!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για ένα γαμημένο κόκκινο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Για ένα γαμημένο κόκκινο
Καμερες σε κάθε φανάρι και πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για κάθε παραβίαση κόκκινου
Και επειδή ο Έλλην είναι μεγάλη κότα, σε 3 μήνες θα οδηγεί σαν Λουξεμβουργιανός
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
fagano3
Θεσσαλονικη παντα κοιταω να εχουν σταματησει τα αυτοκινητα και μετα περναω.Δεν μπορεις να εμπιστευτεις το φαναρι.Μετα το κοκκινο παντα περνανε δυο αυτοκινητα ιδιως σε καθετους οπως Κατσιμιδη απο περιφερειακο.
Σε 20 χρονια ελπιζω να απαγορευεται η οδηγηση εκτος πιστων και να η οδηγηση να γινεται αποκλειστικα απο αυτοματα συστηματα οδηγησης.
Σε 20 χρονια ελπιζω να απαγορευεται η οδηγηση εκτος πιστων και να η οδηγηση να γινεται αποκλειστικα απο αυτοματα συστηματα οδηγησης.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
αυτό!Beria έγραψε: 02 Μάιος 2018, 10:25 Καμερες σε κάθε φανάρι και πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για κάθε παραβίαση κόκκινου
αυτό επίσης!Ασέβαστος έγραψε: 02 Μάιος 2018, 10:09καταρχην αν ηταν ολοι με αμαξι, ακομη θα ηταν μποτιλιαρισμενοι και δεν θα εφταναν ποτε σπιτι τους. επειτα, αν ηταν ολοι με αμαξι, οι 2 που απεφυγαν το δυστυχημα δεν θα το ειχαν αποφυγει, η θα ειχε μπει το αμαξι στην καφετερια και θα ειχαμε λουτρο αιματος.
προς το παρόν ας αρχισει να γίνεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, και βλέπουμε. Ισως θα έπρεπε να θεσπιστεί καποια αντίστοιχη νομοθεσία. Το γκράκα-γκρούκα με το λεβιέ εχει καταντήσει απαρχαιωμένο συστημα πλέον. Μπορει να μην ειναι κατι που ενοχλει τον οδηγο, και να του βγαίνει μηχανικά (αν μιλαμε για φτασμενο-εμπειρο),αλλα η τεχνολογια εξελίσσεται. Δεν ξερω βεβαια κατα πόσο θα συνέφερε τις σχολές οδήγησης,κάτι τέτοιο.fagano3 έγραψε: 02 Μάιος 2018, 10:26 Σε 20 χρονια ελπιζω να απαγορευεται η οδηγηση εκτος πιστων και να η οδηγηση να γινεται αποκλειστικα απο αυτοματα συστηματα οδηγησης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Μάιος 2018, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Προτιμώ. Full blown αυστηρότητα.Beria έγραψε: 02 Μάιος 2018, 10:25 Καμερες σε κάθε φανάρι και πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος κατάσχεση αυτοκινήτου για κάθε παραβίαση κόκκινου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Von Mackensen
Οι δρόμοι όντως δεν αστυνομευονται. Η Θεσσαλονίκη έχει ένα Τμήμα τροχαίας το οποίο βγάζει σε κάθε οκταωρη βάρδια ένα όχημα ανατολικά και ένα δυτικά.αυτά απασχολούνται εξ ολοκλήρου σε τροχαία με υλικές ζημιές και τραυματισμούς είτε σε κλήσεις για παράνομες σταθμευσεις.Υδράργυρος έγραψε: 02 Μάιος 2018, 09:50Στην Ελλάδα όσα πρόστιμα και να βάλεις δεν έχει νόημα γιατί δεν αστυνομεύονται οι δρόμοι. Η τροχαία είναι τελείως ανύπαρκτη. Η τροχαία είναι τελείως τραγική. Εγώ κάνω 150 χιλιόμετρα την ημέρα και δε με έχει ελεγξει ποτέ κανένας.
Για τα πρόστιμα όμως μέσω κάμερας διαφωνώ.αν αρχίσουν καθημερινά να φτάνουν πρόστιμα από παραβάσεις βεβαιωμένα στη εφορία αρκετοί θα σοβαρευτουνε.
-
[42]
έχω περάσει κόκκινο καταλάθος - δεν το είχα δει καν.
έχω περάσει στοπ αφηρημένος και έπεσε πάνω μου ένα μηχανάκι.
έχω τουμπάρει αυτοκίνητο.
έχει πέσει πάνω μου μηχανάκι που αγνόησε στοπ.
έχει πέσει πάνω μου αμάξι, ενώ ήμουν σταματημένος σε φανάρι
έχει πέσει αμάξι πάνω μου, ενώ μόλις έχω παρκάρει
έχει ανοίξει ξαφνικά πόρτα αυτοκινήτου σε στενό δρόμο και την έχω ξηλώσει - δεν έφταιγα
άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη, αλλά είναι πολλά τα λεφτά (της αυτοκινητοβιομηχανίας)
έχω περάσει στοπ αφηρημένος και έπεσε πάνω μου ένα μηχανάκι.
έχω τουμπάρει αυτοκίνητο.
έχει πέσει πάνω μου μηχανάκι που αγνόησε στοπ.
έχει πέσει πάνω μου αμάξι, ενώ ήμουν σταματημένος σε φανάρι
έχει πέσει αμάξι πάνω μου, ενώ μόλις έχω παρκάρει
έχει ανοίξει ξαφνικά πόρτα αυτοκινήτου σε στενό δρόμο και την έχω ξηλώσει - δεν έφταιγα
άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη, αλλά είναι πολλά τα λεφτά (της αυτοκινητοβιομηχανίας)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κάνε ποστ εδώ πριν πάρεις το αμάξι να ξέρουμε να κλεινόμαστε σπίτια μας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
fagano3
Δεν εχω οδηγησει ποτε με αυτοματο αλλα δεν καταλαβαινω πως θα βοηθησει.Αν δεν πατησει φρενο ειτε με αυτοματο κιβωτιο ειτε χωρις πως θα κοψει το αμαξι;vantono έγραψε: 02 Μάιος 2018, 10:34
προς το παρόν ας αρχισει να γίνεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, και βλέπουμε. Ισως θα έπρεπε να θεσπιστεί καποια αντίστοιχη νομοθεσία. Το γκράκα-γκρούκα με το λεβιέ εχει καταντήσει απαρχαιωμένο συστημα πλέον. Μπορει να μην ειναι κατι που ενοχλει τον οδηγο, και να του βγαίνει μηχανικά (αν μιλαμε για φτασμενο-εμπειρο),αλλα η τεχνολογια εξελίσσεται. Δεν ξερω βεβαια κατα πόσο θα συνέφερε τις σχολές οδήγησης,κάτι τέτοιο.![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
καμία σχέση, δεν το είπα για αυτό. Απλώς θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού. Θέμα άνεσης, καθαρά.fagano3 έγραψε: 02 Μάιος 2018, 10:49Δεν εχω οδηγησει ποτε με αυτοματο αλλα δεν καταλαβαινω πως θα βοηθησει.Αν δεν πατησει φρενο ειτε με αυτοματο κιβωτιο ειτε χωρις πως θα κοψει το αμαξι;vantono έγραψε: 02 Μάιος 2018, 10:34
προς το παρόν ας αρχισει να γίνεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, και βλέπουμε. Ισως θα έπρεπε να θεσπιστεί καποια αντίστοιχη νομοθεσία. Το γκράκα-γκρούκα με το λεβιέ εχει καταντήσει απαρχαιωμένο συστημα πλέον. Μπορει να μην ειναι κατι που ενοχλει τον οδηγο, και να του βγαίνει μηχανικά (αν μιλαμε για φτασμενο-εμπειρο),αλλα η τεχνολογια εξελίσσεται. Δεν ξερω βεβαια κατα πόσο θα συνέφερε τις σχολές οδήγησης,κάτι τέτοιο.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Μάιος 2018, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
[42]
δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα πλέον και δεν μου συμβαίνουν περίεργα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Μάιος 2018, 10:49 Κάνε ποστ εδώ πριν πάρεις το αμάξι να ξέρουμε να κλεινόμαστε σπίτια μας
έχω κάνει εκατομμύρια στη ζωή μου.
Κι εγώ όλο τέτοια βλέπω και δεν βάζω μυαλό. Περνάω κόκκινα καθημερινά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- YouOnlyLiveOnce
Εδω εγινε απο οτι εχω καταλαβει
https://www.google.com/maps/@40.668315, ... 312!8i6656
https://www.google.com/maps/@40.668315, ... 312!8i6656
- hellegennes
Λεωφόρος τριών λωρίδων λέω. Τι είναι αυτό που έβαλες, ρε Χαοτικέ;
Εκεί που δείχνει η YOLO είναι. Το αυτοκίνητο ήταν στην θέση που είναι το κόκκινο μηχανάκι στην φωτογραφία και έστριβε αριστερά.
Αρχικά ο δρόμος αυτός ήταν 4 λωρίδες και διαπλατύνθηκε το 2004, για τους Ολυμπιακούς, σε 6 λωρίδες και δύο παράδρομους. Βλέπε και την πρώτη φωτογραφία του νήματος, στο αρχικό ποστ.
Εκεί που δείχνει η YOLO είναι. Το αυτοκίνητο ήταν στην θέση που είναι το κόκκινο μηχανάκι στην φωτογραφία και έστριβε αριστερά.
Αρχικά ο δρόμος αυτός ήταν 4 λωρίδες και διαπλατύνθηκε το 2004, για τους Ολυμπιακούς, σε 6 λωρίδες και δύο παράδρομους. Βλέπε και την πρώτη φωτογραφία του νήματος, στο αρχικό ποστ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Χαοτικέ λάθος περιοχή!Χαοτικός έγραψε: 02 Μάιος 2018, 15:50 https://goo.gl/maps/EA6APj1hQ4U2
Αυτό είναι; Δεν βλέπω φανάρι. Σε ποια περιοχή έγινε;
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές