απειρες μαλακιες με τις μηχανες - απειρες μερες κ νυχτες χειμερινης διαβιωσης στα βουνα - απειρα ρισκα στα επαγγελματικά .
Αν τα ξαναζουσα θα εκανα περισσότερα
Ρε, από τότε που γεννιούνται έχουν όλα τα πλοκάμια τους. Αυτά με τα 120 είναι πολύ πιο βραδυκίνητα γιατί κουράζεται η καρδιά να στείλει αίμα παντού. Χρειάζονται πάρα πολύ αίμα γιατί, κι αυτό που θα σου πω λίγοι το ξέρουν, τα 119 πλοκάμια είναι πούτσες και το ένα είναι κανονικό.enaon έγραψε: 11 Απρ 2019, 22:22 ρε είναι ανήλικα αυτά με τα 70 πλοκάμια, ακόμα εν έχουν μαθει να περπατάνε καλά, το κακόμοιρο το νινί, θα τρόμαξε τόσο.![]()
Βινόσαυρος έγραψε: 11 Απρ 2019, 22:26 Έχω κάνει πολλές μαλακίες
πλέον είμαι φλώρος και
κρατώ με νύχια και με δόντια
την νηφαλιότητα μου.
Ώστε εσύ ήσουν.Γραφικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 22:02 Μια φορά που περπατούσα το βράδυ είδα έναν εξωγήινο και του έκανα μανούρα και πλακωθήκαμε, αλλά παρά τα εβδομήντα του πλοκάμια ήμουν τόσο γρήγορος που του τις έβρεξα.
Ναι, τέτοια μου έλεγε ο παπάρας ο εξωγήινος και τις έφαγε. Θα το έκανε σε πολλούς.
Γραφικός έγραψε: 11 Απρ 2019, 22:54Ναι, τέτοια μου έλεγε ο παπάρας ο εξωγήινος και τις έφαγε, αλλά εγώ δεν τον άκουσα.Spoiler
Δεκαοχτάρης, σκαρφαλωμένος στον Υμηττό, έβλεπε εξωγήινους. Αφού, μετά από τόσα ναρκωτικά το μόνο που έχασε ήταν η αρρενωπότητά του πάλι καλά να λέει.Spoiler
Το να τρολάρει κάποιος επιστήμονας τον μέλλοντα πρωθυπουργό μας και με το που είδε αυτό το βίντεο να γέλαγε για δέκα μέρες, ούτε να το φανταστώ δεν θέλω.
και, τι έγινε, σου ξεφύγανε τρέχοντας;