Al Bundy έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:10
Τώρα ξέρετε τι γίνεται...όποιος μπαίνει στη νήμα βλέπει ποιοι προηγούνται και λέει "για να τους ψηφίσουν οι άλλοι κάτι ξέρουν" και κοπανάει μια ψήφο στον καθένα μας!
ότι συνέβαινε και στα προηγούμενα poll;
ψυχολογία της μάζας.
(είμαστε πραγματικοί ινφλουένσερ όχι ιμιτασιόν σαν τον Άντερ)
Εγώ το χαίρομαι...το χειρότερο πράγμα σε αυτή τη ζωή (μέσα κι έξω) είναι να περνάς απαρατήρητος.
παρακαλώ να επιληφθείτε την ανάρτηση τοπικ "ποιος είναι ο πιο μαλάκας συμφορουμήτης"
και εννοείται ποιόν πρέπει να βάλετε στη λίστα για να τον ψηφίσω αμέσως
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Al Bundy έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:10
Τώρα ξέρετε τι γίνεται...όποιος μπαίνει στη νήμα βλέπει ποιοι προηγούνται και λέει "για να τους ψηφίσουν οι άλλοι κάτι ξέρουν" και κοπανάει μια ψήφο στον καθένα μας!
ότι συνέβαινε και στα προηγούμενα poll;
ψυχολογία της μάζας.
(είμαστε πραγματικοί ινφλουένσερ όχι ιμιτασιόν σαν τον Άντερ)
Εγώ το χαίρομαι...το χειρότερο πράγμα σε αυτή τη ζωή (μέσα κι έξω) είναι να περνάς απαρατήρητος.
σου ορκίζομαι από μωρό δεν μου άρεσε ποτέ αυτό. ένιωθα απίστευτη ντροπή να βρίσκομαι στο επίκεντρο.
κοκκίνιζαν τα μάγουλα.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:17
σου ορκίζομαι από μωρό δεν μου άρεσε ποτέ αυτό. ένιωθα απίστευτη ντροπή να βρίσκομαι στο επίκεντρο.
κοκκίνιζαν τα μάγουλα.
Το είχα κι εγώ αυτό...άσε που είχα (ακόμα ψιλοέχω) και αγοραφοβία.
Το ξεπέρασα στη σχολή Θεοδοσιάδη.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:17
κοκκίνιζαν τα μάγουλα.
Το είχα κι εγώ αυτό...άσε που είχα (ακόμα ψιλοέχω) και αγοραφοβία.
Το ξεπέρασα στη σχολή Θεοδοσιάδη.
το έχω ακούει από αρκετούς γνωστούς μου ηθοποιούς ότι μέσω της έκθεσης τους στην σκηνή το ξεπέρασαν.
μαθαίνεις να ζεις με αυτά όμως και ή τα αγαπάς ή τα συνηθίζεις!
Naida έγραψε: 26 Απρ 2019, 14:41
Ναι ε; Στις συμπαθητικές δεν με ψηφίζετε,να με παντρευτείτε δεν με ψηφίζετε, στον πιο Καμμένος φορουμίτη βρήκατε να με ψηφίσετε ε;
Δεν είσαι πουλιμ καμμένη.
να τα έχεις δώσει όλα, ακόμα και με τον άντερ να συμμαχείς στην δίκαιη μάχη και βλέπεις την σκόνη της νάιδας, που καμένο ειναι μόνο το φαί της. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάλια νοιώθω. Δεν ξέρετε παιδιά να εκτιμάτε το αληθινό κάψιμο, αυτό μόνο.
Ναι ε; Στις συμπαθητικές δεν με ψηφίζετε,να με παντρευτείτε δεν με ψηφίζετε, στον πιο Καμμένος φορουμίτη βρήκατε να με ψηφίσετε ε;
να τα έχεις δώσει όλα, ακόμα και με τον άντερ να συμμαχείς στην δίκαιη μάχη και βλέπεις την σκόνη της νάιδας, που καμένο ειναι μόνο το φαί της. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάλια νοιώθω. Δεν ξέρετε παιδιά να εκτιμάτε το αληθινό κάψιμο, αυτό μόνο.
εγώ δεν ξέρω να μαγειρεύω ρε!
μην νιώθεις χάλια ρε σαγαπάω!!
Ναι βέβαια για τα καμμένα με ψηφίζετε. Άμα ήταν να ψηφίσετε ο εξυπνότερος/ωραιότερος/σοφότερος/καλύτερος μαγειρας φορουμίτης στην απέξω θα με είχατε.
σιγά που εισαι εσύ καμένη, μπροστά μου εισαι σαν η φωνή της λογικής και της αμεροληψίας, μπριτάνικα στο πιο γλυκό και όμορφο. Ακόμα δεν βγήκες απο το αυγό, θέλεις και καψίματα.
σε ψηφίζουν τα ρεμάλια γιατί απλά δεν μπορούν να σου αντισταθούν, δεν το κάνουν με αντικειμενικά κριτήρια.
enaon έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:25
Μου περίσσευε μία ψήφος (την είχα βάλει σε μένα)...πάρτη να μη κλαίγεσαι!