!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Δεν θα μου λείψει κανένας γλύτσας που γιολάρει με σοβαρά θέματα που μπορεί να αφορούν πολλούς
Ξερατά γμτ πτνμ
Ξερατά γμτ πτνμ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- hellegennes
Είναι η χώρα που έχει δηλωμένη η εταιρεία το προϊόν. Π.χ. η αυστριακή και η ελληνική κόκα κόλα έχουν το ίδιο barcode. Βασικά οι περισσότερες ευρωπαϊκές κόκα κόλες έχουν το ίδιο barcode (544) γιατί παρασκευάζονται όλες από την Coca Cola Hellenic. Μπορεί οι συσκευασίες να είναι σε διαφορετικές γλώσσες, το προϊόν να φτιάχνεται σε διαφορετικές χώρες, αλλά το barcode είναι το ίδιο γιατί η εταιρεία το έχει δηλώσει στο Βέλγιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Δημοκρατικός
Συγκεκριμένοι χρήστες που μας έκαναν να διαβάζουμε εδώ λείπουν ήδη. Νιώθω μοναξιά χωρίς τα ποστς Γιανόπουλου και Νόρθεν. Αν ξαναγυρίσουν θα κάνω όλα τους τα ποστς: 

Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Κι εσύ ήσουν πολύ σοφτ όμως, δεν του μπήκες σκληρά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεν ήθελα να τον ζορίσω με τη μια. Σιγά σιγά θα μας ανοιχτεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χμμ... το σιγά σιγά δεν πιάνει πάντα γιατί προλαβαίνει κι αντιδρα ενώ με ένα ξαφνικό που θα τον τσούξει θα αντιδράσει ενστικτωδώς.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Κάτσε ρε φίλε. Πες και λίγα ακόμα.hellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2020, 23:55Είναι η χώρα που έχει δηλωμένη η εταιρεία το προϊόν. Π.χ. η αυστριακή και η ελληνική κόκα κόλα έχουν το ίδιο barcode. Βασικά οι περισσότερες ευρωπαϊκές κόκα κόλες έχουν το ίδιο barcode (544) γιατί παρασκευάζονται όλες από την Coca Cola Hellenic. Μπορεί οι συσκευασίες να είναι σε διαφορετικές γλώσσες, το προϊόν να φτιάχνεται σε διαφορετικές χώρες, αλλά το barcode είναι το ίδιο γιατί η εταιρεία το έχει δηλώσει στο Βέλγιο.
Οι συσκευασίες προσφοράς, που από δύο ογδόντα τη δίνουν δύο σαράντα (διπλή εναμισόλιτρη) έχουν πάνω το 500.. Είχα δει ότι είναι Αγγλία. Νόμιζα ότι εκεί φτιάχνεται.
Το θέμα τώρα είναι ότι η 544 που λες βρωμάει. Τέλος πάντων είναι χειρότερη. Σε βαθμό που κάνω βόλτα καμιά δεκαριά σούπερ μάρκετ για να βρω αυτήν με το 500. Τους τελευταίους μήνες φέρνουν μόνο τις μονόλιτρες. οι οποίες έχω παρατηρήσει ότι παρόλο που τις αφήνω κι αυτές στην κατάψυξη πολύ ώρα,
δεν παγώνουν πολύ. Την πίνω μονορούφι και με βία (ψυχολογικό. Γάμα το) και δεν μου ανεβάζει τόσο την πίεση στο μάτι. Οι υποθέσεις είναι δύο. Η σύνθεση της ή η μάζα της. αλλά τι; αποθηκεύει περισσότερη ψύξη;
Ένα άλλο που καταθέτω είναι ότι ο κοντινός μπακάλης εδώ συχνά φέρνει με κυριλλικά γράμματα. Αυτές κι αν βρωμάνε ρε φίλε!
Αυτές θα είναι από τα Σκόπια λογικά ε; Εκεί θυμάμαι που είχε μετακομίσει ο Έλληνας (3Ε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Οι συσκευασίες προσφοράς είναι συνήθως βουλγάρικες. Αυτές που λες ότι έχουν κυριλλικά είναι επίσης βουλγάρικες, απλά μπορεί να φτιάχνονται σε διαφορετικά εργοστάσια. Η 3Ε δεν μετακόμισε πουθενά, εδώ τις φτιάχνει τις ελληνικές κόκα κόλες. Αυτή που μετακόμισε στην Βουλγαρία ή στην Ρουμανία ήταν η Pepsi.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχω την αίσθηση πως δεν τσούζει το ξαφνικό, πονάειChainis έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:10Χμμ... το σιγά σιγά δεν πιάνει πάντα γιατί προλαβαίνει κι αντιδρα ενώ με ένα ξαφνικό που θα τον τσούξει θα αντιδράσει ενστικτωδώς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αχα! Ώστε γι' αυτό έχει πέσει η τιμή της συγκριτικά με την κοακόλα τα τελευταία χρόνια.hellegennes έγραψε: 20 Οκτ 2020, 05:04 Οι συσκευασίες προσφοράς είναι συνήθως βουλγάρικες. Αυτές που λες ότι έχουν κυριλλικά είναι επίσης βουλγάρικες, απλά μπορεί να φτιάχνονται σε διαφορετικά εργοστάσια. Η 3Ε δεν μετακόμισε πουθενά, εδώ τις φτιάχνει τις ελληνικές κόκα κόλες. Αυτή που μετακόμισε στην Βουλγαρία ή στην Ρουμανία ήταν η Pepsi.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Ναι. Η διανομή της pepsi στην Ελλάδα γίνεται από την Tasty (αυτή με τα γαριδάκια). Βασικά η Tasty εξαγοράστηκε από την Pepsico πριν πολλά χρόνια, το ίδιο και η ΗΒΗ. Το εργοστάσιο της Pepsi-ΗΒΗ ήταν στα Οινόφυτα και έκλεισε το 2013. Ήταν ζημιογόνα για χρόνια. Τους χρωστούσε και ο Μαρινόπουλος αρκετά.
Το μόνο κερδοφόρο κομμάτι της εταιρείας ήταν η Tasty, που έχει τα Lays, Cheetos, Ruffles, Doritos, Quaker και kinder.
Το μόνο κερδοφόρο κομμάτι της εταιρείας ήταν η Tasty, που έχει τα Lays, Cheetos, Ruffles, Doritos, Quaker και kinder.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Naida έγραψε: 20 Οκτ 2020, 07:56Έχω την αίσθηση πως δεν τσούζει το ξαφνικό, πονάειΘα τρομάξει και δεν θα κάτσει μετά. Θα σηκωθεί να φύγει και καλά να πάθουμε
![]()
Μάλλον ξέρεις καλύτερα, δεν επιμένω άλλο.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Όχι δεν, για τον ΓΓ έλεγα.Chainis έγραψε: 20 Οκτ 2020, 12:35Naida έγραψε: 20 Οκτ 2020, 07:56Έχω την αίσθηση πως δεν τσούζει το ξαφνικό, πονάειChainis έγραψε: 20 Οκτ 2020, 00:10
Χμμ... το σιγά σιγά δεν πιάνει πάντα γιατί προλαβαίνει κι αντιδρα ενώ με ένα ξαφνικό που θα τον τσούξει θα αντιδράσει ενστικτωδώς.Θα τρομάξει και δεν θα κάτσει μετά. Θα σηκωθεί να φύγει και καλά να πάθουμε
![]()
Μάλλον ξέρεις καλύτερα, δεν επιμένω άλλο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι εγώ βρε, και για τα λιντλ, μα που πηγε το μυαλό σου;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Θαυμαζειν- απορείν...⇒ φιλοσοφειν
Υ.Γ κοντευεις
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-