stergiosbik έγραψε: 28 Οκτ 2019, 14:31
Ειμαι αρρωστος με το γαλα και τη φετα.
Εχω πιει τονους ολοκληρους και πινω ακομη.
Φέτα ναι,αλλά γάλα δεν υπάρχει λόγος να πίνεις.Βέβαια αν δεν σε πειράζει στο έντερο, όλα καλά.Εγώ το έχω αντικαταστήσει με γιαούρτι κατσικίσιο και βρώμη (για πρωινό).
Γάλα ζεστό πίνω το Πάσχα,γιατί μου αρέσει να βουτάω τα κουλούρια
Kαι η Naida την κανει με μπολικη κρεμα γαλακτος-+βλαχοτυρι αγρινιου + αφθονη κετσαπ
Εχετε συγγένεια ;
Εγώ να σου πω την αλήθεια σκέτη την έκανα. Αλλά την έφαγα φτιαγμένη με γάλα εβαπορέ και ήταν εξαιρετική . Και καθιερώθηκε θα τη φτιάχνω έτσι. Επίσης η αλήθεια είναι ότι όντως καμιά φορά βάζω και κέτσαπ στο πιάτο.
Επίσης το βλαχοτυρι Αγρινίου δεν είναι για όλους.
Τα εχουμε συζητησει πάλι πριν καιρο - τα γαλατα - κρεμες γαλακτος σε ολα - ειναι παπαρια καμαρωτη νεοεποχιτικη .
Το τιπ για την τελεια ομελετα με παραπομπη σε επιστημονικη εξηγηση της τεχνικης σας το ειχα ανεβασει - με το γάλα προσπαθειτε να πετυχετε το ιδιο αποτελεσμα γρηγορα με φυσικο επομενο να τα κανετε μουτι.
Βρε σου λέω κι εγώ δεν την έτρωγα με γάλα. Δοκίμασε τη με εβαπορέ.
Εγώ να σου πω την αλήθεια σκέτη την έκανα. Αλλά την έφαγα φτιαγμένη με γάλα εβαπορέ και ήταν εξαιρετική . Και καθιερώθηκε θα τη φτιάχνω έτσι. Επίσης η αλήθεια είναι ότι όντως καμιά φορά βάζω και κέτσαπ στο πιάτο.
Επίσης το βλαχοτυρι Αγρινίου δεν είναι για όλους.
Τα εχουμε συζητησει πάλι πριν καιρο - τα γαλατα - κρεμες γαλακτος σε ολα - ειναι παπαρια καμαρωτη νεοεποχιτικη .
Το τιπ για την τελεια ομελετα με παραπομπη σε επιστημονικη εξηγηση της τεχνικης σας το ειχα ανεβασει - με το γάλα προσπαθειτε να πετυχετε το ιδιο αποτελεσμα γρηγορα με φυσικο επομενο να τα κανετε μουτι.
Βρε σου λέω κι εγώ δεν την έτρωγα με γάλα. Δοκίμασε τη με εβαπορέ.
Feindflug έγραψε: 28 Οκτ 2019, 17:36
Είχα δοκιμάσει, δικέ μου. Με πειράζει κι αυτό. Νομίζω ότι και τα κασέρια με πειράζουν, αλλά πολύ λιγότερο.
Μπορεί ένας γιατρός (γαστρεντερολόγος) με κατάλληλες εξετάσεις να μου βρει τι μπορώ να τρώω και τι όχι;
Τι παθαίνεις άμα φας από αυτά που λες σε πειράζουν;
Εντερικές διαταραχές ποικίλων εκφάνσεων.
Εγώ ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με γαρίδες και τα συναφή, τον τελευταίο χρόνο όποτε τρώω γαρίδες είναι σαν να παθαίνω γερή τροφική δηλητηρίαση. Έχω την εντύπωση ότι τέτοια θέματα τα κοιτάει αλεργιολόγος.
Τι παθαίνεις άμα φας από αυτά που λες σε πειράζουν;
Εντερικές διαταραχές ποικίλων εκφάνσεων.
Εγώ ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με γαρίδες και τα συναφή, τον τελευταίο χρόνο όποτε τρώω γαρίδες είναι σαν να παθαίνω γερή τροφική δηλητηρίαση. Έχω την εντύπωση ότι τέτοια θέματα τα κοιτάει αλεργιολόγος.
Δεν θα έλεγα ότι είμαι αλλεργικός. Η κατάλληλη λέξη θαρρώ πως είναι η δυσανεξία.
Δοκίμασε καλά προβιοτικα, γιατί μάλλον χάλασες την Εντερική Χλωρίδα σου.
Ομοιοπαθής τύπε; Τι προτείνεις;
Δεν ειμαι ομοιοπαθής αλλα κάτι ξερω . Παρε χαπάκια προβιοτικα με τουλάχιστον 5+ billion μοναδες ανα χαπακι.
Το διάβασα κι αυτό σαν λύση.
Τα προβιοτικά όμως έχουν συστατικά που βρίσκονται και στο γάλα, ενώ το γάλα με πειράζει... Θα πάω και θα πάρω έτσι στην τύχη προβιοτικά; Ποια μάρκα; Τι δοσολογία; Μόνο από μια εταιρεία που κοίταξα στο διαδίκτυο, έχει καμμία 5-6 τύπους.
Πού είναι οι γιατροί του φόρουμ; Εκείνος ο φαρμακοτρίφτης μόνο για πίτσες και ΝΔ γράφει. Πάρτε θέση τέλος πάντων.