!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Superleague 2024-25
Re: Superleague 2024-25
https://www.youtube.com/live/9es9n1Zf7d ... NZOOXcRLHE
Γλέντα τους έτσι στρατηγέ, δεν θα ξεχαστεί ποτέ το κλεμμένο
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Αφήσαμε τον Μπουγάτσα και τον Χατζηνάκο να χαρούν για λίγο, ώρα για γκρέμισμα από την κορυφή.
- Communio Sancta
Γραφικός Λουτσέσκου, τον παραδέχομαι ως πολύ καλό προπονητή, αλλά κάνει τον Καραγκιόζη.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Αδιάφορη ισοπαλία μιας και βασικότερος συνδιεκδικητης του τίτλου στραβοπατησε
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Ο ΠΑΟΚ δεν βγάζει ποτέ ούτε ανακοινώσεις, ούτε ζητάει συναντήσεις με αρχιδιαιτητες και ΕΠΟCommunio Sancta έγραψε: 20 Οκτ 2024, 23:33 Γραφικός Λουτσέσκου, τον παραδέχομαι ως πολύ καλό προπονητή, αλλά κάνει τον Καραγκιόζη.
Έχει τον στρατηγό μπροστα να σας ξεμπροστιάζει
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Του κανανε και προταση τον περιμενανεjason0 έγραψε: 20 Οκτ 2024, 23:32 https://www.youtube.com/live/9es9n1Zf7d ... NZOOXcRLHE
Γιγαντα Λουτσε
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Απλη ιστορικη καταγραφη κανει,αν δεν γουσταρετε ,να διαβαζετε ρεπουσηCommunio Sancta έγραψε: 20 Οκτ 2024, 23:33 Γραφικός Λουτσέσκου, τον παραδέχομαι ως πολύ καλό προπονητή, αλλά κάνει τον Καραγκιόζη.
Η να του ξανακανετε μια προταση
Τις καλυτερες ανακοινωσεις τις βγαζουν οι οπαδοιjason0 έγραψε: 20 Οκτ 2024, 23:39Ο ΠΑΟΚ δεν βγάζει ποτέ ούτε ανακοινώσεις, ούτε ζητάει συναντήσεις με αρχιδιαιτητες και ΕΠΟCommunio Sancta έγραψε: 20 Οκτ 2024, 23:33 Γραφικός Λουτσέσκου, τον παραδέχομαι ως πολύ καλό προπονητή, αλλά κάνει τον Καραγκιόζη.
Έχει τον στρατηγό μπροστα να σας ξεμπροστιάζει
Στην ανακοίνωσή τους οι «Μακεδόνες ανέφεραν: «Είμαστε αισιόδοξοι για τον ερχομό του Ιβάν Σαββίδη, παρόλα αυτά δεν θα επιτρέψουμε να μπούνε στην οικογένεια μας άνθρωποι που υπήρξαν εχθροί και έκαναν κακό στον σύλλογο μας. Βασίλη Γκαγκάτση είσαι ανεπιθύμητος (προ ολίγων μηνών υπηρετούσε τα συμφέροντα του ολυμπιακού) εσύ και όσοι εκμεταλλευτήκατε την κατάσταση της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.Μπορεί το οικονομικό μέγεθος του μεγαλομετόχου μας να είναι ικανό να σβήσει τα χρέη του ΠΑΟΚ μας, αλλά δεν είναι ικανό να σβήσει το αμαρτωλό παρελθόν ορισμένων ανθρώπων, κλίκες δημοσιογραφίσκων, πρώην παραγόντων που έφυγαν σαν κλέφτες και ραδιοφωνικών παραγωγών. Αν θέλει ο μεγαλομέτοχος μας να φτάσει τον ΠΑΟΚ εκεί που τον ονειρευόμαστε πρέπει πρώτα να καθαρίσει το περιβάλλον του από λαμόγια και φαντάσματα του παρελθόντος. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι στις επάλξεις και να σκέφτεται ευσυνείδητα και να μην τον καταβάλλει μόνο ο ενθουσιασμός».
Από την πλευρά τους οι ΒΕΜ καλούσαν: «τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους να ενημερώσουν τα μέλη της οικογένειας Γκαγκάτση, πως θα ήταν θεμιτό να συνεχίσει τη ζωή της στο αγαπημένο της λιμάνι. Αυτοδύναμος, ανεξάρτητος και ελεύθερος ΠΑΟΚ, καθαρός από αμαρτίες του παρελθόντος, δεν μπορεί να υπάρξει με συμμετοχή παραγόντων που στο παρελθόν (πρόσφατο και μη), στάθηκαν απέναντι στο σύλλογο και βοήθησαν τα μέγιστα στην αγωνιστική απαξίωσή του».
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Communio Sancta
Γλείφει την κοινή γνώμη σας. Σας ταΐζει.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Δέχομαι να μου μιλάς στον ενικό. Γνώμη μου, είναι μαλάκας, αλλά τρομερός προπονητής. Από κει και πέρα, τέτοια πρόβατα έχει, έτσι τα βοσκάει.Κόκκορας έγραψε: 20 Οκτ 2024, 23:42Απλη ιστορικη καταγραφη κανει,αν δεν γουσταρετε ,να διαβαζετε ρεπουση
Η να του ξανακανετε μια προταση
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Απλά σας χαλάει την ζαχαρενια. Ο στρατηγός από δω θα πάρει σύνταξη όποτε αυτός θέλει, γεροντάκι θα σας λέει για το πέναλτι πριν 2 ώρες στο Λιβαδειά-χαρτινη
- Eθνικοκοινωνιστης
jason0 έγραψε: 20 Οκτ 2024, 23:49Απλά σας χαλάει την ζαχαρενια. Ο στρατηγός από δω θα πάρει σύνταξη όποτε αυτός θέλει, γεροντάκι θα σας λέει για το πέναλτι πριν 2 ώρες στο Λιβαδειά-χαρτινη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Communio Sancta
To έχω πει, ο πληθυντικός δεν χρειάζεται, ξέρω πως αισθάνεσαι τιμή που μου μιλάς.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Πρωτοπόροι και παίζοντας και το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής. Με τον λαγό δύσκολο ματς αλλά ο στρατηγός έχει κάνει 3 διπλά μέσα στην Αθήνα και γιατί όχι και τέταρτο. Κατά τα άλλα ας ελπίσουμε να βρεθεί ένας σοβαρός αθλητικός δικαστής και να στείλει τον ρουμανογυφτο στην εξέδρα για κανένα μήνα και βάλε. Οπου πάει προκαλεί.
- Communio Sancta
Θα δούμε ως τον χειμώνα.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1137 Απαντήσεις
- 28639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας