Ερμής έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 10:55
Έκανα Εδιτ οπότε διάβασε το λινκ
το θυμήθηκα το νήμα, απλά δε θυμόμουν οτι αφορούσε το id3. Θυμάσαι αν ήταν το μοντέλο pro s που έχει μεγαλύτερη μπαταρία;
Πάντως το βασικό σου θέμα ήταν τα σημεία φόρτισης, όχι το αμάξι σαν αμάξι από οτι κατάλαβα. Έπιασες και υψηλές ταχύτητες και οδήγησες σε ορεινές περιοχές που ανεβάζουν την κατανάλωση. Σε φλατ περιοχές, με πολλά σημεία φόρτισης και μαξ ταχύτητα 110 πιθανόν να παλεύεται.
Ρε τυπε αφού έχεις αποφασίσει να την κάνεις την μαλακια.
Από μας τι περιμένεις;
Επιβράβευση;
Ερμής έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 10:55
Έκανα Εδιτ οπότε διάβασε το λινκ
το θυμήθηκα το νήμα, απλά δε θυμόμουν οτι αφορούσε το id3. Θυμάσαι αν ήταν το μοντέλο pro s που έχει μεγαλύτερη μπαταρία;
Πάντως το βασικό σου θέμα ήταν τα σημεία φόρτισης, όχι το αμάξι σαν αμάξι από οτι κατάλαβα. Έπιασες και υψηλές ταχύτητες και οδήγησες σε ορεινές περιοχές που ανεβάζουν την κατανάλωση. Σε φλατ περιοχές, με πολλά σημεία φόρτισης και μαξ ταχύτητα 110 πιθανόν να παλεύεται.
Από μας τι περιμένεις;
Επιβράβευση;
Aυτή τη στιγμή έχω ένα corsa 1200 75 άλογα μηχανικό κιβώτιο. Το ID3 έχει 204 άλογα, είναι αυτόματο, μεγαλύτερο και καινούριο. Η αλλαγή δε θα μου κοστίσει οικονομικά τίποτα, θα έχω ίσα ίσα και φορολογικό όφελος. Οπότε είναι δύσκολο να το απορρίψω έτσι εύκολα.
Από μας τι περιμένεις;
Επιβράβευση;
Aυτή τη στιγμή έχω ένα corsa 1200 75 άλογα μηχανικό κιβώτιο. Το ID3 έχει 204 άλογα, είναι αυτόματο, μεγαλύτερο και καινούριο. Η αλλαγή δε θα μου κοστίσει οικονομικά τίποτα, θα έχω ίσα ίσα και φορολογικό όφελος. Οπότε είναι δύσκολο να το απορρίψω έτσι εύκολα.
Γιατί δε κοίτας το model3;
Δε θα σου κοστίσει πολύ παραπάνω, ειδικά αν λες πως η αλλαγή σε ID3 δε θα σου κοστίσει τίποτα. Μη μπλέκεις με βαγκ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
mao mao έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 21:31
Ο ταλαίπωρος αλλάζει τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα, οπότε το οτι το γύρισε πίσω δε μου λέει πολλά.
Τράβηξε χοντρή ταλαιπωρία για μήνες. Και άκρη δεν βρήκε. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει το νήμα.
Ναι αλλωστε δημιουργησε και αυτο το νημα για να δειξει την απατη της ηλεκτροκινησης κι ετσι συνεχως αγοραζει και πουλαει ηλεκτρικα αυτοκινητα για να το αποδειξει...
Ερμής έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 23:16
Δε θα σου κοστίσει πολύ παραπάνω, ειδικά αν λες πως η αλλαγή σε ID3 δε θα σου κοστίσει τίποτα. Μη μπλέκεις με βαγκ
Πρόκειται για εταιρικό αυτοκίνητο και το έχουν φέρει ήδη στην εταιρία. Το είδα την παρασκευή. Δεν έχω δυνατότητα να επιλέξω άλλο . Το deal είναι δίνω το κόρσα παίρνω το ID3 γλυτώνοντας φόρο, και φορτίζοντας στην εταιρία. 20 αυτοκίνητα και 6 φορτιστές αυτή τη στιγμή.
Πρέπει να απαντήσω Δευτέρα πρωί. ( κρατάω και μια πισινή για το αν θα μου το δώσουν τελικά ακόμη και αν πω ναι. πιστεύω θα το θέλουν και άλλοι).
Πρόκειται για εταιρικό αυτοκίνητο και το έχουν φέρει ήδη στην εταιρία. Το είδα την παρασκευή. Δεν έχω δυνατότητα να επιλέξω άλλο . Το deal είναι δίνω το κόρσα παίρνω το ID3 γλυτώνοντας φόρο, και φορτίζοντας στην εταιρία. 20 αυτοκίνητα και 6 φορτιστές αυτή τη στιγμή.
Πρέπει να απαντήσω Δευτέρα πρωί. ( κρατάω και μια πισινή για το αν θα μου το δώσουν τελικά ακόμη και αν πω ναι. πιστεύω θα το θέλουν και άλλοι).
Ε μια χαρά. Βλάβες καλυμμένες, φόρτιση καλυμμένη, με κλειστά τα μάτια λες ναι.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Υπό αυτές τις συνθήκες δεν χρειάζεται καν να το ρωτάς
τιποτα, αν θες μεγαλη αυτονομια μονο το τεσλα αυτη τη στιγμη.
Αλλα σαν αυτοκινητο το lexus ηταν καλυτερο. Κανει κανα 20ρι παραπανω ομως και προφανως ουσιαστικα ειναι αυτοκινητο πολης
Ο κουμπάρος πήρε το Υ ληζινγκ με ένα πεντακοσαρικο το μήνα. Τον βγάζει Αθήνα Λαμία πατητο(δε ξέρω τι εννοεί αλλά γενικά το πατάει πάνω από 140 150χμλ). Μπήκα το Σάββατο και το Οδηγησα για λίγο. Νομίζω και εγώ πως για ηλεκτρικό σε αυτά τα χρήματα τα τεσλα είναι η καλύτερη επιλογή
Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 23:29
Ο κουμπάρος πήρε το Υ ληζινγκ με ένα πεντακοσαρικο το μήνα. Τον βγάζει Αθήνα Λαμία πατητο(δε ξέρω τι εννοεί αλλά γενικά το πατάει). Μπήκα το Σάββατο και το Οδηγησα για λίγο. Νομίζω και εγώ πως για ηλεκτρικό σε αυτά τα χρήματα τα τεσλα είναι η καλύτερη επιλογή
ναι λογω αυτονομιας ( και τιμης )
το RZ κατα τα αλλα ηταν σαφως καλυτερο αλλα τι να το κανεις αν εχει σχεδον τη μιση αυτονομια απο το Model 3 LR ( και κανει και 20Κ ακριβοτερο) ?