!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νήμα ψυχολογικής συμπαράστασης.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Re: Νήμα ψυχολογικής συμπαράστασης.
Και όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, υπάρχει ο Trent.
Εσύ την έριξες την χυλόπιτα, τύπισσα. Ο άλλος απλά έβαλε κι ένα ποτήρι νερό να πιει για να κατέβει.Naida έγραψε: 19 Μάιος 2019, 00:27Εγώ που έφαγα πρόσφατα ας πούμε χυλόπιτα, το ξεπέρασα σχετικά εύκολα. Δε ξέρω πως το έβαλα έτσι στο μυαλο μου και το πέρασα πολύ στο "δε μου γαμιέσαι και εσύ, πάμε παρακάτω"Γραφικός έγραψε: 18 Μάιος 2019, 22:44 Μία ιδέα που πιάνει σε εμένα πάντως μετά από χυλόπιτα irl είναι να βγεις και να αρχίσεις να φλερτάρεις. Αν δεν κάτσει η δεύτερη πας σε τρίτη, τέταρτη, πέμπτη. Είτε το βράδυ καταλήγεις με κάποια κι η χυλόπιτα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολεί, είτε θα φας πολλές χυλόπιτες και θα μουδιάσεις, οπότε καμία δεν θα σε απασχολεί ιδιαίτερα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Το άσπρο μαύρο κάνεις, θα μας τρελάνεις τελείως ρε φίλεFeindflug έγραψε: 19 Μάιος 2019, 12:46
Εσύ την έριξες την χυλόπιτα, τύπισσα. Ο άλλος απλά έβαλε κι ένα ποτήρι νερό να πιει για να κατέβει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
αυτό τό αφιερώνω στόν Αγι(..αντέχει σ'αυτά) καί στήν ψυχούλα τόν Ορέστη
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Άγις; Άγις; Δεν μου λέει κάτι τ' όνομαsibylic έγραψε: 19 Μάιος 2019, 14:43αυτό τό αφιερώνω στόν Αγι(..αντέχει σ'αυτά) καί στήν ψυχούλα τόν Ορέστη![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
σόρυ γράψε λάθος,δέν τάχω παρακολουθήσει γιατί δέν έχω χρόνο.....τό τραγούδι τότε αφιέρωμα σέ σένα καί τόν Ορέστη πού είστε σέ μιά
κρίσιμη καμπή
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
Νάιδα αυτό τό τραγούδι δέν θά μπορέσει νά τό ακούσει ό Ορέστης λόγω ντεσιμπέλ,γιαυτό βάζω αυτή τή διασκευήsibylic έγραψε: 19 Μάιος 2019, 15:10σόρυ γράψε λάθος,δέν τάχω παρακολουθήσει γιατί δέν έχω χρόνο.....τό τραγούδι τότε αφιέρωμα σέ σένα καί τόν Ορέστη πού είστε σέ μιά
κρίσιμη καμπή![]()
καί γιά σένα πού του δίνεις συμβουλές καί κουράγιο, καί γιαυτόν....
"Every time I see you falling
I get down on my knees and pray
I'm waiting for that final moment
You say the words that I can't say"
ψέμματα λέω;
Υπάρχει άλλη τόσο απόμακρη όσο εσύ στο φορουμάκι μας;. Η γκέρ με τα κοφτερά δόντια μας παίζει τάβλι και μας δίνει απο το παγωτό της, η νύχτα μας λέει ιστορίες, το κουλούρι μας βάζει μουσική και μας χορεύει, η ντόντ ανάβει φωτιές, η κάστομ πετάει λάδι να μην σβήσουν, όλοι βάζουν το χεράκι τους στην συλλογική μας προσπάθεια. Εσύ μας ρίχνεις ένα δεν με καταλαββαιιιινειιιιις, μας ξεπεταλιάζεις και μας πετάς στον αγρό.
Άμα σου κάνουμε καντάδα;
Αν και με έχεις μπερδέψει ,ευχαριστώ για το τραγούδιsibylic έγραψε: 19 Μάιος 2019, 17:18 Νάιδα αυτό τό τραγούδι δέν θά μπορέσει νά τό ακούσει ό Ορέστης λόγω ντεσιμπέλ,γιαυτό βάζω αυτή τή διασκευή
καί γιά σένα πού του δίνεις συμβουλές καί κουράγιο, καί γιαυτόν....
"Every time I see you falling
I get down on my knees and pray
I'm waiting for that final moment
You say the words that I can't say"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παινεύεις όλες τις άλλες με λες απόμακρη, κακιά και ψυχοσυλλεκτη και τώρα μου λες να μου κάνετε καντάδα; τι τραγούδι να μου λέτε "η κατάρα μου να δέρνει τη σκιά σου";enaon έγραψε: 19 Μάιος 2019, 18:05ψέμματα λέω;
Υπάρχει άλλη τόσο απόμακρη όσο εσύ στο φορουμάκι μας;. Η γκέρ με τα κοφτερά δόντια μας παίζει τάβλι και μας δίνει απο το παγωτό της, η νύχτα μας λέει ιστορίες, το κουλούρι μας βάζει μουσική και μας χορεύει, η ντόντ ανάβει φωτιές, η κάστομ πετάει λάδι να μην σβήσουν, όλοι βάζουν το χεράκι τους στην συλλογική μας προσπάθεια. Εσύ μας ρίχνεις ένα δεν με καταλαββαιιιινειιιιις, μας ξεπεταλιάζεις και μας πετάς στον αγρό.
Άμα σου κάνουμε καντάδα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ βρε; Μούσκεμα είμαι απτό φτύσιμο λέμε εγώ. Πφφ... Καλά να πάθετε μαυτες που πάτε κ μπλεκετε! Κυλιστειτε στα πατώματα τώρα!
Τι λέει το γατί; Σιγά μη χαλάσω το λάδι για τις φωτιές σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση