Αυτο το καθικι μιλάμε ειναι μέγιστος μαλάκας
γνωστος ρωσοτσολιάς του twitter
ας του πει κάποιος πως ο ελληνικος λαος στην πλειοψηφεια του καταδικάζει την ρωσική εισβολή.
Αυτο το καθικι μιλάμε ειναι μέγιστος μαλάκας
Δηλαδή; Έχεις πάει σε γκέι παρέιντ; Έχεις φίλους ομοφυλόφιλους; Καταδικάζεις τη βία που ασκούν οι δυνάμεις πιστές στο καθεστώς του Κιέβου σε ομοφυλόφιλους, Ρομά, Ρώσους και άλλες μειονότητες; Κάτι μου λέει πως όχι.Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:00Θετικότατη.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 20:59Επειδή υπεκφεύγεις. Εσύ που υποστηρίζεις το καθεστώς του Κιέβου τι γνώμη έχεις για τους ομοφυλόφιλους;Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2023, 20:54
Ειλικρινά, ξέρεις να διαβάζεις; Αν ξέρεις, θα δεις ότι όσοι υποστηρίζουν την Ουκρανία, είναι υπέρ των ομοφυλόφιλων. Αντίθετα σχεδόν όλοι όσοι στηρίζουν τον Πούτιν είναι ομοφοβικοί. Is that clear?
Κανείς λάθος. Απλά βάζω προτεραιότητες.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:05Δηλαδή; Έχεις πάει σε γκέι παρέιντ; Έχεις φίλους ομοφυλόφιλους; Καταδικάζεις τη βία που ασκούν οι δυνάμεις πιστές στο καθεστώς του Κιέβου σε ομοφυλόφιλους, Ρομά, Ρώσους και άλλες μειονότητες; Κάτι μου λέει πως όχι.Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:00Θετικότατη.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 20:59
Επειδή υπεκφεύγεις. Εσύ που υποστηρίζεις το καθεστώς του Κιέβου τι γνώμη έχεις για τους ομοφυλόφιλους;
Όντως δεν κατανοείς τι διαβάζεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 20:51Όπως έγραψε και ο ομοϊδεάτης σου παραπάνω όσοι το αρνούνται ή δεν απαντούν είναι.![]()
Ρώτησες τον ελληνικό λαό εσύ?Αλιόσα έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:00Αυτο το καθικι μιλάμε ειναι μέγιστος μαλάκας
γνωστος ρωσοτσολιάς του twitter
ας του πει κάποιος πως ο ελληνικος λαος στην πλειοψηφεια του καταδικάζει την ρωσική εισβολή.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η ιστορία έχει γράψει τι ακριβώς πήραν από τους συμμάχους οι σοβιετικοί, που μόνοι τους δεν θα είχαν καταφέρει τίποτε. Πέραν τού ότι πολεμούσαν και εκείνοι σε άλλα δύο μέτωπα.zteo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 20:47 Ήταν ο ποιο ισχυρός στρατός του κόσμου τότε.....αλλά έχασε από τον Κόκκινο στρατό. Αυτό έχει γράψει η ιστορία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δε σε ρωτάω να μου πεις για τη Ρωσία. Σε ρωτάω να μου πεις για τις δυνάμεις του καθεστώτος του Κιέβου.Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:05Κανείς λάθος. Απλά βάζω προτεραιότητες.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:05Δηλαδή; Έχεις πάει σε γκέι παρέιντ; Έχεις φίλους ομοφυλόφιλους; Καταδικάζεις τη βία που ασκούν οι δυνάμεις πιστές στο καθεστώς του Κιέβου σε ομοφυλόφιλους, Ρομά, Ρώσους και άλλες μειονότητες; Κάτι μου λέει πως όχι.
viewtopic.php?f=24&t=45186
.
Κρίμα να μη μπορείς να το κάνεις edit...sharp έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:06Όντως δεν κατανοείς τι διαβάζεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 20:51Όπως έγραψε και ο ομοϊδεάτης σου παραπάνω όσοι το αρνούνται ή δεν απαντούν είναι.![]()
Το καθεστώς του Κρεμλίνου βλέπεις τι κάνει; Τουλάχιστον ο Ζελενσκι μίλησε για τα δικαιώματα των γκέι και έχει συμμετάσχει και σε γκέι pride. Αντίθετα ο Πούτλερ πήρε μέτρα εναντίον τους.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:11Δε σε ρωτάω να μου πεις για τη Ρωσία. Σε ρωτάω να μου πεις για τις δυνάμεις του καθεστώτος του Κιέβου.Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:05Κανείς λάθος. Απλά βάζω προτεραιότητες.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:05
Δηλαδή; Έχεις πάει σε γκέι παρέιντ; Έχεις φίλους ομοφυλόφιλους; Καταδικάζεις τη βία που ασκούν οι δυνάμεις πιστές στο καθεστώς του Κιέβου σε ομοφυλόφιλους, Ρομά, Ρώσους και άλλες μειονότητες; Κάτι μου λέει πως όχι.
viewtopic.php?f=24&t=45186
.
Εμπεδοκλoκολοκυθιά Νο 45388234Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:12Κρίμα να μη μπορείς να το κάνεις edit...sharp έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:06Όντως δεν κατανοείς τι διαβάζεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 18 Φεβ 2023, 20:51
Όπως έγραψε και ο ομοϊδεάτης σου παραπάνω όσοι το αρνούνται ή δεν απαντούν είναι.![]()
![]()
Πήραν βοήθεια οι Σοβιετικοί αλλά την Ναζιστική Γερμανία την νίκησαν μόνοι τους.sharp έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:08Η ιστορία έχει γράψει τι ακριβώς πήραν από τους συμμάχους οι σοβιετικοί, που μόνοι τους δεν θα είχαν καταφέρει τίποτε. Πέραν τού ότι πολεμούσαν και εκείνοι σε άλλα δύο μέτωπα.zteo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 20:47 Ήταν ο ποιο ισχυρός στρατός του κόσμου τότε.....αλλά έχασε από τον Κόκκινο στρατό. Αυτό έχει γράψει η ιστορία.
Φρουρά!!!!zteo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:19 η μάχη δεν θα είχε εξελιχθεί σε ολοκληρωτική σφαγή των Αγγλογαλωαμερικανων.
Ιταλία, Β. Αφρική, βομβαρδισμοί. Πόσα αεροπλάνα έμεναν καθηλωμένα στη Γερμανία λόγω αεροπορικών επιδρομών; Πόση ζημιά υπέστη ο βιομηχανικός ιστός τους; Ούτε έναν τέτοιο βομβαρδισμό δεν ήσαν άξιοι να κάνουν οι Σοβιετικοί, το ίδιο άχρηστοι όπως και σήμερα.zteo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:19Πήραν βοήθεια οι Σοβιετικοί αλλά την Ναζιστική Γερμανία την νίκησαν μόνοι τους.sharp έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:08Η ιστορία έχει γράψει τι ακριβώς πήραν από τους συμμάχους οι σοβιετικοί, που μόνοι τους δεν θα είχαν καταφέρει τίποτε. Πέραν τού ότι πολεμούσαν και εκείνοι σε άλλα δύο μέτωπα.zteo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 20:47 Ήταν ο ποιο ισχυρός στρατός του κόσμου τότε.....αλλά έχασε από τον Κόκκινο στρατό. Αυτό έχει γράψει η ιστορία.
Το κύριο μέτωπο των Γερμανών ήταν η ΕΣΣΔ τα υπόλοιπα μπροστά σε αυτό φαντάζουν αμψιμαχιες.
Υ.Γ Αλήθεια πιστεύεις ότι εάν είχαν επιπλέον 10-20% του Ναζιστικού Γερμανικού στρατού στην Νορμανδία η μάχη δεν θα είχε εξελιχθεί σε ολοκληρωτική σφαγή των Αγγλογαλωαμερικανων.
Libre arbitre έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:21Φρουρά!!!!zteo έγραψε: 18 Φεβ 2023, 21:19 η μάχη δεν θα είχε εξελιχθεί σε ολοκληρωτική σφαγή των Αγγλογαλωαμερικανων.