!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
Βινόσαυρε, δώσε κι εμένα την κάμερα που κατέγραφες τα γεγονότα ρε συ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
.......μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:59Εμαθες μια φραση και την πετας παντου. Οκ, θα περάσει οταν μεγαλώσεις.taliban έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:56 Φάνηκε το επίπεδο σας απ την στιγμή που πάτε να βγάλετε τον άλλον τον μπαμπούλα της ιδεολογίας σας για να παίζετε την κασέτα στο repeat!
Γιατί διαφορετικά δν σας παίρνει.
Σκελετοί του παρελθόντος και αρχαιολογίες μιας άλλης εποχής.
Φώναξε και άλλους για αλληλεγγύη.
Σας έτσουξε το ξεβράκωμα.
Πήξτε ουγκανα.![]()
Πάει τελείωσε ο μαξ. Έγραφε που έγραφε αμπελοφιλοσοφίες, τώρα ότι να ναι.
Ευτυχώς δεν ζει ο Μπακουνιν...θα τον είχατε αυτοκτονήσει.
Ρε συ,εσύ ΔΕΝ είσαι γέροντας για να λυπηθείς κάποιον !! Μία περσόνα του διαδικτύου είσαι που νομίζει ότι ξέρει απ'έξω κι ανακατωτά το μήνυμα του Μυστικιστικού Χριστιανισμού.Δεν είσαι η μοναδική που φαντασιώνεται τέτοια πράγματα αλλά μπορείς να ξεφύγεις από αυτήν την πλάνη.Στο χέρι σου είναι.Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:24Αντιχριστιανικό ε?Papa John έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:12Το να λυπάσαι είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ! Δεν σου έδωσε κανένας το δικαίωμα να λυπάσαι κάποιον ! Τι είσαι εσύ,ανώτερο Ον που θα λυπηθεί τον συνάνθρωπο ;; Έλα Παναγιά μου,τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.Τον εαυτό σου να λυπάσαι.Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 10:15 Δεν είναι μόνο τα πρεζόνια Ριτζ, αυτά μπορεί να έχουν και την συμπάθειά λύπησή μας, εδώ βλέπουμε στον χωρό ταις Μεγάλαις Δυνάμεις να κάνουν πάρτυ
-εγώ: γέροντα, δεν κόβω το τσιγάρο
-γέροντας: σε λυπάμαι! πρόσεξε τί λέω! δεν στεναχωριέμαι εγώ, εσένα λυπάμαι!
-εγώ: μάλιστα γέροντα
Από τηλεφωνική συνομιλία με σεβαστό και χαρισματικό (όπως κι εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω) γέροντα συγκεκριμένης μονής του Αγίου Όρους.
Αν διαφωνείς μαζί του, να πάρω ευλογία να σου δώσω το τηλέφωνο να του κάνεις μάθημα περι χριστιανισμού
Άντε πιο πέρα
Ξεκίνα από το απλό : να λυπάσαι τον εαυτό σου.
Α,και κάτι σχετικό με το ζήτημα.Γιατί είσαι ακόμη στο σπίτι σου και επάνω από το πληκτρολόγιό σου,τη στιγμή που θα μπορούσες να φύγεις με το πρώτο λεωφορείο για ΒΗ σε ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου ;;; Από το πληκτρολόγιο κι εγώ μπορώ να βομβαρδίσω την Αλβανία ολόκληρη,αλλά δε γίνεται.Πληκτρολόγιο είναι.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Νταξει, διαβασε ομως μην εκτίθεσαι, συντονίστρια πράμα.Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:02Μμμ... να κι ο Ταμτάκος.μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:00
Πριν να το παιξεις καθηγήτρια, διαβασε κατιτις
https://en.wikipedia.org/wiki/Revolutionary_defeatism
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Cecily Anne
Σου απάντησα Ταμτάκο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι αμπελοφιλοσοφιες φιλαράκο; Εσυ ολο κοτσανες πετας. Εσυ εξίσωσες κομμουνιστες και ναζί. Τι να συζητήσω με στόκους σαν εσένα;taliban έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:03.......μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:59Εμαθες μια φραση και την πετας παντου. Οκ, θα περάσει οταν μεγαλώσεις.taliban έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:56 Φάνηκε το επίπεδο σας απ την στιγμή που πάτε να βγάλετε τον άλλον τον μπαμπούλα της ιδεολογίας σας για να παίζετε την κασέτα στο repeat!
Γιατί διαφορετικά δν σας παίρνει.
Σκελετοί του παρελθόντος και αρχαιολογίες μιας άλλης εποχής.
Φώναξε και άλλους για αλληλεγγύη.
Σας έτσουξε το ξεβράκωμα.
Πήξτε ουγκανα.![]()
καλο κατευόδιο Ελληνα
οι τουρκαλβανοι το φαγανε με βολη στο μετωπο κι στην καρδια,εκτελεση δηλ κανονικη
οι τουρκαλβανοι το φαγανε με βολη στο μετωπο κι στην καρδια,εκτελεση δηλ κανονικη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
τι χαμπαρια
ακομη κκε αριστερα με το ηθικο...πλεονεκτημα στηριζουν τουρκαλβανους?? γιατι να μη το κανουν 100 χρονια υπονομευουν την ελλαδα υπερ βουργαριας γιουγκοσλαβιας τωρα αλβανια σκοπια
κι είναι μεγαλη ντροπη γιατι γινεται αυτό ΜΟΝΟ στην ελλαδα
ξενοδουλικα
ακομη κκε αριστερα με το ηθικο...πλεονεκτημα στηριζουν τουρκαλβανους?? γιατι να μη το κανουν 100 χρονια υπονομευουν την ελλαδα υπερ βουργαριας γιουγκοσλαβιας τωρα αλβανια σκοπια
κι είναι μεγαλη ντροπη γιατι γινεται αυτό ΜΟΝΟ στην ελλαδα
ξενοδουλικα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Επίπεδο αμπελοφιλοσοφίας όπως ήταν αναμενόμενο. Ουγκ στοκε, ουγκ εξισωσες κομμουνιστες με ναζι..ουγκ εισαι δεξιος ουγκ εισαι φασιστας...μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:05Τι αμπελοφιλοσοφιες φιλαράκο; Εσυ ολο κοτσανες πετας. Εσυ εξίσωσες κομμουνιστες και ναζί. Τι να συζητήσω με στόκους σαν εσένα;taliban έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:03.......μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:59
Εμαθες μια φραση και την πετας παντου. Οκ, θα περάσει οταν μεγαλώσεις.![]()
ουγκ κοτσανες ουγκ κυρ παντελη.
Η νοητικά σας διεργασία ανύπαρκτη. Δυστυχώς.Φασιστάκια.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
"Ειστε φασιστες νια νια νια νια"taliban έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:10Επίπεδο αμπελοφιλοσοφίας όπως ήταν αναμενόμενο. Ουγκ στοκε, ουγκ εξισωσες κομμουνιστες με ναζι..ουγκ εισαι δεξιος ουγκ εισαι φασιστας...μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:05Τι αμπελοφιλοσοφιες φιλαράκο; Εσυ ολο κοτσανες πετας. Εσυ εξίσωσες κομμουνιστες και ναζί. Τι να συζητήσω με στόκους σαν εσένα;taliban έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:03
.......
ουγκ κοτσανες ουγκ κυρ παντελη.
Η νοητικά σας διεργασία ανύπαρκτη. Δυστυχώς.Φασιστάκια.
Αυτή ειναι η ουσια του ποσταρίσματος σου.
- Northern Spirit
τι πολιτικη αναλυσησ σε βαθος να κανουμε; Επειδη ενας εθνικιστης θελησε να τελειωσει τη ζωη του με ηρωικο τροπο σημαινει οτι θα πρεπει να κανουμε ολοκληρη αναλυση θεωριων συνομωσιας;ενα απλο περιστατικο ειναι..Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:41α, ας προσέχανε! εδώ δεν έχει πολιτική ανάλυση σε βάθος και τα ρέστα ε?Northern Spirit έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:36εγω ακροδεξιους βλεπω εξω απο την πρεσβεια..Αν τους δουλευει αυτος με το αλλο μετωπο ας προσεχανε..Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:29
Εγώ οσφρίζομαι οτι κάποιοι άλλοι ψάχνουνε μέτωπα για να δρομολογήσουν τις πολιτικές τους, απορώ εσύ, τέτοιος αναλυταράς, πώς και σου ξέφυγε
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Έχεις αποτρελαθεί τελείως? Τί λες?Papa John έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:04Ρε συ,εσύ ΔΕΝ είσαι γέροντας για να λυπηθείς κάποιον !! Μία περσόνα του διαδικτύου είσαι που νομίζει ότι ξέρει απ'έξω κι ανακατωτά το μήνυμα του Μυστικιστικού Χριστιανισμού.Δεν είσαι η μοναδική που φαντασιώνεται τέτοια πράγματα αλλά μπορείς να ξεφύγεις από αυτήν την πλάνη.Στο χέρι σου είναι.Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:24Αντιχριστιανικό ε?Papa John έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:12
Το να λυπάσαι είναι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ! Δεν σου έδωσε κανένας το δικαίωμα να λυπάσαι κάποιον ! Τι είσαι εσύ,ανώτερο Ον που θα λυπηθεί τον συνάνθρωπο ;; Έλα Παναγιά μου,τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.Τον εαυτό σου να λυπάσαι.
-εγώ: γέροντα, δεν κόβω το τσιγάρο
-γέροντας: σε λυπάμαι! πρόσεξε τί λέω! δεν στεναχωριέμαι εγώ, εσένα λυπάμαι!
-εγώ: μάλιστα γέροντα
Από τηλεφωνική συνομιλία με σεβαστό και χαρισματικό (όπως κι εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω) γέροντα συγκεκριμένης μονής του Αγίου Όρους.
Αν διαφωνείς μαζί του, να πάρω ευλογία να σου δώσω το τηλέφωνο να του κάνεις μάθημα περι χριστιανισμού
Άντε πιο πέρα
Ξεκίνα από το απλό : να λυπάσαι τον εαυτό σου.
Α,και κάτι σχετικό με το ζήτημα.Γιατί είσαι ακόμη στο σπίτι σου και επάνω από το πληκτρολόγιό σου,τη στιγμή που θα μπορούσες να φύγεις με το πρώτο λεωφορείο για ΒΗ σε ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου ;;; Από το πληκτρολόγιο κι εγώ μπορώ να βομβαρδίσω την Αλβανία ολόκληρη,αλλά δε γίνεται.Πληκτρολόγιο είναι.
α) ποιόν βομβαρδισμό και τί ασυνάρτητα λες? έχεις ξεφύγει από εκατό μεριές μου φαίνεται
β)Δεν υπάρχει Μυστικιστικός Χριστιανισμός. Τουλάχιστον όχι σε αυτόν που αναφέρομαι εγώ, υπάρχει "μυστική σχέση Θεού-Ανθρώπου". Τα μυστικιστικά είναι άλλα κόλπα, δεν έχουν καμία σχέση με τα υπόλοιπα.
γ)Δεν νομίζω οτι γνωρίζω τίποτα απεξω κι ανακατωτά, ο χριστιανός δεν "γνωρίζει", βιώνει.
Γνωρίζει μόνο τα δόγματα της Εκκλησίας του.
Τον εαυτό μου μια χαρά τον λυπάμαι και τον έχω λυπηθεί χοντρά όπου υπήρξε και υπάρχει ανάγκη, αν εσύ έχεις πρόβλημα να κατανοήσεις τί σου λένε, σορυ, δεν θα απογοληθώ σε εσένα, που έχεις μπλέξει Ορθοδοξία με πυροβάτες
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Cecily Anne
Συμφωνώ. Και θα μπορούσε να είχε συμβεί κι εδώ. Απλά σε αυτή την περίπτωση θα μας τα πρήζανε 10 μέρες για τον αντίστοιχο αλβανό,τούρκο,ρουμάνο,πακιστανό κλπ.Northern Spirit έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:12
τι πολιτικη αναλυσησ σε βαθος να κανουμε; Επειδη ενας εθνικιστης θελησε να τελειωσει τη ζωη του με ηρωικο τροπο σημαινει οτι θα πρεπει να κανουμε ολοκληρη αναλυση θεωριων συνομωσιας;ενα απλο περιστατικο ειναι..
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1053 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 17 Απαντήσεις