!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουντιάλ Ρωσίας 2018
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Μουντιάλ Ρωσίας 2018
στο μεξικο σουηδια μου αρεσει το goal anytime του Vela και στο γερμανια κορεα goal anytime του Reus
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- κυριος Μακης
εχει φυγει η μιση εταιρεια ηδη, διαβαζα ενα αρθρο το πρωι οτι το ματς θα κοστισει εκατομμυρια στην γερμανικη οικονομια 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κυριος Μακης την 27 Ιουν 2018, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μλκ τρομαξα,ειχες να ποσταρεις καιρο.Δωσε κανα χαντικαπEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιουν 2018, 16:22 γατακια καλο το 3-5-2 της νιγηριας?![]()
παει τρενο η αγγλια![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
εχω βγαλει κανενα χιλιαρι απο τα χαντικαπ παικταρα μουGoBack έγραψε: 27 Ιουν 2018, 16:23Μλκ τρομαξα,ειχες να ποσταρεις καιρο.Δωσε κανα χαντικαπEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιουν 2018, 16:22 γατακια καλο το 3-5-2 της νιγηριας?![]()
παει τρενο η αγγλια![]()
![]()
εσεις δεν με ακουγατε οταν σας ελεγα για τακτικες ομως
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δηλαδη οταν ο Νταρκακας παιζει αποδοση 2.45 ειναι σαν να κανει μπαντζι τζαμπινγκ στους καταρρακτες του Νιαγαρα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Eθνικοκοινωνιστης
μεγιστο χαντικαπ κορεα,σουηδια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ο δικός σου τρόπος είναι ένας από τους πολλούς για εγγυημένο μακροχρόνιο κουβά. Η δική μου τακτική μπορεί να σου προσφέρει κέρδη, αρκεί όμως να τηρείς τον απαράβατο όρο: να παίζεις πάντα σύμφωνα μ' αυτήν και να μην παρασύρεσαι, ενθουσιάζεσαι κι ανοίγεσαι πολύ. Κάτι που δυστυχώς ούτε κι εγώ μπορώ να το τηρήσω. Θα σου πω μόνο αυτό: Δύο φορές μέχρι τώρα, όσο ακολουθούσα πιστά την τακτική μου, όλα πήγαιναν σύμφωνα με το πλάνο και κέρδιζα. Όμως από ένα σημείο και μετά, άλλαζα τακτική, άρχιζα τις μαγκιές όπως κι εσύ και πολύ σύντομα έχανα όλα τα κερδισμένα. Και τις δύο φορές είχα ξεκινήσει με αρχικό κεφάλαιο 300 ευρώ, έπαιζα στην αρχή 300 σε κάθε δελτίο κι όταν είχα φτάσει στα 4.000 το έκανα 500άρι. Τριάδες, τετράδες ή και πεντάδες, με συντελεστή από 1,5 έως 2 το πολύ. Είχα κάποιους κανόνες που τους τηρούσα: όχι ντέρμπι ή αμφίρροπα ματς, όχι ομάδες κάτω από τρίτη θέση/χωρίς σοβαρό κίνητρο, όχι ό,τι να 'ναι διπλά, μόνο σε βαριές φανέλες κ.τ.λ. Είχα φτάσει την πρώτη φορά τις 7.300 και την δεύτερη τις 8.100 αλλά από κει και πέρα με πήρε ο κατήφορος, άλλαξα τακτική και τα έχασα όλα. Αυτό που επέδρασε ως καταλύτης και τις δύο φορές ήταν που μου είχαν στραβώσει μερικά μαςτ απ' αυτά που δεν περιμένεις με τίποτα, π.χ. είχα χάσει ένα δελτίο με Παναθηναϊκό-Ξάνθη που το έπαιζα 1Χ και ήρθε 1-2, τον Οκτώβρη του 2016 αν θυμάσαι, και την ίδια μέρα σε άλλο δελτίο τη Στεάουα με 1X κι αυτή. Έπαιζε με ένα λιμό εντός, την Γκαζ Μετάν νομίζω κι έχασε 0-1. Μου την έδωσε, μπήκα στο τριπάκι "να βγάλω πίσω αυτά που έχασα σε άχαστα ματς" όσο γίνεται πιο γρήγορα, άρχισα να παίζω πολλά σαν κι αυτά που προτείνεις εσύ κι έσπασα τα μούτρα μου.Namrail έγραψε: 27 Ιουν 2018, 13:24Φυσικά και παίζουν. Άμα ρίχνεις 100 ως 200 ευρώ συνολικά στα στοιχήματα τι να παίξεις; Να παίξεις αποδόσεις του 2 με τριάδες κιόλας(!) ρισκάροντας 100 για να βγάλεις 100;Νταρνάκας έγραψε: 27 Ιουν 2018, 10:17
Ενώ οι τολμηροί νεανίσκοι παίζουν γκολ-γκολ Γαλλία-Δανία, Περού-Αυστραλία, διπλό το Ιράν-Πορτογαλία και άσσο+όβερ κόμπο το Ισπανία-Μαρόκο.![]()
Ε όχι φυσικά. Αυτό που κάνεις θα είχε νόημα αν έριχνες κανά χιλιάρικο. Και πάλι είναι προτιμότερο ένα σημείο του 2 για διπλασιασμό παρά τρία σημεία που βγάζουν 2, πόσο μάλλον 7αδες κολώνες που βγάζουν 4-5.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Eθνικοκοινωνιστης
ωραιος ο νταρναξ
και γω ειχα φτασει με τα χαντικαπ το δεκαχιλιαρο αλλα με μικροτερο αρχικο κεφαλαιο (50 ευρω)
και γω ειχα φτασει με τα χαντικαπ το δεκαχιλιαρο αλλα με μικροτερο αρχικο κεφαλαιο (50 ευρω)
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κουμαρτζηδες φορουμιτες μην αγχωνεστε σημερα σας καλυπτω εγω.

Και sleeping bag εχω για οποιον χασει το σπιτι του.

Και καλτσουλες για οποιον τις χασει στο στοιχημα σημερα.

Και sleeping bag εχω για οποιον χασει το σπιτι του.

Και καλτσουλες για οποιον τις χασει στο στοιχημα σημερα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μου θυμίζετε τη φάση που ξεκίνησα να κολυμπώ στην Παλαιοκαστρίτσα κι έφτασα Ιταλία, φορ δε λολζ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Ιουν 2018, 16:42 ωραιος ο νταρναξ
Να 'στε καλά μάγκες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Κοιταξε πως μαμιεται το στοιχημαν.
Θελω να τα χωσω γερα στο γκολ του Werner και δεν μ’αφηνουνε...
Θελω να τα χωσω γερα στο γκολ του Werner και δεν μ’αφηνουνε...
Νταρνακα δεν παιζω 300 ευρω σε κολωνες. Εμενα η ιδεολογια μου ειναι εναντιον του πρι γκειμ. Γενικα δεν παιζω τετοια ποσα παντα, παιζω τωρα στο μουντιαλ ή σε μεγαλες διοργανωσεις. Θα ριξω καμια 50αρια πρι γκειμ και τα υπολοιπα λαιβ. Οι εικονες που εχω δειξει πριν ηταν ολες σε λαιβ. Τωρα ανοιγονται και καλες ευκαιριες πχ με το βαρ. Το εδιναν πολυ στην αρχη μεχρι να καταλαβουν οτι βγαινει συχνα. Αυτο ηταν λαθος που καποιοι το εκμεταλλευτηκαμε. Τα περισσοτερα λεφτα τα παιζω λαιβ γιατι θεωρω περισσοτερο πιθανο να διαβασει καποιος που ξερει τη δυναμικη του παιχνιδιου ενω εξελλισεται παρα να την προβλεψει. Πχ εφερα ενα δικο σου παραδειγμα πριγκειμ. Αγορασες στο 1,15 το χ2 της πορτογαλιας αλλα μετα το 1-1 η δυναμικη του ματς δεν στηριζε τοσο μικρη αποδοση. Εγω οπως βλεπεις θα ριξω δεκαρια, πολλα ισως, αλλα λαιβ. Και σε αυτη τη διιργανωσξ ( και στο γιουρο και σε αλλες) μια χαρα αποφερει μακροχρονιο κερδος.
Οβερ μεξικο οβερ 1,5 ημιχρονο γερμανια. Πακετακι
Λετε να πηραν τα λεφτα και να εφυγαν?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-
- 24 Απαντήσεις