!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
Re: UEFA EURO 2020/1
Είμαστε με όποιον έχει περισσότερες ελπίδες απέναντι στην Αγγλία
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣLugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:04Εντάξει ρε φίλε, σπουδασες στην Ιταλία, το καταλάβαμεDaje έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:27ΛΑΤΙΝ εγραψα. Ειμαι μεσα οτι κι αν γινει.
Εγω ειμαι πραγματικος δασκαλος, οχι σικε σαν εκεινον που σας εχει βρει μικρα και σας κοροιδευει.
Εγω εχω γραψει χιλιομετρα στα ευρωπαικα γηπεδα.
Εγω στο Ρομα-Ιντερ 4-5 με τον Ρολαντο ημουν μεσα, εσυ ησουν?
Ησουν μεσα μηπως με Μπαλμπο, Φονσεκα, Πετρουτσι και λοιπους ξυλοκοπους? Εγω ημουν μεσα φιλε.
Οποτε σεβασμος.
Με Σλαβια βροχη καρεκλοποδαρα στο ολιμπικο ησουν μεσα? Εγω ημουν.
ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Προτιμώ τον ορίτζιναλ Ιταλό του πχορουμ που έχει και ιταλικό αίμα, όχι εσένα ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ.Daje έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:07ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣLugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:04Εντάξει ρε φίλε, σπουδασες στην Ιταλία, το καταλάβαμεDaje έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:27
ΛΑΤΙΝ εγραψα. Ειμαι μεσα οτι κι αν γινει.
Εγω ειμαι πραγματικος δασκαλος, οχι σικε σαν εκεινον που σας εχει βρει μικρα και σας κοροιδευει.
Εγω εχω γραψει χιλιομετρα στα ευρωπαικα γηπεδα.
Εγω στο Ρομα-Ιντερ 4-5 με τον Ρολαντο ημουν μεσα, εσυ ησουν?
Ησουν μεσα μηπως με Μπαλμπο, Φονσεκα, Πετρουτσι και λοιπους ξυλοκοπους? Εγω ημουν μεσα φιλε.
Οποτε σεβασμος.
Με Σλαβια βροχη καρεκλοποδαρα στο ολιμπικο ησουν μεσα? Εγω ημουν.
ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΙΤΑΛΙΚΟ ΧΥΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΧΗ ΑΓΓΛΟΛΑΓΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ ΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ ΤΟ ΣΚ
Το πρώτο αποκλείεται να συμβεί. Μετά το 1-0 θα ξαπλώνει ανά 5λεπτο ένας Ιταλός στο γρασίδι μέχρι να απειληθεί με κάρτα.vantono έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 13:49 Σήμερα το πρόγραμμα θα έχει ή ολικό διασυρμό των Ισπανών, όμοιο με εκεινο το 7-0 των Γερμανών στη Βραζιλία στο μουντιαλ του '14, ή τοπ ντερμπάρα-ροντέο με τις δυο ομαδες να φτύνουν αίμα ισα-ισα για να κλέψουν την προκριση η μία απ'την άλλη. Τα δύο άκρα. Μέση κατάσταση στο ματς σημερα, δεν νομιζω να υπάρξει.
Το μονο που δεν μου αρεσει στο σημερινο αγωνα ειναι οτι η Ιταλιαρα μας ξεκιναει σαν φαβορι.
Αυτη η ομαδα αποδιδει καλυτερα οταν ειναι αουτσαιντερ.
Ελπιζω ο Μαντσιο να τους εχει κρατησει προσγειωμενους γιατι η Ισπανια ειναι ποιοτικη ομαδα και αν βρεθει στην μερα της υπαρχει προβλημα...
Η Ισπανια στα μετοπισθεν εχει τεραστια κενα και ειναι μικρη ομαδα, οποτε θεωρω οτι το ματς θα γινει ροντεο.
Πονταρα στο over 4,5.
Αυτη η ομαδα αποδιδει καλυτερα οταν ειναι αουτσαιντερ.
Ελπιζω ο Μαντσιο να τους εχει κρατησει προσγειωμενους γιατι η Ισπανια ειναι ποιοτικη ομαδα και αν βρεθει στην μερα της υπαρχει προβλημα...
Η Ισπανια στα μετοπισθεν εχει τεραστια κενα και ειναι μικρη ομαδα, οποτε θεωρω οτι το ματς θα γινει ροντεο.
Πονταρα στο over 4,5.
Εκτός κι αν η Δανία κάνει το θαύμα της!Lugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:04 Είμαστε με όποιον έχει περισσότερες ελπίδες απέναντι στην Αγγλία
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μια χαρά κηδεία μπορούν να κάνουν οι Βίκινγκ στους Αγγλοσάξονες.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Μλκ ειχαν να φανε γκολ οι Ιταλοι κατι χρονια πριν τον αγωνα με το Βελγιο(που ηταν και πεναλτι)
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
δεν φαγανε ενα απο τον σεντερ των αυστριακων?
το οτι δεν τους βαλανε γκολ οι ελβετοι και οι τουρκοι δεν λεει και πολλα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
να περασει ο οποιοσδηποτε εκτος απο τους ισπανους και τους ιταλους
Το ξεχασα τελειως των Αυστριακων,μαλλον επειδη μπηκε στην παρατασηalekhine έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:11δεν φαγανε ενα απο τον σεντερ των αυστριακων?![]()
το οτι δεν τους βαλανε γκολ οι ελβετοι και οι τουρκοι δεν λεει και πολλα![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
https://www.dailymail.co.uk/sport/footb ... bbish.htmlIAN LADYMAN: Watching talented Italy players fall, dive and waste time against Belgium was a load of rubbish... are Roberto Mancini's side clever or just CHEATING?
There were five minutes added on to the end of the Italy v Belgium quarter-final and Roberto Mancini's players managed to make sure the ball was in play for about 30 seconds of that.
Καταλαβαν οτι κατουρησαν εξω απο το βαζο και αρχισαν την κλαψα προκαταβολικα...
Αυτό είναι Αγγλική έκφραση, όχι ΙταλικήDaje έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:34 Καταλαβαν οτι κατουρησαν εξω απο το βαζο και αρχισαν την κλαψα προκαταβολικα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 3 Απαντήσεις