!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκλιάς(VoxPop Analysis) για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ
- Μαυροβασίλης
Re: Σκλιάς(VoxPop Analysis) για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ
αναμενόμενα, το ζαίικο γούστο ανταγωνίζεται τη βλακεία ασχέτως προσανατολισμού
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μπουσδουκακη >?gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:03Απο το 2:30 του βίντεο λέει κάτι για σώματα που φωτίζονται σε μια εκλογική αναμέτρηση και σώματα που φωτίζονται σε άλλη εκλογική αναμέτρηση.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:52 Εντωμεταξύ προσέχω οτι στα σχόλια στο youtube αποκαλούν τον Σκλιά ''γιαννούλα'' και ''λουμπινογιαννούλα'' οι συντοπίτες του από τη Κόρινθο.
Με κάνει να ελπίζω λοιπόν πως το μειλίχιο αυτό αγόρι μπορεί και να είναι γκέι. Ίσως κάτι θα ξέρουν οι συμπατριώτες του![]()
Ίσως πρόκειται για κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο και δεν βγάζουμε νόημα γιατί υποθέσαμε αυθαίρετα οτι θα πει κάτι για τις εκλογές και τις δημοσκοπήσεις.
Την τύπισσα στην Ερτ την έχω εντοπίσει εδω και πολλες ημέρες και την παρακολουθώ φανατικά.
Βέβαια υπήρχε μια άλλη στο ΣΚΑΙ με την οποία έχω νοερά παντρευτεί και έχω κάνει 4 παιδιά. Χωρίς να θυμάμαι πως την λένε όμως.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Αννα Μπουσδούκουpikey25 έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:17μπουσδουκακη >?gassim έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:03Απο το 2:30 του βίντεο λέει κάτι για σώματα που φωτίζονται σε μια εκλογική αναμέτρηση και σώματα που φωτίζονται σε άλλη εκλογική αναμέτρηση.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:52 Εντωμεταξύ προσέχω οτι στα σχόλια στο youtube αποκαλούν τον Σκλιά ''γιαννούλα'' και ''λουμπινογιαννούλα'' οι συντοπίτες του από τη Κόρινθο.
Με κάνει να ελπίζω λοιπόν πως το μειλίχιο αυτό αγόρι μπορεί και να είναι γκέι. Ίσως κάτι θα ξέρουν οι συμπατριώτες του![]()
Ίσως πρόκειται για κάποιο σεξουαλικό υπονοούμενο και δεν βγάζουμε νόημα γιατί υποθέσαμε αυθαίρετα οτι θα πει κάτι για τις εκλογές και τις δημοσκοπήσεις.
Την τύπισσα στην Ερτ την έχω εντοπίσει εδω και πολλες ημέρες και την παρακολουθώ φανατικά.
Βέβαια υπήρχε μια άλλη στο ΣΚΑΙ με την οποία έχω νοερά παντρευτεί και έχω κάνει 4 παιδιά. Χωρίς να θυμάμαι πως την λένε όμως.![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πιο πολύ σε χαράσσουν στο μνημείο πεσόντων νέριτ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μοιαζει με τον κιανου ριβς στο τζον γουικΤοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Μάιος 2019, 17:46 Ποιο μελαχρινάκι και ιστορίες για αγρίους.
Ο Σκλιάς είναι κ γαμώ τα σέξι καβλάκια. Σπάει το γκέινταρ μου βασικά.
Ειδικά εδώ το 2015. Με κάνει να τον φαντασιώνομαι για πολλά πράγματα![]()
- Τοξοβόλος_UK
Του ψιλοφέρνει ναι.
Το θέμα είναι οτι είναι σέξι αγόρι.
Αν τον ξέρει κάποιος ας μας επιβεβαιώσει αν είναι γκέι ή όχι ο καβλάκος
Το θέμα είναι οτι είναι σέξι αγόρι.
Αν τον ξέρει κάποιος ας μας επιβεβαιώσει αν είναι γκέι ή όχι ο καβλάκος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είδα μέχρι το δεύτερο λεπτό. Δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερο βλάκα σε τέτοιο κόντεξτ. Δηλαδή τώρα αυτουνού του κόβουνε μισθό;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
δεν έπρεπε να τον αφήσουνε να μιλήσει τιβι. ή να στέλνανε καποιον που ξερει ή να γραφανε κατι κοπυ - παστα απο γουικι. δεν παλευεται αυτο το πραμα. κι εγω δεν αντεξα να το δω ολοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:35 Είδα μέχρι το δεύτερο λεπτό. Δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερο βλάκα σε τέτοιο κόντεξτ. Δηλαδή τώρα αυτουνού του κόβουνε μισθό;Μετά μην απορείτε για τίποτε
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Mονο ο enaon μπορει να μεταφρασει Σκλια
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Όχι, έχει ωραία φωνή. Η φρασεολογία. Καμμία απολύτως σχέση με το βιβλίο. Ουσιαστικώς, το συγκεκριμένο βιβλίο είναι μια παραλλαγή* του "Δυο φορές Έλληνας" του Κουμανταρέα και το στυλ γραφής του Ραπτόπουλου γενικότερα (έχω διαβάσει και άλλα βιβλία του) δεν έχει καμμία σχέση με την προκρούστεια κωμική απόπειρα των κάθε λογής "κόκκινων" να τη φέρουν στα δικά τους μέτρα.
Γενικώς, ενίοτε οι παρουσιάσεις κάποιων βιβλίων θυμίζουν τους επικήδειους λόγους κομματικών εκπροσώπων σε πολιτικές κηδείες. Ο κάθε ένας μιλάει για την πάρτη του και ελάχιστα ή καθόλου για τον νεκρό ή τον συγγραφέα.
*Δεν το αναφέρω αρνητικά, αντιθέτως. Ούτως ή άλλως ο Ραπτόπουλος έχει παραδεχθεί τον επηρεασμό του από τον Κουμανταρέα, εκδόθηκε κι ένα βιβλίο με την αλληλογραφία τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελικα ο αντικειμενικος δημοσκοπος και πρωην υποψηφιος βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ ηταν και ο δημοσκοπος στο οποιον στηριζοταν το Μαξιμου
Ειμαστε μια ωραια παρεα
Ειμαστε μια ωραια παρεα
https://www.protothema.gr/politics/arti ... roekloges/Aλλάζουν πρόσωπα και ρόλοι στο Μαξίμου μετά την ήττα στις ευρωεκλογές
Απομακρύνονται οι Βερναρδάκης και Σκλίας που χρεώνονται ότι δεν προέβλεψαν το εύρος της διαφοράς με τη ΝΔ
Αρίστος for Tsirpas
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 125 Απαντήσεις
- 3990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κλεομένης Γ
-
- 3 Απαντήσεις