιος πηγαίνει ανάποδα στην Όλγας", και να λές, τί κάποιος, εδώ είναι χιλιάδες.
Σε παρακολουθούμε τόσα πόστ να προσπαθείς να κάνεις κάτι λογικές ακροβασίες προκειμένου να βγάλεις σωστό τον κωλοτούμπα Βελόπουλο, και γελάμε.
Γάταρος έγραψε: 05 Σεπ 2019, 07:06
Ρε άσε τι λέω εγώ. Google is your friend. Αυτά είναι τα δεδομένα:
- Ο ιδρυτής της νδ ήταν ο φύλακας άγγελος των ναζί εγκληματιών πολέμου της κατοχής και κατάφερε να τους εξασφαλίσει ασυλία.
- Ο ιδρυτής της νδ κατονομάστηκε από τον Μαξ Μέρτεν ως συνεργάτης τους.
- Ο βουλευτής Βορίδης πόζαρε μπροστά από αφίσες των Ολυμπιακών Αγώνων που διοργάνωσε ο Χίτλερ.
Όσες φορές και να τις γράψεις αυτές τις πιπες στα @@ μας
Κάθε φορά που θα πας να πουλήσεις τρέλα θα έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Ε όχι να μιλάνε και για ναζισμό τα ορφανά των Καραμανλή - Μέρτεν.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Γάταρος έγραψε: 05 Σεπ 2019, 07:06
Ρε άσε τι λέω εγώ. Google is your friend. Αυτά είναι τα δεδομένα:
- Ο ιδρυτής της νδ ήταν ο φύλακας άγγελος των ναζί εγκληματιών πολέμου της κατοχής και κατάφερε να τους εξασφαλίσει ασυλία.
- Ο ιδρυτής της νδ κατονομάστηκε από τον Μαξ Μέρτεν ως συνεργάτης τους.
- Ο βουλευτής Βορίδης πόζαρε μπροστά από αφίσες των Ολυμπιακών Αγώνων που διοργάνωσε ο Χίτλερ.
Όσες φορές και να τις γράψεις αυτές τις πιπες στα @@ μας
Κάθε φορά που θα πας να πουλήσεις τρέλα θα έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Ε όχι να μιλάνε και για ναζισμό τα ορφανά των Καραμανλή - Μέρτεν.
Δημοκράτης έγραψε: 05 Σεπ 2019, 17:07
Ότι πεις νεοναζι
Νεοκεμαλικέ λέω ότι είσαι το ορφανό των Καραμανλή - Μέρτεν. Κι εδώ δεν μιλάμε για νεοναζί, για κάποιους δηλαδή που συμφωνούν ιδεολογικά με τον εθνικοσοσιαλισμό της Γερμανίας και που ενδεχομένως καταδικάζουν κάθε εγκληματική ενέργεια. Εδώ μιλάμε για τους ίδιους τους εγκληματίες πολέμου τους οποίους προστάτεψε ο ιδρυτής του κόμματος που ψηφίζεις.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Περα απ' το να βρίζει και να πουλάει τρέλα, ο "Δημοκράτης" δεν ξέρει να κάνει τίποτ' άλλο.
Ακριβώς όπως το "τόξο" το οποίο πρεσβεύει, και το οποίο τον ταΐζει φούλ κουτόχορτο.
oldjedi έγραψε: 05 Σεπ 2019, 01:42
Και για να βαλω τα πραγματα στην θεση τους , για χαρη των αγαπητων συμφορουμιτων οπαδων της ΧΑ ...
Θεωρω σαν σωστη την θανατικη ποινη για ορισμενα εγκληματα ... Ειναι ομως αυτο ΠΟΛΙΤΙΚΑ εφικτο και συμφερον ;;
Οχι ..
Ζουμε στην ΕΕ και ειμαστε το θεμελιο του Ευρωπαϊκου πολιτισμου ...ειμαστε λοιπον υποχρεωμενοι να ακολουθησουμε αυτον τον Ευρωπαϊκο πολιτισμο , στις περισσοτερες εκφανσεις του ...
Εκμεταλευτειτε το ακατοικητο ρετιρε σας ... Καθε πραξη , εχει καποιες συνεπειες ... Υπολογιστε το οφελος , αλλα και το κοστος καθε αποφασης οχι μονο δικης σας αλλα και τις αποφασεις και προτασεις των αλλων ...
Βρε oldjedi, γιατι δεν λες απλα οτι ο Αρχηγος ελεγε παραμυθια για να τον ψηφισει κοσμος??... Οχι τιποτα αλλο, θα ξεφτυλιζεσαι και λιγοτερο.
Γιατι αγαπητε , εχοντας 5 φραμια μυαλο , ηξερα εκ των προτερων οτι αλλο το επιθυμητο και αλλο το εφικτο...
πριν λίγο έλεγες ότι η θανατική ποινή είναι πλέον σωστή, αλλά τώρα λες ότι αν την υιοθετήσουμε θα γίνουμε..ουννοι.
ο βελόπουλος έκανε κωλοτούμπα σε 2 μήνες, εσύ έκανες σε λίγες ώρες.
και οι αμερικανοι ουννοι είναι;
Προσπαθησε να καταλαβεις την διαφορα μεταξυ επιθυμητου και εφικτου...
Δευτερον , δεν υπαρχουν οι συνθηκες των ΗΠΑ στην Ελλαδα και οι εκτελεσεις στις ΗΠΑ αφορουν ειδεχθεις δολοφονους ... Ο δουλεμπορος , δεν ειναι ειδεχθης δολοφονος ...
Πρεπει να αριχετε να χρησιμοποιειτε το ακατοικητο ...
εσύ είπες ότι αν εφαρμόσουμε την πολιτική είμαστε ούννοι, δηλαδή την έκρινες ως κάτι αρνητικότατο, ενώ προηγουμένως (και τώρα) την κρίνεις σαν κάτι θετικό. ξεκαθάρισε πρώτα απ όλα την τρικυμία στο μυαλό σου και μετά προσπάθησε να δεις πότε σε κοροιδεύουν και πότε όχι. όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα που δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία για τη χώρα αλλά και για άλλα.
Δεν εχω καμμια τρικυμια ... Οπως γραφω και σε αλλο χρηστη , αλλο το επιθυμητο και αλλο το εφικτο ...
Οσο για το "ουννοι" , ειναι απλα ενας χαρακτηρισμος ... Δεν γραφω οτι ειναι κακος , ουτε οτι ειναι καλος ...Το "αρνητικος χαρακτηρισμος " υπαρχει μονο στο μυαλουδακι σου ...
άμα ο βελόπουλος αλλάζει τόσο γρήγορα (δύο μήνες μετά) τις θέσεις του από αυτά που έλεγε στην προεκλογική περίοδο, καταλαβαίνουμε και τι θα επακολουθήσει. οι νάρκες στον έβρο θα μετατραπούν σε κανέναν χρόνο σε επαναπροώθηση όποιου η αίτηση για άσυλο δεν έχει γίνει δεκτή, άμα γίνει κι αυτό.
Ο Βελοπουλος δεν αλλαξε καθολου ...Εχετε ελλειμμα πολιτικης παιδειας ... Για σας ολα ειναι ασπρο/μαυρο ... Τελειως παιδιαστικη νοοτροπια...Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ειναι κατι το τελειως διαφορετικο ...
Οσο για τις ναρκες στον Εβρο δεν τις θελει για τους μεταναστες , αλλα για μια πιθανη η απιθανη επιθεση απο μερους των Τουρκων ... Καθαρα στρατηγικη προταση ...
Αλλα για σας περα βρεχει ...
Δεν με απασχολειτε , εχετε καταντησει μια θλιβερη μειοψηφια , εξ' αιτιας της πανηλιθιας ηγεσιας σας και του ναζιστικου προσανατολισμου της ...
Ζιγκ Χαϊλ λοιπον , εκει στην β! εθνικη ...
Βουωχωχωχωχωχωχωχωχχαχαχαχαχα.
Σωστή η θανατική ποινή όταν το λέει ο Βελό, λάθος η θανατική ποινή όταν το λέει ο Βελό.
Μονά ζυγά δικά μας.
Οχι εγραψα στον Μεταξοσκωληκα ισχυει και για σενα αγαπητε Χελωνε ...
Μαθε να διακρινιες τις εννοιες ... δεν ειναι ολα ασπρο/μαυρο ...
Και , προσεξε , να χρησιμοποιεις το ακατοικητο ...
Ρε Τζεντάι, είσαι σα να πηγαίνεις ανάποδα στη Βασ. Όλγας, ν' ακούς στο ραδιόφωνο, "προσοχή, κάποιος πηγαίνει ανάποδα στην Όλγας", και να λές, τί κάποιος, εδώ είναι χιλιάδες.
Σε παρακολουθούμε τόσα πόστ να προσπαθείς να κάνεις κάτι λογικές ακροβασίες προκειμένου να βγάλεις σωστό τον κωλοτούμπα Βελόπουλο, και γελάμε.
oldjedi έγραψε: 04 Σεπ 2019, 13:24
Γιατι ειναι η πλεον σωστη ... Αλλα αυτο δεν εχει σημασια ... σημασια εχει κατ΄αρχην ο Ευρωπαϊκος πολιτισμος ... Οποτε ο Βελοπουλος εκανε την απαραιτητη διορθωση ...
Θα του έστειλε επιστολή ο Ιησούς μάλλον
Να σου πω ... Εχω κανει τις μαλακιες που μου αναλογουσαν στην ζωη μου , αλλα να πηγαινω αναποδα στην Βασ.Ολγας ουτε το εκανα , ουτε θα το κανω ...
Με τον Βελοπουλο εχω πολλες πολιτικες διαφορες αλλα αυτος και ο Κρανιδιωτης , ηταν οι επιλογες μου , απο την στιγμη που αποφασισα οτι δεν θα ξαναψηφισω την ΝΔουλα ...
Αναλυω λογικα , συμφωνα με την δικη μου λογικη , οσα αφορουν τον Βελοπουλο... Με την ΔΙΚΗ ΜΟΥ , οχι την ΔΙΚΗ ΣΟΥ λογικη ..Σχετικα , με την επιχειρηματικοτητα και την πολιτικη τα εχουμε πει , και θεωρω ανοητο το να τα επαναλαμβανεις ...
Δεν υπάρχει δική μου και δική σου λογική. Υπάρχει λογική.
Ο Βελόπουλος έκανε κωλοτούμπα, αυτό ισχύει. Έλεγε θανατική ποινή, τώρα λέει ισόβια.
Το να επιδοκιμάζεις τις "αλλαγές θέσεων" δεν είναι καλό.
Και ξαναγυρνάει στους τυφεκισμούς. Αυτός είναι πιο κωλοτούμπας κι απ' τον πρώην αρχηγό του.
Στο 11.
Βρε αυτός όταν βρεθεί μπροστά από κάμερα γίνεται μοβόρος.
Και να σκεφτεί κανείς οτι πρίν έλεγε για ισόβια.