!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
Re: Euro 2024
άμα αποκλειστούν, θα τον περιμένουν με τα μαχαίρια στο αεροδρόμιο τον σέρβο, το έχασε το ματς με το σύστημα του Αλέφαντου με 2 φορ και ρόμβο 
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Η αγγλια και φετος θα δει τον τελικο στη Ροδο
Δεν παίζει με εξτρέμ, 3-5-2 παίζειΚόκκορας έγραψε: 16 Ιουν 2024, 23:56 Δεν εχουν φορ οι σερβοι.δεξι εξτρεμ αφαντο,αλλα λογικα ζιφκο ειχε παραδωσει το πνευμα
Και τον αλλαξε
Και ενας προπονητης που σπαταλησε ενα ημιχρονο με μια απαραδεκτη παθητικη αμυνα
Δεξί μπακ παίζει ο Ζιφκο
μπα, 33άρης είναι
και όπως όλοι οι Σέρβοι δεν ξέρεις αν θα ξυπνήσει το πρωί με διάθεση για μπάλα
για τον άλλον, περιμένουμε να κλείσει ο Γιοβάνοβιτς στους Άραβες μπας και τους τον φορτώσουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 17 Ιουν 2024, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Κόκκορας
3-4-2-1 επαιζε επι μακρονjason0 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 23:59Δεν παίζει με εξτρέμ, 3-5-2 παίζειΚόκκορας έγραψε: 16 Ιουν 2024, 23:56 Δεν εχουν φορ οι σερβοι.δεξι εξτρεμ αφαντο,αλλα λογικα ζιφκο ειχε παραδωσει το πνευμα
Και τον αλλαξε
Και ενας προπονητης που σπαταλησε ενα ημιχρονο με μια απαραδεκτη παθητικη αμυνα
Δεξί μπακ παίζει ο Ζιφκο
ανεβοκατεβαινε ο ζιφκο ναι,οσο επαιζε κατι γινοταν απο την μερια του,το παλευε τουλαχιστον
Δεν ξέρω που κολλάει ο Μακρόν, σήμερα παντως 3-5-2 έπαιζε με Μίτροβιτς-Βλαχοβιτς
- Κόκκορας
https://www.espn.com/soccer/match/_/gam ... and-serbiajason0 έγραψε: 17 Ιουν 2024, 00:05 Δεν ξέρω που κολλάει ο Μακρόν, σήμερα παντως 3-5-2 έπαιζε με Μίτροβιτς-Βλαχοβιτς
edit και στην μαμα πατριδα δινουν 3-4-2-1 https://www.bbc.com/sport/football/live ... t#Line-ups
τεσπα δεν εχει τοσο σημασια,και 3-5-2 καλλιστα γινεται στο παιχνιδι,αμα ο ενας ανεβαινει οποτε βλεπει χωρους και ο αλλος μενει πισω να καλυπτει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 17 Ιουν 2024, 01:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν παλεύονται οι μαλάκες οι Άγγλοι, έχουν ήδη ξεκινήσει τα "it's coming home". Με κάτι λίγα μερεμετάκια το κύπελλο είναι δικό τους, λένε. Μακάρι ν'αποκλειστούν στους 16 με πεντάρα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Οι Άγγλοι δεν αποκλείονται ποτε με πεντάρα πάντα στα πέναλτιmicmic έγραψε: 17 Ιουν 2024, 00:20 Δεν παλεύονται οι μαλάκες οι Άγγλοι, έχουν ήδη ξεκινήσει τα "it's coming home". Με κάτι λίγα μερεμετάκια το κύπελλο είναι δικό τους, λένε. Μακάρι ν'αποκλειστούν στους 16 με πεντάρα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Communio Sancta
Λίγο άτυχοι οι Άγγλοι, δίκαια κέρδισαν τους Σέρβους.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Οργισμένος
Ολοι θα καταβροχθισουν τα σπερματικα υγρα των Ορανιε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
βιασανε τους σερβους οι αγγλοι.
Αλλη μια φορα οι σερβοι παρουσιαζουν μια ομαδα με πολυ ταλεντο και μαχητικοτητα αλλα μηδενικο συνολο και οργανωση. Τελεψαν .
Αλλη μια φορα οι σερβοι παρουσιαζουν μια ομαδα με πολυ ταλεντο και μαχητικοτητα αλλα μηδενικο συνολο και οργανωση. Τελεψαν .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ε, καμιά φορά τον πίνουνε και λίγο πχιο πανηγυρικάzteo έγραψε: 17 Ιουν 2024, 00:25Οι Άγγλοι δεν αποκλείονται ποτε με πεντάρα πάντα στα πέναλτιmicmic έγραψε: 17 Ιουν 2024, 00:20 Δεν παλεύονται οι μαλάκες οι Άγγλοι, έχουν ήδη ξεκινήσει τα "it's coming home". Με κάτι λίγα μερεμετάκια το κύπελλο είναι δικό τους, λένε. Μακάρι ν'αποκλειστούν στους 16 με πεντάρα.![]()
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αύριο θα δούμε και τους κωλογάλλους. Μέχρι τώρα, η Ισπανία έδειξε κλάση. Μπορεί να δούμε ημιτελικό ή τελικό την επανάληψη του τελικού του τσου λου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Έπεσαν σε πάρα πολύ κακή Κροατία οι Ισπανοί. Ακόμα δεν μπορει κανείς να πιστέψει πως αυτό το ματς ήρθε 3-0 ημίχρονο.Ζενίθεδρος έγραψε: 17 Ιουν 2024, 00:54 Αύριο θα δούμε και τους κωλογάλλους. Μέχρι τώρα, η Ισπανία έδειξε κλάση. Μπορεί να δούμε ημιτελικό ή τελικό την επανάληψη του τελικού του τσου λου.
Η Γερμανία έπεισε πραγματικά κατά την άποψη μου, μέχρι στιγμής, η Ισπανία πήρε μεν άνετη νίκη αλλά με αστερίσκο για μένα.
Και Ιταλία έπεισε, με το δικό της στρατηγικό μακαρονάδικο τρόπο του μισού μηδέν (που σαν να βλέπω ότι τον αντιγράφουν και οι Άγγλοι) + ανατροπή του σκορ.
Και Ολλανδία πχ πέτυχε ανατροπή σήμερα, αλλά δεν έπεισε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 0 Απαντήσεις