Προφανώς. Δεν αντιλέγω. Αναφέρθηκα συγκεκριμένα στην αναφορά για τον πατέρα.Beria έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:10Το κορίτσι στα 14 έχει δικαίωμα να αναζητά ο,τιδήποτε και να κάνει λάθηΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:06Ίσως το κορίτσι να μην έβλεπε τον πατέρα του και γι' αυτό να αναζητούσε ένα "πατρικό" πρότυπο.Υδράργυρος έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:43 Η μανα και ο πατριος μπορει να πανικοβληθηκανε γιατι σου λεει αμα το μαθει ο πατερας του κοριτσιου μας γαμησε αλυπητα.
Ο τύπος δεν έχει καμια δικαιολογία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όλα λάθος - αυτοκτονία 14χρονης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Όλα λάθος - αυτοκτονία 14χρονης
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Αυτό.Beria έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:10 Το κορίτσι στα 14 έχει δικαίωμα να αναζητά ο,τιδήποτε και να κάνει λάθη
Ordem e Progresso.
-
Ορέστης 35
Ποσα λαθη κανουν οι γιατροι; Ποσο πιο αφηρημενο και ανοιχτο σε λαθη ειναι το επαγγελμα του παιδοψυχολογου; Ποσο επιρρεπης σε προκαταληψεις bias ειναι ο ειδικος; Μιλατε μερικοι σαν η ψυχολογια να ειναι μαθηματικα και σαν να υπαρχει καποιο εγχειριδιο που περιγραφει πως να χειριστεις μια περιπτωση σαν αυτη που συζηταμε.Cavaliere έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:42Γιατί έχουν στρώσει τον κώλο τους να μάθουν ένα πράγμα αντί να έχουν άποψη για όλα. Εσένα άμα σε πονάει ο λαιμός σου, μην πας σε Ω.Ρ.Λ., αλλά σε δημοσιογράφο.
Aυτοί που δεν είναι ψύχραιμοι να μη μεγαλώνουν παιδιά.Maspoli έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:14Kάτι που κάνει όμως πολύ δυσκολότερο το να κρατήσεις την ψυχραιμία σου όταν σου τυχαίνει κάτι τέτοιο.
Ordem e Progresso.
E καλά τώρα, δε μιλάμε για ένα απλό πράγμα-και έξω από το χορό πολλά τραγούδια μπορούμε να λέμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι και να λέμε για το πώς θα αντιδρούσαμε είναι λόγια του αέρα
Συμφωνώ, πως έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουμε, αλλά και μέσα στον χορό, πρέπει να συναισθάνεσαι τις ευθύνες σου. Δες τώρα, το παιδί πέθανε. Ας πάει ο πατριός να παραστήσει τον Τάισον και να λύσει έτσι τα προβλήματά του. Το πρόβλημα ξεκινά από τη γενικότερη παιδεία: Όταν εγώ έχω μάθει, π.χ. να κατεβαίνω για να δείρω επειδή ο άλλος παρά λίγο να με τρακάρει, τι θα κάνω σε μια πιο σοβαρή περίπτωση; Ε, too late για να γίνει άνθρωπος,τώρα έγινε η ζημιά. Σκληρό, αλλά κάποτε πρέπει να αλλάξει ο κόσμος.Maspoli έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:19E καλά τώρα, δε μιλάμε για ένα απλό πράγμα-και έξω από το χορό πολλά τραγούδια μπορούμε να λέμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι και να λέμε για το πώς θα αντιδρούσαμε είναι λόγια του αέρα
Ordem e Progresso.
Ποιες είναι οι πηγές σου για την ψυχολογία η την παιδοψυχολογία φίλε μου;Ορέστης 35 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:15
Ποσα λαθη κανουν οι γιατροι; Ποσο πιο αφηρημενο και ανοιχτο σε λαθη ειναι το επαγγελμα του παιδοψυχολογου; Ποσο επιρρεπης σε προκαταληψεις bias ειναι ο ειδικος; Μιλατε μερικοι σαν η ψυχολογια να ειναι μαθηματικα και σαν να υπαρχει καποιο εγχειριδιο που περιγραφει πως να χειριστεις μια περιπτωση σαν αυτη που συζηταμε.
...καλησπέρα και σε σένα.Ορέστης 35 έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:15Ποσα λαθη κανουν οι γιατροι; Ποσο πιο αφηρημενο και ανοιχτο σε λαθη ειναι το επαγγελμα του παιδοψυχολογου; Ποσο επιρρεπης σε προκαταληψεις bias ειναι ο ειδικος; Μιλατε μερικοι σαν η ψυχολογια να ειναι μαθηματικα και σαν να υπαρχει καποιο εγχειριδιο που περιγραφει πως να χειριστεις μια περιπτωση σαν αυτη που συζηταμε.
Ordem e Progresso.
Συμφωνω με τον Ορεστη. Μεγαλη ιδεα εχετε για τους ψυχολογους
-
aspergillus
Σε αυτήν την ιστοσελίδα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο και δημοσιεύονται φωτογραφίες του δράστη.
www.ereportaz.gr
www.ereportaz.gr
-
Ορέστης 35
Στο μυαλο του εχει δικαιωμα να αναζητα ο,τι θελει. Στην πραξη εχουν υποχρεωση οι γονεις να προστατευουν, να απαγορευουν, να κατευθυνουν, να συμμορφωνουν και να βαζουν ορια.Beria έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:10Το κορίτσι στα 14 έχει δικαίωμα να αναζητά ο,τιδήποτε και να κάνει λάθηΟΥΤΙΣ έγραψε: 24 Μάιος 2019, 14:06Ίσως το κορίτσι να μην έβλεπε τον πατέρα του και γι' αυτό να αναζητούσε ένα "πατρικό" πρότυπο.Υδράργυρος έγραψε: 24 Μάιος 2019, 13:43 Η μανα και ο πατριος μπορει να πανικοβληθηκανε γιατι σου λεει αμα το μαθει ο πατερας του κοριτσιου μας γαμησε αλυπητα.
Ο παιδεραστης αποπλανησε το παιδι, το εκανε να τον αγαπησει, και μετα του εριξε πονηρα το βαρος των ενοχων για το τραμπουκισμα που του εκανε ο πατριος. Αν δεν ηταν καθαρμα θα την ειχε προστστεψει, αλλα για εκδικηση της ειπε εξ αιτιας σου το επαθα. Κλασικη ναρκισιστικη προσωπικοτητα που εκμεταλλευεται ευαλωτους χαρακτηρες. Εσεις δεν εχετε γνωρισει ναρκισιστες γι αυτο φιλοσοφειτε περι βαρβαρων γονεων. Η λυση ειναι να αλλαξει ο νομος και οποιος πλησιαζει ανηλικους ακομα και διαδικτυακα, να μπαινει φυλακη, οπως Αμερικη.
Έχω την αίσθηση πως και στην Ευρώπη η προσέγγιση παιδιού διαδικτυακά, διώκεται.
Ordem e Progresso.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αυτα συμβαινουν και στα καλυτερα σπιτια.Η αδερφη μου οταν ηταν 15 τα ειχε φτιαξει με εναν καθηγητη της που ηταν 35.
Εμεις βεβαια το χειρηστηκαμε λεπτα το θεμα και δεν της απαγορευαμε βασικα να κανει αυτο που ηθελε μεχρι που γνωρισαμε
και τους γονεις του τυπου αυτου.
Τωρα τι αναζητουσε σε αυτον επιφυλασσομαι να απαντησω ενδεχομενως να αναζητουσε και την πατρικη φιγουρα ποιος ξερει.
Αυτα τα θεματα ειναι λεπτα και δεν ειναι ευκολο να τα χειριστεις και η αδερφη μου σαν εφηβη δεν ηταν απο τα ευκολα παιδια.
Τελικα εμειναν μαζι ορισμενα χρονια και χωρισαν σχετικα φυσιολογικα και μεχρι σημερα κραταμε καποια καλη σχεση με την αδερφη
και τους γονεις του εν λογω τυπου.
Παντως τωρα πια που εγω ειμαι 37 και εφτασα στην ηλικια αυτουνου δεν μπορω να φανταστω με την καμια τον εαυτο μου διπλα
σε μια που ειναι 15 χρονων ουτε καν με 25αρα δεν γουσταρω και αυτο το λεω μετα λογου γνωσεως.
Εμεις βεβαια το χειρηστηκαμε λεπτα το θεμα και δεν της απαγορευαμε βασικα να κανει αυτο που ηθελε μεχρι που γνωρισαμε
και τους γονεις του τυπου αυτου.
Τωρα τι αναζητουσε σε αυτον επιφυλασσομαι να απαντησω ενδεχομενως να αναζητουσε και την πατρικη φιγουρα ποιος ξερει.
Αυτα τα θεματα ειναι λεπτα και δεν ειναι ευκολο να τα χειριστεις και η αδερφη μου σαν εφηβη δεν ηταν απο τα ευκολα παιδια.
Τελικα εμειναν μαζι ορισμενα χρονια και χωρισαν σχετικα φυσιολογικα και μεχρι σημερα κραταμε καποια καλη σχεση με την αδερφη
και τους γονεις του εν λογω τυπου.
Παντως τωρα πια που εγω ειμαι 37 και εφτασα στην ηλικια αυτουνου δεν μπορω να φανταστω με την καμια τον εαυτο μου διπλα
σε μια που ειναι 15 χρονων ουτε καν με 25αρα δεν γουσταρω και αυτο το λεω μετα λογου γνωσεως.
-
influencer
εγώ όταν ήμουν 14 χρονών όλο 40άρες ήθελα να γαμήσω
δε βλέπω που ήταν λάθος αυτό
δε βλέπω που ήταν λάθος αυτό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-