!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic έγραψε: 07 Ιαν 2024, 21:12
Λοξίας έγραψε: 07 Ιαν 2024, 21:01 Ρε άσε τα σάπια...εσύ είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις, αφού εγώ σε ρώτησα πρώτος.

1. Μετά από το ρεζίλεμα που πάθατε στην προσπάθεια να πάρετε χρηματοδότηση start up, ο Καρύδης ούτε που σε ξανακοίταξε.
2. Εσύ είπες για 6 καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας παγκόσμιας κλάσης που έχεις επαφή μαζί τους.

Πες λοιπόν ποιοί είναι αυτοί οι 6 καθηγητές, τί είδους επαφές έχεις μαζί τους και πως θα τεκμηριώσεις ότι συμφωνούν μαζί σου...
Έχεις τίποτε αποδείξεις ρε Πινόκιο; Ή θα το χρεώσουμε και αυτό μαζί με τις άλλες ψεματάρες που έχεις αμολύσει;
Άντε γιατί έχουμε και άλλες δουλειές...δεν θα ασχολούμαστε συνεχώς με τα καυχησιολογικά ψέματά σου.
Όχι τώρα έμαθα Δεν λέω τα ονόματα Θα την φάτε στον κώλο ξαφνικά και θα τσούζει. :smt005:
Χαχαχα...τι ψεύταρος που είσαι... :fp:
Και ξεχνάς εύκολα τα ψέματα που έχεις πει, τα ξαναλές και ξαναγίνεσαι ρεντίκολο... :smt005:

= 14 χρονών έχτισες μια πολυκατοικία στον Πειραιά...
= Πήρες άδεια από το υπουργείο να τοποθετείς την πατέντ σου...
= Έχεις εταιρεία με τον Καρύδη και του δίνεις την άδεια να βάζει την πατέντα σου...
= Είσαι σε συνεργασία με μεγάλη διεθνή εταιρεία κατασκευών και όπου να 'ναι βγαίνει η πατέντα σου στο εμπόριο...
= Σε λίγο βγαίνει μια άλλη πατέντα σου στην ενέργεια που θα κάνεις τον Ήλον Μασκ να χρεωκοπήσει...

Και πόσα άλλα... :smt005:

Τελικά εσύ γράφεις για να σε δουλεύουν και να σε κάνουν ρεζίλι...τα θέλει φαίνεται το πωπουδάκι σου...
...τι να κάνουμε; ο καθένας και τα βίτσια του.

Άντε Πινοκο-Μυνχάουζεν...
...για πες μας πως προχωράει η συνεργασία με την μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία; πότε υπογράφετε συμβόλαια;
:p3: :p3:
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Και αν δεν θέλεις να αναφέρεις ονόματα (μουάχαχαχαχα), να μας τεκμηριώσεις ποιοι είναι αυτοί οι οργανισμοί και φορείς που τους κατήγγειλες ότι δεν σε ακούνε και κάνουν τον τρελό.
Με στοιχεία έτσι;

Αλλιώς λες και πάλι ψεματάρα...
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Λοξίας έγραψε: 07 Ιαν 2024, 21:28 Και αν δεν θέλεις να αναφέρεις ονόματα (μουάχαχαχαχα), να μας τεκμηριώσεις ποιοι είναι αυτοί οι οργανισμοί και φορείς που τους κατήγγειλες ότι δεν σε ακούνε και κάνουν τον τρελό.
Με στοιχεία έτσι;

Τους είπα τους οργανισμούς και τα ινστιτούτα Τι άλλο θες να σου φέρω και βίντεο? :smt005:
Στα @@κια μου τους γράφω έτσι και αλλιώς έκανα την έρευνα μόνος μου.
Επενδυτές ζητάω Δεν έχω να αποδείξω τίποτα άλλο επιστημονικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 07 Ιαν 2024, 21:41
Λοξίας έγραψε: 07 Ιαν 2024, 21:28 Και αν δεν θέλεις να αναφέρεις ονόματα (μουάχαχαχαχα), να μας τεκμηριώσεις ποιοι είναι αυτοί οι οργανισμοί και φορείς που τους κατήγγειλες ότι δεν σε ακούνε και κάνουν τον τρελό.
Με στοιχεία έτσι;

Τους είπα τους οργανισμούς και τα ινστιτούτα Τι άλλο θες να σου φέρω και βίντεο? :smt005:
Στα @@κια μου τους γράφω έτσι και αλλιώς έκανα την έρευνα μόνος μου.
Επενδυτές ζητάω Δεν έχω να αποδείξω τίποτα άλλο επιστημονικά.
Χαχαχαχα...αρχιψευταράκο. :smt005:
Και εγώ βεβαιώνω ότι ούτε ο ΟΑΣΠ, ούτε το ΙΤΣΑΚ, ούτε το ΕΤΑΜ, έχουν την παραμικρή ιδέα για εσένα.
Δεν έχεις καταθέσει ούτε μία αίτηση και στους τρεις αυτούς φορείς...απλά, λες πάλι ψέματα.

Λέω να σου δώσουμε νέο νικ...seismicοψεύταρος
Πως σου φαίνεται;
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Εν τω μεταξύ, κάνεις και το κορόιδο... και δεν απαντάς καθόλου σε αυτό...

Για πες κάτι seismicοψεύταρε...
:smt005:
seismic

Λοξίας έγραψε: 07 Ιαν 2024, 22:05 Εν τω μεταξύ, κάνεις και το κορόιδο... και δεν απαντάς καθόλου σε αυτό...

Για πες κάτι seismicοψεύταρε...
:smt005:
Ωραίο όνομα και εγώ σε ονομάζω Λοξοψώλη :003:
Τσίμπα και μια Λοξοψωλοδημοσίευση. https://doi.org/10.4236/ojce.2023.134051
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Α ρε κωλοτούμπα σεισμικοψεύταρε... :smt005:
Κωλοτύμπα στην κωλοτούμπα και ψέμα στο ψέμα...

Παλι ρεντίκολο έγινες...αλλά αυτή είναι και η μόνη διασκέδαση που έχεις... :003:

Να γράφεις μαλακίες και ψέματα, να σε κοροϊδεύουν και έτσι να νομίζεις ότι είσαι κάποιος...

Α ρε φουκαρά...θα μπορούσες να είχες πάρει έναν πιο σωστό δρόμο αλλά εσύ επέλεξες τον δρόμο του ρεζιλέματος...

Καλά κρασά σεισμικοψεύταρε...
:c020:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:33 Ας εξετάσουμε και την νοημοσύνη των ανθρώπων που εξετάζουν την έρευνά μου.
Υπάρχουν 6 καθηγητές της αντισεισμικής τεχνολογίας, παγκόσμιας κλάσης με τους οποίους είμαι σε επαφή και επικροτούν 100% αυτά που λέω.
οχι, δεν υπαρχουν.
Ρε παιδιά τι γίνεται σε αυτόν τον τόπο? Η εγώ είμαι τρελός ή όλοι οι υπόλοιποι?
εσυ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:00

Ωραία Ας μου πει κάποιος που κάνω λάθος
οχι παλι. πλεον μονο κογιοναρισμα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
seismic

Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιαν 2024, 09:00
seismic έγραψε: 07 Ιαν 2024, 18:00

Ωραία Ας μου πει κάποιος που κάνω λάθος
οχι παλι. πλεον μονο κογιοναρισμα. :102:
Αφού δεν μπορείτε να μου βρείτε λάθη σε δημοσίευση με κριτές κάντε μώκο.
Σας τελείωσα.
Κάντε αναφορά ( Citations ) αν βρήκατε λάθος στο γραπτό μου επώνυμη για να αναλάβετε την ευθύνη αυτών που λέτε.
Αυτή είναι η διεθνή διαδικασία σε διαφωνία ή επικρότηση δημοσιεύσεων.
Σας ξεσκέπασα ότι είσαστε συκοφάντες αφού κωλώνετε να κάνετε επώνυμη αναφορά. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες από μαλάκες.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Σεισμικοψεύταρε...

= 14 χρονών έχτισες μια πολυκατοικία στον Πειραιά (φαντασιοπληξία)
= Πήρες άδεια από το υπουργείο να τοποθετείς την πατέντα σου (ψεματάρα)
= Έχεις εταιρεία με τον Καρύδη και του δίνεις την άδεια να βάζει την πατέντα σου (ψεματάρα)
= Είσαι σε συνεργασία με μεγάλη διεθνή εταιρεία κατασκευών και όπου να 'ναι βγαίνει η πατέντα σου στο εμπόριο (φαντασιοπληξία)
= Σε λίγο βγαίνει μια άλλη πατέντα σου στην ενέργεια που θα κάνεις τον Ήλον Μασκ να χρεωκοπήσει (φαντασιοπληξία)
= Έχεις αποταθεί στον ΟΑΣΠ, στο ΙΤΣΑΚ και στο ΕΤΑΜ αλλά κάνουν τον τρελό (ψεματάρα)
= 6 καθηγητές παγκόσμιας κλάσης συμφωνούν μαζί σου και είσαι σε συνεργασία μαζί τους (φαντασιοπληξία και ψεματάρα)

Αυτά είναι μόνο επτά από τα εκατοντάδες ψέματα και τις φαντασιοπληξίες που μας έχεις αραδειάσει εδώ και δέκα χρόνια...

Ποιος να σε πιστέψει ρε Πινοκο-Μυνχάουζεν Σεισμικοψεύταρε;

Κα ακόμα δεν μας έχεις εξηγήσει πως γίνεται και η κοσμοσωτήρια πατέντα σου παραμένει στα αζήτητα εδώ και 15 χρόνια!
Τισταδιάλα!
Τόσοι καθηγηταράδες συμφωνούν μαζί σου και είσαι σε συνεργασία...και δεν σε θέλει κανείς;;

Α, ξέχασα...υπάρχει παγκόσμια συνομωσία από όλα τα πανεπιστήμια στον κόσμο, από όλους τους καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας στον κόσμο (μείον τους 6 δικούς σου μουάχαχα...), από όλους τους πολιτικούς μηχανικούς στον κόσμο, από όλα τα αντισεισμικά εργαστήρια και από όλα τα ερευνητικά κέντρα στον κόσμο, να θάψουν τη πατέντα σου...

Ουρτ ρε Σεισμικοψεύταρε...
μόνο για τέτοια :sal9: :sal9: είσαι...
seismic

Λοξίας έγραψε: 08 Ιαν 2024, 11:54 Σεισμικοψεύταρε...

= 14 χρονών έχτισες μια πολυκατοικία στον Πειραιά (φαντασιοπληξία)
= Πήρες άδεια από το υπουργείο να τοποθετείς την πατέντα σου (ψεματάρα)
= Έχεις εταιρεία με τον Καρύδη και του δίνεις την άδεια να βάζει την πατέντα σου (ψεματάρα)
= Είσαι σε συνεργασία με μεγάλη διεθνή εταιρεία κατασκευών και όπου να 'ναι βγαίνει η πατέντα σου στο εμπόριο (φαντασιοπληξία)
= Σε λίγο βγαίνει μια άλλη πατέντα σου στην ενέργεια που θα κάνεις τον Ήλον Μασκ να χρεωκοπήσει (φαντασιοπληξία)
= Έχεις αποταθεί στον ΟΑΣΠ, στο ΙΤΣΑΚ και στο ΕΤΑΜ αλλά κάνουν τον τρελό (ψεματάρα)
= 6 καθηγητές παγκόσμιας κλάσης συμφωνούν μαζί σου και είσαι σε συνεργασία μαζί τους (φαντασιοπληξία και ψεματάρα)

Αυτά είναι μόνο επτά από τα εκατοντάδες ψέματα και τις φαντασιοπληξίες που μας έχεις αραδειάσει εδώ και δέκα χρόνια...

Ποιος να σε πιστέψει ρε Πινοκο-Μυνχάουζεν Σεισμικοψεύταρε;

Κα ακόμα δεν μας έχεις εξηγήσει πως γίνεται και η κοσμοσωτήρια πατέντα σου παραμένει στα αζήτητα εδώ και 15 χρόνια!
Τισταδιάλα!
Τόσοι καθηγηταράδες συμφωνούν μαζί σου και είσαι σε συνεργασία...και δεν σε θέλει κανείς;;

Α, ξέχασα...υπάρχει παγκόσμια συνομωσία από όλα τα πανεπιστήμια στον κόσμο, από όλους τους καθηγητές αντισεισμικής τεχνολογίας στον κόσμο (μείον τους 6 δικούς σου μουάχαχα...), από όλους τους πολιτικούς μηχανικούς στον κόσμο, από όλα τα αντισεισμικά εργαστήρια και από όλα τα ερευνητικά κέντρα στον κόσμο, να θάψουν τη πατέντα σου...

Ουρτ ρε Σεισμικοψεύταρε...
μόνο για τέτοια :sal9: :sal9: είσαι...
Όλα αυτά έγιναν και πολλά άλλα στην προσπάθειά μου να προωθήσω την ιδέα.
Αλλά το βαθύ σύστημα με σταματάει πάντα.
Εύχομαι να γίνει ένας μεγάλος σεισμός για να σας θυμίσει τι μαλακίες κατασκευές φτιάχνεται.
Αν και θα προτιμούσα να μην το μάθετε ποτέ για να γλυτώσουν αυτοί που δεν φταίνε.
Ψέματα λένε όσοι επιμένουν ότι σχεδιάζουν αντισεισμικές κατασκευές και κάθε φορά που γίνεται σεισμός θάβουν κόσμο.
Δεν τι έγινε Ιαπωνία που είναι η ποιο αντισεισμικά δομημένα περιοχή του πλανήτη.
Εγώ εγγυώμαι ότι δεν θα σκοτώσω ανθρώπους σε οποιονδήποτε μεγάλο σεισμό σε όποιον τοποθετήσει την πατέντα μου.
Ψάξε αλλού τους ψεύτες και τους συκοφάντες.
Καθαρός ουρανός δεν φοβάται ούτε τις αστραπές ούτε την βροχή.
Προσκαλώ σε διαγωνισμό όλα τα αντισεισμικά συστήματα και μεθόδους που υπάρχουν σήμερα να ανταγωνιστούν το δικό μου.
Μέχρι τότε σκάστε ψευταράδες Λοξοψώλιδες. :hammer:

ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΕΊΝΑΙ ΦΤΏΧΕΙΑ
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
https://www.youtube.com/watch?v=l-X4tF9C7SE
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
https://www.youtube.com/watch?v=RoM5pEy7n9Q
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Καλα σε τοσα συνεδρια μας ελεγες οτι πηγες/σε καλεσαν κτλ.

Εκει γιατι δεν τους ελεγες να συγκρινουν την τεχνολογια τους με την πατέντα σου?

Και γιατι δεν σε καλεσε 1 μονο 1 να κανετε δουλειες μαζι? Και μην πεις οτι σε καλεσε γιατι ειχε συμβει αυτο δεν θα κλαψομουνιαζες τωρα εδω αλλα θα εκανες μπιζνες αλλου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
seismic

George_V έγραψε: 08 Ιαν 2024, 13:11 Καλα σε τοσα συνεδρια μας ελεγες οτι πηγες/σε καλεσαν κτλ.

Εκει γιατι δεν τους ελεγες να συγκρινουν την τεχνολογια τους με την πατέντα σου?

Και γιατι δεν σε καλεσε 1 μονο 1 να κανετε δουλειες μαζι? Και μην πεις οτι σε καλεσε γιατι ειχε συμβει αυτο δεν θα κλαψομουνιαζες τωρα εδω αλλα θα εκανες μπιζνες αλλου.
Μη με ρωτάς τι δεν έκαναν οι άλλοι.
Δεν φέρω εγώ καμία ευθύνη για αυτό.
Αυτοί φέρουν ευθύνη.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

seismic έγραψε: 08 Ιαν 2024, 13:18
George_V έγραψε: 08 Ιαν 2024, 13:11 Καλα σε τοσα συνεδρια μας ελεγες οτι πηγες/σε καλεσαν κτλ.

Μη με ρωτάς τι δεν έκαναν οι άλλοι.
Δεν φέρω εγώ καμία ευθύνη για αυτό.
Αυτοί φέρουν ευθύνη.
Αλλο ρωτησα εγω.

Εγω ρωτησα γιατι εκει που πηγες στα συνεδρια δεν τους προκάλεσες σε διαγωνισμο για την καλυτερη τεχνολογια.

Αν το εκανες θα ηθελα να δω τα πρακτικα του συνεδριου για να δουμε τι σου απαντησαν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”