!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ...
ΥΜΝΟΣ!!! Εύκολα top 10
Το ξέρω πως δεν το διάλεξα
Αν έπρεπε τη σκέψη μου να ορίζεις
Μα ακόμα δεν κατάλαβα
Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις
Τα είχα όλα μια φορά
Μα ήθελα παραπάνω
Τι να τα κάνω τώρα πιά
Απόψε πού σε απόψε πού σε χάνω
Τυπε σε στεναχωρησε το παλιοκοριτσο 
Όχι ρε α.σ.μη (παγουράς γαρ κι εγώ)
Θέατρο παίζω, φαντάζομαι πως είναι να τον πίνεις και θυμάμαι τα πολύ παλιά
Εδώ και 26 χρόνια ζω το όνειρο...
δώρο Θεού έχει προσγειωθεί στην αγκαλιά μου
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Στο εύχομαι ολόψυχα...δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βρεις τον άνθρωπό σου...δώρο Θεού...
να τραγουδάει για σένα...
Ετσι ειναι ακριβως . απλα κανω το τελευταιο fine tuning στις διαθεσιμες επιλογες καθως πλεον η μοδα ειναι 1/3 απ οσους παντρεύονται να χωριζουν .student έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:00
Στο εύχομαι ολόψυχα...δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βρεις τον άνθρωπό σου...δώρο Θεού...
Μακάρι να μετρήσεις σωστά... όχι απλά 1/3 χωρίζουν, από αυτούς που δεν... 1/10 είναι πραγματικά ευτυχισμένοι...οι δύο εις σάρκα μία!Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:03Ετσι ειναι ακριβως . απλα κανω το τελευταιο fine tuning στις διαθεσιμες επιλογες καθως πλεον η μοδα ειναι 1/3 απ οσους παντρεύονται να χωριζουν .student έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:00
Από μέρους μου λοιπόν αυτό που γνώρισα αυτό και μαρτυρώ...
Ὅστις εὕρηκε γυναῖκα, εὕρηκεν ἀγαθὸν καὶ ἀπήλαυσε χάριν παρὰ Κυρίου
Οἶκος καὶ πλούτη κληρονομοῦνται ἐκ τῶν πατέρων· ἀλλ᾿ ἡ φρόνιμος γυνή παρὰ Κυρίου δίδεται
Συνεπώς όποιες παραμέτρους και αν βάλεις στη ρύθμιση...imo, κάνε και μια προσευχή...
Ετσι ειναι ναι . μετραω τα παντα .student έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:10
Μακάρι να μετρήσεις σωστά... όχι απλά 1/3 χωρίζουν, από αυτούς που δεν... 1/10 είναι πραγματικά ευτυχισμένοι...οι δύο εις σάρκα μία!
Συνεπώς όποιες παραμέτρους και αν βάλεις στη ρύθμιση...imo, κάνε και μια προσευχή...![]()
Μια τελευταία ταπεινή συμβουλή...αδελφική δες την,Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:15Ετσι ειναι ναι . μετραω τα παντα .student έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:10
Μακάρι να μετρήσεις σωστά... όχι απλά 1/3 χωρίζουν, από αυτούς που δεν... 1/10 είναι πραγματικά ευτυχισμένοι...οι δύο εις σάρκα μία!
Συνεπώς όποιες παραμέτρους και αν βάλεις στη ρύθμιση...imo, κάνε και μια προσευχή...![]()
εκεί που θα καταλήξεις ότι θα ποντάρεις, ΑΝ καταλήξεις ότι ποντάρεις...
παίξε all in...
χωρίς εγωισμούς και δεύτερες σκέψεις...
all in.
There is no other way.
Αλλιώς, μην παίξεις καν!
Αν περάσει τα ανελέητα τέστ, μή μασήσεις...all in
Έτσι αγαπάω εγώ έτσι αγαπώ
Τίποτα για μένα για μένα δεν κρατώ
Όλα εγώ τα δίνω για 'κείνη που αγαπώ
Τίποτα για μένα για μένα δεν κρατώ
Όλα εγώ τα δίνω για 'κείνη που αγαπώ
student έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:20Μια τελευταία ταπεινή συμβουλή...αδελφική δες την,Νon4me έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:15Ετσι ειναι ναι . μετραω τα παντα .student έγραψε: 27 Μαρ 2025, 22:10
εκεί που θα καταλήξεις ότι θα ποντάρεις, ΑΝ καταλήξεις ότι ποντάρεις...
παίξε all in...
χωρίς εγωισμούς και δεύτερες σκέψεις...
all in.
There is no other way.
Αλλιώς, μην παίξεις καν!
Ναι μωρε ξερω . εχω καταληξει σε μια πρωην συναδελφο της αδερφης μου που ειχαμε βγει μια φορα για καφε πριν κανα 2 χρονια και εγω το επαιξα δεν ξερω θα δω ( χωρις να προσβαλω την κοπελα εννοειται ) και 2 μηνες πριν μου λεει η αδερφη μου στειλε ενα αιτημα στην τετοια στο fb. Της στελνω δεν εχει πολλους φιλους ουτε ειναι ενεργη με αποδεχθηκε απλα πρεπει να γινει το 2ρο βημα .