Σιγά μην τους κόβει ως εκείΜαυροβασίλης έγραψε: 29 Απρ 2018, 12:43 έχω αρχίσει να πιστεύω ότι συνειδητά κάνουν τους καραγκιόζηδες για αποπροσανατολισμό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΤΘ-Ήταν δίκαιο (το 1821) και έγινε πράξη (το 2018)
Re: ΠΤΘ-Ήταν δίκαιο (το 1821) και έγινε πράξη (το 2018)
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Κοινως ενας αχρηστος,ανεπαγγελτος εγκληματιας που λογω καταγωγης ετυχε να βρεθει στον θρονο της Ρωσσια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ΣΣΣΣΣΣ! Θα σε πει φασιστάκι ο Συριζαίος.zteo έγραψε: 29 Απρ 2018, 13:08Κοινως ενας αχρηστος,ανεπαγγελτος εγκληματιας που λογω καταγωγης ετυχε να βρεθει στον θρονο της Ρωσσια.![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μπα! Παίζει να είναι αμερικανιά και να το μιμήθηκε! Αυτοί τα κάνουν κάτι τέτοια!Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Απρ 2018, 12:43 έχω αρχίσει να πιστεύω ότι συνειδητά κάνουν τους καραγκιόζηδες για αποπροσανατολισμό
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Αρβανίτισσα θα ήταν λογικά.
Αγριππίνα, Μεσσαλίνα, Ρωμαίες.
Υπάρχει επίσης και το ελληνικό όνομα Φιλίνα.
https://epigraphy.packhum.org/search?pa ... E%BD%CE%B1
Μία από τις γυναίκες του Φιλίππου λεγόταν Φιλίνα, Λαρισαία.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE ... E%BD%CE%B1
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Αρβανίτισσα Ελληνίδα ήταν.Νταρνάκας έγραψε: 29 Απρ 2018, 20:54Αρβανίτισσα θα ήταν λογικά.Αγριππίνα, Μεσσαλίνα, Ρωμαίες.
Υπάρχει επίσης και το ελληνικό όνομα Φιλίνα.
https://epigraphy.packhum.org/search?pa ... E%BD%CE%B1
Μία από τις γυναίκες του Φιλίππου λεγόταν Φιλίνα, Λαρισαία.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE ... E%BD%CE%B1
Όπως και ο Μιαούλης Αρβανίτης Έλληνας.
Όπως και ο Ναύαρχος Κουντουριώτης.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Πηγαδίσιος
εσυ δεν εισαι ο διεστραμενος που με εβρισε χυδαια
αναιτια;
να φας την αγριπινα μου
χαος γλωσσα και νεφελες
-
Nero
Επειδής τότες αυτές οι ταυτότητες ήταν υπο διαμόρφωση,θα τους έλεγα "αλβανόφωνους με ελληνική συνείδηση"(το αλβανίδα που λέω παραπάνω είναι υποταγή στις πχορουμικές νόρμες και τα δεδομένα,δε θα το χρηδιμοποιούσα σε μια σοβαρή συζήτηση)Chainis έγραψε: 29 Απρ 2018, 21:03
Αρβανίτισσα Ελληνίδα ήταν.
Όπως και ο Μιαούλης Αρβανίτης Έλληνας.
Όπως και ο Ναύαρχος Κουντουριώτης.
- Πηγαδίσιος
διαφωνο ποικιλοτροπωςNero έγραψε: 29 Απρ 2018, 21:08
Επειδής τότες αυτές οι ταυτότητες ήταν υπο διαμόρφωση,θα τους έλεγα "αλβανόφωνους με ελληνική συνείδηση"(το αλβανίδα που λέω παραπάνω είναι υποταγή στις πχορουμικές νόρμες και τα δεδομένα,δε θα το χρηδιμοποιούσα σε μια σοβαρή συζήτηση)![]()
χαος γλωσσα και νεφελες
Δεν μπορώ να διακρίνω κάποια ουσιαστική διαφορά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Nero
είναι απλό: το αρβανίτης και ακόμα περισσότερο το αλβανός είναι ταυτότητες,προσλήψεις,ιδέες τέλος πάντων. Το αλβανόφωνος δε δηλώνει ταυτότητα,υπήρχαν αλβανόφωνοι εκείνη την εποχή που δέχτηκαν την ταυτότητα του Έλληνα όπως οι παραπάνω,άλλοι δεν το έκαναν. Αν και αλήθεια είναι η ταυτότητα είναι εύκολο να την προσδιορίσει κανείς σε άτομα όπως ο Κουντουριώτης και πού πιο δύσκολο σε άτομα όπως Η Μπουμπουλίνα(ή ο Καραισκάκης πχ ) αλλά για λόγους ευκολίας ας θεωρήσουμε ότι η θέση της στον πόλεμο μιας δίνει και μια καλή ιδέα για την ταυτότητα
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Το άβατάρ σου σε βρίζει, όχι εγώ.Πηγαδίσιος έγραψε: 29 Απρ 2018, 21:04εσυ δεν εισαι ο διεστραμενος που με εβρισε χυδαια
αναιτια;
να φας την αγριπινα μου
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Είχαν κι ένα ακόμα χαρακτηριστικό.Nero έγραψε: 29 Απρ 2018, 21:18είναι απλό: το αρβανίτης και ακόμα περισσότερο το αλβανός είναι ταυτότητες,προσλήψεις,ιδέες τέλος πάντων. Το αλβανόφωνος δε δηλώνει ταυτότητα,υπήρχαν αλβανόφωνοι εκείνη την εποχή που δέχτηκαν την ταυτότητα του Έλληνα όπως οι παραπάνω,άλλοι δεν το έκαναν. Αν και αλήθεια είναι η ταυτότητα είναι εύκολο να την προσδιορίσει κανείς σε άτομα όπως ο Κουντουριώτης και πού πιο δύσκολο σε άτομα όπως Η Μπουμπουλίνα(ή ο Καραισκάκης πχ ) αλλά για λόγους ευκολίας ας θεωρήσουμε ότι η θέση της στον πόλεμο μιας δίνει και μια καλή ιδέα για την ταυτότητα
Ήταν δίγλωσσοι και η δεύτερη γλώσσα τους ήταν τα Ελληνικά.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Nero
Στο βαθμό που ζούσαν ανάμεσα και συναλλάσονταν με ελληνόφωνους. Νομίζω το ξεκαθάρισα ότι δεν διαφωνώ ότι οι παραπάνω είχαν ελληνική συνείδηση(ότι σήμαινε αυτό τότε) παρότι ήταν αλβανόφωνοι αλλά θαρρώ ότι εσύ το πας κάπου αλλού και θα προτιμούσα να μην ακολουθήσω. Εξήγησα πάντως τη εννοούσα παραπάνω και ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα τι θέλω να πω ακόμα και αν μιλάμε άλλη γλώσσα(χι χιChainis έγραψε: 29 Απρ 2018, 21:22Είχαν κι ένα ακόμα χαρακτηριστικό.Nero έγραψε: 29 Απρ 2018, 21:18είναι απλό: το αρβανίτης και ακόμα περισσότερο το αλβανός είναι ταυτότητες,προσλήψεις,ιδέες τέλος πάντων. Το αλβανόφωνος δε δηλώνει ταυτότητα,υπήρχαν αλβανόφωνοι εκείνη την εποχή που δέχτηκαν την ταυτότητα του Έλληνα όπως οι παραπάνω,άλλοι δεν το έκαναν. Αν και αλήθεια είναι η ταυτότητα είναι εύκολο να την προσδιορίσει κανείς σε άτομα όπως ο Κουντουριώτης και πού πιο δύσκολο σε άτομα όπως Η Μπουμπουλίνα(ή ο Καραισκάκης πχ ) αλλά για λόγους ευκολίας ας θεωρήσουμε ότι η θέση της στον πόλεμο μιας δίνει και μια καλή ιδέα για την ταυτότητα
Ήταν δίγλωσσοι και η δεύτερη γλώσσα τους ήταν τα Ελληνικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-
- 16 Απαντήσεις