Όχι, μπράβο του που είπε ότι θα σταθεί στο πλευρό των πολιτων ξαγρυπνος μέχρι να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος!Kauldron έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 02:22Μπράβο του που χέστηκε απ' το φόβο του και δεν θα κοιμηθεί αν δεν περάσει ο κίνδυνος?Μπράβο του χρυσοχοιδη. Επίσης απότι κατάλαβα και ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να ανταποκρίθηκε καλά.
Επιπλεόν, ανταποκρίνεται ο μηχανισμός όταν συμβαίνει κάτι, εδώ δε συνέβη τίποτα πέρα από μικροτραυματισμούς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόψε, θα κοιμηθείτε λέω, απόψε?
- Philip Mortimer
Re: Απόψε, θα κοιμηθείτε λέω, απόψε?
ελαχιστοποιηθει ο κινδυνος ; ο σεισμος δεν ειναι φεγγαρι καθε χρονο θα κανει εκλειψη ηλιου κανονικα ο κοσμος που σεβετε τον εαυτο του θα πρεπει να εχει ηδη παρει μετρα απο το μεσημερι κ να την κανει απο την Αθηνα.Philip Mortimer έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 02:29Όχι, μπράβο του που είπε ότι θα σταθεί στο πλευρό των πολιτων ξαγρυπνος μέχρι να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος!Kauldron έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 02:22Μπράβο του που χέστηκε απ' το φόβο του και δεν θα κοιμηθεί αν δεν περάσει ο κίνδυνος?Μπράβο του χρυσοχοιδη. Επίσης απότι κατάλαβα και ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να ανταποκρίθηκε καλά.
Επιπλεόν, ανταποκρίνεται ο μηχανισμός όταν συμβαίνει κάτι, εδώ δε συνέβη τίποτα πέρα από μικροτραυματισμούς.
- Philip Mortimer
Εντάξει ρε φίλε δε θα ξεσπιτωθουμε κιόλας, παντού μπορεί να σε βρει το κακο.killzone έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 02:33ελαχιστοποιηθει ο κινδυνος ; ο σεισμος δεν ειναι φεγγαρι καθε χρονο θα κανει εκλειψη ηλιου κανονικα ο κοσμος που σεβετε τον εαυτο του θα πρεπει να εχει ηδη παρει μετρα απο το μεσημερι κ να την κανει απο την Αθηνα.Philip Mortimer έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 02:29Όχι, μπράβο του που είπε ότι θα σταθεί στο πλευρό των πολιτων ξαγρυπνος μέχρι να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος!Kauldron έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 02:22
Μπράβο του που χέστηκε απ' το φόβο του και δεν θα κοιμηθεί αν δεν περάσει ο κίνδυνος?
-
xameno kormi
θυμασαι τον σεισμο του 99; το ζευγαρι που ειχε σωθει απο τα συντριμια ρικομεξ πεθανε μερικους μηνες αργοτερα σε ενα σεισμο στην ταιλανδη, αν σε εχει βαλει στο ματι δεν την γλυτωνεις, γιαυτο χαλαρωσε και απολαυσε τον βιασμοkillzone έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 02:33ελαχιστοποιηθει ο κινδυνος ; ο σεισμος δεν ειναι φεγγαρι καθε χρονο θα κανει εκλειψη ηλιου κανονικα ο κοσμος που σεβετε τον εαυτο του θα πρεπει να εχει ηδη παρει μετρα απο το μεσημερι κ να την κανει απο την Αθηνα.Philip Mortimer έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 02:29Όχι, μπράβο του που είπε ότι θα σταθεί στο πλευρό των πολιτων ξαγρυπνος μέχρι να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος!Kauldron έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 02:22
Μπράβο του που χέστηκε απ' το φόβο του και δεν θα κοιμηθεί αν δεν περάσει ο κίνδυνος?
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Το 112 δουλεψε?
Εγώ κοιμήθηκα, βοήθησε ίσως που είχα πιει και λίγη σανγκριά. Αλλά όταν ξάπλωσα λίγο σκέφτηκα μήπως να ξαπλώσω με ρούχα. Τελικά τ' άφησα δίπλα από το κρεβάτι λέω κι άμα γίνει τίποτα τ' αρπάζω και φεύγω. Πρώτη φορά πάντως που προβληματίστηκα μετά από σεισμό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μ αρέσει που πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε σε περίπτωση σεισμού. Ούτε στην πόρτα δε θα φτάσετε μέχρι να το τελειώσει.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:23 Εγώ κοιμήθηκα, βοήθησε ίσως που είχα πιει και λίγη σανγκριά. Αλλά όταν ξάπλωσα λίγο σκέφτηκα μήπως να ξαπλώσω με ρούχα. Τελικά τ' άφησα δίπλα από το κρεβάτι λέω κι άμα γίνει τίποτα τ' αρπάζω και φεύγω. Πρώτη φορά πάντως που προβληματίστηκα μετά από σεισμό.
Συμφωνώ, αλλά μετά; δε πρέπει να βγεις έξω;Kataras έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:35Μ αρέσει που πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε σε περίπτωση σεισμού. Ούτε στην πόρτα δε θα φτάσετε μέχρι να το τελειώσει.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:23 Εγώ κοιμήθηκα, βοήθησε ίσως που είχα πιει και λίγη σανγκριά. Αλλά όταν ξάπλωσα λίγο σκέφτηκα μήπως να ξαπλώσω με ρούχα. Τελικά τ' άφησα δίπλα από το κρεβάτι λέω κι άμα γίνει τίποτα τ' αρπάζω και φεύγω. Πρώτη φορά πάντως που προβληματίστηκα μετά από σεισμό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για τα ρούχα δίπλα σου αν τα έχεις σε άλλο δωμάτιο δεν αλλάζει δραματικά κάτι.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:39Συμφωνώ, αλλά μετά; δε πρέπει να βγεις έξω;Kataras έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:35Μ αρέσει που πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε σε περίπτωση σεισμού. Ούτε στην πόρτα δε θα φτάσετε μέχρι να το τελειώσει.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:23 Εγώ κοιμήθηκα, βοήθησε ίσως που είχα πιει και λίγη σανγκριά. Αλλά όταν ξάπλωσα λίγο σκέφτηκα μήπως να ξαπλώσω με ρούχα. Τελικά τ' άφησα δίπλα από το κρεβάτι λέω κι άμα γίνει τίποτα τ' αρπάζω και φεύγω. Πρώτη φορά πάντως που προβληματίστηκα μετά από σεισμό.
- καβουροδεινοσαυράκι
Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:39Συμφωνώ, αλλά μετά; δε πρέπει να βγεις έξω;Kataras έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:35Μ αρέσει που πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε σε περίπτωση σεισμού. Ούτε στην πόρτα δε θα φτάσετε μέχρι να το τελειώσει.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:23 Εγώ κοιμήθηκα, βοήθησε ίσως που είχα πιει και λίγη σανγκριά. Αλλά όταν ξάπλωσα λίγο σκέφτηκα μήπως να ξαπλώσω με ρούχα. Τελικά τ' άφησα δίπλα από το κρεβάτι λέω κι άμα γίνει τίποτα τ' αρπάζω και φεύγω. Πρώτη φορά πάντως που προβληματίστηκα μετά από σεισμό.
Μάλλον εννοει την περίπτωση που θα μας βγάλουν εξω 4 τύπε
Μα και με τα ρούχα που κοιμάσαι να κατέβεις λογικό είναι από το να κάτσεις να ψάχνεις στο άλλο δωμάτιο. Έτσι αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή έτσι έκανα.Kataras έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:41
Για τα ρούχα δίπλα σου αν τα έχεις σε άλλο δωμάτιο δεν αλλάζει δραματικά κάτι.
Φτου, φτου άνθρωπέ μου πρωινιάτικα.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:41
Μάλλον εννοει την περίπτωση που θα μας βγάλουν εξω 4 τύπε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μήπως να ξάπλωνες και βαμμένη, τύπισσα; Μπορεί να κάνουν κανένα τρίμηνο να σε βγάλουν και να έχεις εγκλωβιστεί παρέα με κανέναν σούπερ τύπο;Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:23 Εγώ κοιμήθηκα, βοήθησε ίσως που είχα πιει και λίγη σανγκριά. Αλλά όταν ξάπλωσα λίγο σκέφτηκα μήπως να ξαπλώσω με ρούχα. Τελικά τ' άφησα δίπλα από το κρεβάτι λέω κι άμα γίνει τίποτα τ' αρπάζω και φεύγω. Πρώτη φορά πάντως που προβληματίστηκα μετά από σεισμό.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εδώ δε βάφτηκα να βγω, θα βαφτώ να κοιμηθώ; άσε που άμα είναι ο σούπερ τύπος θα μας βγάλει πριν το τρίμηνοFeindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:01Μήπως να ξάπλωνες και βαμμένη, τύπισσα; Μπορεί να κάνουν κανένα τρίμηνο να σε βρουν και να έχεις εγκλωβιστεί παρέα με κανέναν σούπερ τύπο;Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:23 Εγώ κοιμήθηκα, βοήθησε ίσως που είχα πιει και λίγη σανγκριά. Αλλά όταν ξάπλωσα λίγο σκέφτηκα μήπως να ξαπλώσω με ρούχα. Τελικά τ' άφησα δίπλα από το κρεβάτι λέω κι άμα γίνει τίποτα τ' αρπάζω και φεύγω. Πρώτη φορά πάντως που προβληματίστηκα μετά από σεισμό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, αλλά θα βγείτε και πάλι θα πρέπει να περιμένετε...Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:03Εδώ δε βάφτηκα να βγω, θα βαφτώ να κοιμηθώ; άσε που άμα είναι ο σούπερ τύπος θα μας βγάλει πριν το τρίμηνοFeindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 10:01Μήπως να ξάπλωνες και βαμμένη, τύπισσα; Μπορεί να κάνουν κανένα τρίμηνο να σε βρουν και να έχεις εγκλωβιστεί παρέα με κανέναν σούπερ τύπο;Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 09:23 Εγώ κοιμήθηκα, βοήθησε ίσως που είχα πιει και λίγη σανγκριά. Αλλά όταν ξάπλωσα λίγο σκέφτηκα μήπως να ξαπλώσω με ρούχα. Τελικά τ' άφησα δίπλα από το κρεβάτι λέω κι άμα γίνει τίποτα τ' αρπάζω και φεύγω. Πρώτη φορά πάντως που προβληματίστηκα μετά από σεισμό.![]()
Dein Herz, meine Gier
Παρότι τρόμαξα όσο κι η γάτα μου που έτρεξε αλαλιασμένη να κρυφτεί, μια χαρά κοιμήθηκα και λίγο αργότερα το απομεσήμερο όπως συνηθίζω, και το βράδυ. Βέβαια δεν παρέλειψα να φορέσω πρόχειρα ρούχα σε περίπτωση που γινόταν κάτι και προλάβαινα να εγκαταλείψω το κτήριο.. Λέμε τώρα.. ΑΝ προλάβαινα στα ενδιάμεσα...
Είναι και η μοιρολατρεία μου (αν είναι να σε βρει θα σε βρει όπου κι αν είσαι -π.χ. βγαίνεις έξω κι ένα ντουβάρι που αποκολλείται πέφτει στην κεφάλα σου-οποία ειρωνεία!), είναι και που δεν μπορώ να φύγω χωρίς την αγαπημένη μου γατούλα, μέχρι να την ξετρυπώσω από όπου έχει κρυφτεί και να τη βάλω στο κλουβί μεταφοράς....θα'χουμε βγάλει φτερά κι οι δυο και θα χτυπάμε την πόρτα του Άγιου Πέτρου.
Είναι και η μοιρολατρεία μου (αν είναι να σε βρει θα σε βρει όπου κι αν είσαι -π.χ. βγαίνεις έξω κι ένα ντουβάρι που αποκολλείται πέφτει στην κεφάλα σου-οποία ειρωνεία!), είναι και που δεν μπορώ να φύγω χωρίς την αγαπημένη μου γατούλα, μέχρι να την ξετρυπώσω από όπου έχει κρυφτεί και να τη βάλω στο κλουβί μεταφοράς....θα'χουμε βγάλει φτερά κι οι δυο και θα χτυπάμε την πόρτα του Άγιου Πέτρου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1691 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-