Κρατήσου έτσι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:42Χ100
όχι..
είμαι άσπρη σαν το γάλα!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τα απογευματινα αξίζουν.Kauldron έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 19:50
Ούτε κι εμένα μου αρέσει η θάλασσα πλέον. Μόνο απόγευμα πηγαίνω, και μόνο σε τίποτα άδειες παραλίες.![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
και για αυτο το καλοκαίρι έτσι με βλέπω!!Μπίστης έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:49Κρατήσου έτσι.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Πεύκα στην Πεύκη
Χώρος-ατμόσφαιρα 8/10
ωραία αυλή. το μέσα δεν ξέρω πως είναι, αλλά έξω φχαριστήθηκα
Εξυπηρέτηση 7/10
Ευγενικοι, γρηγοροι ολντ φασιονεντ σερβιτοροι.
Ποιότητα φαγητού 8/10
Κεφτεδάκια στη σχάρα, νόστιμα
Πολίτικη σαλάτα καλή
Μελιτζάνες + κολοκυθάκια πολύ καλά
Κοκορέτσι μέτριο
πήρα το μοσχαράκι με τα βραστά λαχανικά. νόστιμο, καλοψημένο, ζουμερό και δεν με πειραξε. αξίζει τα λεφτά του.
το κότσι όμως.... αχ αυτό το κότσι. ας μην έκανε τόση ζέστη και θα το χτυπαγα αλυπητα.
Value for money 8/10
καλές τιμές - 21 το άτομο και φάγαμε ένα σκασμό.
Χώρος-ατμόσφαιρα 8/10
ωραία αυλή. το μέσα δεν ξέρω πως είναι, αλλά έξω φχαριστήθηκα
Εξυπηρέτηση 7/10
Ευγενικοι, γρηγοροι ολντ φασιονεντ σερβιτοροι.
Ποιότητα φαγητού 8/10
Κεφτεδάκια στη σχάρα, νόστιμα
Πολίτικη σαλάτα καλή
Μελιτζάνες + κολοκυθάκια πολύ καλά
Κοκορέτσι μέτριο
πήρα το μοσχαράκι με τα βραστά λαχανικά. νόστιμο, καλοψημένο, ζουμερό και δεν με πειραξε. αξίζει τα λεφτά του.
το κότσι όμως.... αχ αυτό το κότσι. ας μην έκανε τόση ζέστη και θα το χτυπαγα αλυπητα.
Value for money 8/10
καλές τιμές - 21 το άτομο και φάγαμε ένα σκασμό.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
πάει η κυρά Μαρία, έκλεισε προχθές, πήγα και ήταν κρανίου τόπος, δεν το ήξεραν ότι θα γίνει νομίζω, πριν 15 μέρες μου έδωσαν τον νέο τους κατάλογο και επέμεναν οτι αν θέλω μου τα φέρνουν. Περίμενα πώς και πώς να έρθει το μονόροδο να πηγαίνω για πλάκα να φέρνω παραγγελίες.enaon έγραψε: 09 Ιουν 2018, 21:16 βάζω και την Κυρά Μαρία στην νέα αγορά στο ψυχικό. Δεν είναι τρομερό το φαγητό, μερικά μέτρια μερικά νόστιμα, είναι όμως ίδιο 30 χρόνια, σε πολύ όμορφο περιβάλλον με πάρκινγ άνετο![]()
Θα το πάρει ο δίπλα που αντικειμενικά είναι καλύτερο εστιατόριο, κυριλέ και ιν κλπ, αλλά θα σκάσω, ήταν σαν μαγικό μέρος ξεχασμένο από τον χρόνο η κυρά Μαρία.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ΒΑΝΩραια, λεπτοκομμενα κολοκυθακια, ισως σε μηχανημα, παλι καλα, γιατι κατι χοντροκοπιες που φερνουν σε μαγαζια ορισμενες φορες, δεν τρωγονται.
- Υπερκουλτουριάρης
Μερίδες για στρουμφάκια σερβίρουν στην Αθήνα; Εδώ μόνο στην Χαλκιδική και στο κέντρο που πάνε οι τουρίστες, σε γ@μάνε έτσι. Πήγα πρόσφατα σε έναν καραγκιόζη ονόματι Βράχος στην Σωζόπολη.Θέα απίστευτη πάνω στον κύμα, αλλά : Σαρδέλες 6 τεμάχια, καλαμαράκια καμιά δεκαριά μπουκιές σκέτο κουρκούτι, μισή ντομάτα σκέτη ,κομμένη που υποτίθεται είναι ντοματοσαλάτα, μια κουταλιά χόρτα, 2 μπύρες, σύνολο 50 Ευρώ. Άρχοντας ο πούστης, κέρασε και παγωτό από τα Λιντλ.
Μετάνιωσα που δεν του άφησα πιστόλα.
Γενικά οι ταβέρνες είναι η χειρότερη μου, δεν μου αρέσουν καθόλου. Μόνο κανένα παγωτό μου αρέσει να τρώω από έξω.
Έγινες πολύ hardcore ρε εσύ, κάποτε ήμασταν όλοι Αν.Ελ.
- Βινόσαυρος
Ως απόγονοι Ιώνων αποίκων της αρχαιότητας και μεταποικων του 20ου αιώνα θα σας κάνουμε ανθρώπους όπως και τους υπόλοιπους μακεδόνες.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 08:25Μερίδες για στρουμφάκια σερβίρουν στην Αθήνα; Εδώ μόνο στην Χαλκιδική και στο κέντρο που πάνε οι τουρίστες, σε γ@μάνε έτσι. Πήγα πρόσφατα σε έναν καραγκιόζη ονόματι Βράχος στην Σωζόπολη.Θέα απίστευτη πάνω στον κύμα, αλλά : Σαρδέλες 6 τεμάχια, καλαμαράκια καμιά δεκαριά μπουκιές σκέτο κουρκούτι, μισή ντομάτα σκέτη ,κομμένη που υποτίθεται είναι ντοματοσαλάτα, μια κουταλιά χόρτα, 2 μπύρες, σύνολο 50 Ευρώ. Άρχοντας ο πούστης, κέρασε και παγωτό από τα Λιντλ.
Μετάνιωσα που δεν του άφησα πιστόλα.
Γενικά οι ταβέρνες είναι η χειρότερη μου, δεν μου αρέσουν καθόλου. Μόνο κανένα παγωτό μου αρέσει να τρώω από έξω.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Υπερκουλτουριάρης
Έχω χαθεί στο νεοπχόρουμ, ποιοι είστε εσείς 
Κρίμα. Δε θα άρεσε τόσο φαίνεται...enaon έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 06:21πάει η κυρά Μαρία, έκλεισε προχθές, πήγα και ήταν κρανίου τόπος, δεν το ήξεραν ότι θα γίνει νομίζω, πριν 15 μέρες μου έδωσαν τον νέο τους κατάλογο και επέμεναν οτι αν θέλω μου τα φέρνουν. Περίμενα πώς και πώς να έρθει το μονόροδο να πηγαίνω για πλάκα να φέρνω παραγγελίες.enaon έγραψε: 09 Ιουν 2018, 21:16 βάζω και την Κυρά Μαρία στην νέα αγορά στο ψυχικό. Δεν είναι τρομερό το φαγητό, μερικά μέτρια μερικά νόστιμα, είναι όμως ίδιο 30 χρόνια, σε πολύ όμορφο περιβάλλον με πάρκινγ άνετο![]()
Θα το πάρει ο δίπλα που αντικειμενικά είναι καλύτερο εστιατόριο, κυριλέ και ιν κλπ, αλλά θα σκάσω, ήταν σαν μαγικό μέρος ξεχασμένο από τον χρόνο η κυρά Μαρία.![]()
Το δίπλα πως λέγεται;
Για ποιο απολα; για όλα;perseus έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 06:50ΒΑΝΩραια, λεπτοκομμενα κολοκυθακια, ισως σε μηχανημα, παλι καλα, γιατι κατι χοντροκοπιες που φερνουν σε μαγαζια ορισμενες φορες, δεν τρωγονται.
δεν θυμάμαι, δεν ειμαι και σίγουρος οτι το πήραν οι δίπλα, κουτσομπολιά από τους παραδίπλα ήταν
δεν είναι οτι δεν άρεσε πάντως νομίζω, είναι οτι έχει αλλάξει το στίλ της περιοχής, η νέα αγορά αν και ψυχικό ήταν πολύ σεμνή και ταπεινή, δεν το καταλάβαινες πρίν 10 χρόνια οτι ήσουν στην μόνη περιοχή που έχει το προνόμιο να έχει εμπορικά. Έχει αλλάξει αυτό πλέον, μόνο η κυρά Μαρία κρατούσε καθαρά το παλιό κλίμα, υποψιάζομαι οτι θα γίνει τζετσετ πλέον εκεί.
Πάντως οι νέοι κατάλογοι δε δείχνουν δική της πρόθεση να φυγει, οπότε μήπως ανοίξει κάπου αλλού. Έτσι λεγόταν; κυρία Μαρία;enaon έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 08:46δεν θυμάμαι, δεν ειμαι και σίγουρος οτι το πήραν οι δίπλα, κουτσομπολιά από τους παραδίπλα ήταν
δεν είναι οτι δεν άρεσε πάντως νομίζω, είναι οτι έχει αλλάξει το στίλ της περιοχής, η νέα αγορά αν και ψυχικό ήταν πολύ σεμνή και ταπεινή, δεν το καταλάβαινες πρίν 10 χρόνια οτι ήσουν στην μόνη περιοχή που έχει το προνόμιο να έχει εμπορικά. Έχει αλλάξει αυτό πλέον, μόνο η κυρά Μαρία κρατούσε καθαρά το παλιό κλίμα, υποψιάζομαι οτι θα γίνει τζετσετ πλέον εκεί.![]()
ναι, κάποτε ήταν η μαμά τους εκεί, πρέπει να είναι πάνω απο 40 χρόνια.
δεν έχει σημασία αν ανοίξει αλλού πάντως, το μέρος ήταν που το έκανε πολύ ιδιαίτερο.
https://www.tripadvisor.com.gr/Restaura ... ttica.html
Πλάκα κάνω βρε.Έγινες πολύ hardcore ρε εσύ, κάποτε ήμασταν όλοι Αν.Ελ.:lol: Το πολύ άσπρο χρώμα δεν μου αρέσει και δυστυχώς βλέπω χάνεται οι φυλή μας,οι πιο πολύ Έλληνες πλεον,ειδικά στις νέες ηλικίες βγαίνουν κάτι ξανθοί και έτσι. Εγώ κάνω αντίσταση, ρίχνω και Καροτέν για εξωτικό μαύρισμα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban