!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ζητείται Γατοσολομώντειος λύση!

Φιλοζωικό αίσθημα, συζητήσεις, προβληματισμοί. Εκπαίδευση, φροντίδα & συμβουλές.
stergiosbik

Re: Ζητείται Γατοσολομώντειος λύση!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Μάιος 2018, 14:49
stergiosbik έγραψε: 03 Μάιος 2018, 13:39 Ακριβως αυτος ηταν ο λογος που ποτε μου δεν ειχα θηλυκες γατες.
Μισουσα το οτι θα 'πρεπε να βρω τροπο να ξεφορτωθω τα γατακια αλλα και θεωρω οτι δεν ειχα κανενα δικαιωμα να στειρωσω την γατα.
Με αρσενικα γλιτωνεις απο αυτους τους μπελαδες.
Δλδ το δικαίωμα να ξεφορτωθείς τα γατάκια το έχεις; :lol:
Εγραψα πουθενα οτι ξεφορτωθηκα ποτε γατακια ή οτι εχω δικαιωμα να το κανω;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Νταρνάκας έγραψε: 03 Μάιος 2018, 11:23 ...
Φέρσου όπως και με τις γυναίκες, άσε να τα βρούνε μόνες τους.
the end
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Πάνας έγραψε: 03 Μάιος 2018, 20:18
Νταρνάκας έγραψε: 03 Μάιος 2018, 11:23 ...
Φέρσου όπως και με τις γυναίκες, άσε να τα βρούνε μόνες τους.
Σήμερα το πρωί, με το που βγαίνω στο μπαλκόνι βλέπω να λείπει το ένα γατάκι (το μαύρο). Έλειπε και η γιαγιά κι αμέσως υποψιάστηκα τι θα μπορούσε να είχε συμβεί: το βούτηξε και το έκρυψε κάπου. Σκέφτηκα ότι το πιο πιθανό μέρος ήταν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε απόσταση 50 περίπου μέτρα, όπου αποθηκεύω καυσόξυλα και άκοπους κορμούς, στην αυλή και σε μια αποθήκη που έχει. Πράγματι, πήγα και το βρήκα εκεί, όπως και τη γιαγιά αλλά και τη μάνα που με είχε ακολουθήσει εν τω μεταξύ. Το έφερα σπίτι και το έβαλα στο κλουβί, μαζί με τη μάνα του και το αδερφάκι του. Η γιαγιά ήρθε κι αυτή και την άραξε στο μπαλκόνι, έξω απ' το κλουβί. Μετά από καμιά ώρα που κατέβηκα να δω τι γίνεται, έλειπε το άλλο γατάκι αυτή τη φορά. Ξαναπήγα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι αλλά δεν το βρήκα πουθενά, όσο κι αν έψαξα και ούτε η γιαγιά φαινόταν πουθενά. Τέλος πάντων, γύρισα σπίτι και μετά από κανά μισάωρο έλειπε και το άλλο γατάκι ενώ η μάνα έψαχνε από δω κι από κει. Ξαναπήγα στο γνωστό μέρος να ψάξω αλλά τίποτα πάλι. Ποιος ξέρει που τα κουβάλησε η γιαγιά, μάλλον θα βρήκε κάποια άλλη κρυψώνα αφού κατάλαβε ότι εκεί μπορούσα εύκολα να την ανακαλύψω. Παμπόνηρη η άτιμη, πραγματική διαβόλου κάλτσα. Τώρα εδώ και ώρες είναι εξαφανισμένες και η μάνα και η γιαγιά.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Πωωωω... Στενοχωρηθηκα κ νευρίασα τώρα...

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

παιδιά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, είναι στην φύση της. Πονάει κιόλας, όταν πίνουν γάλα την μαλάζουν και ηρεμεί.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Μα κ γω ήμουν υπέρ του να τις αφήσει να κάνουν ότι λέει το ένστικτό τους. Αυτό δε σημαίνει ότι θα μαρεσει κιόλας.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

stergiosbik έγραψε: 03 Μάιος 2018, 13:39 Ακριβως αυτος ηταν ο λογος που ποτε μου δεν ειχα θηλυκες γατες.
Μισουσα το οτι θα 'πρεπε να βρω τροπο να ξεφορτωθω τα γατακια αλλα και θεωρω οτι δεν ειχα κανενα δικαιωμα να στειρωσω την γατα.
Με αρσενικα γλιτωνεις απο αυτους τους μπελαδες.
Και αν σου βγεί πούστης ο γάτος;
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Αυτο που εγινε ειναι πως η μια γατα εχασε τα μωρα της και ειτε η επιδραση των ορμονων ειτε δεν ξερω γω ποιος εξελικτικος μηχανισμος επιβιωσης την κανει να θελει να κλεψει τα μωρα της αλλης. Μπορει να θελει και να τα σκοτωσει κιολας, εχω δει γατες να κλεβουν γατακια απο αλλες και να τ αφηνουν να ψοφησουν. Η κτηνιατρος ειπε πως το κανουν οταν δεν εχει πολλη τροφη εκει που ζουν, η πολλες καβατζες. Μπορει απλα και να φθονουν, οπως κανουν οι ανθρωποι. Να τις τυφλωνει ο φθονος και να κανουν εγκληματα.
Τωρα νηματοθετη, δεν χρειαζεται να κανεις κατι, ασε τις να τα βρουν μεταξυ τους. Αν βεβαια καποιο γατακι δεν την παλεψει, το αφηνω στη συνειδηση σου. Εγω παντως θα το παιρνα μεσα και θα το φροντιζα, μεχρι να γινει καλα και να μεγαλωσει, μετα βεβαια θα μου σπαγε τα νευρα με τις μαλακιες του και θα το στελνα εξω με τις αλλες.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Νταρνάκας έγραψε: 05 Μάιος 2018, 23:34 Τώρα εδώ και ώρες είναι εξαφανισμένες και η μάνα και η γιαγιά.
Στα γατάκια θα είναι και οι δύο.
the end
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

enaon έγραψε: 05 Μάιος 2018, 23:43 παιδιά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, είναι στην φύση της. Πονάει κιόλας, όταν πίνουν γάλα την μαλάζουν και ηρεμεί.
αν δεν μπορούσε να πάρει τα γατάκια ,συνεπώς δε θα θήλαζε, για πόσο καιρό θα πονούσε; μέχρι να της κοπεί το γάλα;
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:07
enaon έγραψε: 05 Μάιος 2018, 23:43 παιδιά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, είναι στην φύση της. Πονάει κιόλας, όταν πίνουν γάλα την μαλάζουν και ηρεμεί.
αν δεν μπορούσε να πάρει τα γατάκια ,συνεπώς δε θα θήλαζε, για πόσο καιρό θα πονούσε; μέχρι να της κοπεί το γάλα;
δεν τα έχω καταλάβει καλά, αλλά νομίζω το γάλα της γάτας δεν είναι ακριβώς σαν των άλλων θηλαστικών. Φτάνει στην θηλή όταν μαλάζεις την περιοχή, πιο πριν είναι απλωμένο και σκληρό, σαν γάλα σε σκόνη το νοιώθω όταν της κάνω μασάζ. Έχω διαβάσει οτι αν πήξει πέρα απο τον πόνο έχει και θέματα υγείας. Γενικά πάντως αν ασχοληθεί κάποιος το καταλαβαίνει, το χάδι στην κοιλιά όταν έχουν γατάκια το εκτιμούν απίστευτα, εγώ δεν τις φοβάμαι και ακόμα και ξένη γατομαμά άγρια να βρω, την κάνω να με κοιτάει στα μάτια αν της μαλάξω την κοιλιά, δεν προλαβαίνει να με γρατζουνίσει. :)

μετά μπορείς να της πάρεις τα γατάκια, να τα κάνεις τούμπες, δεν την νοιάζει, αρκεί να την χαϊδεύεις στην κοιλιά :)
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:14
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:07
δεν τα έχω καταλάβει καλά, αλλά νομίζω το γάλα της γάτας δεν είναι ακριβώς σαν των άλλων θηλαστικών. Φτάνει στην θηλή όταν μαλάζεις την περιοχή, πιο πριν είναι απλωμένο και σκληρό, σαν γάλα σε σκόνη το νοιώθω όταν της κάνω μασάζ. Έχω διαβάσει οτι αν πήξει πέρα απο τον πόνο έχει και θέματα υγείας. Γενικά πάντως αν ασχοληθεί κάποιος το καταλαβαίνει, το χάδι στην κοιλιά όταν έχουν γατάκια το εκτιμούν απίστευτα, εγώ δεν τις φοβάμαι και ακόμα και ξένη γατομαμά άγρια να βρω, την κάνω να με κοιτάει στα μάτι αν της μαλάξω την κοιλιά, δεν προλαβαίνει να με γρατζουνίσει. :)

μετά μπορείς να της πάρεις τα γατάκια, να τα κάνεις τούμπες, δεν την νοιάζει, αρκεί να την χαϊδεύεις στην κοιλιά :)
όσο δούλευα ερχόταν μια γατούλα και όσο ήταν έγκυος κι όταν γέννησε (όχι τις πρώτες μέρες γιατί φαινόταν φοβισμένη)κι ενω θήλαζε απολάμβανε το χάιδεμα και ακριβώς αυτό που λές ειδικά στην κοιλίτσα.
βασικά ερχοταν σε ακατάλληλες ώρες που δεν μπορούσα να την χαιδέψω -ερχόμουν σε επαφή με τρόφιμα και δε μπορούσα όλη την ώρα να είμαι με τα αντισηπτικά μαντηλάκια-αλλά ανακουφιζόταν πολύ. αν έκανα να φύγω ερχόταν τριβόταν στα πόδια μου με σκοπό να την τρίψω.
γατούλες!!
:hebit:
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας

Πάνας έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:02
Νταρνάκας έγραψε: 05 Μάιος 2018, 23:34 Τώρα εδώ και ώρες είναι εξαφανισμένες και η μάνα και η γιαγιά.
Στα γατάκια θα είναι και οι δύο.
Kαι οι δύο δεν πιστεύω, μόνο η γιαγιά θα είναι. Τη μάνα εν τω μεταξύ την είδα πριν από λίγο να κόβει βόλτες στην αυλή.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

δεν τα βλεπω να την βγαζουν αυτα τα γατακια
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας

blackpaint έγραψε: 06 Μάιος 2018, 01:36 δεν τα βλεπω να την βγαζουν αυτα τα γατακια
Η γιαγιά είναι καλή ως μάνα, τα μωρά που γεννάει έχουν σχετικά υψηλά ποσοστά επιβίωσης, άρα τα προσέχει καλά. Δεν ξέρω βέβαια αν κάνει το ίδιο και με τα εγγόνια της τώρα, αλλά γιατί όχι, απ' τη στιγμή που φαγώθηκε τόσο να τα πάρει;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ζώα & άνθρωπος”