Αυτός ποιος μύθος είναι; Δε τον ξέρω.Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2018, 00:45 Πατροκλος, Αγαμέμνονας, πολύ αρχαιοελληνική θεματολογια. Κανονικο Πηγάδι των Δαναίδων.
Ξέρω ότι στον Άδη μετέφεραν νερό με τρύπιο πιθάρι σαν τιμωρία . Αυτό εννοείς;
Αυτός ποιος μύθος είναι; Δε τον ξέρω.Yochanan έγραψε: 20 Δεκ 2018, 00:45 Πατροκλος, Αγαμέμνονας, πολύ αρχαιοελληνική θεματολογια. Κανονικο Πηγάδι των Δαναίδων.
Μετα απο αυτο δεν υπηρχε ουτε υπαρχει περιπτωση να σου απευθυνω λογο στα σοβαρα. Εσυ υποθετω περιμενες οτι θα προσπαθησω να σου δικαιολογηθω και δεν θα σε πιασω στο δουλεμα οπως αρμοζει σε κυριες του επιπεδου σου. Οι πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα οπως λεει το συνθημα στους τοιχους.νύχτα έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:38με συγχωρείς που το ξεστομίζω, αλλά να το κάνειςΟρέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:31 Οχι γιατι ειναι αγαπημενος σου. Αν το εβαζες στις τσεπες αγνωστων θα μετραγε.
σε αγνώστους σε καθιστά επικίνδυνο
Το παρακάτω προς ενημέρωση όσων δεν είχαν διαβάσει το νήμα.Ορέστης 35 έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:56 Η συζητηση μεταξυ μας ξεκιναει λιγο νωριτερα οταν με passive aggressive κουτοπονηρο τροπο προσπαθησες να με στιγματισεις ως επικινδυνο εφαψια.![]()
Μετα απο αυτο δεν υπηρχε ουτε υπαρχει περιπτωση να σου απευθυνω λογο στα σοβαρα. Εσυ υποθετω περιμενες οτι θα προσπαθησω να σου δικαιολογηθω και δεν θα σε πιασω στο δουλεμα οπως αρμοζει σε κυριες του επιπεδου σου. Οι πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα οπως λεει το συνθημα στους τοιχους.νύχτα έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:38με συγχωρείς που το ξεστομίζω, αλλά να το κάνεις σε αγνώστους σε καθιστά επικίνδυνοΟρέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:31 Οχι γιατι ειναι αγαπημενος σου. Αν το εβαζες στις τσεπες αγνωστων θα μετραγε.
Τα παραπανω προς ενημερωση οσων δεν ειχαν διαβαδει το νημα. Over and out.
Με δυσκολία κυριάρχησες το χέρι σου επειδή φοβήθηκες τις συνέπειες.Ορέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:17Παντως καποιες φορες στη ζωη μου εχω αισθανθει πολυ ισχυρη παρορμηση. Με δυσκολια κυριαρχησα στο χερι μου.
Ορέστης 35 έγραψε: 21 Δεκ 2018, 02:38 Για το θεμα που ανοιξα σχετικα με το χουφτωμα καποιοι εγραψαν οτι μια τετοια συζητηση απενοχοποιει την πραξη.
επ, κύριος, αριστερά έπρεπε να στρίψετε για άλφα μέιλΟρέστης 35 έγραψε: 21 Δεκ 2018, 22:56 Η συζητηση μεταξυ μας ξεκιναει λιγο νωριτερα οταν με passive aggressive κουτοπονηρο τροπο προσπαθησες να με στιγματισεις ως επικινδυνο εφαψια.![]()
Μετα απο αυτο δεν υπηρχε ουτε υπαρχει περιπτωση να σου απευθυνω λογο στα σοβαρα. Εσυ υποθετω περιμενες οτι θα προσπαθησω να σου δικαιολογηθω και δεν θα σε πιασω στο δουλεμα οπως αρμοζει σε κυριες του επιπεδου σου. Οι πιρφοροι κατεστρεψαν την Ελλαδα οπως λεει το συνθημα στους τοιχους.νύχτα έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:38με συγχωρείς που το ξεστομίζω, αλλά να το κάνειςΟρέστης 35 έγραψε: 15 Δεκ 2018, 22:31 Οχι γιατι ειναι αγαπημενος σου. Αν το εβαζες στις τσεπες αγνωστων θα μετραγε.
σε αγνώστους σε καθιστά επικίνδυνο
Τα παραπανω προς ενημερωση οσων δεν ειχαν διαβαδει το νημα. Over and out.
Οχι μωρε 'συ Νάϊδα. Εικάζω ότι ο βλαξ με τα διαφορα αρχαιο νικ ήταν ο Πηγαδισιος. Αυτό.
ειναι ενα στερεοτυπο που περιγραφει τις γυναικες ως πνευματικα, ηθικα και σωματικα αδυναμες και ευθραυστες, που αγονται και φερονται. Εχει ενδιαφερον να το αντιστερεψεις, αμεσως θα πεταχτει θιγμενος καποιος ευαισθητουλης με ευθραυστο ανδρισμο.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2018, 23:17Τι είναι το ασθενές φύλο, σεξιστή φίλε μας;blackpaint έγραψε: 16 Δεκ 2018, 12:47το εμπεδωσαμε οττο πως ισχυριζεσαι πως ανηκεις στο ασθενες φυλο.
Νωρις απαντησες.blackpaint έγραψε: 30 Απρ 2019, 13:38ειναι ενα στερεοτυπο που περιγραφει τις γυναικες ως πνευματικα, ηθικα και σωματικα αδυναμες και ευθραυστες, που αγονται και φερονται. Εχει ενδιαφερον να το αντιστερεψεις, αμεσως θα πεταχτει θιγμενος καποιος ευαισθητουλης με ευθραυστο ανδρισμο.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2018, 23:17Τι είναι το ασθενές φύλο, σεξιστή φίλε μας;blackpaint έγραψε: 16 Δεκ 2018, 12:47
το εμπεδωσαμε οττο πως ισχυριζεσαι πως ανηκεις στο ασθενες φυλο.
Σοβαρα τωρα, ποσες φορες στην εχει πεσει τετοια γκομεναρα οπως αυτη στο βιδεο και εκανες πως δεν θες;
Καλώς σε πάλιblackpaint έγραψε: 30 Απρ 2019, 13:38ειναι ενα στερεοτυπο που περιγραφει τις γυναικες ως πνευματικα, ηθικα και σωματικα αδυναμες και ευθραυστες, που αγονται και φερονται. Εχει ενδιαφερον να το αντιστερεψεις, αμεσως θα πεταχτει θιγμενος καποιος ευαισθητουλης με ευθραυστο ανδρισμο.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2018, 23:17Τι είναι το ασθενές φύλο, σεξιστή φίλε μας;blackpaint έγραψε: 16 Δεκ 2018, 12:47
το εμπεδωσαμε οττο πως ισχυριζεσαι πως ανηκεις στο ασθενες φυλο.
Σοβαρα τωρα, ποσες φορες στην εχει πεσει τετοια γκομεναρα οπως αυτη στο βιδεο και εκανες πως δεν θες;
Ή εγω ή αυτος!☠