Lugozzi έγραψε: 15 Ιαν 2025, 12:04 Πληρώστε συνδρομή στον αιρεσιαρχη του λιαντινη, για να τσεκάρει τι θα διαβαζετε και μη μας πρήζετε τ αρχιδια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος το fact-checking στο Facebook
Re: Τέλος το fact-checking στο Facebook
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Θα είναι ανώμαλη η προσγείωση.Bill Hicks έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:48όντως, κι εγώ λίγο απογοητευμένος από τον ούλτρα τραμπισμό τού λούγκο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:46Ειδικά εσύ είσαι διπλά απαράδεκτος γτ είσαι και επιστήμονας![]()
Μπορείς να το δεις και ως απλοϊκή προσέγγιση.sharp έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:37Απλοϊκό αυτό που λες. Η συναναστροφή στα σόσιαλ έχει δείξει ότι δημιουργεί ψευδαισθήσεις. "Συναντώνται" όλοι οι νεοναζοί πχ, ανταλλάσουν τις ίδιες ψεκοειδήσεις και ψεκοιδέες όλη μέρα και στο τέλος έχουν την εντύπωση ότι όλος ο κόσμος συμφωνεί μαζί τους. Αυτή η διαπίστωση οδήγησε σε έλεγχο της πληροφορίας κι όχι οι λοάτκι.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:27Για όποιον έμαθε να "ενημερώνεται" μόνον από πιασάρικα δημοσιεύματα στο φέις ή το τουίτ και βαριέται τα ...σεντόνια, σαφώς.sharp έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:09 Το Ίντερνετ δεν είναι μια παρέα 10 ατόμων όπου κάποιος πετά μια μλκία και δεν τρέχει τίποτε.
Εάν κάτι γραφτεί στο φέησ. ή το τουίτ. έχει μεγαλύτερη απήχηση από ειδήσεις σε εφημερίδες, τηλεόραση ή από κυβερνητικές ανακοινώσεις.
Κι εγώ βλέπω τον εστιασμό μόνον στους "νεοναζί" ως μια απολύτως γραμμική/τυφλή άποψη.
Όταν εκφέρεται και ως απειλητικός όρος προσδιορισμού, τη βρίσκω και αστεία.
Σε κάθε περίπτωση, είμαι κατά της επιλεκτικής λογοκρισίας, ανεξαρτήτως συνεπειών. Τη θεωρώ ένδειξη αδυναμίας σε συνδυασμό με εντονη εξουσιαστική τάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι νεοναζί είναι ένα παράδειγμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:04Μπορείς να το δεις και ως απλοϊκή προσέγγιση.sharp έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:37Απλοϊκό αυτό που λες. Η συναναστροφή στα σόσιαλ έχει δείξει ότι δημιουργεί ψευδαισθήσεις. "Συναντώνται" όλοι οι νεοναζοί πχ, ανταλλάσουν τις ίδιες ψεκοειδήσεις και ψεκοιδέες όλη μέρα και στο τέλος έχουν την εντύπωση ότι όλος ο κόσμος συμφωνεί μαζί τους. Αυτή η διαπίστωση οδήγησε σε έλεγχο της πληροφορίας κι όχι οι λοάτκι.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:27
Για όποιον έμαθε να "ενημερώνεται" μόνον από πιασάρικα δημοσιεύματα στο φέις ή το τουίτ και βαριέται τα ...σεντόνια, σαφώς.
Κι εγώ βλέπω τον εστιασμό μόνον στους "νεοναζί" ως μια απολύτως γραμμική/τυφλή άποψη.
Σε κάθε περίπτωση, είμαι κατά της επιλεκτικής λογοκρισίας, ανεξαρτήτως συνεπειών. Τη θεωρώ ένδειξη αδυναμίας σε συνδυασμό με εντονη εξουσιαστική τάση.
Εσύ πιάσε τους αντιβάξ ή ίσως μεθαύριο αυτούς που θα γράφουν για καταπιεσμένη μειονότητα στη Θράκη (τυχαίο παράδειγμα κι αυτό).
προς το παρόν έχουμε το αντίθετο. πέντε βαρεμένους που νομίζουν ότι αγωνίζονται για το λαό και τον εκπροσωπούν είτε το θέλει ο λαός είτε όχι. επίσης όταν κάποιοι κλαίγονται για την κακιά κίνα ή βόρεια κορέα που μπλοκάρει τα ΜΚΔ επειδή είναι δικτατορία δεν μπορύν να κάνουν κάτι αντίστοιχο στο δυτικό κόσμο. Το να θεωρείται εσφαλένο να πεις ψυχικά ασθενή έναν παπαροφόρο με φουστα και γόβες είναι αρκετό για να χάσουν την οποια αξιοπιστία οι fact checkers.sharp έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:37Απλοϊκό αυτό που λες. Η συναναστροφή στα σόσιαλ έχει δείξει ότι δημιουργεί ψευδαισθήσεις. "Συναντώνται" όλοι οι νεοναζοί πχ, ανταλλάσουν τις ίδιες ψεκοειδήσεις και ψεκοιδέες όλη μέρα και στο τέλος έχουν την εντύπωση ότι όλος ο κόσμος συμφωνεί μαζί τους. Αυτή η διαπίστωση οδήγησε σε έλεγχο της πληροφορίας κι όχι οι λοάτκι.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:27Για όποιον έμαθε να "ενημερώνεται" μόνον από πιασάρικα δημοσιεύματα στο φέις ή το τουίτ και βαριέται τα ...σεντόνια, σαφώς.sharp έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:09 Το Ίντερνετ δεν είναι μια παρέα 10 ατόμων όπου κάποιος πετά μια μλκία και δεν τρέχει τίποτε.
Εάν κάτι γραφτεί στο φέησ. ή το τουίτ. έχει μεγαλύτερη απήχηση από ειδήσεις σε εφημερίδες, τηλεόραση ή από κυβερνητικές ανακοινώσεις.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Καραμελίτσα
Οργισμένος έγραψε: 15 Ιαν 2025, 16:49Τα εμβολιασμένα άτομα ΔΕΝ εκπέμπουν σήματα BluetoothΚαραμελίτσα έγραψε: 15 Ιαν 2025, 16:42 Σε βάθος χρόνου, η πληθώρα σκουπιδιού στο διαδίκτυο θα κάνει το fact-checking αναγκαιότητα. Και προφανώς δεν θα πρέπει να γίνεται από ανθρώπους χωρίς πιστοποίηση, από ιδιωτικές εταιρίες με πολιτικά συμφέροντα, και χωρίς θεσμούς να επιβάλλουν κυρώσεις στους σκουπιδοπαραγωγούς και σκουπιδοδιαδότες. Θα είναι η 5η εξουσία.
https://www.ellinikahoaxes.gr/2024/12/3 ... bluetooth/
Οι ηλίθιοι είναι υπέρ του fact-checking επειδή δεν κατανοούν ότι το 99% των δικών τους απόψεων είναι λάθος.

Z
Μα ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα. Ότι οι κατηγορίες των αντικάτι δεν είναι πάντα σαφούς αριστερής ή δεξιάς πολιτικής ιδεολογίας. Είτε αφορά στα εμβόλια είτε στον Έβρο είτε στους γκέι γάμους. Παίζουν πολλοί συνδυασμοί.sharp έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:08Οι νεοναζί είναι ένα παράδειγμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 18:04Μπορείς να το δεις και ως απλοϊκή προσέγγιση.sharp έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:37
Απλοϊκό αυτό που λες. Η συναναστροφή στα σόσιαλ έχει δείξει ότι δημιουργεί ψευδαισθήσεις. "Συναντώνται" όλοι οι νεοναζοί πχ, ανταλλάσουν τις ίδιες ψεκοειδήσεις και ψεκοιδέες όλη μέρα και στο τέλος έχουν την εντύπωση ότι όλος ο κόσμος συμφωνεί μαζί τους. Αυτή η διαπίστωση οδήγησε σε έλεγχο της πληροφορίας κι όχι οι λοάτκι.
Εσύ πιάσε τους αντιβάξ ή ίσως μεθαύριο αυτούς που θα γράφουν για καταπιεσμένη μειονότητα στη Θράκη (τυχαίο παράδειγμα κι αυτό).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
Ναι , κανει μπαμ απο μακρια...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:46Ειδικά εσύ είσαι διπλά απαράδεκτος γτ είσαι και επιστήμοναςLugozzi έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:42Τσου ρε Λάκη!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 17:30
δεν κοιτάτε τα χάλια σας λέω γω που σας φταίνε τα χόαξες![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Αποτελούν τα πολύχρωμα άμφια των καθολικών ιερέων απόδειξη ότι ανήκουν σε μασονικό τάγμα;foscilis έγραψε: 15 Ιαν 2025, 15:21Το προτιμώ από τη λογοκρισία σε πολιτικές συζητήσεις. Η λογοκρισία πρέπει να επιτρέπεται μόνο σε εξαιρετικά περιορισμένες και σαφώς ορισμένες περιπτώσεις. Είναι τεράστιο το παράθυρο που ανοίγει για κατάχρηση αν διοριστεί κάποιος υπεύθυνος να ορίζει τι είναι αντικειμενικά σωστό και τι λάθος. Το είδαμε κιόλας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Ιαν 2025, 12:01
Ωραία από τη μία έχεις αυτά. Από την άλλη έχεις καθυστεριές τύπου αρίστου και ρέμπελ. Μήπως πετάς το μωρό μαζί με το νερό του μπάνιου;
https://www.ellinikahoaxes.gr/2024/12/1 ... iko-tagma/
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το φακτ τσεκινγκ ποτέ δεν ήταν θέμα. Το ζήτημα είναι πως συνεχιζει να μπλοκάρει περιεχόμενο για ηλιθιότητες. Εδώ ο άλλος έψαχνε για παιχνίδια megadrive στο marketplace και τον έβγαλε παιδοφιλο

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Dwarven Blacksmith
Ελπίζω μη χάσουμε τα μημς μόνο.

- Otto Weininger
Και για κοτόσουπα (στα αγγλικα) να ψάξεις το ίδιο θα σου βγάλει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Ιαν 2025, 19:30 Το φακτ τσεκινγκ ποτέ δεν ήταν θέμα. Το ζήτημα είναι πως συνεχιζει να μπλοκάρει περιεχόμενο για ηλιθιότητες. Εδώ ο άλλος έψαχνε για παιχνίδια megadrive στο marketplace και τον έβγαλε παιδοφιλο![]()
![]()
Ίσως έχουν πληροφόρηση για συνθηματικά και απλά τους παίρνει όλους η μπάλα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ναι αλλα καπως δεν πρεπει να προστατευτουν οι αθωοι;Bill Hicks έγραψε: 15 Ιαν 2025, 15:48foscilis έγραψε: 15 Ιαν 2025, 15:27 Πάρε το σκηνικό με τον τιτάνα Μελ να λέει στον Τζο Ρόγκαν για την ιβερμεκτίνη και το βερνίκι νυχιών ή δεν ξέρω τι άλλες μαλακίες λέγανε ότι θεραπεύουν τον καρκίνο.
Ε συγνώμη αλλά άμα πας και κουμπώσεις βερνίκι νυχιών (ή εδώ που τα λέμε οτιδήποτε) επειδή είδες έναν σκηνοθέτη να συμφωνεί με έναν ποντκάστερ, ίσως φταις εσύ και όχι αυτοί που το λένε ή οι άλλοι που τους αφήσανε να το λένε.
Από την άλλη αν ο Μελ άνοιγε ιατρείο και έβαζε ένα πλαστό πτυχίο γιατρού στον τοίχο και σου έπαιρνε λεφτά για να κάνει διάγνωση και να γράψει βερνίκι νυχιών, ορθώς θα έπρεπε να τον γαμήσουν. Εκεί όμως δεν είναι απλά μια δημόσια συζήτηση, ούτε έκφραση. Είναι άλλο πράγμα.![]()
λέμε όχι σε πατερούληδες παντώς φύσεως and let natural selection take its course.
ας πουμε, τα παιδια των αντιεμβολιαστων, η των βεγκαν, τι φταινε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεκτό αυτό που λες. Τι γίνεται όμως με τους αντιεμβολιαστες που παίρναν έρευνες και τις παρουσίαζαν διαστρεβλωμενα παραποιοντας τα συμπεράσματα τους?foscilis έγραψε: 15 Ιαν 2025, 15:27 Πάρε το σκηνικό με τον τιτάνα Μελ να λέει στον Τζο Ρόγκαν για την ιβερμεκτίνη και το βερνίκι νυχιών ή δεν ξέρω τι άλλες μαλακίες λέγανε ότι θεραπεύουν τον καρκίνο.
Ε συγνώμη αλλά άμα πας και κουμπώσεις βερνίκι νυχιών (ή εδώ που τα λέμε οτιδήποτε) επειδή είδες έναν σκηνοθέτη να συμφωνεί με έναν ποντκάστερ, ίσως φταις εσύ και όχι αυτοί που το λένε ή οι άλλοι που τους αφήσανε να το λένε.
Από την άλλη αν ο Μελ άνοιγε ιατρείο και έβαζε ένα πλαστό πτυχίο γιατρού στον τοίχο και σου έπαιρνε λεφτά για να κάνει διάγνωση και να γράψει βερνίκι νυχιών, ορθώς θα έπρεπε να τον γαμήσουν. Εκεί όμως δεν είναι απλά μια δημόσια συζήτηση, ούτε έκφραση. Είναι άλλο πράγμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση