Συγκέντρωσε όλες τις ιστοριούλες σε ένα μέρος κ άσε τα υπόλοιπα σε εμάς.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:14Πως θα γινει αυτο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που θα χτυπουσαν οι incel της Ελλαδας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Που θα χτυπουσαν οι incel της Ελλαδας;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εντάξει εσύ κοροϊδεύεις,
αλλά για μένα ο Ορέστης35 είναι ένας γέρος
και ο πεζόδρομος της Αδριανού η θαλασσά του.
Ένας νεαρός Χέμινγουεη περπατά ανάμεσά μας χωρίς να του δίνουμε σημασία.
*την πρώτη φορά. φαντάζομαι άμα περάσει 10 φορές πάνω κάτω στο μισάωρο, θα γυρίσουν μερικά κεφάλια
-
Ορέστης 35
Θα ελεγα η Αδριανου ειναι το παρατηρητηριο μου.
Ο Δαρβινος ειχε καποιο μερος οπου μελετουσε τη φυση και συνελαβε τη θεωρια της εξελιξης.
Ο Δαρβινος ειχε καποιο μερος οπου μελετουσε τη φυση και συνελαβε τη θεωρια της εξελιξης.
-
Ορέστης 35
Με φοβιζεις.sys3x έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:16Συγκέντρωσε όλες τις ιστοριούλες σε ένα μέρος κ άσε τα υπόλοιπα σε εμάς.
Φυσιολογικό είναι μη φοβάσαι.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:23Με φοβιζεις.sys3x έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:16Συγκέντρωσε όλες τις ιστοριούλες σε ένα μέρος κ άσε τα υπόλοιπα σε εμάς.
Σκέψου το.
.
.
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:22 Θα ελεγα η Αδριανου ειναι το παρατηρητηριο μου.
Ναι βρε παιδί μου αλλά αυτός μελετούσε πτηνά και πιγκουίνους. Εσύ εστιάζεις στις φούστες των φοιτητριών που σου θυμίζουν παλιές πρώην.
Ίσως μπορείς να διατυπώσεις τη θεωρία της ex έλξης.
(κακό.
φόρος τιμής στον συσ3χ )
Διαφωνώ, ήταν πάαρα πολύ καλό μάλιστα, μη πω ex αιρετικό.Χουργιατς έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:27Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:22 Θα ελεγα η Αδριανου ειναι το παρατηρητηριο μου.
Ναι βρε παιδί μου αλλά αυτός μελετούσε πτηνά και πιγκουίνους. Εσύ εστιάζεις στις φούστες των φοιτητριών που σου θυμίζουν παλιές πρώην.
(κακό.
φόρος τιμής στον συσ3χ )
.
.
-
Ορέστης 35
Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.Χουργιατς έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:27Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:22 Θα ελεγα η Αδριανου ειναι το παρατηρητηριο μου.
(κακό.
φόρος τιμής στον συσ3χ )
εντάξει Νίκο, αλλά ο κόσμος είναι μεγάλος,
ξεκίνα με ένα βήμα τη φορά.
σώσε γι' αρχή τα 40 ευρώ που εδωσες για την ξυριστική.
Ωραία να ξερουμε ποιον θα κατηγορουμε αν δε σωθεί η γη.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:38Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.Χουργιατς έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:27Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:22 Θα ελεγα η Αδριανου ειναι το παρατηρητηριο μου.
(κακό.
φόρος τιμής στον συσ3χ )
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Συμφωνεις κι εσυ οτι ηταν χρησιμοποιημενη; Οταν νιωθω οτι εχω το δικιο με το μερος μου ειμαι πιο θαρραλεος.Χουργιατς έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:43
εντάξει Νίκο, αλλά ο κόσμος είναι μεγάλος,
ξεκίνα με ένα βήμα τη φορά.
σώσε γι' αρχή τα 40 ευρώ που εδωσες για την ξυριστική.
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:54 Συμφωνεις κι εσυ οτι ηταν χρησιμοποιημενη; Οταν νιωθω οτι εχω το δικιο με το μερος μου ειμαι πιο θαρραλεος.
...Exμ ναι,
συμφωνώ ότι ήταν χρησιμοποιημένη, αλλά δεν νοιώθω τη στεναχώρια σου για το όλο θέμα,
αν γυρίσεις τη μηχανή πίσω επειδή την είχε ένας πριν από σένα, τις γυναίκες τι πρέπει να τις κάνεις
-
Ορέστης 35
Μονο ενας μικροβιοφοβικος μπορει να νιωσει τον πονο μου...Χουργιατς έγραψε: 04 Αύγ 2019, 02:01Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:54 Συμφωνεις κι εσυ οτι ηταν χρησιμοποιημενη; Οταν νιωθω οτι εχω το δικιο με το μερος μου ειμαι πιο θαρραλεος.
...Exμ ναι,
συμφωνώ ότι ήταν χρησιμοποιημένη, αλλά δεν νοιώθω τη στεναχώρια σου για το όλο θέμα,
αν γυρίσεις τη μηχανή πίσω επειδή την είχε ένας πριν από σένα, τις γυναίκες τι πρέπει να τις κάνεις![]()
- ροδες united
- Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας
κλαιω ρε μλκ ρεμπ χαχαχαχαχαχαχαχαχαΧουργιατς έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:27Ορέστης 35 έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:19 Χτες πολυ αργα ειχαν μεινει οι γνωστοι αφρικανοι και καθονταν κεντρικα με μια ομορφουλα ψηλη τουριστρια. Της λεει ο αφρικανος lets go και τον ακολουθησε προς κατι σκοτεινα σοκακια της Πλακας.
Υπάρχει περίπτωση να βγεί άνθρωπος στο κέντρο και να μην πετύχει τον Ορέστη35![]()
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31 Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
-
Ορέστης 35
Επισης δανειζεις το ελκυθρο σου, στο γυριζουν ραγισμενο. Δανειζεις το μαχαιρι σου, στο γυριζουν στομωμενο. Δανειζεις τα σκυλια σου και γυριζουν κουρασμενα. Ομως δανειζεις τη γυναικα σου και γυριζει παντα σαν καινουρια!Χουργιατς έγραψε: 04 Αύγ 2019, 02:01Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:54 Συμφωνεις κι εσυ οτι ηταν χρησιμοποιημενη; Οταν νιωθω οτι εχω το δικιο με το μερος μου ειμαι πιο θαρραλεος.
...Exμ ναι,
αν γυρίσεις τη μηχανή πίσω επειδή την είχε ένας πριν από σένα, τις γυναίκες τι πρέπει να τις κάνεις![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 522 Απαντήσεις
- 9648 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 105 Απαντήσεις