ΥΓ. Όσο για την ''προηγούμενη'', είσαι ο μόνος οπαδός της χούντας που πιστεύει ότι έμπαιναν στο δημόσιο αριστεροί. Πάντως είσαι διασκεδαστικός.
1) Δεν είμαι οπαδός της χούντας
2) Σου ανέφερα μόνο μερικά σημερινά κυβερνητικά στελέχη και "διάσημους αγωνιστές" (του κώλου) που μπήκαν στο δημόσιο ή είχαν δοσοληψίες με αυτό.
3) Εγώ ναι είμαι διασκεδαστικός...εσύ είσαι βαρετή.
ΥΓ. Όσο για την ''προηγούμενη'', είσαι ο μόνος οπαδός της χούντας που πιστεύει ότι έμπαιναν στο δημόσιο αριστεροί. Πάντως είσαι διασκεδαστικός.
1) Δεν είμαι οπαδός της χούντας
2) Σου ανέφερα μόνο μερικά σημερινά κυβερνητικά στελέχη και "διάσημους αγωνιστές" (του κώλου) που μπήκαν στο δημόσιο ή είχαν δοσοληψίες με αυτό.
3) Εγώ ναι είμαι διασκεδαστικός...εσύ είσαι βαρετή.
3) Μπα, χουνταία κατίνα είσαι αλλά δεν στο είπα μέχρι τώρα που μου έδωσες την ευκαιρία.
Κατά τα άλλα αν σε ρωτήσει κανείς θα μάθει ότι η χούντα προσλάμβανε αριστερούς στο δημόσιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 10 Απρ 2019, 19:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σιγα ρε λες να μην ηξερα τιειχαν κανει κατι τομαρια θειες που ηταν αξιωματικινες στο Δσε ,ολες υψηλοβαθμες στο υπουργειο παιδειας και υγειας συνταξιδοτηθηκαν.
perseus έγραψε: 10 Απρ 2019, 19:50
Σιγα ρε λες να μην ηξερα τιειχαν κανει κατι τομαρια θειες που ηταν αξιωματικινες στο Δσε ,ολες υψηλοβαθμες στο υπουργειο παιδειας και υγειας συνταξιδοτηθηκαν.
Είσαι σίγουρος πως δεν διορίστηκαν επι Αλλαγής, γιατί και μένα μάλλον απίθανο μου φαίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OrderAndChaos την 10 Απρ 2019, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειχε και φιλολαϊκο προφιλ.Εμεις στο μαντρι πηραμε ρευμα το '72 με βαση νομο που ειχε κανει για να ρευματοδοτουνται τα αγροτικα νοικοκυρια.
Τι να το κανεις ομως που βγηκε με πραξικοπημα και κυνηγουσε κομμουνιστες?
Ειχε και φιλολαϊκο προφιλ.Εμεις στο μαντρι πηραμε ρευμα το '72 με βαση νομο που ειχε κανει για να ρευματοδοτουνται τα αγροτικα νοικοκυρια.
Πολύ πιθανό να ξέρεις αγρότες που πήραν τρακτέρ με δάνεια και τους τα χάρισε. Είπαμε, είχε χρήμα να δίνει γιατί έδινε ελάχιστα για εξοπλισμούς.
Ενδεικτικά, από το 1974 μέχρι το 2012 σουηδικό ινστιτούτο υπολόγισε τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς στην Ελλάδα στα 216 δισ ευρώ. Τα δύο τρίτα του δημόσιου χρέους. https://www.theguardian.com/world/2012/ ... ebt-crisis
plouf έγραψε: 10 Απρ 2019, 19:52
αφού και οι κομμουνιστές με πραξικόπημα ήθελαν να βγουν και να κυνηγήσουν αντιδραστικούς
οι κομμουνιστές γκρινιάζουν γιατί τους έκαναν αυτά που ήθελαν να κάνουν οι ίδιοι στους άλλους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Αφου σου λεω οτι ηταν αξιωματικινες στον Δσε ηταν οι δυο δασκαλες απο πριν και η τριτη στο υπ υγειας ,βαλε τωρα οτι ολα τα παιδια τους( 3) και αυτα στο δημοσιο .
Η μια μαλιστα που ηταν και νονα μου (προκοψα) ηταν παντρεμενη με εκδοτη αριστερης εφημεριδος.
Μπήκαν στο δημόσιο κι αυτές;.
Παράξενο σου φαίνεται;
Ο πατέρας μου αριστερός και συλληφθείς 5άκις από το 1963 έως το 1966 (σε διαδηλώσεις και όχι μόνο) επί χούντας (1968) πήρε μια άδεια ταξί επειδή δεν μπορούσε να διοριστεί στο δημόσιο (δεν είχε βγάλει καν το δημοτικό).
Εχετε υπ' όψιν οτι δεν είναι απαραιτητο να επικρατεί χουντικό καθεστώς για να υπάρχουν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στην πολιτική συνήθως...ο επόμενος αποδεικνύεται μεγαλύτερος θύτης από τον προηγούμενο. Μια άνετη πλειοψηφία είναι αρκετή για να πιάνουν ακόμα και σκλάβους οι εγχώριοι και οι ξένοι άρχοντες στα πλαίσια δημοκρατικού καθεστώτος...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Cloud87 έγραψε: 10 Απρ 2019, 19:58
Εχετε υπ' όψιν οτι δεν είναι απαραιτητο να επικρατεί χουντικό καθεστώς για να υπάρχουν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στην πολιτική συνήθως...ο επόμενος αποδεικνύεται μεγαλύτερος θύτης από τον προηγούμενο. Μια άνετη πλειοψηφία είναι αρκετή για να πιάνουν ακόμα και σκλάβους οι εγχώριοι και οι ξένοι άρχοντες στα πλαίσια δημοκρατικού καθεστώτος...
Αυτό το έχουμε λύσει, δεν έχουμε δημοκρατίες αλλά συνταγματικά ρεπάμπλικς. Οπότε όχι, δεν μπορείς να περάσεις νόμο για δουλεία με 151 βουλευτές.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Οταν δουλευα στην διακίνηση βιβλιων ,εχω μιλησει με παρα πολλους αριστερους απο λαιτ μεχρι σκληροπυρηνικους ,μεγαλυτερο προβλημα ειχαν με την νεα δημοκρατια παρα με τον παπαδοπουλο