!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυστρία: Ψηφίστηκε το δωδεκάωρο ημερήσιας εργασίας και η εβδομάδα 60 ωρών
- Dwarven Blacksmith
Re: Αυστρία: Ψηφίστηκε το δωδεκάωρο ημερήσιας εργασίας και η εβδομάδα 60 ωρών
Για Βρετανία ξέρεις αλλά τα γράφεις γενικά. Στην Ολλανδία οι εθνικοί νόμοι είναι πολύ λάσκα και πάνε με ότι λέει η κλαδική σύμβαση.
- Northern Spirit
Γενικα γραφουνε και αυτοι που λενε οτι οι υπερωριες δεν πληρωνονται και οτι εργαζομενοι υποχρεωνονται να δουλεψουνε υπερωριες..Αυτο δεν ισχυει ως γενικος κανονας σε σοβαρες χωρες..Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιουν 2019, 11:55 Για Βρετανία ξέρεις αλλά τα γράφεις γενικά. Στην Ολλανδία οι εθνικοί νόμοι είναι πολύ λάσκα και πάνε με ότι λέει η κλαδική σύμβαση.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Δημοκράτης
Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Ιουν 2019, 19:09 Και τι ακριβώς το ανατρεπτικό για το νήμα λέει αυτή η παράγραφος;
Ότι ο νηματοθευης λέει ψέματα βασικά. Αυτό που αλλάζει ειναι ο μέγιστος αριθμός υπερωριών. Στην Ελλάδα του Αλέξη σήμερα ψηφίστηκε ότι η ξενοδοχουπσλληλοι θα δουλεύουν 7ημερο και δεν βγάλατε αχνά αλλά την ακούσατε στέρεο με το τι κάνει η Αυστρία
-
talaipwros
Δεν ξέρω τι κάνουν οι φελλοί, ξέρω πως όταν μου το ζήτησαν παλαιότερα-στον ιδιωτικό τομέα, όχι NHS- τους είπα μόνο αν πληρώσουν αυτά που θέλω και το ζήτημα έληξε εκεί.Echelon έγραψε: 08 Ιουν 2019, 08:44 Υπάρχει κανένας φελλός εδώ μέσα που πιστεύει ότι ο εργοδότης θα έχει την δυνατότητα να σε <<απασχολήσει>> 12 ώρες και αν χρειαστεί να το κάνει θα σε ρωτήσει αν θες;
Στο NHS δεν το συζητάω, για μια έξτρα αρθροσκοπηση καμια φορα πλήρωναν οχτάωρο για να καλύψουν όλη τη μέρα αν δεν έβρισκαν άλλο ασθενή στα Waiting lists
Αλλά έχω εργαστεί 12ωρα με την ανάλογη αύξηση στο ημερομίσθιο κατόπιν συμφωνίας
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Στηρίζω την νομοθετική πρωτοβουλία της αυστριακής κυβέρνησης
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
ΟΚ, ωραία τα τσιτάτα και μπορώ να σου πω κι εγώ μερικά (με αντεστραμένους τους όρους), αλλά δεν απάντησες νομίζω.blackpaint έγραψε: 08 Ιουν 2019, 10:38Δεν μας νοιαζει να δουλευουμε 12ωρα, αρκει να ζουμε σε μια χωρα με κλειστα συνορα που αντιστεκεται στην παγκοσμιοποιηση και στη λαιλαπα του ισλαμ και της λαθρομεταναστευσης.shrike έγραψε: 08 Ιουν 2019, 10:20Τους απέλασαν απλά και μόνο επειδή ήταν Ιμάμηδες (και Μουσουλμάνοι);
Τέλος πάντων...
- blackpaint
η αξιοζηλευτη ταξικη σου συνειδηση δεν παυει να με συναρπαζει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2019, 12:02 Στηρίζω την νομοθετική πρωτοβουλία της αυστριακής κυβέρνησης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 44 Απαντήσεις