!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΝΔ η χαβουζα της δημοσιογραφιας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: ΝΔ η χαβουζα της δημοσιογραφιας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Pirate7G έγραψε: 05 Μάιος 2019, 20:56
under έγραψε: 05 Μάιος 2019, 20:47
Pirate7G έγραψε: 05 Μάιος 2019, 20:36

:smt005:
Αν ήταν μυστικό πως το έμαθε; :smt005:
Είστε ότι πιο χαζό κυκλοφορεί στο σύμπαν. Για αυτό είστε και συνώνυμο της αποτυχίας, της απάτης, της κλεψιά, της ρεμουλας. Για αυτό οπότε κυβερνησατε παραδώσανε την χώρα χειρότερα από ότι την παραλάβατε.
Ρε ζαιοι,εσεις ειστε τελικα η απεραντοσυνη της βλακειας.
Αφενος φτανετε στο σημειο να χαρακτηρισετε ασημαντη τη δωρεα για τις ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις.Αφετερου μας λετε οτι το υπουργειο ειχε προγραμμα -αφου ετσι λεει- αλλα δεν ειχε λογο να το ενταξει στην προταση του ιδρυματος ωστε να παρει τα χρηματα.
Τοσο για τον πουτσο ειστε ρε μπουρνεληδες.
Το ότι συνεχίζεις να γράφεις στο νήμα στο οποίο αποκαλύφθηκε η εξαπάτηση που πήγες να κανεις, ειναι απόδειξη πως οτι λες είναι δεν έχει καμία αξια, αφού η προσπάθειά σου για εξαπάτηση συνεχίζεται. Πάρα τον εξευτελισμό που έφαγες.
Τιποτα από όσα γράφεις δε ισχύει. Κι αυτο γιατί είσαι απατεώνας. Αποδείχτηκε περίτρανα σε αυτό το νήμα.

Κανονικά έπρεπε να έχεις φάει μπαμ για αυτήμ την πράξη σου. Εξευτελίζεις, πέρα από τον εαυτό σου, ολόκληρο το φόρουμ.
κουντντ αγκρι μορ
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

πήζον bot έγραψε: 05 Μάιος 2019, 21:00
Pirate7G έγραψε: 05 Μάιος 2019, 20:56
under έγραψε: 05 Μάιος 2019, 20:47

Ρε ζαιοι,εσεις ειστε τελικα η απεραντοσυνη της βλακειας.
Αφενος φτανετε στο σημειο να χαρακτηρισετε ασημαντη τη δωρεα για τις ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις.Αφετερου μας λετε οτι το υπουργειο ειχε προγραμμα -αφου ετσι λεει- αλλα δεν ειχε λογο να το ενταξει στην προταση του ιδρυματος ωστε να παρει τα χρηματα.
Τοσο για τον πουτσο ειστε ρε μπουρνεληδες.
Το ότι συνεχίζεις να γράφεις στο νήμα στο οποίο αποκαλύφθηκε η εξαπάτηση που πήγες να κανεις, ειναι απόδειξη πως οτι λες είναι δεν έχει καμία αξια, αφού η προσπάθειά σου για εξαπάτηση συνεχίζεται. Πάρα τον εξευτελισμό που έφαγες.
Τιποτα από όσα γράφεις δε ισχύει. Κι αυτο γιατί είσαι απατεώνας. Αποδείχτηκε περίτρανα σε αυτό το νήμα.

Κανονικά έπρεπε να έχεις φάει μπαμ για αυτήμ την πράξη σου. Εξευτελίζεις, πέρα από τον εαυτό σου, ολόκληρο το φόρουμ.
κουντντ αγκρι μορ
Μα αντί να ζητήσει συγνώμη ή έστω να μην μιλάει, συνεχίζει την προσπάθεια για εξαπάτηση.
Σίχαμα. Τι άλλο να πεις;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Pirate7G έγραψε: 05 Μάιος 2019, 16:25
Πρετεντέρης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 16:15
πήζον bot έγραψε: 05 Μάιος 2019, 12:55 νημα σοδομισμου.
καθε μερα φέικ? καθε μερα ξύλο.
καθε μερα ξεφτιλα? καθε μερα ξυλο.
σιμπλ ασ δατ

https://twitter.com/elenacou/status/1124590879178670080
Τον ξέσκισε τον Παπαδημούλη.
Για πες σε ποιο λεπτό ακριβώς; Από το βιντεο αυτό, φαίνεται ο Παπαδημουλης να του γυρίζει το επιχείρημα του εναντίον του κι ο άλλος να αρχίζει το γύρισμα του μπιφτεκίου :003:
"ναι, αλλά..." κι έτσι. :smt005:
Άλλη μια φορά που το παίζεις χαζός, την Τρίτη θα πιστέψω ότι είσαι. :D

Ο Παπαδημούλης μίλησε για δημοσιογραφική δεοντολογία και ο δημοσιογράφος τον ταπωσε λέγοντας οτι, αν μιλήσουμε για πολιτική δεοντολογία, οι ζαίοι είναι εκτεθειμένοι για τα ψέματα του 15.

Γκεκε; :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

ρε ενας καιζρ σοζε προχθες σε αναρτηση μου για βενεζουελα, εγραψε οτι αν ειχα διαβασει τα πανό μεσα στο βιντεο, θα καταλαβαινα οτι ανέρτησα φέικ νιουζ. και κορόιδευε..
Τελικα δεν ηταν φέικ νιουζ. Ηθελε εστω και για δεκα λεπτα να με σπιλωσει.
Αυτος ο λογαριασμος υπαρχει ποσταρει και ψηφίζει στα πολλ :smt005:
και παω στοιχημα οτι δεν εχει φαει και 2 απροειδιοποιητα μπαν (οπως εγω)
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

πήζον bot έγραψε: 05 Μάιος 2019, 18:08 :smt005: :smt005:
παιδια σαν ολιγιστοι βυσματα που εισατε κανατε τη μαλακια της ζωης σας. Αυτα τα ψεμματα θα ειναι ο ταφος σας.
Στο εξης θα αναφερονται ολα τα φεικ νιουζ σε καθε επισκεψη πολιτικου του συριζα σε καναλι. Ακουει ο συριζα? Ο κοσμος ουτε ζαβο θελει να τον κυβερνησει ουτε να τον κοροιδεύει κάποιος.
Αναδειξη των ψεμματων αναδειξη της ουφοσυνης του ζαβου (συνεχης απαιτηση ντιμπειτ παντου και παντα) και στο τελος τελος το κυβερνητικο εργο. Πληρης καταρτιση όλων των συμμετεχοντων σε πανελ για τα απειρα ψεμματα. υπνοπαοδεια, λινγκουαφον, δεν ξέρω πως, αλλα όλοι οφειλουν ανα πάσα στιγμη να σου αραδιάσουν μια λιστα με τουλάχιστον 20 τρανταχτα φεικ νιουζ που εχει πιστεψει ο κοσμος. Δεν τον νοιαζει τον άλλο ο αξονικος τομογραφος στο κολοκοτρωνιτσι, ή η γεφυρα στον αχλαδοκαμπο αλλα μπαστα, δεν θα τον κοροιδέψεις κιολας, τουλάχιστον οχι εσυ ζαβε κουλη..
Αυτο το παιχνιδι παιζουν και αυτοι και μαλιστα με 5-6 παραμυθια.
Παιζουμε το ίδιο παιχνιδι με 100-200 αλήθειες, στρωμένη δουλεια λέμε.
Παιζουν με πυρσο απανταμε με υγρο πυρ. φάιαρ γουιθ φάιαρ.

ήπια τωρα στην αρχη, πλιτσκρικ μετα τις ευρωεκλογες, μη γινει καμια μαλακια και διωξουν το ζαβο στο ενδιαμεσο.

https://twitter.com/theathenian1/status ... 7862121473
Spoiler
χαραμιζομαι ρε πστ μου :smt005:
Ρε άνθρωπε, σοβαρά μιλάς;

Θες να συγκρίνουμε ως προς τα ψέματα τον Μεγαλέξη με τον Κυριάκο; :smt005: :smt005:

Επιπλέον, σπαμάρεις όλα τα τρολ των ζαίων και νομίζεις ότι κάτι κάνεις. :smt005: :smt005:

Άριστο, γύρνα πίσω ρε, θα έιμαι καλό παιδί. :lol:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Kauldron έγραψε: 05 Μάιος 2019, 16:23
Μπίστης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 14:42
Kauldron έγραψε: 05 Μάιος 2019, 14:29 Εδώ είναι που οι υποστηρικτες του δημοπραττικού τόξου κάνουν διαγωνισμό ποιός έχει τα πιο πουλημένα δημοσιοκαφράκια?
:goodpost:
Η πλάκα είναι οτι το συνεχίζουν κιόλας.
Πρωταγωνιστές, άντερ και Τζιτζή, με τον Πρετεντερ, το αρχιτρολλάκι, να σκούζει "τον ξέσκισε" :lol:

Ε, ρε κακόμοιρη Ελλάδα...
Εσύ σταυρό στον Λαγό, γιατί δεν τον βλέπω καλά, ναι; :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Πρετεντέρης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 21:16

Ρε άνθρωπε, σοβαρά μιλάς;

Θες να συγκρίνουμε ως προς τα ψέματα τον Μεγαλέξη με τον Κυριάκο; :smt005: :smt005:

Επιπλέον, σπαμάρεις όλα τα τρολ των ζαίων και νομίζεις ότι κάτι κάνεις. :smt005: :smt005:

Άριστο, γύρνα πίσω ρε, θα έιμαι καλό παιδί. :lol:
μην κανεις ετσι, στο εξης με βαζελινη, προμισ
Pirate7G

Πρετεντέρης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 21:11
Πρετεντέρης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 16:15

Τον ξέσκισε τον Παπαδημούλη.
Για πες σε ποιο λεπτό ακριβώς; Από το βιντεο αυτό, φαίνεται ο Παπαδημουλης να του γυρίζει το επιχείρημα του εναντίον του κι ο άλλος να αρχίζει το γύρισμα του μπιφτεκίου :003:

Ο Παπαδημούλης μίλησε για δημοσιογραφική δεοντολογία και ο δημοσιογράφος τον ταπωσε λέγοντας οτι, αν μιλήσουμε για πολιτική δεοντολογία, οι ζαίοι είναι εκτεθειμένοι για τα ψέματα του 15.

Εγώ είμαι σίγουρος πως είσαι χαζός.

Ο δημοσιοκάφρος λέει στον Παπαδημουλη πως δεν δέχεται μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και δεν μπορεί να του μιλάει για τέτοια πράγματα και μόλις ο Παπαδημουλης του λέει οτι έχει δικαίωμα να λέει την γνώμη του, ο άλλος το γυρίζει το μπιφτέκι και αρχίζει τα "μα βέβαια" και άλλα τέτοια. Φανερά ξενερωμένος και νευριασμενος που τον εξευτέλισε ο Παπαδημουλης., γυρίζοντας το ίδιο του το επιχείρημα εναντίον του.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πρετεντέρης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 21:22
Kauldron έγραψε: 05 Μάιος 2019, 16:23
Μπίστης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 14:42

:goodpost:
Η πλάκα είναι οτι το συνεχίζουν κιόλας.
Πρωταγωνιστές, άντερ και Τζιτζή, με τον Πρετεντερ, το αρχιτρολλάκι, να σκούζει "τον ξέσκισε" :lol:

Ε, ρε κακόμοιρη Ελλάδα...
Εσύ σταυρό στον Λαγό, γιατί δεν τον βλέπω καλά, ναι; :D
Εγώ πάλι μια χαρά τον βλέπω. Είτε με το σταυρό μου, είτε οχι, θα πάει εκεί μέσα και θα σας κάνει ρόμπες (εντάξει, συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια) για το δικαστικό πραξικόπημα. ΝΔ, AKP απ'τα λίτνλ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Pirate7G έγραψε: 05 Μάιος 2019, 21:29

Ο δημοσιοκάφρος λέει στον Παπαδημουλη πως δεν δέχεται μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας και δεν μπορεί να του μιλάει για τέτοια πράγματα και μόλις ο Παπαδημουλης του λέει οτι έχει δικαίωμα να λέει την γνώμη του, ο άλλος το γυρίζει το μπιφτέκι και αρχίζει τα "μα βέβαια" και άλλα τέτοια. Φανερά ξενερωμένος και νευριασμενος που τον εξευτέλισε ο Παπαδημουλης., γυρίζοντας το ίδιο του το επιχείρημα εναντίον του.
Ο δημοσιογράφος συμφώνησε ότι μπορεί ο Παπ να λέει ο,τι θέλει, αφού πρώτα τον εγκαλεσε για τα ψέματα των ζαίων.

Είσαι χαζός πιστοποιημένος πλέον. :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

φουκαρας ο κακομοιρης ο πρετεντερης. ποσο ξυλο να αντεξει καποιος? βοηθα ρε κανας αλλος το παιδι. πειτε κανα φεικ νιουζ να παρει ανασα κανα 5λεπτο. λυπηθητε τον
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

ναι ναι διαβαστε αμετοχοι, το χανουμε ρε το παιδι..
Pirate7G

Πρετεντέρης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 21:48

Ο δημοσιογράφος συμφώνησε ότι μπορεί ο Παπ να λέει ο,τι θέλει, αφού πρώτα τον εγκαλεσε για τα ψέματα των ζαίων.

Ο δημοσιοκαφρος του είπε ότι μπορεί να λέει ότι θέλει, αφού πρώτα του είχε πει πως δεν μπορεί.
Για αυτό ακριβώς τον έκανε ρόμπα ο Παπαδημουλης.

Και χαίρομαι που κάποιος με τέτοιο αβατάρ με θεωρεί χαζό. Για προφανείς λόγους
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Pirate7G έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:05

Ο δημοσιοκαφρος του είπε ότι μπορεί να λέει ότι θέλει, αφού πρώτα του είχε πει πως δεν μπορεί.

Άλλο σου λέω εγώ, άλλο εσύ.

Είσαι πλέον ΠΟΠ. :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Pirate7G

Πρετεντέρης έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:20
Pirate7G έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:05

Άλλο σου λέω εγώ, άλλο εσύ.

Είσαι πλέον ΠΟΠ. :D
Α τώρα το ρίξαμε στα "άλλο σου λέω" .
Μα άμα μου λες άλλο από αυτό που εγώ λέω, ο ηλίθιος είσαι εσύ. Όχι εγω. Και το μπερδεμά σου αυτό αποδεικνύει τελικά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”