Γύρισα σπίτι νηστική γιατί όλη μέρα είχα φάει μια φέτα ψωμί πριν φύγω, είδα τις φωτο σας και μου έτρεχαν τα σάλια. Λέω θα φτιάξω πουργούρι με κόκκινη σάλτσα ντομάτας. Δεν είχε. Τρώω πέννες με τριμμένη αναρή και μπόλικο πιπέρι.
σούπερ δημήτριος έγραψε: 29 Οκτ 2019, 15:27
έφτιαξα ένα βραστό αυγό αλλά διστάζω να βάλω φωτό,δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σωστά ξεφλουδισμένο
99% δεν είναι σωστά βρασμένο,οπότε μην σε απασχολεί το ξεφλούδισμα.
Όταν ο κρόκος έχει αρχίσει να πρασινογκριζάρει εξωτερικά είμαστε οριακά στο επίπεδο γυψοσανίδας.
Όταν αυτό το πεθαμένο χρώμα έχει προχωρήσει και πιό βαθιά,τότε κράτα τα υπόλοιπα που έβρασες μαζί για το Πάσχα.Σίγουρη νίκη.
δεν έχω πρόβλημα αλλά επειδή ζούμε σε μαγειρικές εποχές κάνω την εξής μαγκιά.τρώω τα πάντα με σηκωμένο δαχτυλάκι & φρύδι κοιτάζοντας κάπου στο κενό και είμαι μαστερσεφικά καλυμμένος,δεν μπορεί να μου πει κανείς τίποτα
σούπερ δημήτριος έγραψε: 29 Οκτ 2019, 15:27
έφτιαξα ένα βραστό αυγό αλλά διστάζω να βάλω φωτό,δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σωστά ξεφλουδισμένο
99% δεν είναι σωστά βρασμένο,οπότε μην σε απασχολεί το ξεφλούδισμα.
Όταν ο κρόκος έχει αρχίσει να πρασινογκριζάρει εξωτερικά είμαστε οριακά στο επίπεδο γυψοσανίδας.
Όταν αυτό το πεθαμένο χρώμα έχει προχωρήσει και πιό βαθιά,τότε κράτα τα υπόλοιπα που έβρασες μαζί για το Πάσχα.Σίγουρη νίκη.
Πέθανα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Φασόλια κονσέρβα με ρεθτβοκεφτεδες που εχουνε αλλαξει 5 χρώματα απο την ζήλεια τους που σε εκτοπισε απο το νοικοκυροβαθρο η αλεξλαμπ και σου έμεινε ο νουδουβοθρος;
σου στέγνωσε πολύ. τον μαϊντανό γιατί δεν τον έβαλες στο μαγείρεμα;
Το εχει πει αυτό, δεν το βαζει ουτε για γεύση ουτε για ποζερια, την φτιαχνει το χρωμα
Ούτως η αλλως προς το τελος μπαίνει, άσχετε
Το θεμα ειναο τι ειναι αυτοί οι σβωλοι, παναρισμενα λουκάνικα????!!!!