Ναι, τα πραγματα θα ηταν πολυ πολυ πολυ χειροτερα.κορόιδο έγραψε: 04 Απρ 2020, 21:34 Μπολσεβίκων, Γάλλων, Γερμανοτρεχαγύρευε, όλοι πλην Άγγλων. Αν δεν ήμασταν προτεκτοράτο των Άγγλων τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΚΕ Μαΐλης: «Οι Πόντιοι ήταν ναζί. Καλώς τους έσφαξε ο Στάλιν» (Βίντεο)
- Μαύρο Πρόβατο
Re: ΚΚΕ Μαΐλης: «Οι Πόντιοι ήταν ναζί. Καλώς τους έσφαξε ο Στάλιν» (Βίντεο)
Θα χάναμε την Μικρά Ασία;Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 05 Απρ 2020, 00:38Ναι, τα πραγματα θα ηταν πολυ πολυ πολυ χειροτερα.κορόιδο έγραψε: 04 Απρ 2020, 21:34 Μπολσεβίκων, Γάλλων, Γερμανοτρεχαγύρευε, όλοι πλην Άγγλων. Αν δεν ήμασταν προτεκτοράτο των Άγγλων τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- Golden Age
- Μαύρο Πρόβατο
Θα χαναμε την Μακεδονια.κορόιδο έγραψε: 05 Απρ 2020, 00:43Θα χάναμε την Μικρά Ασία;Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 05 Απρ 2020, 00:38Ναι, τα πραγματα θα ηταν πολυ πολυ πολυ χειροτερα.κορόιδο έγραψε: 04 Απρ 2020, 21:34 Μπολσεβίκων, Γάλλων, Γερμανοτρεχαγύρευε, όλοι πλην Άγγλων. Αν δεν ήμασταν προτεκτοράτο των Άγγλων τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.![]()
Λόγω της Αγγλίας πήραμε την Μακεδονία από τους Τούρκους; Το μάμησες.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 05 Απρ 2020, 00:47Θα χαναμε την Μακεδονια.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- Μαύρο Πρόβατο
Μωρε τι μου τσαμπουνας;κορόιδο έγραψε: 05 Απρ 2020, 00:50Λόγω της Αγγλίας πήραμε την Μακεδονία από τους Τούρκους; Το μάμησες.
Ειπες οτι εαν δεν ειμαστε προτεκτορατο των Αγγλων τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα.
Εεε και εγω σε αντιπαρερχομαι με το παραδειγμα της Μακεδονιας που οι ΚΚΕδες ηθελαν να την χαρισουν στους Βουλγαρους -τα ξαδερφακια τους- για να γινουμε κομμουνιστικη χαβουζα.
Μην ξεχνάς ότι τον εμφύλιο τον έκαναν οι Άγγλοι και γι' αυτό θα χάναμε την Μακεδονία (αν την χάναμε) Πάλι οφ σάιτ είσαι. Επίσης οι Αμερικανοί ήταν αυτοί που βοήθησαν την κυβέρνηση να κερδίσει τον εμφύλιο. Οι Άγγλοι αποσύρθηκαν γιατί δεν μπορούσαν άλλο.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: 05 Απρ 2020, 00:56Μωρε τι μου τσαμπουνας;κορόιδο έγραψε: 05 Απρ 2020, 00:50Λόγω της Αγγλίας πήραμε την Μακεδονία από τους Τούρκους; Το μάμησες.
Ειπες οτι εαν δεν ειμαστε προτεκτορατο των Αγγλων τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα.
Εεε και εγω σε αντιπαρερχομαι με το παραδειγμα της Μακεδονιας που οι ΚΚΕδες ηθελαν να την χαρισουν στους Βουλγαρους -τα ξαδερφακια τους- για να γινουμε κομμουνιστικη χαβουζα.
Ναι ο γκορμπατσοφ και μετα ο γελτσιν το παραδεχτηκαν ,και λεω οτι δεν ειμαι σιγουρος λογω της ποιοτητας του καταστροικα και του μεθυσμενου ,ενω εσεις ειστε σιγουροι οτι το συνωνυμο της αληθειας ειναι ο γκεμπελς.Golden Age έγραψε: 05 Απρ 2020, 00:44Η ίδια η Σοβιετική Ένωση το παραδέχτηκε και το καταδίκασε, δεκαετίες αργότερα.
Κακώς που ο Μαΐλης κάνει διάλογο με τον ναζί. Θα λογοδοτούμε και σε μαχαιροβγάλτες?
Ordem e Progresso.
- Golden Age
Άμα δεν θέλεις να πιστέψεις τον Γκορμπατσώφ και νομίζεις ότι σκοπίμως θα διέβαλλε συκοφαντικά τη χώρα που τότε κυβερνούσε, τί να πω.rednick έγραψε: 05 Απρ 2020, 11:50
Ναι ο γκορμπατσοφ και μετα ο γελτσιν το παραδεχτηκαν ,και λεω οτι δεν ειμαι σιγουρος λογω της ποιοτητας του καταστροικα και του μεθυσμενου ,ενω εσεις ειστε σιγουροι οτι το συνωνυμο της αληθειας ειναι ο γκεμπελς.
Δεν είναι θέμα κανενός Γκέμπελς. Είναι η πραγματικότητα.
Αυτα τα θεματα τα εχει λυσει η Ιστορια , εδω και χρονια ...
Για το θεμα του Κατυν , η ενοχη των κουμμουνιστων , ειναι και απαοδεδειγμενη και παραδεκτη απο την ηγεσια της Ρωσσιας μετα το γκρεμισμα του κουμμουνισμου , ο οποιος διατηρουσε μια ψευδη εικονα του γεγονοτος ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
- Μαύρο Πρόβατο
Αυτοι ειναι ικανοι να πιστεψουν οτι και η σφαιρικοτητα της Γης ειναι προπαγανδα των καπιταλιστων φτανει να το γραψει ο Ριζοσπαστης.Golden Age έγραψε: 05 Απρ 2020, 13:27Άμα δεν θέλεις να πιστέψεις τον Γκορμπατσώφ και νομίζεις ότι σκοπίμως θα διέβαλλε συκοφαντικά τη χώρα που τότε κυβερνούσε, τί να πω.rednick έγραψε: 05 Απρ 2020, 11:50
Ναι ο γκορμπατσοφ και μετα ο γελτσιν το παραδεχτηκαν ,και λεω οτι δεν ειμαι σιγουρος λογω της ποιοτητας του καταστροικα και του μεθυσμενου ,ενω εσεις ειστε σιγουροι οτι το συνωνυμο της αληθειας ειναι ο γκεμπελς.
Δεν είναι θέμα κανενός Γκέμπελς. Είναι η πραγματικότητα.
- Obi Wan Iakobi
50,000 ηταν της ΡΟΑ .Ολοι οι Ποντιοι κατεταγησαν.Jolly Roger έγραψε: 04 Απρ 2020, 22:26
Φύκια. Οι μάχιμοι της ΡΟΑ ήταν 3 μεραρχίες (καταμετρημένοι 41,856 άνδρες), σιγά μην ήταν οι μισοί από αυτούς Πόντιοι. Άστε αυτά τώρα, και πες μου, με αυτό το ακάουντ είσαι σκέτο αυγό ή αυγοτζήμερος όπως με το παλιό;
Αυγο δεν ημουν ποτε.Αντικομμουνιστης παντα.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Obi Wan Iakobi έγραψε: 05 Απρ 2020, 23:19Ολοι οι Ποντιοι κατεταγησαν.Jolly Roger έγραψε: 04 Απρ 2020, 22:26
Φύκια. Οι μάχιμοι της ΡΟΑ ήταν 3 μεραρχίες (καταμετρημένοι 41,856 άνδρες), σιγά μην ήταν οι μισοί από αυτούς Πόντιοι. Άστε αυτά τώρα, και πες μου, με αυτό το ακάουντ είσαι σκέτο αυγό ή αυγοτζήμερος όπως με το παλιό;
ΑΕΚτζής και ανένταχτος φασίστας σε αυτό το acc δηλαδή; Άσε, σε προτιμώ "γαύρο" και τζημερικό.Αυγο δεν ημουν ποτε.Αντικομμουνιστης παντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 0 Απαντήσεις