τέτοια ομοφοβικά ποστ, πρέπει να διαγράφονται άμεσα.Ju-87 έγραψε: 07 Απρ 2019, 21:35 Ενα τρολλακι μπηκε μεσα και αποκαλουσε πο@στρες το μισο (δεξιο) πχωρουμ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτροπή και περιορισμός εισβολής μποτς/κλώνων
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Αποτροπή και περιορισμός εισβολής μποτς/κλώνων
έτσι νομίζω και εγώ, κάποιος που δεν είχε το σθένος να βρεθεί πρόσωπο με την αλήθεια και προσπάθησε να μας υπονομεύσει χτυπώντας τον εκφραστή της λογικής.Πάνας έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:30 Κοίτα ηρέμησε και σκέψου ότι είναι κάποιος ενεργός χρήστης που δεν έχει τα @@ να σε αντιμετωπίσει με τον κανονικό του λογαριασμό.
enaon έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:35έτσι νομίζω και εγώ, κάποιος που δεν είχε το σθένος να βρεθεί πρόσωπο με την αλήθεια και προσπάθησε να μας υπονομεύσει χτυπώντας τον εκφραστή της λογικής.Πάνας έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:30 Κοίτα ηρέμησε και σκέψου ότι είναι κάποιος ενεργός χρήστης που δεν έχει τα @@ να σε αντιμετωπίσει με τον κανονικό του λογαριασμό.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μια χαρά ήρεμος είμαι και γελάω με τα απελπισμένα συριζομποτάκια που καταφεύγουν σε τέτοιες αρρωστημένες μεθόδους. Νομίζουν πως κάτι καταφέρνουν.Πάνας έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:30Κοίτα ηρέμησε και σκέψου ότι είναι κάποιος ενεργός χρήστης που δεν έχει τα @@ να σε αντιμετωπίσει με τον κανονικό του λογαριασμό.Nandros έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:29 Ο Σπύρος είπε κάτι για κλώνο, αλλά δεν το διευκρίνισε, σβήστηκε το σχετικό νήμα και δεν μάθαμε αν το πρωτότυπο του κλώνου μπαναρίστηκε.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ακριβώς, όλοι αυτό καταλάβαμε.enaon έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:35έτσι νομίζω και εγώ, κάποιος που δεν είχε το σθένος να βρεθεί πρόσωπο με την αλήθεια και προσπάθησε να μας υπονομεύσει χτυπώντας τον εκφραστή της λογικής.Πάνας έγραψε: 07 Απρ 2019, 22:30 Κοίτα ηρέμησε και σκέψου ότι είναι κάποιος ενεργός χρήστης που δεν έχει τα @@ να σε αντιμετωπίσει με τον κανονικό του λογαριασμό.
the end
να επιβληθει στρατιωτικος νομος.
ο συριζα τα κανει αυτα
ο συριζα τα κανει αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 07 Απρ 2019, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
+ Дарья Павловна
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Σπύρο μη κάνετε τέτοιες πλάκες πάλι, έχουμε θέμα...
the end
σταμάτα να κοροϊδεύεις τον νάνδρο. 5+1=7, τέλος.
- Nandros
Spiros252
enterprise-psi
Gherschaagk
Ηράκλειτος
ΟΥΤΙΣ
vatraxos
Дарья Павловна
Όλοι οι εξυπνοέξυπνοι εδώ μαζεύτηκαν!
Την Ντάρια που την βλέπεις; Τράβα ενα σκριν σουτ και ανέβασε να ου δούμε και εμείς... με σημερινή ημερομηνία όμως, να έχει έφιξ ντάτα.
the end
Σαν μικρο παιδι κανεις ρε nandros. Ενταξει, μπηκε καποιος και σε βρισζει. big deal.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 1896 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 22 Απαντήσεις