!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η στρατηγικη του διαρκους ψεμματος της ΝΔ
Re: η στρατηγικη του διαρκους ψεμματος της ΝΔ
Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
10ΩΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΥΡΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
10ΩΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΥΡΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΕ ΠΡΑΙΜΤΑΙΜ ΠΡΟΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΝΤΟΚ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΙΝ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΙΝ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ρε?
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ρε?
Οι συριζαίοι πρέπει να τρώνε ξύλο κάθε μέρα.Δεν έχει σημασία να ξέρεις τον λόγο.Τον ξέρουν αυτοί.
Winston Churchill
Winston Churchill
- nik_killthemall
αφιερωμενο στον πηζον
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ναι χαίρω πολύ.πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:47 Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τον ξέρουμε τον παιδερα τι είναι.
Πολιτική εκτός από βρωμιά σημαίνει και επικοινωνιακή πολιτική.
Τι προβλήθηκε περισσότερο?
Το Μακεδονικό πάνω από την φορολογία.
Αν οι άλλοι κατάφεραν να θάψουν τον παιδερα και να προβάλλουν το μακεδονικο στο μυαλό της γιαγιάς και του παππού...game over.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕ
ΠΡΡΡΡΡ
κανανε μονταζ στον σκαι να ωστε μην φανει στο πρωτοσελιδο της εφημεριδας ο ν γεωργιαδης.
αυτο πρπει να το μαθει ο κοσμος.
ΗΛΙΘΙΟΙ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.
αυτο πρπει να το μαθει ο κοσμος.
ΗΛΙΘΙΟΙ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ?
ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
Άμα το κάνουν όπως εσύ ο Συριζα θα γυρίσει στο 3%πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:34 ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ευχαριστούμε.για την ενημερωση, αλήθεια.τα.μνημονια τα σκισατε? Το νταούλι τι.παιξατε η μόνο το.πουλι σας παίζετε?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Σωστό είναι αυτό. Οντως έστω και μέρος τής αλήθειας έφερε άνετη νίκη (γιά την ΝΔ φυσικά)πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:50 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ρε?
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- κυρ Παντελής
Τι διαφορά έχει το βλήμερο από όλους αυτούς πλην της Ζωής βεβαίως.nik_killthemall έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:42καθόλου, είμαι ρεαλιστής το περίμενα. Μας εκτόπισαν στιβαρές δυνάμεις με συγκροτημένο πολιτικό λόγο και πρόγραμμα όπως ο ψινάκης, ο καμμένος, ο καρατζαφερης, η ζωη, ο βελο κλπ.
Και για να μην είμαι οφ τοπικ ΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΟΥΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΜΠΑΑΑΑΑΑ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ενας ένας πηδατε απ το καράβι τώρα που θα βυθιστεί.πήζον bot έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:59 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΓΕΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
Προτείνω μποτ να φτιάξεις δικό σου κόμμα με την ονομασία: ΡΕΕΕΕΕΕ
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Τις όμορφες καλησπερες μου.Εγω σταλινοκουμμουνι είμαι αλλά με βαριά καρδιάκυρ Παντελής έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:47Ενώ εσύ είσαι αριστερός τώρα που αναπαράγεις το ύφος της ακροδεξιάς προπαγάνδας της ΝΔ.![]()
ψήφισα Λαφαζάνη.Το κουκουε του λαού δεν θέλει να έρθει στην εξουσία.Πρεπει να πάρουμε
χαμπάρι ότι η Ευρώπη δεν αλλάζει.Το μπαγιοκο
απ' έξω έρχεται με όρους.Μια χώρα σαν την Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει την Ευρώπη.
Αν θέλουμε λοιπόν να μην μας υπαγορεύουν οι Ευρωπαίοι τι θα κάνουμε ας γυρίσουμε στην δραχμή και να εξάγουμε ότι έχουμε για να φέρνουμε συνάλλαγμα απ' έξω.Σε γενικές γραμμές κολυμπάμε σε αχαρτογραφητους ωκεανούς.Κανενα κόμμα σοβαρό δεν υπάρχει που να έχει εναλλακτική λύση για επιστροφή στην δραχμή και τα άλλα φιλοευρωπαικα απλά
είναι διαχειριστές των όρων με τους οποίους
έρχεται το μπαγιοκο απ' έξω.Αυτα τα ολίγα από μένα καλά να περνάς.
- nik_killthemall
βρε, πετάς έξω και τον καμμένο ? τον αγαπημενο σας κυβερνητικο εταιρο με τον οποιο φτιαξατε την πιο μακροχρονη κυβερνηση επι μνημονιου ?κυρ Παντελής έγραψε: 28 Μάιος 2019, 14:14Τι διαφορά έχει το βλήμερο από όλους αυτούς πλην της Ζωής βεβαίως.nik_killthemall έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:42καθόλου, είμαι ρεαλιστής το περίμενα. Μας εκτόπισαν στιβαρές δυνάμεις με συγκροτημένο πολιτικό λόγο και πρόγραμμα όπως ο ψινάκης, ο καμμένος, ο καρατζαφερης, η ζωη, ο βελο κλπ.
Και για να μην είμαι οφ τοπικ ΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΟΥΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΜΠΑΑΑΑΑΑ
Σιγα μη κατσω νανοιξω συζητηση με χλαπατσο-ρουφιάνους σα κι εσε, που δεν εχουν προβλημα να γλειψουν εκει που έχεζαν, πριν καν το σκατο τους ξεραθει.
Γι'αυτο ενα σου λεω : ΑΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΡΕΕΡΜΠΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΜΠΕΕΕΕΕΡΜΠΟΟΟΟΟΑΑΑΑΕΕΕΕ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 196 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 146 Απαντήσεις