Είναι δίπλα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:41Τι σχεση εχουν οι πολωνοι και η κυβερνηση τους?Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:37Ωραία, θα την κάνω. Αλλά πρώτα θα πρέπει να απαντήσουν αυτοί που ρώτησα. Έπειτα, να ρωτήσουμε και τους Πολωνούς και την κυβέρνηση τους...ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:30
Για κανε μια ςρωτηση σ'ολους αυτους εδω μεσα που υποστηριζουν τον εισβολεα ποια ειναι η γνωμη τους για τη λοατκι να δω κατι.
Τον δνα, τον εξαρχιδη, τον κλαφτον και ολους τους αλλους.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
-
Εμπεδοκλής
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
τα δύο ενδιάμεσα είναι Ουκρανία. Ο Καύκασος μπορεί να γίνει Τουρκία έτσι όπως τα κατάφερε το ίνδαλμα σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:43Το Στάλινγκραντ, η Κριμαία, το Ντομπάς και ο Καύκασος τι είναι; Τουρκία;sharp έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:42 Με χαζοσταλινικά ότι η ΕΣΣΔ είναι η νυν Ρωσία δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα.
1.Ιταλια εκεί το μέτωπο ξεκίνησε μόλις οι Γερμανοι έχασαν τις τεθωρακισμένες τους μεραρχίες στο Κουρσκ.sharp έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:24Ιταλία, Β. Αφρική, βομβαρδισμοί. Πόσα αεροπλάνα έμεναν καθηλωμένα στη Γερμανία λόγω αεροπορικών επιδρομών; Πόση ζημιά υπέστη ο βιομηχανικός ιστός τους; Ούτε έναν τέτοιο βομβαρδισμό δεν ήσαν άξιοι να κάνουν οι Σοβιετικοί, το ίδιο άχρηστοι όπως και σήμερα.zteo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:19Πήραν βοήθεια οι Σοβιετικοί αλλά την Ναζιστική Γερμανία την νίκησαν μόνοι τους.sharp έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:08
Η ιστορία έχει γράψει τι ακριβώς πήραν από τους συμμάχους οι σοβιετικοί, που μόνοι τους δεν θα είχαν καταφέρει τίποτε. Πέραν τού ότι πολεμούσαν και εκείνοι σε άλλα δύο μέτωπα.
Το κύριο μέτωπο των Γερμανών ήταν η ΕΣΣΔ τα υπόλοιπα μπροστά σε αυτό φαντάζουν αμψιμαχιες.
Υ.Γ Αλήθεια πιστεύεις ότι εάν είχαν επιπλέον 10-20% του Ναζιστικού Γερμανικού στρατού στην Νορμανδία η μάχη δεν θα είχε εξελιχθεί σε ολοκληρωτική σφαγή των Αγγλογαλωαμερικανων.
2. Β.Αφρικη μιλάμε για μάχες επιπέδου αμψιμαχιων σε σύγκριση με αυτές του Ανατολικού μετώπου.
3. Βομβαρδισμοί δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο στην έκβαση του πολέμου. Δεν είχαν λογω να βομβαρδίζουν αμάχους οι Σοβιετικοί όπως κάναν οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εμπεδοκλής
Τι να σου πω; Ρωσικές σημαίες βλέπω. Ούτε τουρκικές, ούτε ουκρανικές. Άντε να δω μερικές τουρκικές στο Αζερμπαϊτζάν...sharp έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:45τα δύο ενδιάμεσα είναι Ουκρανία. Ο Καύκασος μπορεί να γίνει Τουρκία έτσι όπως τα κατάφερε το ίνδαλμα σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:43Το Στάλινγκραντ, η Κριμαία, το Ντομπάς και ο Καύκασος τι είναι; Τουρκία;sharp έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:42 Με χαζοσταλινικά ότι η ΕΣΣΔ είναι η νυν Ρωσία δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα.
Εχεις ορεξη για τρολινγκΕμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:44Είναι δίπλα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:41Τι σχεση εχουν οι πολωνοι και η κυβερνηση τους?Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:37
Ωραία, θα την κάνω. Αλλά πρώτα θα πρέπει να απαντήσουν αυτοί που ρώτησα. Έπειτα, να ρωτήσουμε και τους Πολωνούς και την κυβέρνηση τους...![]()
![]()
zteo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:461.Ιταλια εκεί το μέτωπο ξεκίνησε μόλις οι Γερμανοι έχασαν τις τεθωρακισμένες τους μεραρχίες στο Κουρσκ.sharp έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:24Ιταλία, Β. Αφρική, βομβαρδισμοί. Πόσα αεροπλάνα έμεναν καθηλωμένα στη Γερμανία λόγω αεροπορικών επιδρομών; Πόση ζημιά υπέστη ο βιομηχανικός ιστός τους; Ούτε έναν τέτοιο βομβαρδισμό δεν ήσαν άξιοι να κάνουν οι Σοβιετικοί, το ίδιο άχρηστοι όπως και σήμερα.zteo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:19
Πήραν βοήθεια οι Σοβιετικοί αλλά την Ναζιστική Γερμανία την νίκησαν μόνοι τους.
Το κύριο μέτωπο των Γερμανών ήταν η ΕΣΣΔ τα υπόλοιπα μπροστά σε αυτό φαντάζουν αμψιμαχιες.
Υ.Γ Αλήθεια πιστεύεις ότι εάν είχαν επιπλέον 10-20% του Ναζιστικού Γερμανικού στρατού στην Νορμανδία η μάχη δεν θα είχε εξελιχθεί σε ολοκληρωτική σφαγή των Αγγλογαλωαμερικανων.
2. Β.Αφρικη μιλάμε για μάχες επιπέδου αμψιμαχιων σε σύγκριση με αυτές του Ανατολικού μετώπου.
3. Βομβαρδισμοί δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο στην έκβαση του πολέμου. Δεν είχαν λογω να βομβαρδίζουν αμάχους οι Σοβιετικοί όπως κάναν οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί.
Έπαιξαν, επειδή κρατούσαν πολλά καταδιωκτικά στη Γερμανία και αυτά έλειψαν από το ανατολικό μέτωπο. Στον ΒΠΠ όλες οι μάχες ξηράς και θάλασσας κρίθηκαν στον αέρα, για πρώτη φορά στην ιστορία.
Ρε πηγαίνετε να δέσετε κανένα φουκαρά σε καμιά κολώνα, που θα βγείτε και προστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δυτικοκάγκουρες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πάλι στους κίναιδους καταλήγει η συζήτηση;
- Ελβετός Τραπεζίτης
Οι βραδυνές ανοησίες.zteo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:46
1.Ιταλια εκεί το μέτωπο ξεκίνησε μόλις οι Γερμανοι έχασαν τις τεθωρακισμένες τους μεραρχίες στο Κουρσκ.
Συνέχισε.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Ακουσες ομοφοβια και μπηκες?
Εκθετεις τον εμπεδοκλη ομως.
-
Εμπεδοκλής
Μα ούτε και αυτός τους υποστηρίζει. Απλά πρέπει για κάτι να κατηγορήσει και σήμερα τον Πούτιν.
Εσυ πως ξερεις αν τους υποστηριζω ή οχι?Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 22:56Μα ούτε και αυτός τους υποστηρίζει. Απλά πρέπει για κάτι να κατηγορήσει και σήμερα τον Πούτιν.
Για να μη σε φερνω σε δυσκολη θεση, κανε μια βολτα στο φορουμ και ελα να μου πεις μετα ποια ειναι η αποψη μου.
Επισης, σιγα το δυσκολο να κατηγορησεις τον πουτιν.
Αλλα πουτινικος να κατηγορει αλλους για ομοφοβια ειναι τουλαχιστον γελοιο.
Στο μεταξύ, εγώ άλλο του έγραψα. Αλλά φαίνεται έκανε τρίγγερ η λέξη.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Φεβ 2023, 23:03Εσυ πως ξερεις αν τους υποστηριζω ή οχι?Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 22:56Μα ούτε και αυτός τους υποστηρίζει. Απλά πρέπει για κάτι να κατηγορήσει και σήμερα τον Πούτιν.nyxtovios έγραψε: 18 Φεβ 2023, 22:52
Ενώ εσύ άκουσες για κίναιδους και έτρεξες να τους υπερασπιστείς μη τυχόν και χάσεις.
Για να μη σε φερνω σε δυσκολη θεση, κανε μια βολτα στο φορουμ και ελα να μου πεις μετα ποια ειναι η αποψη μου.
Επισης, σιγα το δυσκολο να κατηγορησεις τον πουτιν.
Αλλα πουτινικος να κατηγορει αλλους για ομοφοβια ειναι τουλαχιστον γελοιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις